Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ko fol smo nešto igrali
Veseli najbolji od sviju
Pavic, budi Bog s nama.
Ostalo, hm, prolazna ocjena. Tesko je ista reci nakon prve utakmice, noge teske, malo se s loptom radilo bice bolje
Željezničar je bio agresivniji, pokušavali dominirati čitavu tekmu, ali najveći problem im je što se Borac odbranio sa pola snage...čitav sistem igre grade oko Boje koji je kurac realno, dok ne dokaže suprotno, a oni su njega nakon jednog poluvremena protiv Famosa proglasili igračinom...Alispahić, Zec, Krpić, i sl. ne mogu igrati u ekipi koja ima želju da se bori za vrh tabele
Manijak „piso“ samo su im jos smajliji falili u raznim bojama. Samo dobar Veseli u Zelji steta sto nije „u nas“. Ostalo nije vrijedno spomena sve nesto nabij pa ako sta udje....
E bas nidje veze Boga mi sto se nabijanja tice. Za razliku od zadnje 2-3 godine, sad se bas pokusavalo igrati po zemlji, okomito koliko je moguce, do zadnjih 10 minuta kad su vise u panici i nemoci poceli nabijati. Ostatak utakmice vecinom je fino islo do 20m od gola.
BHF_Manijak wrote:
E bas nidje veze Boga mi sto se nabijanja tice. Za razliku od zadnje 2-3 godine, sad se bas pokusavalo igrati po zemlji, okomito koliko je moguce, do zadnjih 10 minuta kad su vise u panici i nemoci poceli nabijati. Ostatak utakmice vecinom je fino islo do 20m od gola.
Ja kolko sam gledao ono je bilo „silovanje“ Krpica sa Pavicevim “nabacivanjem” u 16. Jedino je Veseli nesto pokusavao ali nema s kim da igra. Borac je jako spora ekipa. Zivo me zanima kako ce Bogicevic upratiti jednog malo brzeg napadaca...
Odma znas ko je navijac zelje, kome je ovo veceras bila igra . Donesi nekako loptu do bekova pa je nabij u 16. Ako ne moze bek donesi alispagicu nek je nabije u 16. I tako 300 puta.
P.s. ko je ono odbranio diplomski na jugu da mu cestitam?
Inace centarsutevi sa bekovskih pozicija u blizini 16m su zabranjeni i antifudbalski, to nije sastavni dio igre. Treba javit Amaru da zabrani to Pavicu i Stevanovicu.
Da vam bude lakse, jest Zeljeznicar je igr'o k'o Englezi birvaktile, stoperi nabijali sa svoje polovine u 16m.
BHF_Manijak wrote:Inace centarsutevi sa bekovskih pozicija u blizini 16m su zabranjeni i antifudbalski, to nije sastavni dio igre. Treba javit Amaru da zabrani to Pavicu i Stevanovicu.
Da vam bude lakse, jest Zeljeznicar je igr'o k'o Englezi birvaktile, stoperi nabijali sa svoje polovine u 16m.
Za 7 mjeseci jedino sto je uigro je do bekova pa hop centarsut. Nije doduse samo 16, ima i sa 20 30 metara, cak i sa svoje polovine. Samo nek lopta dodje na stranu, zavrni je na Kripsa.
Al borac je komedija. Ljudi posline 12e minute nisu mogli stajati.
Znao sam ja dosta goreg fudbala gledati na Grbavici zadnje 3 godine i to 18 puta goreg, tako da nemojte mi vi govorit o dobrom ili losem fudbalu ,koji pogledati 20% utakmica Zeljeznicara, ako i toliko. Ako gledate svaku, svaka vam cast.
BHF_Manijak wrote:Znao sam ja dosta goreg fudbala gledati na Grbavici zadnje 3 godine i to 18 puta goreg, tako da nemojte mi vi govorit o dobrom ili losem fudbalu ,koji pogledati 20% utakmica Zeljeznicara, ako i toliko. Ako gledate svaku, svaka vam cast.
Dr. Kuca wrote:
Realno odovicev fudbal za ovo je iz liga petice.
Odovic je Capello dok ide, cim malo kola krenu niz brdo ode sve u PM, jer nema covjek autoriteta. Nazalost. On je odlican za dobre scenarije kad te ide, ali da pegla situaciju, tesko... Na kraju krajeva, pet u nizu se popusilo pod njegovim vodstvom i to od kud i kamo smjesnijih ekipa od ovog Borca.
Mada svakako Zeljo nije po kadru konkurent za titulu, tako da...
BHF_Manijak wrote:Inace centarsutevi sa bekovskih pozicija u blizini 16m su zabranjeni i antifudbalski, to nije sastavni dio igre. Treba javit Amaru da zabrani to Pavicu i Stevanovicu.
Komšije su poznate po svojoj fudbalskoj filozofiji koja se zasniva na igra bez bekova ili sa eventualno jednim bekom.
4 dana poslije Celtica, gdje se trcalo ko u 3 tekme nase lige, bez pola tima protiv Zrinjskog kome je vec urucen pehar jer su odradili prelazni rok ko Man. City, uzeti 3 boda, ne primiti gol, nije bas toliko lose
Last edited by north on 21/07/2019 21:04, edited 1 time in total.