Bundesliga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
missko
#8326 Re: Bundesliga
Kad ga sudije budu stitile ko Robbena moci ce izgurat koju sezonu. A ovako otvoreno sve za udaranja sudija ne svira ni faul i to ce i druge ohrabrit da ga rokaju
- veella
#8327 Re: Bundesliga
Robben = zasticeni glumac i padavicarmissko wrote:Kad ga sudije budu stitile ko Robbena moci ce izgurat koju sezonu. A ovako otvoreno sve za udaranja sudija ne svira ni faul i to ce i druge ohrabrit da ga rokaju
- dinooh
#8328 Re: Bundesliga
i osoba koja rusi snove stanovnicima i ljubiteljima Dortmundaveella wrote:Robben = zasticeni glumac i padavicarmissko wrote:Kad ga sudije budu stitile ko Robbena moci ce izgurat koju sezonu. A ovako otvoreno sve za udaranja sudija ne svira ni faul i to ce i druge ohrabrit da ga rokaju
- BHF_Manijak
#8329 Re: Bundesliga
Zasto bi Njemacka prije stitila mrskog Holandjanina nego svog igraca, koji je usput budi receno as lige? Daj ba missko ti si bas opterecen Bayernom i protekcijom njihovih igraca.missko wrote:Kad ga sudije budu stitile ko Robbena moci ce izgurat koju sezonu. A ovako otvoreno sve za udaranja sudija ne svira ni faul i to ce i druge ohrabrit da ga rokaju
Najdrazi mi je Reus svabski igrac uz Goetzea, ali pretjerujes sad! Igraci ili je sklon povredama ili nije, tu se sva prica zavrsava.
- simonese
#8330 Re: Bundesliga
moras ti njega razumjeti,to ti je isto kad zivis u Sarajevu i navijas za manji klub,stalno gledas kako drugi grabi tituleBHF_Manijak wrote:Zasto bi Njemacka prije stitila mrskog Holandjanina nego svog igraca, koji je usput budi receno as lige? Daj ba missko ti si bas opterecen Bayernom i protekcijom njihovih igraca.missko wrote:Kad ga sudije budu stitile ko Robbena moci ce izgurat koju sezonu. A ovako otvoreno sve za udaranja sudija ne svira ni faul i to ce i druge ohrabrit da ga rokaju
Najdrazi mi je Reus svabski igrac uz Goetzea, ali pretjerujes sad! Igraci ili je sklon povredama ili nije, tu se sva prica zavrsava.
-
missko
#8331 Re: Bundesliga
Roben inace nije sklon povredama?BHF_Manijak wrote:Zasto bi Njemacka prije stitila mrskog Holandjanina nego svog igraca, koji je usput budi receno as lige? Daj ba missko ti si bas opterecen Bayernom i protekcijom njihovih igraca.missko wrote:Kad ga sudije budu stitile ko Robbena moci ce izgurat koju sezonu. A ovako otvoreno sve za udaranja sudija ne svira ni faul i to ce i druge ohrabrit da ga rokaju
Protekciju ima najbolji Bayernov igrac . Bayern je primarno tijelo u DFBu a Njemacka sekundarno
- veella
#8332 Re: Bundesliga
A BVB ga primarno trpa WC bauernu
- Mišo_Kovač
#8333 Re: Bundesliga
Pluskvamperfekat
Od sezone 2012/2013 Bayernica orgija nad BeFauBeom, a u ulozi glavnog jebača je holandski ćelo... Pristavio ga je na Wembleyu i od tad im ga ne vadi

- simonese
#8334 Re: Bundesliga
Mišo_Kovač wrote:PluskvamperfekatOd sezone 2012/2013 Bayernica orgija nad BeFauBeom, a u ulozi glavnog jebača je holandski ćelo... Pristavio ga je na Wembleyu i od tad im ga ne vadi
![]()
![]()
- simonese
#8336 Re: Bundesliga
jebes titulu BL-a,imamo i previse ali LIGA PRVAKA,e to je prava stvarveella wrote:
Dauergefickt![]()

- Magarece_godine
#8338 Re: Bundesliga
Ko vi ? Stanovnici Bavarske ?simonese wrote:jebes titulu BL-a,imamo i previse ali LIGA PRVAKA,e to je prava stvarveella wrote:
Dauergefickt![]()
- simonese
#8339 Re: Bundesliga
razglabana tema 1000 puta,moras biti stanovnik nekog grada da bi navijao za isti (grad = klub)
mozda sam ja bio na vise utakmica Bayerna nego ti na moru
mozda sam ja bio na vise utakmica Bayerna nego ti na moru
- BHF_Manijak
#8340 Re: Bundesliga
Za Robbenove manje povrede su zaduzeni Bayernovi doktori i medicinski tim, koji su ga preporodili otkako je dosao.missko wrote: Roben inace nije sklon povredama?
Protekciju ima najbolji Bayernov igrac . Bayern je primarno tijelo u DFBu a Njemacka sekundarno
-
missko
#8341 Re: Bundesliga
Ja se ne sjecam da mu je neko uklizao u BL zadnje 2 god. a kamoli grubo faulirao onako kao ReusaBHF_Manijak wrote:Za Robbenove manje povrede su zaduzeni Bayernovi doktori i medicinski tim, koji su ga preporodili otkako je dosao.missko wrote: Roben inace nije sklon povredama?
- BHF_Manijak
#8342 Re: Bundesliga
Tacno, svakom igracu prije utakmice zaprijete dvojica manijaka u crnim odijela sa 210cm visine i 135 kg. Stoje na ulazu u svlacionicu.
- Bosanski_kralj
#8343 Re: Bundesliga
A u LP, je li i tamo zaštićen?missko wrote:Ja se ne sjecam da mu je neko uklizao u BL zadnje 2 god. a kamoli grubo faulirao onako kao ReusaBHF_Manijak wrote:Za Robbenove manje povrede su zaduzeni Bayernovi doktori i medicinski tim, koji su ga preporodili otkako je dosao.missko wrote: Roben inace nije sklon povredama?
-
missko
#8344 Re: Bundesliga
A u LP, je li i tamo zaštićen?[/quote]Bosanski_kralj wrote:Ja se ne sjecam da mu je neko uklizao u BL zadnje 2 god. a kamoli grubo faulirao onako kao Reusamissko wrote:Za Robbenove manje povrede su zaduzeni Bayernovi doktori i medicinski tim, koji su ga preporodili otkako je dosao.missko wrote: Roben inace nije sklon povredama?
U LP je iskljucen nije se vidio sad u Ukrajini. Ne znam volio bi vidjet kako bi to izgledalo protiv Atl. Madrida
-
missko
#8345 Re: Bundesliga
Ne mora , dovoljno je da zna da ce biti iskljucen a kad Reusa fauliras nece se ni faul sviratBHF_Manijak wrote:Tacno, svakom igracu prije utakmice zaprijete dvojica manijaka u crnim odijela sa 210cm visine i 135 kg. Stoje na ulazu u svlacionicu.
-
missko
#8346 Re: Bundesliga
Bayernov doktor je doktor repke i oni se svi kod njega lijeceBHF_Manijak wrote:Za Robbenove manje povrede su zaduzeni Bayernovi doktori i medicinski tim, koji su ga preporodili otkako je dosao.missko wrote: Roben inace nije sklon povredama?
- BHF_Manijak
#8347 Re: Bundesliga
Bas bih volio da vidim broj crvenih kartona nad Arjenom Robbenom, garantujem da ih nema ni 5 u zadnje 4 sezone!missko wrote:Ne mora , dovoljno je da zna da ce biti iskljucen a kad Reusa fauliras nece se ni faul sviratBHF_Manijak wrote:Tacno, svakom igracu prije utakmice zaprijete dvojica manijaka u crnim odijela sa 210cm visine i 135 kg. Stoje na ulazu u svlacionicu.
Jednostavno zaslijepljen si mrznjom prema Bayernu. Ni ja ih nesto ne gotivim, BvB mi je drazi, ali to kod tebe je patoloski 100%! Da ne kazem da im imas kompleks Minhena.
Da, Müller-Wohlfahrt, najbolji u sportskoj medicini u svijetu, ali to ne mijenja cinjenicu da su on i ostali preporodili Robbena, a ne to sto ti pricas o protekciji!missko wrote: Bayernov doktor je doktor repke i oni se svi kod njega lijece
-
missko
#8348 Re: Bundesliga
Ja ti kazem nema 5 faula grubljih na Robenu zadnje 4 sezone pa kako ce dobit crveni niko ga ne dira
- fosna2014
#8349 Re: Bundesliga
Koliko ste ga ukleli, plaho da ga nece neki Braunschweigovac pokositi veceras.