Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ćiribiribela wrote:Jos jednom da ponovim da je lista bila radi poredjenja sa bosnom, eto sa bingom u bosni npr.
I opet, kozmetika je jeftinija, proizvodi za higijenu... stalno negdje imaju nekakvi popusti... stanovi su kao skuplji (osim ako nemate ludjacku srecu kao ja) i naravno kao sto je neko rekao usluga.
Ma kontam te...
Ja ariel uvijek nadjem za 0,17-0,20 centi po pranju...uvijek je negdje snizen...kod nas drze cijene k'o blesavi, pa ispadne prestiz neki...isto onaj calgon, somat...ne sjecam se da sam ikad kupila po punoj cijeni.
insomnia78 wrote:Pisaj ih. Ja bio ljetos tri hefte u Bosni samo ih jednom pojeo. I to sestra narucila dostavu nije me ni pitala. E al zato pite, grahove, sarme, dolme...
insomnia78 wrote:Pisaj ih. Ja bio ljetos tri hefte u Bosni samo ih jednom pojeo. I to sestra narucila dostavu nije me ni pitala. E al zato pite, grahove, sarme, dolme...
Ja kad odem u Bosnu sam cevape i janjetinu jedem.
Jarane. Ljeto. Avgust. Gori zemlja. Kaze stara ja napravila grah. Reko sad cu ja doci po to. Odem kod sipca u sarandu uzmem ‘ljeb. Ubio se. Zove sura kaze evo me u Kladnju idem za tz pa da odemo nedje jesti. Oj reko kako jelo hajd ti jedi ja cu piti. Popijem 15 piva
Ovi sto usporedjuju cijenu narodnih jela haman da se razumiju u ekonomiju ko mara u kriv kurac, logicno je bolan ti da su cevapi 100 maraka ako je jedina radnja/restoran koji ih prodaje u radijusu od 100km