starii wrote:imam i mojutv i hs kablovksu..mojatv daleko bolja po izboru kanala i kvaliteti slike
uzmi digitalni reciver kod hs i biće bolje
Moderator: Benq
starii wrote:imam i mojutv i hs kablovksu..mojatv daleko bolja po izboru kanala i kvaliteti slike
Ovdje se po čitav dan svađaju razni ljudi čija je ponuda bolja, pa je ovo na njihov račun.Esso_i_Ajla wrote: Sorry ja mislio bukvalno. Evo sad se sam sebi![]()
![]()
Nije istina, samo su oni na osnovnoj analognoj ostali bez Crime-a, kod nas na digitali ga samo mogu dodati!Cosmic wrote:Pušten Fox, Crime preživio, bolji smo od Telemacha
daL00d wrote:PS: imam i ja jedno pitanje. Sta da radim kada izgubim racun od telefona?
Mogu li otici u postu da mi isprintaju neku kopiju istog pa da ja to platim?
Zamisli ima i onih koji su prezadovoljni sa BH Telecomom!Kuki30 wrote:zedo_m wrote:Opet ponavljam zanl ko da li ce nam veceras ubaciti Fox tv steta simpsone propustita ad ne govorim o x files
Telemach ide prvi
http://teve.ba/article/11636/fox-u-ponudi-telemacha
BH Telecom očito zadnji
nazovi 1444 i pitaj detaljno najvjerovatnije da mozes uzeti JEDNU asembliranu uslugu bilo cega u ponudilopovjack wrote:Pozdrav, imam jedno pitanje.
roditelji mi imaju Moja TV Premi paket. Prije sklapanja ugovora za Moju TV (ugovor sklopljen u maju 2011.) otplaćivali su mobitel preko mobilne pretplate koji je tada uključen u taj paket Moje TV. U medjuvremenu je otplaćen taj mobitel i sad me zanima da li oni mogu da uzmu novi mobitel za pogodnosti koje nudi ovaj Premi paket? Da napomenem da nisu dobili od fiksni telefon od BH Telecoma prilikom priključka što bi trebalo da znači da nisu iskoristili pogodnost kupovine uredjaja.
Molim za odgovor...
lopovjack wrote:Pozdrav, imam jedno pitanje.
roditelji mi imaju Moja TV Premi paket. Prije sklapanja ugovora za Moju TV (ugovor sklopljen u maju 2011.) otplaćivali su mobitel preko mobilne pretplate koji je tada uključen u taj paket Moje TV. U medjuvremenu je otplaćen taj mobitel i sad me zanima da li oni mogu da uzmu novi mobitel za pogodnosti koje nudi ovaj Premi paket? Da napomenem da nisu dobili od fiksni telefon od BH Telecoma prilikom priključka što bi trebalo da znači da nisu iskoristili pogodnost kupovine uredjaja.
Molim za odgovor...
Izbaci B.net, ne valja ti jednadžba.Esso_i_Ajla wrote:Total TV = Telemach = SBB = EBRD = Orange = B.Net = isti vlasnikEdoI wrote:Ma iskreno Total je meni zakon po izboru kanala... zna li se šta će biti ovdje, osim Simpsonovih?Family Guy je isto njihov, ja mislim? I dosta nekih drugih poznatih serija, samo pitanje je šta ćemo mi od toga vidjeti.
Pravi istu gresku kao ja prije par mjeseci. Trenutni direktor je bivsi direktor B.Net-a, pa sam i ja po automatizmu pretpostavio da je i B.Net u istom paketu. A pretpostavka je majka svih za.eba.fortaleza wrote:Izbaci B.net, ne valja ti jednadžba.Esso_i_Ajla wrote:Total TV = Telemach = SBB = EBRD = Orange = B.Net = isti vlasnikEdoI wrote:Ma iskreno Total je meni zakon po izboru kanala... zna li se šta će biti ovdje, osim Simpsonovih?Family Guy je isto njihov, ja mislim? I dosta nekih drugih poznatih serija, samo pitanje je šta ćemo mi od toga vidjeti.
Pretpostavljam da si veliki fan Stevena Seagalaiceman2010 wrote:Pravi istu gresku kao ja prije par mjeseci. Trenutni direktor je bivsi direktor B.Net-a, pa sam i ja po automatizmu pretpostavio da je i B.Net u istom paketu. A pretpostavka je majka svih za.eba.fortaleza wrote:Izbaci B.net, ne valja ti jednadžba.Esso_i_Ajla wrote:
Total TV = Telemach = SBB = EBRD = Orange = B.Net = isti vlasnik
Nemam pojma gdje sam pokupio tu frazu, ali moze biti da je upravo iz nekog filma. Mada nisam neki filmofil. Vise volim da gledam sport (fudbal uglavnom) nego filmove, mada su mi i borilacki sportovi velika ljubavEsso_i_Ajla wrote:
Pretpostavljam da si veliki fan Stevena Seagala
pa nije normalno. Lijepo to skupi i tuzi !lolani wrote:pozz raja
moj problem s bh telecomom je slijedeci: prikljucili moja tv (u paketu s telefonom i internetom) u stan koji iznajmljujemo. stanari nisu placali racune i usluga je naravno prekinuta. eh, sad... iako od nemilog dogadjaja ima vise od 4 mjeseca, usluge nema, a racuni uredno dolaze kao da je sve ok. kad smo nazvali da se zalimo, rekli su nam da ce racuna stizati sve dok dug ne bude otplacen (dug ukljucuje i racune koji su stizali nakon prekida usluge) !!!????
ima li neko objasnjenje? je li ovo normalno ili ja nisam normalna
Prvo na cije su ime racuni, ako nisu na tvoje onda neka terete one na cije je ime.lolani wrote:pozz raja
moj problem s bh telecomom je slijedeci: prikljucili moja tv (u paketu s telefonom i internetom) u stan koji iznajmljujemo. stanari nisu placali racune i usluga je naravno prekinuta. eh, sad... iako od nemilog dogadjaja ima vise od 4 mjeseca, usluge nema, a racuni uredno dolaze kao da je sve ok. kad smo nazvali da se zalimo, rekli su nam da ce racuna stizati sve dok dug ne bude otplacen (dug ukljucuje i racune koji su stizali nakon prekida usluge) !!!????
ima li neko objasnjenje? je li ovo normalno ili ja nisam normalna