Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma da..svakakvi gluposti ljudi stavljaju, a on se na mene nakacio
Ma da, ti si bas stavio sve nesto sto ima smisla
za razliku od ostalih
treba njih pola banovati...neka ostanu samo prava raja
..kad dernek utihne..
gdje je taj Chomljo
Ma prave se pametni, hoce da na meni ispadnu freajeri..
ma znam, oni su jaki samo na rijecima i pjesmama
al' kad bih ih nazvao na telefon ili sreo negdje, to niko nema misica...ama ni onih za plivanje
animals wrote: ↑17/04/2020 01:38
E ovo je dokaz, kako zatupiti ljude..
U bivšim komunističkim zemljama ljudi ...prijetnju koronavirusa shvaćaju ozbiljnije ... prihvaćaju neugodnosti i discipliniranije prihvaćaju ograničenja prepisana od države... "Prije svega to bi mogao biti odnos prema autoritetu. Stanovništvo Srednje i Istočne Europe još uvijek ima naviku slušati naputke državnog aparata, autoriteta, a posebno u krizama. I zbog toga su mjere ograničenja rada i kretanja prihvaćene brzo i bez posebnih dvojbi..."
animals wrote: ↑17/04/2020 01:38
E ovo je dokaz, kako zatupiti ljude..
U bivšim komunističkim zemljama ljudi ...prijetnju koronavirusa shvaćaju ozbiljnije ... prihvaćaju neugodnosti i discipliniranije prihvaćaju ograničenja prepisana od države... "Prije svega to bi mogao biti odnos prema autoritetu. Stanovništvo Srednje i Istočne Europe još uvijek ima naviku slušati naputke državnog aparata, autoriteta, a posebno u krizama. I zbog toga su mjere ograničenja rada i kretanja prihvaćene brzo i bez posebnih dvojbi..."
Ma to je ok..ali maske imaju smisla ako se mijesas sa drugim ljudima..
u polju sa zivotinjama nemaju smisla..