Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vkmiro wrote:Prolupo Telemahov porta,sve raćune uredno plačam kada dobijem mailom račun a tomo stoji da imam nekih para u predplati ( mašala )
Jutros gledam, sad sam malo u predplati, na moje uplate piše da sam u februaru platio dva puta i to razlicite cifre.
Napominjem, svaka moja uplata ide kada dođe racun,a ovo što portal pokazuje je nebuloza
vkmiro wrote:
Prolupo Telemahov porta,sve raćune uredno plačam kada dobijem mailom račun a tomo stoji da imam nekih para u predplati ( mašala )
Jutros gledam, sad sam malo u predplati, na moje uplate piše da sam u februaru platio dva puta i to razlicite cifre.
Napominjem, svaka moja uplata ide kada dođe racun,a ovo što portal pokazuje je nebuloza
Evidentirali smo finansijsku reklamaciju, kolege će provjeriti.
Zaista sam dugo cijenio i hvalio usluge Telemacha, ali ovo što mi se dešava u zadnjih mjesec dana nikako ne mogu da shvatim. Imao sam namjeru preći na neki od EON paketa, obavio dva tri razgovora šta dobijam šta gubim, u startu rekao da neću EON box, ako EON premium nudi kompletnu uslugu, a pogotovo ako je istina da se čeka dugo isporuka tih boxova. Dogovor pao, kaže operaterka izaći će za par dana, i.... Dešava se sljedeće, iako sam rekao da neću EON box da hoću da mi ostaju cam moduli, tek nakon mjesec dana zovu i kažu sljedećim riječima "evo mi bi došli, imamo sad EON boxove". Bio sam na putu i nisam mogao termin dogovoriti, ali ja ih pitam pa dobro jel vam mjesec trebalo (tačno mjesec dana) za promjenu paketa bez EON boxa, uh kaže dobro si ovaj nalog nema EON boxa, ne znamo što se toliko čekalo. U toku ovog mjeseca čekanja, saznajem i sljedeće, iako bih uzeo EON premium, oni prave ovu komediju oko SK 4K i nemogućnosti puštanja tog kanala preko cam modula, te ovo zaista nejasno poskupljenje.
Ukratko;
- tražio promjenu paketa bez EON boxa čekao mjesec dana i to iz njima nepoznatih razloga
- ova komedija oko SK4K me je stvarno ponajviše razočarala
- ovo poskupljenje mi daje mogućnost da ranije raskinem ugovor i sve sam bliže toj opciji, ne zato što nisam dosad bio zadovoljan njihovom uslugom, nego zato što se zaista gube u zadnje vrijeme, a pogotovo u komunikaciji sa korisnicima (posebno u direktnim razgovorima sa operaterima)
I ja sam se sad jedva logovao na portal, izgleda da opet vrše neke radove na njemu, mada bi takve stvari trebali raditi u noćnom terminu, kada skoro nema uopšte posjeta portalu.
Nakon gasenja Bambina i Orlando izletio iz ponude slovenskih operatera. Zamjena je Vavoom.
Ultra i Mini Ultra jos se jedino emituju putem Kopernikus kablovske.
Zaista sam dugo cijenio i hvalio usluge Telemacha, ali ovo što mi se dešava u zadnjih mjesec dana nikako ne mogu da shvatim. Imao sam namjeru preći na neki od EON paketa, obavio dva tri razgovora šta dobijam šta gubim, u startu rekao da neću EON box, ako EON premium nudi kompletnu uslugu, a pogotovo ako je istina da se čeka dugo isporuka tih boxova. Dogovor pao, kaže operaterka izaći će za par dana, i.... Dešava se sljedeće, iako sam rekao da neću EON box da hoću da mi ostaju cam moduli, tek nakon mjesec dana zovu i kažu sljedećim riječima "evo mi bi došli, imamo sad EON boxove". Bio sam na putu i nisam mogao termin dogovoriti, ali ja ih pitam pa dobro jel vam mjesec trebalo (tačno mjesec dana) za promjenu paketa bez EON boxa, uh kaže dobro si ovaj nalog nema EON boxa, ne znamo što se toliko čekalo. U toku ovog mjeseca čekanja, saznajem i sljedeće, iako bih uzeo EON premium, oni prave ovu komediju oko SK 4K i nemogućnosti puštanja tog kanala preko cam modula, te ovo zaista nejasno poskupljenje.
Ukratko;
- tražio promjenu paketa bez EON boxa čekao mjesec dana i to iz njima nepoznatih razloga
- ova komedija oko SK4K me je stvarno ponajviše razočarala
- ovo poskupljenje mi daje mogućnost da ranije raskinem ugovor i sve sam bliže toj opciji, ne zato što nisam dosad bio zadovoljan njihovom uslugom, nego zato što se zaista gube u zadnje vrijeme, a pogotovo u komunikaciji sa korisnicima (posebno u direktnim razgovorima sa operaterima)
Žao nam je zbog nesporazuma do kojih je došlo, prilikom odabira novog EON paketa usluga. Naš Tim za brigu o korisnicima pozvat će Vas, kako bismo provjerili da li još nešto možemo uraditi za Vas, da biste promijenili mišljenje.
.... Pa dobro, stari paket-novi paket pa je razumljivo. Ni Microsoft ne ubacuje nove mogućnosti u XP i Vistu već samo na najnoviji i aktuelni OS a to je Windows 10 bez obzira koliko je ko platio XP i Vistu. Ostario OS i nema više podrške. ....
.... Pa dobro, stari paket-novi paket pa je razumljivo. Ni Microsoft ne ubacuje nove mogućnosti u XP i Vistu već samo na najnoviji i aktuelni OS a to je Windows 10 bez obzira koliko je ko platio XP i Vistu. Ostario OS i nema više podrške. ....
ali Microsoft ne podize cijenu za Windows 10 sa svakim patchom koji urade ???
Pa i mi pisemo o povecanju cijena, a ne dodavanju novih kanala.
TESLA_EDISON wrote:Šta ste odmah se upecali ko kakvi bukvalisti
Mislilo se na dodavanje novih kanala i usluga na stare pakete a ne na cijene. Cijena druga priča.
cincilator2012 wrote:Pa i mi pisemo o povecanju cijena, a ne dodavanju novih kanala.
TESLA_EDISON wrote:Šta ste odmah se upecali ko kakvi bukvalisti
Mislilo se na dodavanje novih kanala i usluga na stare pakete a ne na cijene. Cijena druga priča.
Moj post se odnosio na jedan sasvim drugi komentar koji veze nije imao sa cijenama već o izjednačavanju starih i novih paketa.
A Microsoft i Windowsi su bili samo slikovito objašnjenje politike zapostavljanja starih paketa.
vkmiro wrote:
Prolupo Telemahov porta,sve raćune uredno plačam kada dobijem mailom račun a tomo stoji da imam nekih para u predplati ( mašala )
Ne kontam, prije godinu je sve normalno radilo,plačam račune int.bankarstvom, otvorim portal nakon dva dana i vidim da je kod vas leglo.Sad na portalu navodno imam par mjeseci neplaceno, stanje jedan dan 60KM u plusu, danas 13KM u plusu, i druge nebuloze.A kao što drugi pišu, portal totalno spor, isto da ste neka seoska firma.
Još nešto, kako u Srbiji možete imati svoj forum: http://forum.sbb.rs/
a ovdje kao ne možete nego koristite Kliks, pa je sve smješano do bola,sve teme u jednom postu ili je to neka Bosanska politika?
vkmiro wrote:
Ne kontam, prije godinu je sve normalno radilo,plačam račune int.bankarstvom, otvorim portal nakon dva dana i vidim da je kod vas leglo.Sad na portalu navodno imam par mjeseci neplaceno, stanje jedan dan 60KM u plusu, danas 13KM u plusu, i druge nebuloze.A kao što drugi pišu, portal totalno spor, isto da ste neka seoska firma.
Još nešto, kako u Srbiji možete imati svoj forum: http://forum.sbb.rs/
a ovdje kao ne možete nego koristite Kliks, pa je sve smješano do bola,sve teme u jednom postu ili je to neka Bosanska politika?
Ukoliko je došlo do propusta u evidenciji Vaših uplata, isti će biti ispravljen.
Rado ćemo Vas obavijestiti, ako dođe do kreiranja novog Telemach foruma.
Evo telemaše poslala sam vam u pp broj ugovora, s obzirom da mi ovog mjeseca nije došao račun što sam neki dan ovdje i napisala.
I naglasite im da mi ne gase kanale i internet jer mi je od jutros nekoliko puta nestajalo, nije moja krivica što mi nisu isporučili račun, a prema zakonu nemam ni obavezu platiti nepostojeći račun.
Mislila sam da mi je neko uzeo račun iz sandučeta međutim čujem da ni drugarici, koja živi ulicu dalje od mene, nije došao račun prošlog mjeseca. Znači, neko svoj posao nije dobro obavio.
Javili smo Vam se u inbox, i poslali smo Vam račun putem e-maila.
Izvinjavamo se ukoliko je došlo do propusta.
Predlažemo Vam aktivaciju e-računa, kao pogodnost biste dobili HBO Premium paket kanala na period od tri mjeseca.
@Telemach,Nekada sam davno aktivirao uslugu slanja računa na e-mail.Pošto zaista ne znam da li je bilo nekih povlastica možete li to provjeriti.Kontakt sam poslao na inbox.
23,90 KM je najjeftiniji, ali moras doplatiti za resiver ili modul
U sklopu EON TV paketa, na mreži kompanije Telemach, uključeni su besplatni uređaji, tj. korisnici dobivaju D3 CAM i D3 MINI.
Ukoliko korisnik želi EON BOX plaća priključnu taksu i rentu.
@Telemach,Nekada sam davno aktivirao uslugu slanja računa na e-mail.Pošto zaista ne znam da li je bilo nekih povlastica možete li to provjeriti.Kontakt sam poslao na inbox.
Javili smo Vam se u inbox, i poslali smo Vam račun putem e-maila.
Izvinjavamo se ukoliko je došlo do propusta.
Predlažemo Vam aktivaciju e-računa, kao pogodnost biste dobili HBO Premium paket kanala na period od tri mjeseca.
kao na pijaci, danas 'vako, sutra nako...šta je s Arenama HD 6 mjeseci kao benefit za prelazak na e-račun