Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
brano20 wrote:narode imam jedno pitanje. na listi raspoloživih poslova pojavio mi se ova task: 694119 Find Official Online Bill Pay/Online Login URLs, level_2_contributors $0.03
ja trenutno imam level 1, da li smijem raditi ovaj task?! da li je neko imao ovu situaciju, bojim se da mi ne spiče flag.
pa stoji da je za level 2
i tesko njesra od zadatka
znam da je za Level 2, ja ima Level 1, ništa ne kontam, ovaj CF je lud ovih dana!
nal26exp wrote:Brano, ako ti je neki zadatak dostupan, možeš da ga radiš bez problema, bez obzira na levele. Tako je i meni bilo na početku.
Ljudi, ima li nekih "redovnih" taskova, osim onih Google adult?
hvala druže na savjetu.
neznam šta se dešava sa CF, koji god task otvoris da radiš, uradiš par taskova i odmah te izbaci, ili imaš maksimum ili kao da si uradio kompletan posao. izgleda da nas indijci ubiše. dešava li se to i vama?
nal26exp wrote:Brano, ako ti je neki zadatak dostupan, možeš da ga radiš bez problema, bez obzira na levele. Tako je i meni bilo na početku.
hvala druže na savjetu.
neznam šta se dešava sa CF, koji god task otvoris da radiš, uradiš par taskova i odmah te izbaci, ili imaš maksimum ili kao da si uradio kompletan posao. izgleda da nas indijci ubiše. dešava li se to i vama?
Ako ti izbaci "You have done maximum amount bla bla bla" , to samo znači da trenutno nema zadataka, ali nakon 2 sekunde bi mogli novi da se pojave. Refresh je majka za to, sve dok ti ne izbaci ono "You have completed all your work", e onda moraš da čekaš novu seriju
hvala druže na savjetu.
694146
Find official business URLs
evo ti dobar nema puno samo
ako naidjes na onu han dinasty iza com/ treba dodati samo nyc
mene ispravi a eno i raja jebe od do
668377 ovo je bio stari ID nesto manje od mjesec dana datira i pojavljivo se par puta
tako da vjerujem da ce se i ovaj pojaviti jos koji put
prelagan je samo seto steta sto je 50 limit iz 1-2 put ga zavrsis
Dođe li iko na red na test web od ovih mongola?
Ne postoje teoretske šanse da dobiješ zadatak, iste sekunde čim mi otvori kliknem i pojavi se oops another mongol accepted job before you
Danas čitav dan uhvatio 2 a otvorio task barem 60 puta.
poslije max f5 i Otaj rad
This page of work has fewer questions than normal. Don't worry though, you will be paid for a full task! Bonus!
sam dvije tri moras naci
dobojlija81 wrote:poslije max f5 i Otaj rad
This page of work has fewer questions than normal. Don't worry though, you will be paid for a full task! Bonus!
sam dvije tri moras naci
ma nije meni max meni je you've completed all work
dobojlija81 wrote:poslije max f5 i Otaj rad
sam dvije tri moras naci
ma nije meni max meni je you've completed all work
kontam da je,al na 12-13 podje izbacivati max meni evo sve pustio
Zviz wrote:Dođe li iko na red na test web od ovih mongola?
Ne postoje teoretske šanse da dobiješ zadatak, iste sekunde čim mi otvori kliknem i pojavi se oops another mongol accepted job before you
Zviz wrote:Dođe li iko na red na test web od ovih mongola?