Demokratska fronta Željko Komšić
- Havatar
#8351 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U Manifestu se navodi da samo on treba da ostane na vlasti ali ga niko ne povezuje 
- Corto Maltese
#8352 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Komšić je Grebo 21. stoljeća.
Last edited by Corto Maltese on 09/02/2014 22:17, edited 2 times in total.
-
kox
#8353 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dovoljno se sjetiti protesta 2008, kako je počelo a kako završilo nakon stranačkog uplitanja.drugi profil wrote:Ne nego je uradio moralnu stvar.kanocale wrote: zar smo toliko spustili kriterije? ako uz necije ime moze samo da stoji "najposteniji" onda nek sve ide u tri lijepe....
sad je imao sve na pladnju nije reagovao jer je nesposoban.
Ja bih ga osudio da je iskoristio revolt naroda za svoju promociju jer ni on nije potpuno nevin, ali je makar svjestan da u KS i BiH ima ljudi koji su sa pravom nezadovoljni.
Samo sam cekao koji ce mis prvi da pocne kupiti poene za ovo.
- shiljak
#8354 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ali bi lagundžijiwebby-x wrote:Ne bi. Taj čovjek je toliko plitak i tup da nitkoStyling wrote:Mogli bi ga povezati sa organizatorima.
ni ne pomišlja da bi Komšić mogao stajati iza bilo čega
konkretnog. Njemu više leži kvazipatriotsko laprdanje.
-
Hafis
#8355 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zato i jeste gore u rasulu što ste znali odabrati na izborima. Ne bi većeg nepotizma, ali i tolikog ekstremnog diletantizma u obnašanju vlasti već dugi niz godina
Čuj Komšić, Valter i pet politika...i još oni raspravljaju da li mu dati još jednom povjerenje ili ne
Eee moj narode.
Čuj Komšić, Valter i pet politika...i još oni raspravljaju da li mu dati još jednom povjerenje ili ne
- jasko_ja
#8356 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne bih da prigovaram, ali propustio si da ubacis ovaj link na prethodnoj stranici, ako bas zelis biti dosljedan da bude na svakoj stranici.Corto Maltese wrote:Predsjednik nije mogao doći, pa je umjesto njega bio njegov izasranik:
http://www.s.ource.ba/clanak/8808615180 ... ref=ostali
S druge strane, ovom uglednom ugostitelju bi prodo bubreg i namirio stetu na autu...
- biske
#8357 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
deef ne stoji ni ispred ni iza ovih protesta. 
- Styling
#8358 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne, oni su U protestima.biske wrote:deef ne stoji ni ispred ni iza ovih protesta.
- madner
#8359 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sa ljudima znači.
- sinuhe
#8360 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ceka da frka prodje. Najlakse je tako.
- biske
#8361 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
eno fahro je pokušao da ubere poene. ne ide ni to...sinuhe wrote:Ceka da frka prodje. Najlakse je tako.
- sinuhe
#8362 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Fahro mora, ministar sigurnosti a i nista ga ne kosta.
- biske
#8363 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
realno, željko loš večeras. 
- _mufljuz_
#8364 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
je l to novi izraz za nekog ko ga podoji dobroCorto Maltese wrote:_mufljuz_ wrote:pade DF ispuha cuna ko dus'ca.
zeljko da je se pojavio na protestima - sada bi bio politicki BH napoleon... ovako ispade politicka kukavica koja daje saopstenja sa propalitetima ala Bake bin Alija....
od obecavajuce ideje - do politickog abortusa....
allah vam rahmetile..... i moje saucesce - za vas i vase nikad vise glasa....a za Zeljku sam ga davao 2x.
Dva put!? Pa ti si doajen! Mogu mislit koliko si ti ljut. Ja samo jednom, a sad me srklet hvata kad mu samo sliku vidim.
jebi ga - skruseno priznajem - zasluzen 2x
- Corto Maltese
#8365 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Realno, Željko ni bolji ni gori nego inače. Uvijek isto sivilo.biske wrote:realno, željko loš večeras.
- Maystor
#8366 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Corto i Mufljuz nisu vrijedni komentara ...
a Željko je bio izuzetan večeras. Odbio je da sakuplja političke poene na ovoj tragediji, izrazio iskrenu zabrinutost za državu, rekao ljudima otvoreno da sutra neće biti bolje. Dug je ovdje put do oporavka, a nije još ni počeo.
Moje je mišljenje da treba ići ka raspisivanju vanrednih izbora. Kakva ekspertna vlada se može napraviti dok u skupštini sjede Radeljaš, Mehmedić, Backović, Čardžić itd.? Koji bi to normalan i nekorumpiran stručnjak pristao da uđe u to?
a Željko je bio izuzetan večeras. Odbio je da sakuplja političke poene na ovoj tragediji, izrazio iskrenu zabrinutost za državu, rekao ljudima otvoreno da sutra neće biti bolje. Dug je ovdje put do oporavka, a nije još ni počeo.
Moje je mišljenje da treba ići ka raspisivanju vanrednih izbora. Kakva ekspertna vlada se može napraviti dok u skupštini sjede Radeljaš, Mehmedić, Backović, Čardžić itd.? Koji bi to normalan i nekorumpiran stručnjak pristao da uđe u to?
-
homar
#8367 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
BIO JEDNOM JEDAN ŽELJKO KOMŠIĆ, KO ĆE SE ZA GODIU DANA SJEĆATI VIŠE TOG PROPALOG POLITIČARA.
- drug_profi
#8368 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sto je babi milo...homar wrote:BIO JEDNOM JEDAN ŽELJKO KOMŠIĆ, KO ĆE SE ZA GODIU DANA SJEĆATI VIŠE TOG PROPALOG POLITIČARA.
- lerdi
#8369 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zato ćemo se sjećati ovih ostalih koji nam se sjetiše familije za vijeke vijekova.
Rejting Željka Komšića iz dana u dan raste jer se ponaša potpuno drugačije od svih na političkoj sceni. Narodu je puna kapa umišljenih faca koje misle da su pokupili svu pamet svijeta. To je činjenica i siguran sam da će Željko na izborima imati jako dobar rezultat.
Rejting Željka Komšića iz dana u dan raste jer se ponaša potpuno drugačije od svih na političkoj sceni. Narodu je puna kapa umišljenih faca koje misle da su pokupili svu pamet svijeta. To je činjenica i siguran sam da će Željko na izborima imati jako dobar rezultat.
-
Hafis
#8370 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Narastao je njemu rejting konstantno unazad zadnjih sedam-osam godina, pogotovo 2010.lerdi wrote:Zato ćemo se sjećati ovih ostalih koji nam se sjetiše familije za vijeke vijekova.
Interesantna je činjenica da je rast njegovog rejtinga dijametralno suprotno povezan s pogoršavanjem političkog i svakog drugog stanja stanja u ovoj zemlji. To je i lako objasniti: zemlji u kojoj uspjevaju populisti i šuplji demagozi - ne piše se dobro.
Uostalom, nešto se izgleda desilo preko noći i nadzire se kraj bajke. dosta je činjenica, da jedna ordinirana prilivoda i iskusni politički kameleon poput Denisa Kuljiša otvoreno piše:
.....a onda se svi staloženo mogu posvetiti ustavnim promjenama. Koje su nužne. A kako god da se provedu, Željko Komšić nestat će, grehota onog njegova kursa, ali on nema nikakav demokratski legitimitet – kao marioneta, jalijaški Karadžoz, izabran je od Lagumdžijinih esdepeovaca ne bi li se napakostilo Hrvatima i delegitimiralo etničku trodiobu vlasti.
- drug_profi
#8371 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne ocekujem ni ja od ZK neke maestralno mudre poteze, ali ocekujem da sa pozitivom koju nudi, okupi dovoljno mudrih oko sebe koji ce predlagati i realizovati te poteze. Dakle, ovo nije slijepa vjera, vec samo najbolji odabir medju ponudjenim opcijama.
Ne treba mnogo pameti da se shvati sta se ovdje mora uraditi, treba samo politicka snaga za to, a ja ocekujem da ce u DF biti volje pa i snage.
U krajnjem, ako to ne bude DF, bice nekad neko drugi. Izgubio sam 20 i kusur godina sa budalama, ponekad pogresno birao, ali me nije strah i dalje pokusavati. Revolucija nije moguca jer je narod etnicki podijeljen i svaka eskalacija vodi raspadu.
Ako se sistem urusi, svi ce podici ograde da se zastite od haosa (mozda im je to cak i legitimno pravo).
To je smisljeno djelo ovih koje sad zelimo ukloniti zauvijek.
Ne treba mnogo pameti da se shvati sta se ovdje mora uraditi, treba samo politicka snaga za to, a ja ocekujem da ce u DF biti volje pa i snage.
U krajnjem, ako to ne bude DF, bice nekad neko drugi. Izgubio sam 20 i kusur godina sa budalama, ponekad pogresno birao, ali me nije strah i dalje pokusavati. Revolucija nije moguca jer je narod etnicki podijeljen i svaka eskalacija vodi raspadu.
Ako se sistem urusi, svi ce podici ograde da se zastite od haosa (mozda im je to cak i legitimno pravo).
To je smisljeno djelo ovih koje sad zelimo ukloniti zauvijek.
Last edited by drug_profi on 12/02/2014 09:34, edited 1 time in total.
- Corto Maltese
#8372 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Za razliku od tebe, ja mislim da je Željko obezbjedio mjesto u istorijskim knjigama. Prvi i jedni predsjednik državnog predsjedništva za čijeg mandata je predsjedništvo palo.homar wrote:BIO JEDNOM JEDAN ŽELJKO KOMŠIĆ, KO ĆE SE ZA GODIU DANA SJEĆATI VIŠE TOG PROPALOG POLITIČARA.
Nema teorije da se to zaboravi.
- jazzer
#8373 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bolje i da ga se nikako ne sjecaju nego da mu, na pomen imena, spominju i kletve koje ljudihomar wrote:BIO JEDNOM JEDAN ŽELJKO KOMŠIĆ, KO ĆE SE ZA GODIU DANA SJEĆATI VIŠE TOG PROPALOG POLITIČARA.
spomenu uz ime Bakir, Zlatko i sl.
-
rahmanjin
#8374 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Izuzetan ?! Cuj odbio da skuplja poeneMaystor wrote:Corto i Mufljuz nisu vrijedni komentara ...
Last edited by rahmanjin on 12/02/2014 09:43, edited 1 time in total.
-
StupskaBitanga
#8375 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Najmoralnije bi bilo da članovi Predsjedništva podnesu ostavke ali kad bi se kod nas znalo šta je moral