kad bude olimpijska disciplina u zenskom hrakanju, eto nam medaljel33t wrote:sjecate se ono kad smo govorili bosna kasni za svijetom 50 godina, sad smo u minus pa za jos jedno stotinjak minimalno
GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
- uglavnomja
#8326 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
-
vrbas1979
#8327 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Nisam ni razmišljao o tome. Ali, sada ja upravo očekujem i priželjkujem takav scenario. Malo su se građani sjetili uže i šire porodice GRAS-ovaca zadnjih 7 dana (bar njih 90%)... I samo da im se pridruži Fahruskoni sa svojim biltenom... sreći nigdje krajafredi_bobic wrote:ovakav scenario Fahro očekuje od samog početka. Bit će ono: "policija dirigirana od preplaćene vlade KS udara na djecu, žene i sirotinju GRAS-a"StupskaBitanga wrote:Da sa ženama i djecom kao podrškomvrbas1979 wrote:Jesam ja dobro shvatio i da li je pouzdana informacija da radnici GRAS-a nece dopustiti ulazak pripadnicima MUP-a unutar kruga preduzeća????????!!!!
Sukob je ono što se priželjkuje od samog početka
-
FreakyStyley
#8328 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Sad je ok.uglavnomja wrote:kad bude olimpijska disciplina u zemskom hrokanju, eto nam medoljel33t wrote:sjecate se ono kad smo govorili bosna kasni za svijetom 50 godina, sad smo u minus pa za jos jedno stotinjak minimalno
-
saja_dj
#8329 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
A svi spustene glave pored prolaze, ja ne znam bili se suzdrzao da ih oboje pa barem iz daljine kamenjem gadjam 
-
hhaarree
#8330 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
pa okretali su glave kad je momak zboden u tramvaju, a da ovdje ocekujemo da neko reaguje 
-
vrbas1979
#8331 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ma pusti me da ga hraknem uskoro bi mogao postati hit poput sedam jegera.
Inače sam protiv takvih uradaka, ali ova je zaslužila i hit i jeger i prekršajnu prijavu. I otkaz. I sveopšte blamiranje.
Inače sam protiv takvih uradaka, ali ova je zaslužila i hit i jeger i prekršajnu prijavu. I otkaz. I sveopšte blamiranje.
- shiljak
#8332 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ja bi onoj ženi podapeo kad je krenula u autobus da ga bije 
-
hhaarree
#8333 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ja se nadam da hrakaci imaju potomke, kako ce u skoli njihovoj bit veselo

ja bi samo pustio vozaca da je hrakne sakom, isto vako ko sto sam vec govorio

Last edited by hhaarree on 09/04/2013 20:39, edited 1 time in total.
-
FreakyStyley
#8334 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ja bih ih samo hrakn'o.saja_dj wrote:A svi spustene glave pored prolaze, ja ne znam bili se suzdrzao da ih oboje pa barem iz daljine kamenjem gadjam
-
FreakyStyley
#8335 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ako idu u saobracajnu bice docekani k'o heroji.hhaarree wrote:ja se nadam da hrakaci imaju potomke, kako ce u skoli njihovoj bit veselo![]()
-
banka_problem
#8336 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Zna se da štrajk ne može trajati 7 dana bez obezbjeđenja minimuma javnog prevoza. To je aksiom. Ako ništa, a ono zarad normalnog odnosa prema građanima. Za penzionere, djecu i invalide ništa nisi napisao. Eto koliko si empatičan. Pišeš o milionima, a zaboli te za najslabije u ovom društvu. Super si!obelix1 wrote:Zauzimanje imovine kantona je šuplja samo takva,znaš ta imovina je ukradena već ,gras je u gubitku 120 miliona, znači više nego što vrijedi ,njih( radnike) da prostiš jebu nebili napravili ovakvo stanje i našu imovinu prodali simbolično za 1KM naravno svojim ahbabima ili imučnijem iz familije.
Možda je ovo i zaštita imovine kantona tj. svih nas samo ako na stvari negledaš onako kako ti ih mediji serviraju.
Šta misliš da se za silne pare koje su godinama upupmavane u Gras nisu mogla kupiti vozila svjetske kvalitete i udobnosti jesu ali bi onda imovina kantona imala veliku vrijednost pa ga onda ahbabi nebi baš lako kupili.
Promjeni perspektivu gledanja na problom i onda će ti biti mnogo jasnije
- Reglan
#8337 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Meni nije jasno kako neko moze podrzavati ovu neandertalsku stoku koja pljuje po jednom obicnom covjeku.Banda sandzacka,za lijeka im trebalo.
- uglavnomja
#8338 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
hhaarree wrote:ja se nadam da hrakaci imaju potomke, kako ce u skoli njihovoj bit veselo![]()
![]()
ti si bas grozan
ne pada iver daleko od drveta
- shiljak
#8339 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
kupi kartu - neću

- DennyBoy
#8340 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Treba joj usta zaljepit ko onoj lami u pionirskoj prije rata 
- Qler
#8341 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Samo se vade na rat. Sljedeci put kada se budem vozio GRAS-om, kad me pita za kartu, reci cu mu ja sam ovdje bio u ratu, ja ne placam. E samo da vidim koji ce me revizor natjerati da je kupim, a stajat cu kod vozaca, krv im njihovu neradnicku!
-
fredi_bobic
#8342 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
kaže sinoć Bubica na Skupštini KS: "..spremite kofere jer ovaj put idemo do kraja...".arshavin wrote:Meni nije jasno kako neko moze podrzavati ovu neandertalsku stoku koja pljuje po jednom obicnom covjeku.Banda sandzacka,za lijeka im trebalo.
E sad kontam (a potajno se i nadam) da je mislio na radnike GRAS-a koji nemaju državljanstvo BiH, da ih deportuje u rodnu grudu
- Edin H.
#8343 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Cim se rijesi pitanje strajka ocekujem od GRASA da organizuje conflict managment kurs za likove koji se nesto pitajuuglavnomja wrote:uvazeni gospodim je dispecer u grasu, jedan od likova sto se nesto pita, a dam je ne samo zivotna nego i radna polovica.Edin H. wrote: A zasto su uznemireni ovaj simpaticni gospodin i njegova ljepsa polovina?
treba li objasnjenje zasto
-
iz zadnje klupe
#8344 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
I ovo zivi u glavnom gradu jedne evropske drzave i za nesto se pita 
- Alfons Kauders
#8345 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ti stvarno mislis da smo mi evropska drzava?iz zadnje klupe wrote:I ovo zivi u glavnom gradu jedne evropske drzave i za nesto se pita
- O'zone
- Globalni moderator
#8346 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Sindikat “Sarajevskih džeparoša” najavljuje štrajk zbog štrajka radnika GRAS-a
Povodom obustavljanja gradskog saobraćaja u Sarajevu, sindikat “Sarajevskih džeparoša” najavljuje štrajk zbog nemogućnosti pristupa radnim mjestima već 6 dana.
Njihova firma i slična preduzeća ovih dana bilježe velike gubitke, ali radnici GRAS-a nemaju obzira prema njihovoj i drugim firmama sličnih djelatnosti.
“Ovo je sramota! Ne može ovo više ovako! Gdje mi sada da krademo?! Džepa se dotakli nismo već 6 dana. Sada preživljavamo samo od svojih džepova”, kaže predstavnik sindikata “Sarajevskih džeparoša”.
Prema izjavama I.H. (23) od ranije poznatog policiji, uvođenjem privatnih kombi vozila umjesto GRAS-ovih, njihov radni prostor je znatno skučen i ograničen, te je sam rad jako otežan. Jedina nada ostaje da će “Centrotrans”-ovi autobusi i dalje biti puni ko “šip”.
Kako Balkan Tajms saznaje, građani Sarajeva su spremni dati podršku sinidkatu. Žene će šetati otvorenih torbi, a muškarci će novčanike držati u zadnjim džepovima, kako bi se solidarisali sa “Sarajevskim džeparošima” i olakšali im posao.
-
banka_problem
#8347 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Fakat. K'o oni bendovi: "Mi smo na razini Pink Floyd-a jer smo '93. svirali u Slogi. Nema boljih od nas."Qler wrote:Samo se vade na rat. Sljedeci put kada se budem vozio GRAS-om, kad me pita za kartu, reci cu mu ja sam ovdje bio u ratu, ja ne placam. E samo da vidim koji ce me revizor natjerati da je kupim, a stajat cu kod vozaca, krv im njihovu neradnicku!
Po kojem onda osnovu ja kao pojedinac ne bih mogao reći: "Bio sam od '92-'95. u ratu, ne moram plaćati kartu!"
Sasvim legitimno. Realno. Neko smije valjati takve gluposti, a ja kao ne mogu!?!?!?!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8348 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ljepši nježniji slabiji šta sve ono ne stavljaju pred žene
koji odron majko moja
koji odron majko moja
-
FreakyStyley
#8349 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Vala bas. Ne bih je tvojim.Black swan wrote:ljepši nježniji slabiji šta sve ono ne stavljaju pred žene![]()
![]()
![]()
koji odron majko moja
-
hhaarree