Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ocito nisi puno gledao Khediru, pogotovo u reprezentaciji gdje ima vise slobode i kretnji naprijed, dok je u Realu poprilicno limitiran...
Mada daleko je on od stare forme Esiena, ali od ovog sadasnjeg definitivno nije...
dobar je Sami, radilica je on,
mene je iznenadio kad je u zadnjem clasicu, povuko loptu s 30ak metara nanizao 3 igraca Barce a onda je samo zavrsnica falila...
todd_smith wrote:Essien i sa povredom je tata fudbala za Khediru
ma daj u ovom trenutku definitivno nije,onaj essien od vremena kad je mou bio tamo je,on je tad bio mozda i najbolji na svom mjestu al sad itekako nije
Mislio sam da će doći Debuchy, ali ništa od toga. Šteta, ove sezone će se puno igrati protiv bunkera gdje bi dobro došao ofanzivan desni bek. Essien može igrati beka, ali više kao zakrpa.
Mou sve zna o Essienu, nekad jedan od najboljih na svojoj poziciji... pretpostavljam da može još pružiti.
Kaka i Carvalho ostali... mada oni Brazilci imaju čudnih prelaznih rokova, a Carvalhu mogu dati čiste papire ako se pojavi ponuda.
ma kaka ako ostane to ce bit nekad u kupu da igraa cisto da se odmore ovi igraci,il ako aBd udje u neku formu ko nekad pa bude zestoka konkurencija na treningu a essien ma ne bi ga mou dzaba uzeo,dzaba gomilo igrace ima nesto u planu..jest zal mozda zbog tog desnog beka al Boze moj koga nema bez njeg se i moze i mora
Nekad kad mi ne bude mrsko mozda napisem malo vise o ovim novim igracima i svemu tome ali renutno mogu reci da sam jako iznerviran cinjenicom da smo pustili Granera iz Reala.
Moguce je da je on sam to trazio kad je stigao Luka ali to se nije smjelo desiti. Odlican igrac sa klupe koji je dokazani Madridista sto nam itekako fali zbog naboja u ekipi kad te domaci igraci ponesu. Sjecam se samo njegove mudovitosti protiv Barce prosle sezone. NE opravdavam i MOurinho kao i uprava su dodatno pali u mojim ocima prodajom i dobrog igraca i istinskog madridiste.
Vijetnamac13 wrote:Nekad kad mi ne bude mrsko mozda napisem malo vise o ovim novim igracima i svemu tome ali renutno mogu reci da sam jako iznerviran cinjenicom da smo pustili Granera iz Reala.
Moguce je da je on sam to trazio kad je stigao Luka ali to se nije smjelo desiti. Odlican igrac sa klupe koji je dokazani Madridista sto nam itekako fali zbog naboja u ekipi kad te domaci igraci ponesu. Sjecam se samo njegove mudovitosti protiv Barce prosle sezone. NE opravdavam i MOurinho kao i uprava su dodatno pali u mojim ocima prodajom i dobrog igraca i istinskog madridiste.
a je to lose bas zbog tog naboja,poletnosti malo je tih igraca realno koji igraju srcem a on je jedan od njih a to itekako treba svakoj ekipi...al valjda nije htio bit tek tamo 4.-5. izbor nesto slicno kao i raul,guti...
Drag mi je Pirata i želio sam da uspije više nego iko, ali objektivno on ne može doprinijeti ništa u klubu kao što je Madrid. Niti je brz, niti defanzivno dobar, kreativan jeste ali za manji klub... sporo prenosi loptu, šut je izgubio negdje usput.
Kao lik je gotivan i inteligentan, ali to nije dovoljno... volio bih da razvali u Engleskoj.
Ma Lass valjda vise nije htio sjedit na klupi, mislim mozda je on govorio da ce igrat sta god trener hoce, ali valjda je pokazivao nezadovoljstvo sve vise sa sjedenjem na klupi...
Ne vjerujem da ce Essien biti prvi izbor, vec rjesenje sa klupe, sa njegovom formom zadnjih godina ne znam dal bi i izdrzao par utakmica zaredom po 90 min...
Ma ovaj transfer je i pojacavanje klupe, sta vam je ba, skonto je Mourinho prosle godine da se mora imati i extra jaka klupa a ne Granero, Callejon itd...Da je imo jacu klupu prosle sezone mogo je mozda i do finala LP ili titule iste, no umor igraca u utakmicama sa Bayernom bio je vidljiv. Ne kazem da mi nije krivo sto su ispali ,vec onako razmisljam samo.