Serie A
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
juventus
#8326 Re: Serie A
Zanimljivo kako se svake godine simpatizeri ovih manjih klubova, tipa Roma, Napoli ili inter nalože kako će baš ove sezone oni biti prvaci iz raznih razloga, a onda otpadaju jedni po jedni. Neko u decembru, neko u januaru, a evo neki čak dobace i do početka marta.
Još jedna sezona Serie A je završena, barem što se prvaka tiče.
Još jedna sezona Serie A je završena, barem što se prvaka tiče.
- Romanista 101%
#8327 Re: Serie A
Ko se nalozio, ko je kad rekao, i napisao da ce ove sezone Roma, Inter ili Napoli biti prvak? Zasto izmisljate i pljujete ostale navijace, a ne vidite svoje smece u vlastitom dvoristu? Vi ste toliko isfrustrirana rulja da osvojite jos 100 scudetta opet cete biti jadni, nezadovoljni i mrzovoljni? Toliko frustracija ja jos nisam vidio ni kod kojih ostalih simpatizera? Stalno vam nesto smeta, stalno neko protiv vas, podcjenjujete svakog ko ne navija za vas klub, i onda se cudite sto se pola Italije veseli kada izgubite. Vas ne bi 100 doktora izljecilo koliko ste zaglibili u zabokrecini Torinskog mulja. Vi ste klub u Italiji koji se najmanje postuje, a zasto se ne zapitate zasto? Prvo morate izlijeciti sebe, vidjeti svoje greske prije nego krenete da pljujete i lazete ostale.
- Bianconeri1988
#8329 Re: Serie A
Kmeee...Kmeee...Kmeee...Romanista 101% wrote:Ko se nalozio, ko je kad rekao, i napisao da ce ove sezone Roma, Inter ili Napoli biti prvak? Zasto izmisljate i pljujete ostale navijace, a ne vidite svoje smece u vlastitom dvoristu? Vi ste toliko isfrustrirana rulja da osvojite jos 100 scudetta opet cete biti jadni, nezadovoljni i mrzovoljni? Toliko frustracija ja jos nisam vidio ni kod kojih ostalih simpatizera? Stalno vam nesto smeta, stalno neko protiv vas, podcjenjujete svakog ko ne navija za vas klub, i onda se cudite sto se pola Italije veseli kada izgubite. Vas ne bi 100 doktora izljecilo koliko ste zaglibili u zabokrecini Torinskog mulja. Vi ste klub u Italiji koji se najmanje postuje, a zasto se ne zapitate zasto? Prvo morate izlijeciti sebe, vidjeti svoje greske prije nego krenete da pljujete i lazete ostale.
Je li to konačno priznaješ da je Juventus najbolja italijanska ekipa i da Scudetto osvaja bez pomoći sudija i namještanja?Admir_1984 wrote:
normalno da je bila bitna poslje utakmice. to što je ekipa kasnije odigrala kako je odigrala nema veze sa tim. biće prvak zasluženo i ko to može osporiti?
- relativno84
#8330 Re: Serie A
Nista licno, biseri su najljepsi kad su u nizu
Muhamed Đakmić wrote:Ali Roma mi djeluje kao stvarno ozbiljan projekat u svakom smislu.
Zmijuga loma wrote:Kako smrad prvo pokaza slobodan udarac, i onda na ljubazno opkoljavanje od strane torinskih lopova promijeni odluku i pokaza na penal.
mouton noir wrote:Fakat preseravanje, jebo ti ligu gdje se prvak zna prije pocetka. Ofirno skroz, prljavi Juve...
Admir_1984 wrote:nema hinjavije sorte ljudi od ovih što simpatišu juventus![]()
ovakva im je i cijela istorija, a oni se i dalje ponose istom
brucos7 wrote:Jebo te ovu ligu kada sudije presmjesno sude za Juve. Odavno vecu kradju nisam vidio.
Admir_1984 wrote:a kraj svira na 93:59, a u te 4 minute pola se nije igralovicious wrote:I još se sve dešava na isteku druge minute produžetka, a pokazali +1
ova govna ce opet letiti iz lige
bosn.om wrote:Roma uzima titulu ove godine, danas je bilo prevaganje dominacije.
internazionale wrote:Bas moras biti posebna sorta (ne) covjeka pa da osjetis neku simpatiju za ovaj odvratni klub iz torina
LSD wrote:Nema druge osim Calciopoli 2, jer izgleda da Kec nije ništa riješio, ponovo fudbalska mafija cvijeta u Italiji i režira prvenstvo....samo teškim kaznama i zatvorima se može razyebati kriminal.
može Roma igrati perfektan fudbal (a igraju vrlo dobro vec drugu godinu) - ali se titula ne može osvojiti....naprosto ne može
Admir_1984 wrote:gledajuci utakmicu sasulo-juventus meni nikada nece biti jasno po kojem aspektu je juventus toliko superioran u odnosu na romu, podjela bodova u regio emiliji najrealnija
Romanista 101% wrote:upsNo Rochi, No Party!
Romanista 101% wrote:Odluceno je da se utakmica izmedju Djenove i Juventusa ponovi sljedece srijede jer je juventus ostecen jer su dobili gol iz ofsajda. Odluka je naravno donijeta jednoglasno u savezu jer se ne smije ici na stetu juventusa. Sudija ce biti Gianluca Rocchi.
Logovan wrote:Bravo Roma.Znao sam da će kad tad stići Juve.
![]()
Juve presmiješan.
Romanista 101% wrote:Serie B uskoro
Sent from my iPhone using Tapatalk
Admir_1984 wrote:da je italija malo bolje uređena država po pitanju zakona i tužilaštva kvazifudbalski juventus bi bio ugašen davnih dana, a ne cekati 2006 i smjestiti im neku smješnu kaznu. znaci klub kroz svoju cijelu istoriju ima veze sa nelegalnim radnjama i onda se ovde pametuje o neke 32 titule![]()
romina jedna jedina vrijedi više u očima svakog normalnog ljubitelja fudbala od svih tih pitaj boga kako zarađenih lafo titula
Romanista 101% wrote:Navijaci "stare dame" (cuj dame) podsjecaju me na jedan narod na Balkanu koji uvijek kad nesto zasere okrive sve ostale pricom i mi smo, ali ste i vi i oni tamo isto to radili. Gadite mi se!
Romanista 101% wrote:"Koja je razlika između navijača koji plati da gleda svoj tim na TV i Juventusa? Nikakva, i jedni i drugi kupuju utakmice".
Romanista 101% wrote:jel istina da juve trazi da vrate Rocchija sa suspenzije?? kriza, jbg.
Romanista 101% wrote:sanjaju LP a prije ce igrati veliki derbi u seriji B sa Avellinom kad ih opet izbacemalo realnosti nije na odmet
Admir_1984 wrote:kako ono govno torinsko srece ima to nije humano, pa dokad više u pm
Logovan wrote:Juve sinoć remizirao, Roma danas pobijedi i eto ih na jedan bod. Hajde Roma
Logovan wrote:Bio penal za Juve, pa? Je l' sa ovim pokušavaš dokazati da sudije ne pomažu Juventusu ili šta?![]()
Romanista 101% wrote:ciao djubretari, placite kmee kmee
Romanista 101% wrote:kmee kmee-1
ganjeta wrote:Dobro, frka je kuravi, Rimljani i ne briljiraju a samo na -1. Odatle valjda i ovo kmečanje cijeli dan i to par na tema, i to par vas koji ste baš oni pravi "navijači!
Logovan wrote:RomaZaostaju samo jedan bod, sada neka održavaju ovu razliku i onda kada dođe utakmica sa Juventusom, neka ih mlatnu i prvi su.
![]()
Romanista 101% wrote:pocinje kmee kme![]()
-
Mohamad Sissoko
#8332 Re: Serie A
Da i ja pođonim
relativno84 wrote:Nista licno, biseri su najljepsi kad su u nizu![]()
Muhamed Đakmić wrote:Ali Roma mi djeluje kao stvarno ozbiljan projekat u svakom smislu.Zmijuga loma wrote:Kako smrad prvo pokaza slobodan udarac, i onda na ljubazno opkoljavanje od strane torinskih lopova promijeni odluku i pokaza na penal.mouton noir wrote:Fakat preseravanje, jebo ti ligu gdje se prvak zna prije pocetka. Ofirno skroz, prljavi Juve...Admir_1984 wrote:nema hinjavije sorte ljudi od ovih što simpatišu juventus![]()
ovakva im je i cijela istorija, a oni se i dalje ponose istombrucos7 wrote:Jebo te ovu ligu kada sudije presmjesno sude za Juve. Odavno vecu kradju nisam vidio.
Admir_1984 wrote:a kraj svira na 93:59, a u te 4 minute pola se nije igralovicious wrote:I još se sve dešava na isteku druge minute produžetka, a pokazali +1
ova govna ce opet letiti iz ligebosn.om wrote:Roma uzima titulu ove godine, danas je bilo prevaganje dominacije.internazionale wrote:Bas moras biti posebna sorta (ne) covjeka pa da osjetis neku simpatiju za ovaj odvratni klub iz torinaLSD wrote:Nema druge osim Calciopoli 2, jer izgleda da Kec nije ništa riješio, ponovo fudbalska mafija cvijeta u Italiji i režira prvenstvo....samo teškim kaznama i zatvorima se može razyebati kriminal.
može Roma igrati perfektan fudbal (a igraju vrlo dobro vec drugu godinu) - ali se titula ne može osvojiti....naprosto ne možeAdmir_1984 wrote:gledajuci utakmicu sasulo-juventus meni nikada nece biti jasno po kojem aspektu je juventus toliko superioran u odnosu na romu, podjela bodova u regio emiliji najrealnijaRomanista 101% wrote:upsNo Rochi, No Party!
Romanista 101% wrote:Odluceno je da se utakmica izmedju Djenove i Juventusa ponovi sljedece srijede jer je juventus ostecen jer su dobili gol iz ofsajda. Odluka je naravno donijeta jednoglasno u savezu jer se ne smije ici na stetu juventusa. Sudija ce biti Gianluca Rocchi.Logovan wrote:Bravo Roma.Znao sam da će kad tad stići Juve.
![]()
Juve presmiješan.Romanista 101% wrote:Serie B uskoro
Sent from my iPhone using TapatalkAdmir_1984 wrote:da je italija malo bolje uređena država po pitanju zakona i tužilaštva kvazifudbalski juventus bi bio ugašen davnih dana, a ne cekati 2006 i smjestiti im neku smješnu kaznu. znaci klub kroz svoju cijelu istoriju ima veze sa nelegalnim radnjama i onda se ovde pametuje o neke 32 titule![]()
romina jedna jedina vrijedi više u očima svakog normalnog ljubitelja fudbala od svih tih pitaj boga kako zarađenih lafo titulaRomanista 101% wrote:Navijaci "stare dame" (cuj dame) podsjecaju me na jedan narod na Balkanu koji uvijek kad nesto zasere okrive sve ostale pricom i mi smo, ali ste i vi i oni tamo isto to radili. Gadite mi se!
Romanista 101% wrote:"Koja je razlika između navijača koji plati da gleda svoj tim na TV i Juventusa? Nikakva, i jedni i drugi kupuju utakmice".Romanista 101% wrote:jel istina da juve trazi da vrate Rocchija sa suspenzije?? kriza, jbg.Romanista 101% wrote:sanjaju LP a prije ce igrati veliki derbi u seriji B sa Avellinom kad ih opet izbacemalo realnosti nije na odmet
Admir_1984 wrote:kako ono govno torinsko srece ima to nije humano, pa dokad više u pmLogovan wrote:Juve sinoć remizirao, Roma danas pobijedi i eto ih na jedan bod. Hajde RomaLogovan wrote:Bio penal za Juve, pa? Je l' sa ovim pokušavaš dokazati da sudije ne pomažu Juventusu ili šta?
Romanista 101% wrote:ciao djubretari, placite kmee kmeeRomanista 101% wrote:kmee kmee-1
ganjeta wrote:Dobro, frka je kuravi, Rimljani i ne briljiraju a samo na -1. Odatle valjda i ovo kmečanje cijeli dan i to par na tema, i to par vas koji ste baš oni pravi "navijači!Logovan wrote:RomaZaostaju samo jedan bod, sada neka održavaju ovu razliku i onda kada dođe utakmica sa Juventusom, neka ih mlatnu i prvi su.
- Bianconeri1988
#8333 Re: Serie A
[/quote]relativno84 wrote:Nista licno, biseri su najljepsi kad su u nizu![]()
Muhamed Đakmić wrote:Ali Roma mi djeluje kao stvarno ozbiljan projekat u svakom smislu.Zmijuga loma wrote:Kako smrad prvo pokaza slobodan udarac, i onda na ljubazno opkoljavanje od strane torinskih lopova promijeni odluku i pokaza na penal.mouton noir wrote:Fakat preseravanje, jebo ti ligu gdje se prvak zna prije pocetka. Ofirno skroz, prljavi Juve...Admir_1984 wrote:nema hinjavije sorte ljudi od ovih što simpatišu juventus![]()
ovakva im je i cijela istorija, a oni se i dalje ponose istombrucos7 wrote:Jebo te ovu ligu kada sudije presmjesno sude za Juve. Odavno vecu kradju nisam vidio.
ova govna ce opet letiti iz ligebosn.om wrote:Roma uzima titulu ove godine, danas je bilo prevaganje dominacije.internazionale wrote:Bas moras biti posebna sorta (ne) covjeka pa da osjetis neku simpatiju za ovaj odvratni klub iz torinaLSD wrote:Nema druge osim Calciopoli 2, jer izgleda da Kec nije ništa riješio, ponovo fudbalska mafija cvijeta u Italiji i režira prvenstvo....samo teškim kaznama i zatvorima se može razyebati kriminal.
može Roma igrati perfektan fudbal (a igraju vrlo dobro vec drugu godinu) - ali se titula ne može osvojiti....naprosto ne možeAdmir_1984 wrote:gledajuci utakmicu sasulo-juventus meni nikada nece biti jasno po kojem aspektu je juventus toliko superioran u odnosu na romu, podjela bodova u regio emiliji najrealnijaRomanista 101% wrote:upsNo Rochi, No Party!
Romanista 101% wrote:Odluceno je da se utakmica izmedju Djenove i Juventusa ponovi sljedece srijede jer je juventus ostecen jer su dobili gol iz ofsajda. Odluka je naravno donijeta jednoglasno u savezu jer se ne smije ici na stetu juventusa. Sudija ce biti Gianluca Rocchi.Logovan wrote:Bravo Roma.Znao sam da će kad tad stići Juve.
![]()
Juve presmiješan.Romanista 101% wrote:Serie B uskoro
Sent from my iPhone using TapatalkAdmir_1984 wrote:da je italija malo bolje uređena država po pitanju zakona i tužilaštva kvazifudbalski juventus bi bio ugašen davnih dana, a ne cekati 2006 i smjestiti im neku smješnu kaznu. znaci klub kroz svoju cijelu istoriju ima veze sa nelegalnim radnjama i onda se ovde pametuje o neke 32 titule![]()
romina jedna jedina vrijedi više u očima svakog normalnog ljubitelja fudbala od svih tih pitaj boga kako zarađenih lafo titulaRomanista 101% wrote:Navijaci "stare dame" (cuj dame) podsjecaju me na jedan narod na Balkanu koji uvijek kad nesto zasere okrive sve ostale pricom i mi smo, ali ste i vi i oni tamo isto to radili. Gadite mi se!
Romanista 101% wrote:"Koja je razlika između navijača koji plati da gleda svoj tim na TV i Juventusa? Nikakva, i jedni i drugi kupuju utakmice".Romanista 101% wrote:jel istina da juve trazi da vrate Rocchija sa suspenzije?? kriza, jbg.Romanista 101% wrote:sanjaju LP a prije ce igrati veliki derbi u seriji B sa Avellinom kad ih opet izbacemalo realnosti nije na odmet
Admir_1984 wrote:kako ono govno torinsko srece ima to nije humano, pa dokad više u pmLogovan wrote:Juve sinoć remizirao, Roma danas pobijedi i eto ih na jedan bod. Hajde RomaLogovan wrote:Bio penal za Juve, pa? Je l' sa ovim pokušavaš dokazati da sudije ne pomažu Juventusu ili šta?
Romanista 101% wrote:ciao djubretari, placite kmee kmeeRomanista 101% wrote:kmee kmee-1
ganjeta wrote:Dobro, frka je kuravi, Rimljani i ne briljiraju a samo na -1. Odatle valjda i ovo kmečanje cijeli dan i to par na tema, i to par vas koji ste baš oni pravi "navijači!Logovan wrote:RomaZaostaju samo jedan bod, sada neka održavaju ovu razliku i onda kada dođe utakmica sa Juventusom, neka ih mlatnu i prvi su.
- Logovan
#8334 Re: Serie A
Koliko si vremena potrošio na ovo citiranje?
Sigurno ti je veoma drago što smo mi bili u krivu, pa će oni osvojiti titulu, a ti ćeš ko fol slaviti. 
- relativno84
#8335 Re: Serie A
NekolikoLogovan wrote:Koliko si vremena potrošio na ovo citiranje?![]()
Sigurno ti je veoma drago što smo mi bili u krivu, pa će oni osvojiti titulu, a ti ćeš ko fol slaviti.
Drago mi je sto se nastavlja dominacija u prvenstvu, ali ako sutra ne ostvarimo pozitivan rezultat nema se sta "slaviti". Na titule prvaka Italije smo vec navikli, treba nam neki iskorak u LP, a to je realno vrlo tesko s ovom konkurencijom kuci. Sve dok drugi timovi ne pocnu ulagati vise tesko ce i Agnelli baciti koji milion vise, i do tad svi ga puse kolektivno
Niste vi bili u krivu, samo ste podcijenili Juventus a Romu precijenili
- relativno84
#8336 Re: Serie A

Nadati se u nastavku takmicenja da fortuna bude na strani Juventusa ponosa Italije i naravno na strani Viola vrlo simpaticne ekipe
Ostali stidite se
- ultima_palabra
#8337 Re: Serie A
A šta je sa Vitinim pulenima? 
- relativno84
#8338 Re: Serie A
Smetljarima nije mjesto s ova dva cool kluba
p.s. valjda ovo bude dovoljno da nam se vito vrati
p.s. valjda ovo bude dovoljno da nam se vito vrati
- Atticus Finch
-
golman
#8340 Re: Serie A
Gledam Napoli-Atalanta na Areni...
odavno nisam gledao lošiju utakmicu i jadniji tim od ovog Napolija
i ovi se bore za ulazak u Ligu prvaka u Seriji A?
- Koshpa
#8341 Re: Serie A
Dabogda se ugasili eto tolikogolman wrote:Gledam Napoli-Atalanta na Areni...
- Point.
#8342 Re: Serie A
Lazio nastavlja sa dominacijom, a posebno Felipe Anderson. 7 pobjeda u nizu.
Golcina Candreve:
Golcina Candreve:
- relativno84
#8344 Re: Serie A
I tako svo supljiranje godinama na ovoj temi pada u vodu

-
Mohamad Sissoko
#8345 Re: Serie A
relativno84 wrote:I tako svo supljiranje godinama na ovoj temi pada u vodu![]()
Nikad to supljiranje nece prestati jer dolazi od supljih ljudi
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#8346 Re: Serie A
Ono sto je uradjeno se ne moze nikako ispraviti....
Obrukano je ime kluba, unistena odlicna ekipa... ali eto, Juve se opet dize iz pepela.
A sto se tice ovih forumskih "strucnjaka" za njih ce Juve uvijek biti lopvoski klub. Jebiga, ne vole pobjednike
Obrukano je ime kluba, unistena odlicna ekipa... ali eto, Juve se opet dize iz pepela.
A sto se tice ovih forumskih "strucnjaka" za njih ce Juve uvijek biti lopvoski klub. Jebiga, ne vole pobjednike
- relativno84
#8347 Re: Serie A
Volim kad je neko razborit ali naravno i sam si svjestan da nije bolest sve sto boliPremijernocom wrote:nije Juventus dominantan i kvalitetan, koliko su Inter i AC Milan u dubiozi jer su zrtve svojih novih/starih vlasnika koji se razumiju u fudbal ko Mara u kriv k....
pitao bi ja vas za misljenje da Morati nije sve prepustio onom zutom koji veze s mozgom nema a kamoli fudbalom, i da nije Berlusconi od onolikih maloljetnica u kombinaciji sa svojim kriticnim godinama i gubitkom politicke moci, u potpunosti izgubio osjecaj za fudbalski biznis.
da ne govorim kako Juvetu svi mafijaski klubovi sa juga zemlje skidaju gace i unaprijed predaju utakmice, nekad vise a nekad manje, zavisi od kolicine ulozenog novca.
ali zato LP ne mogu da kupe, tamo il si dobro igrao il nisi, a sreca samo 1% i tu je najveci domet Juventusa, uci u grupu i ispasti iz nje.
al kad Milanski duo stane na noge (a to prema sadasnjim pokazateljima moze biti i za 20 godina), ova ce vam vremena ostati u lijepom sjecanju.
Samo imas pogresan pristup svemu u zadnjih 20godina Juventus je bio 8x prvak, ove dvije ukradene titule cak i ne racunam, i ti hoces da kazes da su bilian i shinter dvije decenije zrtve svojih vlasnika
Svaka ekipa u Seriji A ima uvijek motiv da se pokaze protiv velikog Juventusa i ti bubnes takvu glupost neslucenih razmjera kako se predaje
Da, to si jedino pogodio, LP kosta nekoliko stotina miliona, Juve nikada nije niti ce kad biti u mogucnosti da toliko ulaze u tim koji bi bio dominantan van Italije. Ali i taj sam naziv Liga Prvaka je izgubio smisao, kad ekipa koja zavrsi na trecem, ili cetvrtom mjestu ga igra i jos osvoji. Klasican biznis u kojem vec godinama igraju samo pare i tako ce biti jos dugo.
Bilo je nekoliko incidenata ali to je sve, zna se standardno 4,5 ekipa koje ce zavrsiti na vrhu, a njihov kapital je ogroman, tako da Juve ce tesko doci do tog trofeja u skorije vrijeme, ali nije nemoguce.
Kako stvari stoje Juventus je na pravom, pozitivnom putu da vlada Italijom i narednim decenijama jer trosi u granicama svojih mogucnosti a ne kao pojedini sto su potrosili milijarde i sta su dobili, par titula za zelenim stolom
Ne shvati me pogresno ali realno prica ti je nekako suplja.
- relativno84
#8348 Re: Serie A
Kao sto vec rekoh bilo je nekoliko incidenata, medju kojima sam mislio prije svega na Porto, ali naravno nisi obracao paznju na toPremijernocom wrote: kakve pare, pa Porto uze LP sa kikirijem i bananama?
Real Madrid, Bayern München, Barcelona, Chelsea, da ne idem dalje, svi oni imaju drasticno vise para od Juventusa, dovoljno je pratiti malo transfere i vise je nego jasno, prema tome htio ti to priznati ili LP uzimaju klubovi kojima stotine miliona su sica.Premijernocom wrote: ako tvrdis da igraju samo pare ( a ja ne mislim tako) kako onda Juve ne moze meda? pa Juve ima vise para nego svi ostali samo se o tome ne prica dok ne dodju na sud zbog necega, i zato sto te pare moraju bacati na mafijaske strukture.
Sto se tice ovog dijela oko mafijaske strukture sta god da ti kazem ti znas bolje, citava Italija je taoc crno-bijelih mafijasa
Ako su ti godine podloga argumenata onda bolje da ne pises visePremijernocom wrote: i kako tebe nije stid da mene koji sam sigurno duplo stariji od tebe etiketiras po sistemu "nije bolest sve sto boli" ? Jel ti fakat mislis da si pametan, ako mislis daj da te zaposlim u svojoj firmi ionako je deficit pametne radne snage.
Opet si odlutao u zanr SF ali mozda ti je lakse tako, jer samo u njemu tvoje teorije imaju nekog smisla. Evo onako banalno iz mog naivnog ugla, ti tvrdis da su vlasnici bilana i shintera godinama ulagali tolike pare a vec se znalo da Juve kupuje prvenstvaPremijernocom wrote: I koja ekipa u Italiji ima motiv protiv Juventusa ako joj se prije samog pocetka sezone ponude pare "za poslovno-tehnicku saradnju"?
Mada prije ce biti da oni nisu bili svjesni toga, ali trebao si ti naci nacina i obavjestiti ih cisto onako ljudski
Daleko od toga da se raspravljamo, samo mi je stvarno dosadilo citati na ovoj temu gluposti vezane za Juventus, evo danas i sud potvrdi da je Juventus taj koji je ostecen, ali ne sta oni znaju prodane duse, pojavis se ti da kazes gorku istinuPremijernocom wrote: ne zelim da se raspravljavam na nivou "ko za koga navija pa vodu na svoj mlin", proslo je vrijeme sutanja krpenjace i navijanja sa povezom na ocima. ako toliko gotivis Juventus, priznaj da bi kao njihov direktor (zamisli kad vec to ne mozes biti) rastjerao pola ekipe i strucni stab svaki put kada ne bi prosli grupnu fazu LP.
Sto se tice tih hipotetickih zamisli, to ostavljam tebi jer vidim bas te krenulo, ali ja cu biti zadovoljan ako Juve jos 5 godina bude dominirao prvenstvom, a u LP neka prodju grupu i dosta.
- Atticus Finch
#8350 Re: Serie A
Premijernocom wrote:pa Juve ima vise para nego svi ostali samo se o tome ne prica dok ne dodju na sud zbog necega, i zato sto te pare moraju bacati na mafijaske strukture.