od nekoga sam cuo onu zaebanciju,bit e sad "Mirza vidi ti glave mozes snimiri reklamu za govedji gulas"
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Reglan
#8326 Re: FK Sarajevo
@1946
od nekoga sam cuo onu zaebanciju,bit e sad "Mirza vidi ti glave mozes snimiri reklamu za govedji gulas"
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#8327 Re: FK Sarajevo
Pa kad pitaš gluposti zašto su raja protiv Mirze onda zaista i ne vrijedi. Ako to nisi skontao do sada onda je bolje da nastaviš pratiti Bayern.Nogatrans wrote:Ionako slabo ovdje sta pisem jer i ne vrijedi.
- Nogatrans
#8328 Re: FK Sarajevo
1946 wrote:Pa kad pitaš gluposti zašto su raja protiv Mirze onda zaista i ne vrijedi. Ako to nisi skontao do sada onda je bolje da nastaviš pratiti Bayern.Nogatrans wrote:Ionako slabo ovdje sta pisem jer i ne vrijedi.
Oko moje pratim sarajevo od kada znam za sebe i bio sam ove sezone i na svim domacim utakmica nekad se islo i na gostovanja al kako se stari i nema se nekog vremena. Ja licno nemam nista protiv Mirze ni igraca jer oni snose glavni teret. Koliko vidis sam u postu dole napisao da bi bilo najbolje da svi koju su u klubu na pozicijama odu iz kluba a samim tim sam i mislio na Mirzu. Iako ja smatram da u ovim okolnostima u kojima radi Mirza nije ovo nista lose.
Cim nema para ne mozemo ocekivati ni od igraca rezultate a ja sam opet zadovoljan sa stanjem na tabeli kao navijac!!
- Reglan
#8329 Re: FK Sarajevo
Al glavna im je receinca.Ja od kako sam se rodio pratim Sarajevo.Bio sam na svakoj utakmici,nekada se islo i na gostovanja.
Tako se sklapa recenica onih kvazinavijaca.
Sto se ovdje majketi niko ne hvali da ide na utakmice Sarajeva?
VAljda zato sto se to podrazumjeva,a ne kad ne znas sta da kazes onda se vasi kometari pa idem ja na utakmice i sl..

Tako se sklapa recenica onih kvazinavijaca.
Sto se ovdje majketi niko ne hvali da ide na utakmice Sarajeva?
VAljda zato sto se to podrazumjeva,a ne kad ne znas sta da kazes onda se vasi kometari pa idem ja na utakmice i sl..
- Obuca9
#8330 Re: FK Sarajevo
A ona štamparija preko koje su se donedavno štampale duple karte i tako se sigurno oštetio klub za najmanje milion maraka, je sasvim slučajno u vlasništvu Kapetanovića? Naivno je vjerovati u legende, jer mnogi su se od njih itekako okoristili od FK Sarajevo. Od braće Merdanović, Čale, Fazlagića pa nadalje.missko wrote:Najmanje ima smisla kritikovat trenera i igrace, nesumljivo da su najveci krivci dugotrajni upravnici klubom, Baljak,Alihodzic,Merdanovic i ostali) al nemamo nista ni od Blekica ni njegovih jer i ako su imali dobre namjere pokazali su da su gluplji i slabiji od ovih u zagradi navedenih i pokupili su se ko p.cke bez ispaljenog metka. Svima su igraci trn u oku a jedini oni obavljaju svoj zadatak, i jos mi je nekako nelogicno umjesat Mirzu u to sve i njegovog punca koji je i punac Seji Kapetanovicu ciji je brat Mirza Kapetanovic i svi su oni dali za Sarajevo vise od ovih Foteljasa 100 puta a nigdje se bar do sada nisu grebali i okoristavali od FKS. Vjerujem da je dosla neka polumasna ponuda za nekog naseg igraca pa se iz nekog razloga nisu mogli rastalit preko racuna. Cuvajte zivce jer SARAJEVO CE BITI SVE DRUGO CE PROCI
Zato ja i ne dam na Papeta, kad kažu što ne pomaže Sarajevu, šta će bolan pomagati? Pametan frajer, što njemu u životu treba da se sekira o Baljku i Alihodžiću, pa nije lud.
Čuj "majku, oca, nanu", ti baš naivan. Za takve psovke (čuj "j..m ti mater" psovka, to je uzrečica ba1946 wrote:@sema Može, početi ćemo sa onim osnovnim, majku, oca, nanu, naninu nanu, a onda ćemo postepeno napredovati
- junkers
#8331 Re: FK Sarajevo
Oko moje pratim sarajevo od kada znam za sebe i bio sam ove sezone i na svim domacim utakmica nekad se islo i na gostovanja al kako se stari i nema se nekog vremena. Ja licno nemam nista protiv Mirze ni igraca jer oni snose glavni teret. Koliko vidis sam u postu dole napisao da bi bilo najbolje da svi koju su u klubu na pozicijama odu iz kluba a samim tim sam i mislio na Mirzu. Iako ja smatram da u ovim okolnostima u kojima radi Mirza nije ovo nista lose.
Cim nema para ne mozemo ocekivati ni od igraca rezultate a ja sam opet zadovoljan sa stanjem na tabeli kao navijac!![/quote]
eki to ,zadovoljan trećim mjestom,mirza jesi to ti,il je mirna,mirso?
Cim nema para ne mozemo ocekivati ni od igraca rezultate a ja sam opet zadovoljan sa stanjem na tabeli kao navijac!![/quote]
eki to ,zadovoljan trećim mjestom,mirza jesi to ti,il je mirna,mirso?
- Obuca9
#8332 Re: FK Sarajevo
I još jedna stvar, molim vas prestanite Mirzu Varšeanovića svrstavati u igračke legende FK Sarajevo. Igračka legenda bh. repke možda jeste, Burse, Olympiacosa, Bordeauxa, takodjer, ali igracka legeneda FK Sarajevo ne može biti igrač koji ima 25 nastupa u prvom timu. Pa više utakmica za Srajevo je odigroa Nermin Vazda, nego on.
Ako je Mirza mjerilo legende, onda su i Denis Čomor i Haris Handžić legende kluba.
Ako je Mirza mjerilo legende, onda su i Denis Čomor i Haris Handžić legende kluba.
- junkers
#8333 Re: FK Sarajevo
Čuj "majku, oca, nanu", ti baš naivan. Za takve psovke (čuj "j..m ti mater" psovka, to je uzrečica ba
) imaš zapad, na istoku ćeš upoznati jednu sasvim drugu dimenziju psovke
[/quote]
malo je ot,ja mislim da nam je herceg bio najbolja mušterija dugo vremena
poslije ekerena,dolazi željo,džemo smječanin dobija loptu na desnoj strani,cijeli istok na nogama,dodaj je konju,a on lobuje gušu i dolazi pred nas...e moj jahoviću,kakav ti
malo je ot,ja mislim da nam je herceg bio najbolja mušterija dugo vremena
poslije ekerena,dolazi željo,džemo smječanin dobija loptu na desnoj strani,cijeli istok na nogama,dodaj je konju,a on lobuje gušu i dolazi pred nas...e moj jahoviću,kakav ti
- Reglan
#8334 Re: FK Sarajevo
hz__semir wrote:I još jedna stvar, molim vas prestanite Mirzu Varšeanovića svrstavati u igračke legende FK Sarajevo. Igračka legenda bh. repke možda jeste, Burse, Olympiacosa, Bordeauxa, takodjer, ali igracka legeneda FK Sarajevo ne može biti igrač koji ima 25 nastupa u prvom timu. Pa više utakmica za Srajevo je odigroa Nermin Vazda, nego on.
- cappy_tempo
#8335 Re: FK Sarajevo
ko god kaze da su bp ispale picke jer su se povukle nakon prvog problema taj veze sa zivotom nema.ovo se moze iskoristiti na takav jebacki nacin da to nije normalno.preko noci mozemo postati normalan klub a vjeruje da ce bp znati iskoristit ovu situaciju.i ja koliko znam bp nigdje nije rekao da se povlaci skroz nego samo se malo izmakli pa da im jebu mater kako treba
- Nogatrans
-
radijator
#8338 Re: FK Sarajevo
Ovo pitanje "LEGENDI" je definitivno jedno od gorućih kako među navijačima, tako i generalno u klubu.
Mirza Varešanović, braća Kapetanović... pa molim Vas lijepo, to su naše legende?!
Očito ovdje mnogi nisu svjesni veličine FK Sarajevo.
Mora se povući jasna linija između:
BIVŠIH IGRAČA sa jedne
i
IGRAČKIH LEGENDI sa druge strane
Pa nije svaki bivši igrač Sarajeva automatski i legenda. Hoće li nam za 15-20 godina Faruk Ihtijarević biti legenda? Je li Džemo Smječanin legenda? (ustvari, Džemo jest
onaj lob Guše se ne zaboravlja)
Varešanović nije nikakva legenda.
Svima njima je FK Sarajevo puno puuuuuno više dalo, nego oni njemu.
A FK Sarajevo smo mi.
Mirza Varešanović, braća Kapetanović... pa molim Vas lijepo, to su naše legende?!
Očito ovdje mnogi nisu svjesni veličine FK Sarajevo.
Mora se povući jasna linija između:
BIVŠIH IGRAČA sa jedne
i
IGRAČKIH LEGENDI sa druge strane
Pa nije svaki bivši igrač Sarajeva automatski i legenda. Hoće li nam za 15-20 godina Faruk Ihtijarević biti legenda? Je li Džemo Smječanin legenda? (ustvari, Džemo jest
Varešanović nije nikakva legenda.
Svima njima je FK Sarajevo puno puuuuuno više dalo, nego oni njemu.
A FK Sarajevo smo mi.
-
sjever76
#8339 Re: FK Sarajevo
eto sastali su se svi na pressici. isplakali su se posteno i iskukali kako struje nemaju i svi odreda su dali mirzi podrsku. sutra ocekujem leprsavu igru kao nikad a sad sam i ubjedjen da ce u mostaru uzeti pun plijen. pa nije mirza djabe sjedio na pivi sa pikom dan prije meca u sirokom.
e moji jadovi, nije vam bilo dosta sto vam je sjever onakvu podrsku davao.
kakav ce to repertoar biti sutra. jedva cekam.
-
tacna
#8340 Re: FK Sarajevo
Odlicno sad necete imati ni za kifle ne znam ko ce vas bodriti i gledati CAO glupani naivni, protiv drine ce te osjetiti gnjev navijaca i simpatizera i to je zadnja utakmica da vas iko gleda dok su lopovi u klubu pa nek vam oni placaju struju i kupuju virsle i u š...p vam guraju ,a dalje vam slijedi borba za svaki dinar bez nas. IZDAJICE.
- Reglan
#8341 Re: FK Sarajevo
Ako Jahovic nema struje kako onda visi na fbsjever76 wrote:eto sastali su se svi na pressici. isplakali su se posteno i iskukali kako struje nemaju i svi odreda su dali mirzi podrsku. sutra ocekujem leprsavu igru kao nikad a sad sam i ubjedjen da ce u mostaru uzeti pun plijen. pa nije mirza djabe sjedio na pivi sa pikom dan prije meca u sirokom.
E ako on nema struje bas mi je drago,nece vise biti onih statusa "Kad me vide bule izgube abdest"
-
Eldinn
#8342 Re: FK Sarajevo
Polako ljudi, ne treba se zamarati oko Mirze i igraca, glavno je da otjeramo Baljka, Alihodzica, Merdanovica, oni su najveci problem
-
tacna
#8343 Re: FK Sarajevo
Dodji sutra jaha i avdicu pred istok osjeticete najveci gnjev do sada i usput uzmite svih sest bodova boli me neka stvar jer ste izdajnici i sutra cu za drinu navijati svim srcem protiv izdajnika i placenih prodanih dusa.
-
tacna
#8344 Re: FK Sarajevo
Sema otvaraj FKSINFO pod hitno na ovome nesmije stati.
-
Nuclear Winter
#8345 Re: FK Sarajevo
hrasno38 wrote:Vjerovatno ne postoji sportski klub u drzavi koji ne vode lopovi ili bolje receno ljudi koji nemaju blage veze sa sportom. Tako je i u Sarajevu, Zelji a vjerovatno se svi citali sta se desava i u KK Bosni. Ali mi nije jasno kako vecina moze da brani jednog Blekica koji prije nego sto je dosao u Sarajevo je prozivan radi raznoraznih afera i kradja. Za razliku od svih njih Mirza Varesanovic je dijete Sarajeva, jedan od plejade najboljih igraca koji su igrali u bordo dresu i staviti njega iza jednog kriminalca je stvarno neumjesno. Nije sve ovo od jucer u Sarajevu. Sport je srozan do najnizeg nivoa upravo iz razloga sto svi od toga sporta hoce da nesto cvaknu. Iako sam navijac Zelje nije mi ni malo drago to sto se desava u tako velikom klubu kao sto je Sarajevo i na kraju krajeva klubu koji je iz mog grada. Bez obzira na svi netrpeljivost nikada mi ne moze biti vazniji i drazi Siroki, Borac ili bilo koji drugi klub iz BiH od kluba koji je dio mog zivota bez obzira sto ne navijam za njega. Zato dobro razmislite kome dajete podrsku jer ovakvi tipovi nikada nece niti jednom sportskom kolektivu donijeti dobro, nego samo suplju pricu koja ce pokrivati njihove lopovluke.
E nek si ti nama otvorio oči.Čuj jedan od plejade "najboljih" igrača
Ništa se ti ne brini za nas.Mi smo za "papka" i "lopova" blekića i "čobane" iz BP,a "gradsku raju" mirzu,fazlagića,kapetanovića,čeljust i ostale vodi sebi kući,ili na grbavicu pa nek se grle i ljube sa vašim "urbanim" uhljupom i manipulatorom amarom the glavonjom.
Post ovog starog košpicarskog provokatora je DOVOLJAN razlog i SLIJEPOM pored vlastitih očiju,da su blekić i BP bili na dobrom putu,jer zapitajte se bordo drugovi:otkud sad ODJEDANPUT ovoliko "dobronamjernih" DUŠMANA koji nas uvjeravaju za naše "dobro" da je blekić lopov koji bi upropastio klub,a da su mirza i ostali LOPOVI "spas".
Dobro je već neko rekao:IGNORIŠITE sve ove "dobronamjerne",mi IDEMO DALJE,za ostale me baš briga. Za igrače me baš briga,što se mene tiče(osim džakmića,kojaševića,onog malog suljića),sa ovom press konferencijom su nama navijačima OKRENULI leđa,i mi se trebamo ISTO tako postaviti prema njima-MRŠ stoko,plaćenici jadni,kupili su vaz za 200 KM MIŠEVI BIJEDNI FUJ
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#8346 Re: FK Sarajevo
Jel to i Dino Hamzic jedan od igraca koji ima potpisan menadjerski ugovor sa Mirzom?
Ja sam cuo da ima desetak igraca potpisan ugovor sa Mirzom,sto je fakticki i to vrlo otvoreno SUKOB INTERESA.
A Mirza ga moze samo duvati,jer cemo se mi izboriti za nase Sarajevo,a ne za njihovu jaransko-poslovno-familijarnu tvorevinu.
Hapat od karata ,hapate od "pustanja" igraca bez odstete samo je pitanje koliko ti pusteni igraci daju na ruke njima da im daju ispisnicu iz kluba,hapate na sponzorima...namjerno drzite zvanicni racun blokiran kako bi poslovali preko fiktivnih polutajnih racuna gdje niko ziv nezna koliko para ima i kome se isplacuje.
Pa jel oni misle stvarno da smo gomila retardiranih idiota ia da cemo pusiti tu pricu 150 godina.
0:28 pa nadalje
Ja sam cuo da ima desetak igraca potpisan ugovor sa Mirzom,sto je fakticki i to vrlo otvoreno SUKOB INTERESA.
A Mirza ga moze samo duvati,jer cemo se mi izboriti za nase Sarajevo,a ne za njihovu jaransko-poslovno-familijarnu tvorevinu.
Hapat od karata ,hapate od "pustanja" igraca bez odstete samo je pitanje koliko ti pusteni igraci daju na ruke njima da im daju ispisnicu iz kluba,hapate na sponzorima...namjerno drzite zvanicni racun blokiran kako bi poslovali preko fiktivnih polutajnih racuna gdje niko ziv nezna koliko para ima i kome se isplacuje.
Pa jel oni misle stvarno da smo gomila retardiranih idiota ia da cemo pusiti tu pricu 150 godina.
0:28 pa nadalje
-
tcz
#8347 Re: FK Sarajevo
pa covjece jesi li ti svjestan da je Alihodjic krio sve transakcije, kad god je uprava trazila da vidi stanje na racunu prjetio je povlacenjem. Pa upravo zbog ovoga su i postavili Mirzu jer on im je jedini jos djoker to jest da igrace nahuska i da oni ovo izjavljuju a ne pitajuci se zasto su BP dali ostavke. Dali su zato jer nisu mogli nista kontrolisati, klub je talac ljudi od prije i oni nisu htjeli mutiti u mutnom. Igrace razumijem jer se oni najmanje pitaju i ako sef kaze tako je nema se njima sta zamjeriti, pa prije su se zaklinjali u Mucu a sad su i protiv njega ustvari ne oni tako im se kaze.
Moja podrska BP i UNFKS do kraja pa ako treba i u regionalnu ligu.
-
sjever76
-
exc0d14c
#8349 Re: FK Sarajevo
Igrači su svoje rekli! Svi koji su do sad bili u klubu nek se gone u 3pm i nek dođu novi ljudi koji nemaju veze sa ovim.
SVI DO JEDNOG MRŠ I SARAJ´VA
SVI DO JEDNOG MRŠ I SARAJ´VA
- Reglan
#8350 Re: FK Sarajevo
SC SPORt,cuj Adi najvece zlo»Adi Džemidžić je najveće zlo FK Sarajevo. Mi koji smo ostali u klubu, a koji smo bili tu i prije dolaska garniture koja je nedavno podnijela ostavke, smo bili samo ikebane i ništa se nismo pitali», kazao je između ostalog Nihad Baljak, prije nego je napustio presicu, kako je objasnio, zbog rješavanja problema s prijetnjama njegovom sinu posljednjih dana. Kako je kazao, policija je već privele neke osobe koje su prijetile njegovom sinu.