Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- kakotakonikako
#83301 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kako pojedini trojkasi ovdje spinuju i prikrivaju svoju nervozu jer im ne ide kako su zamislili da zasjednu u fotelje i obezbijede svoje najblize zblizavajuci se sa neprijateljima Drzave Bosne i Hercegovine. Pobjegulje. Ali dok je casnih i postenih ( Komsic i Becirevic ) kojima je BIH u srcu i jos dosta BiH patriota - uzalud im.

- Student_u_Ostavci
#83302 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Osmorki, njenim botovima i Ivani Marić je zasmetalo to što je Irfo rekao da je Šmit obični HDZ ublehaš koji radi sve u korist HDZa. Često pročitam da je on 'zeleno krilo osmorke'. Samo zato što koristi mozak i priča faktima, botovima osmorke je to sasvim dovoljan razlog da zaključe kako nije jedan od njih. 
-
made_in_sarajevo
#83303 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Znaci i dalje je da samo sda brani drzavu i samo sda moze biti vlast. Jer sve ostalo su izdajnici, neprijatelji i sa rusiteljima drzave prave vlast. Inace je sda sama bila vlast i tukla dodika po glavi 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#83304 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Dobro ba Kadirovac dosadan si
-
Officer Crabtree
#83305 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
I svi koji su bili SDA i u toj borbi bili a sad se opralimade_in_sarajevo wrote: ↑19/02/2023 18:35 Znaci i dalje je da samo sda brani drzavu i samo sda moze biti vlast. Jer sve ostalo su izdajnici, neprijatelji i sa rusiteljima drzave prave vlast. Inace je sda sama bila vlast i tukla dodika po glavi![]()
- Login77777
#83306 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Bakirovac. Od jucer je tako.
- Login77777
#83307 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Na cijoj je strani SDF?
Uvode li Kina i SAD svijet u novi Hladni rat: Evo kako su podijeljene šahovske figure
- Grean
#83308 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ona je sarajevska varijanta Zeljane Zovko.kluz franjo wrote: ↑19/02/2023 17:45Ne znam ja da je ona neki faktor u NS.Pandakonda wrote: ↑19/02/2023 17:16
Jeste, samo sto u NS-u kao i SDP-u imas dio ljudi koji smatraju Cengica "zelenim" krilom SDP-a i zbog toga im ova klice radi slike sa turbanom. Irfan jeste malo konzervativniji u odnosu na većinu u SDP-u ali opet ne vjerujem da bi neki veliki ideoloski zaokret pravio. Jos se zna sa Haretom iz starog grada.
https://www.nasastranka.ba/bs/committees
Što ne znači, da i u NS-u nema tuka i balvana.
Neka se navikne jer naime ni novom kandidatu NS-a za premijera KS ahmedija nije mrska.
- Tvrtko II Kotromanić
#83309 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
A_A_AKCIJA wrote: ↑19/02/2023 17:50Odvratno.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑19/02/2023 17:18
ma nazalost ima ljudi koji za sebe kazu da su progresivci, evropljani, ljevicari, slobodoumni ali im vjera zasmeta pa eto cinjenica da Irfan ide u dzamiju i da je musliman, bez obzira sto je socijaldemokrata i sto SDP-u i posredno eto Nasoj stranci kao dijelu osmorke donosi glasove iz Starog grada
islamofobija nasa svagdasnja![]()
Maksuz sam otišao i prijavio sliku na FB kao govor mržnje na osnovu vjerske pripadnosti.
Savjetujem i drugima da urade isto.
Zubčević mi je grohno totalno sa glupostima o Ukrajini.
Ovo ga samo svrstava dodatno u urbanog papka koji je netrpeljiv prema svima koji su različiti od njega.
Jebo te džezzz, kad si u glavi guslar. Samo se note razlikuju.
prijavio sam i ja
ono sto mi je odvratno ovdje, a sto sam i licno iskusio, je ta licemjernost laznih progresivaca ( i to ne mislim ovdje na stranke trenutne vec na ljude)
nigdje ne upadas citav zivot u ovom drustvu, za tamo neke SDA-ovce sam komunjara jer naginjem ljevici, za FGR sam nazadan i sumnjiv jer sam vjernik
nigdje nisi dospio
i zato mi je odvratna ova slika Irfana, kakav god on bio i kakve god stavove zastupao i mišljenja imao
-
Lug
#83310 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nama je bitnije pitanje, na cijoj strani je trojka, s obzirom na koaliciju na vlasti ciji su sastavni dio..? Hdz i Snsd znamo na cijoj su..Login77777 wrote: ↑19/02/2023 19:01 Na cijoj je strani SDF?![]()
Uvode li Kina i SAD svijet u novi Hladni rat: Evo kako su podijeljene šahovske figure
- Styling
#83311 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Lijep hodža
- Styling
#83312 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ko je pobjegulja?kakotakonikako wrote: ↑19/02/2023 17:59 Kako pojedini trojkasi ovdje spinuju i prikrivaju svoju nervozu jer im ne ide kako su zamislili da zasjednu u fotelje i obezbijede svoje najblize zblizavajuci se sa neprijateljima Drzave Bosne i Hercegovine. Pobjegulje. Ali dok je casnih i postenih ( Komsic i Becirevic ) kojima je BIH u srcu i jos dosta BiH patriota - uzalud im.
![]()
![]()
Vidim da i na forumu pozivate SDP u koaliciju, onako ispotiha. Džaba krečite, gospodo.
- tramvajtrojka
#83313 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
mi smo za BiH u njenim granicama i drzavi tri naroda , a za ljubitelje rusije i kine ima fb page ruske ambasade i katedra kineskog u istocnom Sarajevu pa et ima se opcija za brzi transfer i prilagodbu
tovaris Putin i pjevanje si djin pingu kao vucko ima da se uci
- Login77777
#83314 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kazu izjave PICa samo uvazavaju ako se ruska Ambasada pridruzi izjavi.tramvajtrojka wrote: ↑19/02/2023 19:23mi smo za BiH u njenim granicama i drzavi tri naroda , a za ljubitelje rusije i kine ima fb page ruske ambasade i katedra kineskog u istocnom Sarajevu pa et ima se opcija za brzi transfer i prilagodbu
tovaris Putin i pjevanje si djin pingu kao vucko ima da se uci![]()
![]()
![]()
- kakotakonikako
#83315 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Iako je po zakonuStyling wrote: ↑19/02/2023 19:20Ko je pobjegulja?kakotakonikako wrote: ↑19/02/2023 17:59 Kako pojedini trojkasi ovdje spinuju i prikrivaju svoju nervozu jer im ne ide kako su zamislili da zasjednu u fotelje i obezbijede svoje najblize zblizavajuci se sa neprijateljima Drzave Bosne i Hercegovine. Pobjegulje. Ali dok je casnih i postenih ( Komsic i Becirevic ) kojima je BIH u srcu i jos dosta BiH patriota - uzalud im.
![]()
![]()
Vidim da i na forumu pozivate SDP u koaliciju, onako ispotiha. Džaba krečite, gospodo.
- Student_u_Ostavci
#83316 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
SDP je već u 'džaba smo krečili' koaliciji.
-
Lug
#83317 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
tako i Covke kaze isto..tramvajtrojka wrote: ↑19/02/2023 19:23mi smo za BiH u njenim granicama i drzavi tri naroda , a za ljubitelje rusije i kine ima fb page ruske ambasade i katedra kineskog u istocnom Sarajevu pa et ima se opcija za brzi transfer i prilagodbu
![]()
![]()
-
Hakiz
#83318 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Legitimna tri naroda, ubermenschi? Čović odobrava tu poruku. Ostali narodi i oni koji se narodom ne osjećaju šta, aparthejd, segregacija, protjerivanje, niža vrsta, konc-logori, jame, šta? To je ta trojkina nova politička paradigma?tramvajtrojka wrote: ↑19/02/2023 19:23mi smo za BiH u njenim granicama i drzavi tri naroda , a za ljubitelje rusije i kine ima fb page ruske ambasade i katedra kineskog u istocnom Sarajevu pa et ima se opcija za brzi transfer i prilagodbu
![]()
![]()
Ima nas koji bismo da nosioci suvereniteta u BiH budu svi njeni građani, ne samo tri naroda, ali, pored SDA, HDZ, SNSD i trojke nenamo šanse. Malo nas je.
-
kluz franjo
#83319 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa da rezimiramo situaciju na ovu temu...
SNSD/SDS-ovci istrajavaju na četničkoj ideologiji "nebeskog naroda" uz +80% podršku birača.
HNS-ovci istrajavaju na Vašingtonskom i Sporazumu iz Karađorđeva o "čistom UZP teritoriju" i "legitimnom predstavljanju" uz značajnu +70% podršku birača.
SDF-ovci jedinstveno podržavaju HNS-ovo "legitimno predstavljanje" i uz sve rjeđe i sitnije nelagode ŽK-fanatikosa uglavnom pozdravljaju konfrontaciju sa zapadom, te "približavanje" Rusiji i Istoku pod liderstvom Harisa Z. Sve uz cca. 35% birača u FBiH.
Sve kada se sabere i oduzme. Značajna većina građana i glasača u BiH ne želi BiH iz ZAVNOBiH-a, a ni iz referendumskog pitanja.
To što je još uvijek imamo, možemo prvenstveno zahvaliti Zelenskom i Ukrajincima, onda zapadnim partnerima koji još uvijek BiH drže pod kontrolom i tek na kraju ovim cca. 35% birača Trojke u FBiH.
Hebem ga... Ja razumijem da postoje palerma i prpe koji bi da je forumski zajedno sa RS-ovcima i HNS-ovcima dokinu, sve sa mesijanskom vizijom "odlaska na istok".
Isto tako i posebno razumijem i one koji znaju pogledati na geografsku kartu i shvatiti da je nama mjesto u Evropi, a ne u centralnoj Aziji.
SNSD/SDS-ovci istrajavaju na četničkoj ideologiji "nebeskog naroda" uz +80% podršku birača.
HNS-ovci istrajavaju na Vašingtonskom i Sporazumu iz Karađorđeva o "čistom UZP teritoriju" i "legitimnom predstavljanju" uz značajnu +70% podršku birača.
SDF-ovci jedinstveno podržavaju HNS-ovo "legitimno predstavljanje" i uz sve rjeđe i sitnije nelagode ŽK-fanatikosa uglavnom pozdravljaju konfrontaciju sa zapadom, te "približavanje" Rusiji i Istoku pod liderstvom Harisa Z. Sve uz cca. 35% birača u FBiH.
Sve kada se sabere i oduzme. Značajna većina građana i glasača u BiH ne želi BiH iz ZAVNOBiH-a, a ni iz referendumskog pitanja.
To što je još uvijek imamo, možemo prvenstveno zahvaliti Zelenskom i Ukrajincima, onda zapadnim partnerima koji još uvijek BiH drže pod kontrolom i tek na kraju ovim cca. 35% birača Trojke u FBiH.
Hebem ga... Ja razumijem da postoje palerma i prpe koji bi da je forumski zajedno sa RS-ovcima i HNS-ovcima dokinu, sve sa mesijanskom vizijom "odlaska na istok".
Isto tako i posebno razumijem i one koji znaju pogledati na geografsku kartu i shvatiti da je nama mjesto u Evropi, a ne u centralnoj Aziji.
- Prpa.ba
#83320 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Moze Bosnjak zeljeti mjesto u Europi, moze i karta govoriti da zivi u Europi, ali Bosnjaka Europa ne zeli a da isti ima politicku moc i samoupravljanje. Prosto receno, ha jeo ha ne jeo halal, nisi im halal.kluz franjo wrote: ↑19/02/2023 23:43 Hebem ga... Ja razumijem da postoje palerma i prpe koji bi da je forumski zajedno sa RS-ovcima i HNS-ovcima dokinu, sve sa mesijanskom vizijom "odlaska na istok".
Kao irget u Njemackoj ili good boy tj. doministar katolicima u BiH, moze. Pa bujrum.
-
kluz franjo
#83321 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Mislim da griješiš. Mislim da fatalistički griješiš.Prpa.ba wrote: ↑19/02/2023 23:58Moze Bosnjak zeljeti mjesto u Europi, moze i karta govoriti da zivi u Europi, ali Bosnjaka Europa ne zeli a da isti ima politicku moc i samoupravljanje. Prosto receno, ha jeo ha ne jeo halal, nisi im halal.kluz franjo wrote: ↑19/02/2023 23:43 Hebem ga... Ja razumijem da postoje palerma i prpe koji bi da je forumski zajedno sa RS-ovcima i HNS-ovcima dokinu, sve sa mesijanskom vizijom "odlaska na istok".
Isto tako i posebno razumijem i one koji znaju pogledati na geografsku kartu i shvatiti da je nama mjesto u Evropi, a ne u centralnoj Aziji.![]()
Kao irget u Njemackoj ili good boy tj. doministar katolicima u BiH, moze. Pa bujrum.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#83322 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Prpa.ba wrote: ↑19/02/2023 23:58Moze Bosnjak zeljeti mjesto u Europi, moze i karta govoriti da zivi u Europi, ali Bosnjaka Europa ne zeli a da isti ima politicku moc i samoupravljanje. Prosto receno, ha jeo ha ne jeo halal, nisi im halal.kluz franjo wrote: ↑19/02/2023 23:43 Hebem ga... Ja razumijem da postoje palerma i prpe koji bi da je forumski zajedno sa RS-ovcima i HNS-ovcima dokinu, sve sa mesijanskom vizijom "odlaska na istok".
Isto tako i posebno razumijem i one koji znaju pogledati na geografsku kartu i shvatiti da je nama mjesto u Evropi, a ne u centralnoj Aziji.![]()
-
made_in_sarajevo
#83323 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Spas je samp na istoku i u plemenima! Samo jebem mu majku od ovih bosnjaka niko nece na istok, svi na zapad pobjegose da rade i zive, sve kod mrskih katolika sa kojim oni nikad nisu u vlasti, oni su sami imali vlast. Eh onda dodjemo sami su pokrali i unistili ekonomiju, donacije, vanjsku politiku drzave... Eh tad se vec vracamo da su tu ipak hdz i snsd bili i da sda opet mora biti kao jedini legitimni predstavnik bosnjaka. Onda opet dodjemo sto su hdz prozivali za legitimne i sto ne prestanu glasati za komsica. Ali pazi ovo tad ide da je drzava prva i ne moze niko legitiman biti.
Tako se sda u krug vrti gdje botovi pokusavaju svim silama nekoga ubjediti da je sda prava istina, spasitelji drzave i da samo sda moze biti u vlasti jer logicno da sda nikad nije predala vlast drugome radi svoje guzice. Koalicija petak 13 je laz i namjestaljka zapada i treba se istoku okrenuti i plemenima!
Tako se sda u krug vrti gdje botovi pokusavaju svim silama nekoga ubjediti da je sda prava istina, spasitelji drzave i da samo sda moze biti u vlasti jer logicno da sda nikad nije predala vlast drugome radi svoje guzice. Koalicija petak 13 je laz i namjestaljka zapada i treba se istoku okrenuti i plemenima!
- Point.
#83324 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Od Istoka nikakvog hajra niko nije vidio. Gledaš ove arapske zemlje, Rusiju, Kinu, Iran. Od zla oca i gore matere. Ne mogu da vjerujem da iko želi u to društvo.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu