Referendum(i) u RS-u
-
stari grad Visegrad
#8326 Re: Referendum(i) u RS-u
Putin ko maskota 
-
Qoom
#8327 Re: Referendum(i) u RS-u
Rekao sam davno, a i sada stojim pri stavu da ništa od referenduma biti neće.
Skupština otkazuje dan-dva pred izbore na "sugestiju" Rusije.
Tim potezom ne krše presudu US, Dodik se izvlači i glat dobija izbore jer srbi jednostavno nemaju mentalnog kapaciteta da skontaju da im Dodara jebe matere. Potvrda toga su homogenizirane svesrpske "patriotske" snage koje listom stoje iza cijele priče. Kakav narod, takva vlast. Bolju nisu ni zaslužili. Ostaviće ih gladne, bose, izjebane, puni mitskih priča o velikom srbinu iz Laktaša koji je prkosio vascijeloj Evropi.
Da je Sebijin mali pametan pa da iskoristi to što je Dodik zaratio sa svima, dok su tenzije na vrhuncu i da odmah iza izbora pokrene priču oko naziva manjeg beha entiteta. Al glup, pa glup.
Skupština otkazuje dan-dva pred izbore na "sugestiju" Rusije.
Tim potezom ne krše presudu US, Dodik se izvlači i glat dobija izbore jer srbi jednostavno nemaju mentalnog kapaciteta da skontaju da im Dodara jebe matere. Potvrda toga su homogenizirane svesrpske "patriotske" snage koje listom stoje iza cijele priče. Kakav narod, takva vlast. Bolju nisu ni zaslužili. Ostaviće ih gladne, bose, izjebane, puni mitskih priča o velikom srbinu iz Laktaša koji je prkosio vascijeloj Evropi.
Da je Sebijin mali pametan pa da iskoristi to što je Dodik zaratio sa svima, dok su tenzije na vrhuncu i da odmah iza izbora pokrene priču oko naziva manjeg beha entiteta. Al glup, pa glup.
- SaraFina
#8328 Re: Referendum(i) u RS-u
Stora, traze te na HB forum. Kazu ne moze zajednica velikosrba opstati bez vrlog novinara iz Zvornika lolze kalanga wrote:gosn PM zašto se nervozni i zašto se bavite špekulacijama?
Opustite se. Sutra utorak, 20. septembar. Kiše će biti, ali neće zemljotresa.
Otkud Te bolan na klixlamu?
Uzgred, svekoliko forumsko pucanstvo red bi bilo da upoznaš sa stavovima i angazmanom a bogme i bljuvotinama koje istresas po HB.
Da ljudi makar imaju neku prestavu s KIM raspravljaju. ... kako moze doc ovdje i prosipati suplju?
Likujes otvoreno nad svakim mrtvim bosnjackim povratnikom u RS.
Koji MENTALNI sklop. Nevjerovatno. ...
Last edited by SaraFina on 19/09/2016 22:49, edited 3 times in total.
-
Zgoljo
#8329 Re: Referendum(i) u RS-u
U svakom slucaju ja bih prvo izdefinirao ratne rasporede,aktivne i rezervne snage,organizaciju i opremu,planove i strategiju,zapovjednistvo i hijerarhiju....pa tek onda mirno cekao sta ce se eventualno dogadjati,kakav je karakter toga,jel predizborna suplja ili nije,hoce li ili nece.....
-
stari grad Visegrad
#8330 Re: Referendum(i) u RS-u
Zgoljo wrote:U svakom slucaju ja bih prvo izdefinirao ratne rasporede,aktivne i rezervne snage,organizaciju i opremu,planove i strategiju,zapovjednistvo i hijerarhiju....pa tek onda mirno cekao sta ce se eventualno dogadjati,kakav je karakter toga,jel predizborna suplja ili nije,hoce li ili nece.....
-
Tarzo
#8331 Re: Referendum(i) u RS-u
Fox_Fox wrote:Smije li neko u 100KM ili u gajbu Sarajevskog da je sve ovo predizborna priča?
Evo sad ću Vam napisati šta će se desiti do nedelje:
Sutra i dalje pričaju gluposti
Prekosutra i dalje pričaju gluposti
Četvrtak Dodik ode do Putina, Putin slučajno predložio da se referendum prolongira,
Petak zakazivanje skupštine za subotu
Subota: otkazano većinom glasova
Nedelja: nastavak predizborne kampanje
Lijep pozdrav za sve; ne ložite se džaba, izbori su 2 oktobra.
Joooj, što ti komplikuješ?!
Može se slučajno i avion pokvariti...
- ze kalanga
#8332 Re: Referendum(i) u RS-u
SaraFina wrote:Stora, traze te na HB forum. Kazu ne moze zajednica velikosrba opstati bez vrlog novinara iz Zvornika lolze kalanga wrote:gosn PM zašto se nervozni i zašto se bavite špekulacijama?
Uzgred, svekoliko forumsko pucanstvo Red bi Bild da upoznaš sa stavovima i angazmanom a bogme i bljuvotinama koje istresas po HB.
Da ljudi makar imaju neu prestavu s Kim raspravljaju. ... kako moze doch ovdje i prosipati suplju?
Likujes otvoreno and svakim mrtvim bosnjackim povratnikom u RS.
- SaraFina
#8334 Re: Referendum(i) u RS-u
ze kalanga wrote:SaraFina wrote:Stora, traze te na HB forum. Kazu ne moze zajednica velikosrba opstati bez vrlog novinara iz Zvornika lolze kalanga wrote:gosn PM zašto se nervozni i zašto se bavite špekulacijama?
Uzgred, svekoliko forumsko pucanstvo Red bi Bild da upoznaš sa stavovima i angazmanom a bogme i bljuvotinama koje istresas po HB.
Da ljudi makar imaju neu prestavu s Kim raspravljaju. ... kako moze doch ovdje i prosipati suplju?
Likujes otvoreno and svakim mrtvim bosnjackim povratnikom u RS.![]()
Ovog lika koji se prestavlja nekim novinarom koji od bosnjackih forumaša bude u buducnosti ozbiljno shvatio total je lud.
Inace se prestavlja velikim demografom i lijepi po kojekakvim "demografskim "temama svaku nanu koja preselila a zivjela je u RS. ....
Voli da broji djecicu i lazne podatke prestavlja o srpskom bum natalitetu. ..te redovno poziva na istrebljenje bosnjaka i osporava genocid. ....Eto s kojom VI moralnom "vertikalom" danima raspravljate. .....
Last edited by SaraFina on 19/09/2016 22:57, edited 1 time in total.
- SaraFina
#8336 Re: Referendum(i) u RS-u
Znas ti odlicno ko Sam ja.ze kalanga wrote:Ko ste bre vi?
- ze kalanga
#8337 Re: Referendum(i) u RS-u
Sve ste u pravu. Samo nastavite.
:popkojisekrsti
- SaraFina
#8339 Re: Referendum(i) u RS-u
Mozes i nogama koMfornoooo Ali provalila sam i inteligentnije i nikad nisam pogrijesila. ....Tak' da ne Morast glumatati. Kaj se dela u ZV?ze kalanga wrote:Sve ste u pravu. Samo nastavite.:popkojisekrsti
- SaraFina
#8340 Re: Referendum(i) u RS-u
Bot SNSD-A. Ordinira po hrvatskom forumu.... HB. Nick storaBHouse wrote:provaljen![]()
-
dezurni_ucenik
#8341 Re: Referendum(i) u RS-u
Je li mu ovo avatar
- ze kalanga
#8342 Re: Referendum(i) u RS-u
Brojim babe bošnjakinje i slavim dženaze.
Punim šaržere i pravim prilog o natalitetu.
A sutra imam snimanje priloga o referendumu.

A sutra imam snimanje priloga o referendumu.
- SaraFina
#8344 Re: Referendum(i) u RS-u
Jedezurni_ucenik wrote:
Je li mu ovo avatar![]()
![]()
+
Jbg, imam profesionalnu deformaciju. ..izvini storaB
-
Zgoljo
#8345 Re: Referendum(i) u RS-u
Zavjesa,haj sad s milim bogom,cekaju te na uskoku,uskraceni su za statistiku 
-
asker
#8346 Re: Referendum(i) u RS-u
Nije bio zanimljiv ni prije provale, a nije vala ni sad.
Na temi nastupa kao s neke visine, smiruje "nervozne" Bosnjake i kao likuje zbog nase nervoze oko referenduma.
A jadnik je sve pobrko. Ovdje se ogromna vecina ismijava referendumu i svakodnevnim potezima srpskih prvaka. Ovo je cirkus i samo kod Srba ima. Znam da ne treba etiketirati cijeli narod al u to cu povjerovat samo ako izlaznost na referendum bude 10%. Zaludjenijeg naroda nema ni u Sjevernoj Koreji.
Na temi nastupa kao s neke visine, smiruje "nervozne" Bosnjake i kao likuje zbog nase nervoze oko referenduma.
A jadnik je sve pobrko. Ovdje se ogromna vecina ismijava referendumu i svakodnevnim potezima srpskih prvaka. Ovo je cirkus i samo kod Srba ima. Znam da ne treba etiketirati cijeli narod al u to cu povjerovat samo ako izlaznost na referendum bude 10%. Zaludjenijeg naroda nema ni u Sjevernoj Koreji.
- SaraFina
#8347 Re: Referendum(i) u RS-u
U paralelnom svemiru ti si ono novinar? LOLze kalanga wrote:Brojim babe bošnjakinje i slavim dženaze.![]()
A sutra imam snimanje priloga o referendumu.![]()
![]()
-
dezurni_ucenik
#8348 Re: Referendum(i) u RS-u
Provali te fina Sara

- 512MB
#8349 Re: Referendum(i) u RS-u
Sara ga otkri... Ja sam konto da je onaj ludjak KiM al ovaj more barem dvi recenice bez greske utipkat 
Last edited by 512MB on 19/09/2016 23:11, edited 2 times in total.
- SaraFina
#8350 Re: Referendum(i) u RS-u
Ma samo da vam kazem s kim gubite vrijeme u diskusiji.asker wrote:Nije bio zanimljiv ni prije provale, a nije vala ni sad.