ne znam. da su stavili jedaneast metli vjerujem da bi se bolje odbranile. trebao je svaki igrac Barcelone igrati sa jednom perajom. onda bi bilo fer. (i to na jacoj nozi)todd_smith wrote:Bjezi ba zao mi vise gledati ovaj Hosp![]()
![]()
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
5 0 5
#8326 Re: FC Barcelona
- skenderija04
#8327 Re: FC Barcelona
@505 Upravo tako. Ima igraca koji jednostavno nakon odredjenog vremena izgube strpljenje,sto je i logicno. Keita je pravi profesionalac,prihvatio je svoju ulogu bez prigovora ali dodje vrijeme kad jednostavno pozeli da igra. Za mene ovo nije iznenadjenje.
-
5 0 5
#8328 Re: FC Barcelona
trebali bi se svi sklonuti da Pedro da gol. stalo mu je a nikako da ubode.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#8329 Re: FC Barcelona
9:0! Kakvo gaženje. 
- ascari
#8331 Re: FC Barcelona
trebalo je malo ozbiljnosti u igri, posebno nakon 0-1 u prvoj utakmici. ne kazem da je bilo neophodno, al' "filozof" uvijek voli siguricu...Distortion wrote:Odmah je izvadio Xavija....
Guardiola nije imao potrebe da forsira prvotimce u ovoj utakmici i to mu se obilo o glavu, nazalost. Nadam se da Iniesta nece duze odsustvovat mada svaka povreda ostavi traga...
btw. klasicno trcanje pred rudu
Službena stranica vječitog rivala iz Madrida je večeras malo požurila pa objavila da je Real Madrid klub sa najviše postignutih golova (njih 167) u 2011. godini. Međutim, sa ovih devet postignutih golova u utakmici protiv l'Hospitaliteta, Barcelona postaje prva ekipa u historiji španskog fudbala koja je postigla 169 zvaničnih golova u jednoj godini.
- Jack Be Nimble
#8332 Re: FC Barcelona
Igrali oni protiv Reala ili Arsenala, vazno je malo glumiti za oskara 
- skafiskafsnjak
#8333 Re: FC Barcelona
Kako ste samo ljubomorni ... cuj glume
Ne navijam za Barsu, ali brate kad je nek najbolji posteno je priznati ...
Jednostavno, niko im nije ni do koljena, ljudi gaze sve pred sobom s lahkocom ...
Ne navijam za Barsu, ali brate kad je nek najbolji posteno je priznati ...
Jednostavno, niko im nije ni do koljena, ljudi gaze sve pred sobom s lahkocom ...
- Jack Be Nimble
#8334 Re: FC Barcelona
Definitivno najbolji, definitivno ih volim gledati i ako vec nemoze Milan, definitivno bi volio da uzmu LS. Al' mojne glume, ne treba im, sramota za gledati.
- skafiskafsnjak
#8335 Re: FC Barcelona
Ma dobro, Pedro i Busquets malo malo ... Hahhaa .
-
sumirprimus
#8336 Re: FC Barcelona
voli se buskets valjutat nema sta... 
- veljaca
#8337 Re: FC Barcelona
A sad mi je jasno sto su onda trpali do 9 komada .... Iako su mogli stati i na 8. komada opet bi ovi iz Službene stranice vječitog rivala iz Madrida - pogrijesili ....ascari wrote:trebalo je malo ozbiljnosti u igri, posebno nakon 0-1 u prvoj utakmici. ne kazem da je bilo neophodno, al' "filozof" uvijek voli siguricu...Distortion wrote:Odmah je izvadio Xavija....
Guardiola nije imao potrebe da forsira prvotimce u ovoj utakmici i to mu se obilo o glavu, nazalost. Nadam se da Iniesta nece duze odsustvovat mada svaka povreda ostavi traga...
btw. klasicno trcanje pred rudu
Službena stranica vječitog rivala iz Madrida je večeras malo požurila pa objavila da je Real Madrid klub sa najviše postignutih golova (njih 167) u 2011. godini. Međutim, sa ovih devet postignutih golova u utakmici protiv l'Hospitaliteta, Barcelona postaje prva ekipa u historiji španskog fudbala koja je postigla 169 zvaničnih golova u jednoj godini.
- Manic Psycho
#8338 Re: FC Barcelona
Danas su izvučeni parovi 1/8 finala španskog Kupa Kralja, u kojima se kao najzanimljviji par izdvaja meč između Reala i Malage.
Pobjednik tog duela, u 1/4 finalu će igrati protiv pobjednika meča Barcelona-Osasuna, tako da nas u januaru najvjerovatnije očekuju dva El Clasica
- Luigi
#8339 Re: FC Barcelona
Vi što imate "insajderske" informacije i što pratite te inostrane portale (posebno špansko/katalonske) - spominje li se igdje dolazak Bale-a?
-
todd_smith
#8340 Re: FC Barcelona
vidis meni to vec smetaJack Be Nimble wrote:Definitivno najbolji, definitivno ih volim gledati i ako vec nemoze Milan, definitivno bi volio da uzmu LS. Al' mojne glume, ne treba im, sramota za gledati.
Najbolji jesu, najbolji tim ikada? Najvjerovatnije da jesu, pa zasto se onda bacati po terenu od obicnog ramena uz rame
Znaci najjaci tim, niko im nije ravan i imaju talenat i sve moguce da bilo koji tim laganicom uzimaju, ali uvijek se desi Busquests ili Alves ili jos 2-3 da se pocnu bezveze bacati po terenu , fakat nema smisla
-
LSD
#8341 Re: FC Barcelona
Jest ovo meni smiješno postalo....ljudi kidaju redom sve, 9 golova sinoc uvališe, akcije kakve se na mogu ni na Playstationu izvesti - ali džabe sve kad je raji draže pricati o njihovoj glumi, nekakvom padanju, sudijskom šiljenju, nego o golovima i igri

-
sumirprimus
#8342 Re: FC Barcelona
taa će barca,da su kakav klub,utrpali bi dvoznamenkastu cifruLSD wrote:Jest ovo meni smiješno postalo....ljudi kidaju redom sve, 9 golova sinoc uvališe, akcije kakve se na mogu ni na Playstationu izvesti - ali džabe sve kad je raji draže pricati o njihovoj glumi, nekakvom padanju, sudijskom šiljenju, nego o golovima i igri![]()
-
Baudelaire
#8343 Re: FC Barcelona
Ma niko ne spori da su najbolji, ali brate, mogu se ponašati svi ko Messi. Meni je on oličenje fudbalerčine, udaraju ga i udaraju, ali on nastavlja igrati, nema padanja i nekakve glume. Busquets i Pedro su možda i najveći glumci otkad se fudbal igra, ono Busquetsovo protiv Intera spada u domen najboljih gluma ikadLSD wrote:Jest ovo meni smiješno postalo....ljudi kidaju redom sve, 9 golova sinoc uvališe, akcije kakve se na mogu ni na Playstationu izvesti - ali džabe sve kad je raji draže pricati o njihovoj glumi, nekakvom padanju, sudijskom šiljenju, nego o golovima i igri![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8344 Re: FC Barcelona
Necemo pretjerivati. Ima i Messi svojih ''momenata''. Protiv Sociedada je pao u 93. ko pokosen u 16, kad mu je sudija pokazao zuti, samo se nakezio.Baudelaire wrote:Ma niko ne spori da su najbolji, ali brate, mogu se ponašati svi ko Messi. Meni je on oličenje fudbalerčine, udaraju ga i udaraju, ali on nastavlja igrati, nema padanja i nekakve glume. Busquets i Pedro su možda i najveći glumci otkad se fudbal igra, ono Busquetsovo protiv Intera spada u domen najboljih gluma ikadLSD wrote:Jest ovo meni smiješno postalo....ljudi kidaju redom sve, 9 golova sinoc uvališe, akcije kakve se na mogu ni na Playstationu izvesti - ali džabe sve kad je raji draže pricati o njihovoj glumi, nekakvom padanju, sudijskom šiljenju, nego o golovima i igri![]()
-
LSD
#8345 Re: FC Barcelona
Ma ja...inace ostatak fudbalskog svijeta su cvijecke kao iz bajke, samo su Barcini zlotvori najgori...pa hajmo pricati o njima kao glumicima, yebo golove i akcije....niko da prokomentariše kako ljudi igraju i na kako cudesno lagan nacin zabijaju gole (i to iz peterca)...jok, hajmo radije po 1877 put o glumi Busqetsa od prije dvije godineBaudelaire wrote:Ma niko ne spori da su najbolji, ali brate, mogu se ponašati svi ko Messi. Meni je on oličenje fudbalerčine, udaraju ga i udaraju, ali on nastavlja igrati, nema padanja i nekakve glume. Busquets i Pedro su možda i najveći glumci otkad se fudbal igra, ono Busquetsovo protiv Intera spada u domen najboljih gluma ikadLSD wrote:Jest ovo meni smiješno postalo....ljudi kidaju redom sve, 9 golova sinoc uvališe, akcije kakve se na mogu ni na Playstationu izvesti - ali džabe sve kad je raji draže pricati o njihovoj glumi, nekakvom padanju, sudijskom šiljenju, nego o golovima i igri![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8346 Re: FC Barcelona
Barcelona igra fantasticno, gluposti bi bila to sporiti. I Barcelonini igraci su ljudi, ni to ne treba sporiti.
-
LSD
#8347 Re: FC Barcelona
Jest care...ali ovdje niko vec duže vrijeme nije napisao kako su Busquets,Pedro ili Alves itd odlicani igraci...nikome to ne pada na pamet da napiše, niti bilo šta pohvalno o njima kao igracima....vec su oni "najveci glumc u istroji fudbala", najveci padavicari, simulatori, varalice...uspiju vidjeti sve te njihove simulacije, a ne uspiju vidjeti kako se ljudi malte ne ušetaju u gol sa loptom (i to rade vec godinama)....jednim okom kojim trebaju vidjeti samo u ta sranja- vide ....a na drugo kojim trebaju vidjeti kakav vanzemaljski fudbal igraju - su ćoravi....nevjerovatno kako im to uspijeva.Tomahawk11 wrote:Barcelona igra fantasticno, gluposti bi bila to sporiti. I Barcelonini igraci su ljudi, ni to ne treba sporiti.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8348 Re: FC Barcelona
To ti je logicna reakcija, kad je neko fenomenalan u necemu cime se bavi, ljudi pokusavaju da to umanje ukazujuci na mane. Po meni je to simuliranje sastavni dio sporta, igrac u zaru da njegova ekipa postigne sto bolji rezultat cesto posegne za nekim potezima za koje se hladne glave pokaje. I nije to samo u Barceloni, nego i u drugim klubovima, ista bi prica bila za Manchester Utd da hara trenutno ili Bayern, ista je prica i za Real...neki ljudi ne mogu da podnesu uspijeh, pa to pokusavaju umanjiti. To sto su cinjenice govore drugacije, ne pije vode. I ne treba se zamarati tim.LSD wrote:Jest care...ali ovdje niko vec duže vrijeme nije napisao kako su Busquets,Pedro ili Alves itd odlicani igraci...nikome to ne pada na pamet da napiše, niti bilo šta pohvalno o njima kao igracima....vecu su oni "najveci glumc u istroji fudbala", najveci padavicari, simulatori, varalice...uspiju vidjeti sve te njihove simulacije, a ne uspiju vidjeti kako se ljudi malte ne ušetaju u gol sa loptom (i to rade vec godinama)....jednom okom kojim trebaju vidjeti samo u ta sranja- vide ....a na drugo kojim trebaju vidjeti kakav vanzemaljski fudbal igraju - su ćoravi....nevjerovatno kako im to uspijeva.Tomahawk11 wrote:Barcelona igra fantasticno, gluposti bi bila to sporiti. I Barcelonini igraci su ljudi, ni to ne treba sporiti.
-
LSD
#8349 Re: FC Barcelona
Tomahawk11 wrote:To ti je logicna reakcija, kad je neko fenomenalan u necemu cime se bavi, ljudi pokusavaju da to umanje ukazujuci na mane. Po meni je to simuliranje sastavni dio sporta, igrac u zaru da njegova ekipa postigne sto bolji rezultat cesto posegne za nekim potezima za koje se hladne glave pokaje. I nije to samo u Barceloni, nego i u drugim klubovima, ista bi prica bila za Manchester Utd da hara trenutno ili Bayern, ista je prica i za Real...neki ljudi ne mogu da podnesu uspijeh, pa to pokusavaju umanjiti. To sto su cinjenice govore drugacije, ne pije vode. I ne treba se zamarati tim.LSD wrote:Jest care...ali ovdje niko vec duže vrijeme nije napisao kako su Busquets,Pedro ili Alves itd odlicani igraci...nikome to ne pada na pamet da napiše, niti bilo šta pohvalno o njima kao igracima....vecu su oni "najveci glumc u istroji fudbala", najveci padavicari, simulatori, varalice...uspiju vidjeti sve te njihove simulacije, a ne uspiju vidjeti kako se ljudi malte ne ušetaju u gol sa loptom (i to rade vec godinama)....jednom okom kojim trebaju vidjeti samo u ta sranja- vide ....a na drugo kojim trebaju vidjeti kakav vanzemaljski fudbal igraju - su ćoravi....nevjerovatno kako im to uspijeva.Tomahawk11 wrote:Barcelona igra fantasticno, gluposti bi bila to sporiti. I Barcelonini igraci su ljudi, ni to ne treba sporiti.
- Gandalf
#8350 Re: FC Barcelona
yes yes ona Barca svih 3567 utakmica što je pobijedila u zadnjih 5-6 godina, dobila je na glumatanje i pomoć sudija
tako bar kaže Special One
treba vjerovat' njegovoj objektivnosti