Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
channel10 wrote:Petlja bi, čini mi se trebala biti gotova do 01. Marta.
Nadam se, ja sam lupio 2 mjeseca, cini mi se da je od zatvaranja bilo da ce se raditi 4 mjeseca, a zatvorili je haman kad smo igrali baraz.
Tako da tu je to negdje sto kazes.
Nedavno rekoše da bi trebalo početkom marta biti gotovo ako vremenske prilike budu zadovoljavale.
A bulevar bi trebao biti gotov do 20. marta, pa će onda raditi i dilataciju na mostu kod Lamele.
Ci-Nick wrote:Vozim maloprije o Crkvica prema gradu,..od kružnog u Crkvicama kolona prema Lameli, ... ni pomaketi.
Punih 15 minuta do kružnog kod lamele.
I još se tu neki prave pametni pa se isključuju kod tržnog a onda se sto metara dalje uključuju i guraju.
Kad šta je razlog,... policajac reguliše saobraćaj,... sve tjera desno prema stanici, eto tako rasterećuje saobraćaj.
Vraćam se za 5 minuta nazad i želim ponovo prema Crkvicama,... jok,.. neka balava policajka me tjera desno. Otvaram prozor i kažem joj da sam od Crkvica vozio sat vremena,.. kaže nema rasprave,.. vozi na GGM. Rasterećuju saobraćaj tjerajući ljude da idu dužim putem do kuće.
Naravno opet sam zaglavio na kružnom na Drvenom jer tamo nema nikog da pogura saobraćaj.
hahahahahaaaa, ma ko nas hebe...ja pjesaka sve stignem...kada sam na 'dobroj lokaciji'...
Hoce li ove divanije iz grijanja prepoloviti racune za februar s obzirom da imamo cijeli mjesec topli rezim (mlake radijatore od onog kvara prvog ili drugog februara) ?
Ono sto je bitno je cinjenica da ce se fakat sve uraditi. I bolje se pretrpiti jos dok petlja ne bude gotova, nego da rade sve odjednom. Pa rat bi izbio
Ostale su njima jos Mokusnice, odnosno ulice Armije BiH-a i Strosmajerova, ulica Aleja sehida i jos dosta malih ulica po gradu, ali eto neka ce biti barem bulevar rijesen jer je on glavna ulica u gradu.
channel10 wrote:Ostale su njima jos Mokusnice, odnosno ulice Armije BiH-a i Strosmajerova, ulica Aleja sehida i jos dosta malih ulica po gradu, ali eto neka ce biti barem bulevar rijesen jer je on glavna ulica u gradu.
channel10 wrote:Hoce li ove divanije iz grijanja prepoloviti racune za februar s obzirom da imamo cijeli mjesec topli rezim (mlake radijatore od onog kvara prvog ili drugog februara) ?
channel10 wrote:Hoce li ove divanije iz grijanja prepoloviti racune za februar s obzirom da imamo cijeli mjesec topli rezim (mlake radijatore od onog kvara prvog ili drugog februara) ?
Ne
kod mene su od nove godine na toplom rezimu. samo nisu hladni . grijem se na struju a ko fol grijanje imam...hahaha
Ne
kod mene su od nove godine na toplom rezimu. samo nisu hladni . grijem se na struju a ko fol grijanje imam...hahaha
isto,... temperatura radijatora niža od tjelesne temperature, jedva nekih 30 stepeni,.. ranije su u toku dana u par navrata malo pojačavali a sad ništa, mlako,.....
Freamon Lester wrote:U 14 pretresenih objekata nisu pronasli nista. Ili je narod teska fukara pa nema za droge ili je neko imao info iz prve ruke sta se sprema...
Turkovic znao za Radoncica 4-5 dana ranije i jos mu posalje pismo iz tvorza,a da krimosi nemaju dojave od nase murije
Druže sretno ti da nađeš koga, mi smo pokušali organizovat neki miting da se skupimo pa ne možeš raju nagovorit, ovi bi gdje nema alkohola, a ovi bi baš gdje ima alkohola itd A generalno imam osjećaj da se raja boji upoznavanja pošto je ovo ipak relativno mali grad i skoro svak svakog zna. Mada ja sam zahvaljujući jednom sportskom forumu upoznao dosta dobra raje širom Bosne.
Jimmy McNulty wrote:Druže sretno ti da nađeš koga, mi smo pokušali organizovat neki miting da se skupimo pa ne možeš raju nagovorit, ovi bi gdje nema alkohola, a ovi bi baš gdje ima alkohola itd A generalno imam osjećaj da se raja boji upoznavanja pošto je ovo ipak relativno mali grad i skoro svak svakog zna. Mada ja sam zahvaljujući jednom sportskom forumu upoznao dosta dobra raje širom Bosne.
Ma nije problem to, kontam baš zato što nas se pola zna onako iz viđenja da sjednemo...