Chmoljo wrote:umro sam na onoj sa kravom, gdje ćeš ti, nismo tebe kupili...![]()
![]()
žiku lola i muzike
plahe mu fejs jaranice
Chmoljo wrote:umro sam na onoj sa kravom, gdje ćeš ti, nismo tebe kupili...![]()
![]()
Stani ba, jednim metkom dvojicu?!Hendrix wrote:Zasto ovaj lik nije dozivotno zatvoren iza resetaka...pa ovo je van svake pameti. Znaci do sada je usmrtio 3 osobe i ukupno ce provesti oko 18 godina u zatvoru...nevjerovatno.U Kantonalnom sudu Sarajevo danas je Hasib Redžo (45) iz Breze, koji je, vozeći Golf pijan i bez vozačke dozvole, 19. januara ove godine na raskrsnici lokalnog puta Ilijaš - Donja Luka usmrtio Samru Aliefendić (25), osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 10 godina i šest mjeseci zatvora.
Djevojku je od jačine udara vozila otrgnuo iz ruke njenog vjerenika Amara Burića, s kojim je šetala.
Optuženi Redžo ranije je osuđivan.
Sud u Zenici osudio ga je u novembru 2004. na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od osam godina zbog dvostrukog ubistva u naselju Dabravine, između Vareša i Breze.
On je ispalio hitac kojim je usmrtio Šemsudina Alića i Izudina Čakala.
Haha gdje ga nadjeultima_palabra wrote:Ovo je bosanski white trash... ovdje ne žive po prikolicama, nego u kućama bez fasade u vodozaštitnim zonama.
ovo treba uklesati negdje.ultima_palabra wrote:Ovo je bosanski white trash... ovdje ne žive po prikolicama, nego u kućama bez fasade u vodozaštitnim zonama.
eto crno na bijelo izreka "sve što je imo popio"_BataZiv_0809 wrote:Frajer pije štok iz flašeRespekt!
Besim Hodzic Uzela milicija 2 komada
See Translation
Like · Reply · October 27 at 8:53pm
Zahid Hubic pa sto jebo ti nanu
See Translation
Like · Reply · October 27 at 8:54pm
Besim Hodzic Imam malo kazni prvak sam
See Translation
Like · Reply · October 27 at 8:55pm
Zahid Hubic koliko
See Translation
Like · Reply · October 27 at 8:57pm
Besim Hodzic 32.440 km
See Translation
Like · Reply · October 27 at 8:58pm
Zahid Hubic ma lazes jebi se
See Translation
Like · Reply · October 27 at 8:58pm
Besim Hodzic Mirsemi pa bio u novinama na dnevniku na fb ma na sve su me stavili
See Translation
Like · Reply · 1 · October 27 at 9:00pm
Zahid Hubic hajde neka si bar u necemu prvi ha ha ha
See Translation
Like · Reply · October 27 at 9:00pm
Besim Hodzic Ma ja hahaha
i Kulturno umjetnicko drustvo Miljacka gostuje u vasem gradu.......imo je Tito rjesenje za sve. Uzgred kao sto sam i pisao opasne se ighranke igraju oko ovog Sefica....na kraju ce ispasti budala i dobiti nesto minorno...O'zone wrote:Krampica, lopatica, narandžasto odjelo, dnevnica cener......da vidiš kako bi se našle pare za plaćanje kazni

lik lajka komentare ovima što ga zajebavajuBlack swan wrote:dobro ga je neko poceo pilat![]()
![]()
![]()
![]()
onaj treci mu nudi kombi