amadeus66 wrote:- Vraćanje oplođene jajne ćelije u terminu kada je dotičnom odgovaralo a ne u terminu kada je to Trebalo izvršiti ( čovjek bio zauzet privatnim obavezama u nedjelju) - potvrda doktora sa klinike u turskoj da je napravio ozbiljan propust ( novac hladno stavio u džep)-
- Radjena vještačka oplodnja iako je znao da pacijentica neće ostati trudna zbog mioma od 7 cm....nakon naravno neuspjele oplodnje poslao je na operaciju - doktori na kliničkom se zijanili kako je uopšte radio ivf (7.000KM hladno stavio u džep - dođite nam opet

-spermiogram košta 150 KM tad ga je radila žena koja je završila veterinu (2012 godina)- dijagnoza asteno oligo zoospermia ( lik već slijedeći mjesec svoje ženi napravio dijete prirodnim putem)
Itd.
Ako treba jos imam cijeli folder skupljenih iskustva kopija nalaza pa ako mi ne bude mrsko rado ću skenirat i postavljati da se vidi crno na bijelo
Uz poštovanje Vama i Vašoj struci molim Vas bez reklama jer ovo je mali grad i sve se da lako provjeriti, držite se svoje struke za koju ste vjerujem expert, a marketing ostavite drugima
Isto se može reći za bilo koga doktora, svi imamo ružnih i lijepih iskustava. Ovo su za mene samo rekla-kazala priče, poluistine i razmišljanja laika (da li se ili ne može ostati trudno sa miomom od 7 cm niko ne može znati "sigurno" jer to ne zavisi od veličine mioma).
Za ovo o "vraćanju jajne ćelije" istih mali milion primjera imam sa "odjela za sterilitet" na GAK-u.
I uopšte stavljati ljude sa GAK-a (kao oni se čudili nečemu) kao parametar u našoj struci je krajnje neozbiljno.
To što imate da skenirate pošaljite advokatu i tužite čovjeka ako mislite da vas je oštetio (ja nikome ne bih halalio 7 000 KM).
Ovo nije nikakav marketing, jer ja nemam nikakav finasijski interes u zavodu, niti želim da imam. Kao i sve svoje dosadašnje pokude i pohvale, baziram ih isključivo na stručnoj procjeni, baziranoj na vlastitom iskustvu sa osobama o kojima pričam. Uostalom, kakve su moje namjere valjda se vidi po mojim postovima na ovoj temi, i na reakcijama žena na njih, što je za mene mnogo relevantnije od ciljanih prozivki "padobranaca" kao što ste vi.
Time završavam ovu "polemiku", jer neću da trujem ovu temu.