Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
Nomo

#8326 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Nomo »

zg2 wrote:
ronnie wrote: Da, u pravu si, ja sam porijeklom i BiH, kao i ovaj lik na slici, a kaj to tebe smeta?
:D
ne smeta me ni malo, ali pokušaj naučiti bar malo osnovne pristojnosti

Npr. ne nameći mi u vlastitom/rodnom gradu kak će se koja ulica ili trg zvati
... to u svom selu možeš, u Zagrebu teško
shvaćaš, ne?

PS. i daj izbaci to "kaj" ... ne leži ti
e nek si mu reko . da nije bilo TITA sada bi on trazio azil u talijnskoj Rijeci ili Zadru
Banksy

#8327 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

JohnnyS wrote:a i taj što je otpjevao je iz Čitluka :D
Zagreb, Omiš
http://www.vecernji.hr/biografije/zeljko-pervan-126
ronnie

#8328 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ronnie »

Banksy wrote:
JohnnyS wrote:a i taj što je otpjevao je iz Čitluka :D
Zagreb, Omiš
http://www.vecernji.hr/biografije/zeljko-pervan-126
Znači ipak je Zagijev zemljak. :D

Kako je to jednostavno u Hrvatskoj, kad ti se netko ne sviđa proglasiš ga glupim Bosancem. :(

Ali i Zagi je priznao da nije purger. Tko zna je li uopće zagrebčanec. :-D
JohnnyS

#8329 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by JohnnyS »

Banksy

#8330 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

JohnnyS wrote:http://imehrvatsko.net/namepages/view/f ... ime-pervan

Pola Brotnja Pervani :D
Ako već tjeramo mak na konac :mrgreen:
Glavni migracijski pravci Pervana u prošlom stoljeću zabilježeni su iz Livna (BiH) u Zagreb, iz Glamoča (BiH) u Sinj te iz Trilja u Split.
Razmjerno najviše Pervana u proteklih sto godina rođeno je u Kokorićima kraj Vrgorca, gdje se svaki drugi stanovnik prezivao Pervan.
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#8331 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Domaci izdajnik »

http://www.index.hr/vijesti/clanak/pred ... 04660.aspx

Još jedna "poljoprivrednica"..... :roll:
annoy

#8332 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by annoy »

Na šta je spala hrvatska desnica, na tucet marginalnih stranaka s ovakvim kreaturama na čelu
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#8333 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

a Hoce rodit Kukuruz ove godine u HRvaCkoj...mjeracima Kukuruza pune ruke posla...
Banksy

#8334 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

I ne samo ove, nažalost. Kolindina pobjeda otvorila je put staroj, sad preobučenoj desnici za koju smo mislili da više i ne postoji, bar ne u tim razmjerima, a ona je sve vrijeme spavala tu negdje pored i čekala svojih 5 minuta, zapravo 5 narednih godina, najmanje, sigurno.
Nakon Kolinde, dolazi puštanje Glavaša na slobodu, regrupiranje desnice na državnoj televiziji, povratak Ivića Pašalića, povratak u život svih onih zaboravljenih mračnih lica devedestih - glumaca, novinara, intelektualaca, povratak zaboravljene retorike zla i netrpeljivosti, povratak javnih, nesankcioniranih iskazivanja odanosti ustaškom pokretu, sve to odjednom gledamo i sve se to odjednom pomalja i stiže da asfaltira put Karamarku koji neumoljivo gazi naredne izbore.
Hrvatska se vraća 20 godina unatrag - što je vrlo loša vijest, i za njih i za nas u Bosni - uz prijetnju da s novim, a starim obrascem i stilom, za sobom surva sva dostignuća i sve pokidane veze koje su i koje smo jedni s drugima mukotrpno gradili protekle dvije decenije.
Skoro izvjestan povratak desnice u Hrvatskoj je vrlo, vrlo loša vijest.
edit: fakturu Milanoviću, isključivo, ali to je već posebna tema.
Pasiflora

#8335 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Pasiflora »

Lajavikrelac wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/pred ... 04660.aspx

Još jedna "poljoprivrednica"..... :roll:
Ma žena je potpuna lujka, pročitajte komentare ispod teksta... :roll:
Redikul, što bi rekli.
JohnnyS

#8336 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by JohnnyS »

http://dubrovacki.hr/clanak/72374/hrvat ... na-svijetu

:D

Čudi me plasman slobodarske, svenarodne Venecuele. Zar tamo uz naftu ne teče i med i mlijeko?
zg2

#8337 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg2 »

Banksy wrote:
Nakon Kolinde, dolazi puštanje Glavaša na slobodu, regrupiranje desnice na državnoj televiziji, povratak Ivića Pašalića, povratak u život svih onih zaboravljenih mračnih lica devedestih -
Hrvatska se vraća 20 godina unatrag - što je vrlo loša vijest,
:thumbup:
na žalost, u pravu si
sa spomenutim Ivićem Pašalićem, vršnjak sam ... ZG Križanićeva gimnazija
njegov nadimak je bio: "tumor-gnojni tumor" ... zna se zbog čega, vrijeme će pokazati

ali sve to nije bitno, Tita treba izbaciti iz HR povijesti
pici

#8338 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

Kolinda se oduševila Baščaršijom, razgledala znamenitosti i pojela ćevape

Image
Image
Image

Draga Koli ja te volim :kiss:
Renta

#8339 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Renta »

Banksy wrote:I ne samo ove, nažalost. Kolindina pobjeda otvorila je put staroj, sad preobučenoj desnici za koju smo mislili da više i ne postoji, bar ne u tim razmjerima, a ona je sve vrijeme spavala tu negdje pored i čekala svojih 5 minuta, zapravo 5 narednih godina, najmanje, sigurno.
Nakon Kolinde, dolazi puštanje Glavaša na slobodu, regrupiranje desnice na državnoj televiziji, povratak Ivića Pašalića, povratak u život svih onih zaboravljenih mračnih lica devedestih - glumaca, novinara, intelektualaca, povratak zaboravljene retorike zla i netrpeljivosti, povratak javnih, nesankcioniranih iskazivanja odanosti ustaškom pokretu, sve to odjednom gledamo i sve se to odjednom pomalja i stiže da asfaltira put Karamarku koji neumoljivo gazi naredne izbore.
Hrvatska se vraća 20 godina unatrag - što je vrlo loša vijest, i za njih i za nas u Bosni - uz prijetnju da s novim, a starim obrascem i stilom, za sobom surva sva dostignuća i sve pokidane veze koje su i koje smo jedni s drugima mukotrpno gradili protekle dvije decenije.
Skoro izvjestan povratak desnice u Hrvatskoj je vrlo, vrlo loša vijest.
edit: fakturu Milanoviću, isključivo, ali to je već posebna tema.

Ne pretjeruj. Ovo je retorika radikalnih ljevičara.....kojih je isto pun kufer većini građana Hrvatske.

Kolinda, koja je došla iz HDZ od prvog dana i inauguracijskog govora pa do današnje posjete Sarajevu dokazuje da nema i neće biti nikakve navodne desne radikalizacije hrvatske unutarnje i vanjske politike.
Ovakve teze o radikalizaciji dolaze još jedino iz SDP-ove kuhinje i pripreme za izbornu kampanju. Čista demagogija ništa drugo.

A to, da ti očito smatraš da je ostanak ljevice na vlasti i dalje dobra stvar, ja vidim kao vrlo, vrlo lošu vijest. No, ovisi iz koje perspektive gledamo, ja iz Zagreba, ti pretpostavljam iz Sarajeva.

Za Zagreb, je ljevica na vlasti (ovakva kao danas) najblaže rečeno - katastrofa. Što prije ode, to bolje.
zg1911

#8340 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

jest katastrofa. ali kad znamo tko nam se vraca onda to "sto prije to bolje" bas i ne stoji
Renta

#8341 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Renta »

zg1911 wrote:jest katastrofa. ali kad znamo tko nam se vraca onda to "sto prije to bolje" bas i ne stoji

Stoji. Najveća mana HDZ-a je što nije prošao katarzu i riješio se potrošenih kadrova. Ovako gledati opet Jandrokovića, Šukera i ostale poznate face u prvim redovima je - mučno.

Za nadati se je da neće odlučivati o ničemu...
Renta

#8342 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Renta »

Slažem se uglavnom. Da se mene pita ja bih zabranio svaku ideološku raspravu na jedno 10-20 godina, sve dok ne počnemo svi skupa živjeti kao ljudi u prosperitetnoj i bogatoj zemlji. Ako treba i dulje.
Kad si materijalno osiguran lako ćemo lamentirati i suditi o povijesti..
Domaci izdajnik

#8343 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Problem je što se narod loži na te ideološke šupljake, zato i nema koraka naprijed na prostorima bivše YU (osim u Sloveniji)
ronnie

#8344 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ronnie »

[quote="sherbett"]

Glasala sam samo u drugom krugu, i pošto mi je mama prijeteći stajala nad listićem, morala sam zaokružiti onu koja mi je i bila izbor :mrgreen:
inače, zanimljivo je kako me desničari optužuju kako sam ljevičarka, a ljevičari da sam desničarka.
......quote]

Jesi li punoljetna? Ako jesi onda drugi put reci mami da ćeš glasati prema svojoj savjesti. :mrgreen:
pici

#8345 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

Image

sad ce Halidu putovnica... :srce:
ronnie

#8346 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ronnie »

pici wrote:Image

sad ce Halidu putovnica... :srce:
Ako je netko zaslužio hrvatsko državljanstvo onda je to Halid :thumbup:
zg2

#8347 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg2 »

Lajavikrelac wrote:Problem je što se narod loži na te ideološke šupljake, zato i nema koraka naprijed na prostorima bivše YU (osim u Sloveniji)
Lajavi biseru, zaboravio si spomenuti i "republiku šumsku" kao "naprednu" tzv. El Dorado zemlju
pici wrote: sad ce Halidu putovnica...
:?
nisam baš upućen - ali zar on već nema HR državljanstvo ? Isto kao i Emir Hađihafisbegović, Edo Majka, Enis Beslagić ... ?
Domaci izdajnik

#8348 Re: Desavanja u Hrvatskoj

A inače entitet RS je u Sjevernoj Irskoj? A napredna je i uspješna kao i većina države čiji je dio....Nešto kao Istra u HR, samo što su u tamo normalniji ljudi za razliku od ostatka RvaCke...
Renta

#8349 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Renta »

Lajavikrelac wrote:A inače entitet RS je u Sjevernoj Irskoj? A napredna je i uspješna kao i većina države čiji je dio....Nešto kao Istra u HR, samo što su u tamo normalniji ljudi za razliku od ostatka RvaCke...

Nadam se da će moderator sankcionirati ovakvu generalizaciju i otvoreno vrijeđanje većine građana Hrvatske. Ovo je klasičan govor mržnje i otvoreni šovinizam.
Lokman

#8350 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Lokman »

Hrvatska ima problem sa birokratiziranim javnim sektorom i naslijeđenim antipoduzetničkim mentalitetom iz bivšeg sistema. To je generalno problem svih zemalja bivše Jugoslavije, osim u Sloveniji. Jednostavno rečeno socijalizam je ulijenio i usporio narod. Kada se i ako riješi taj problem, Hrvatska ima perspektive da bude bogato društvo.
Post Reply