apsolutno bih po gasuarshavin wrote:To se ne smije iamti ni auto od 10-ak milja?
Ja bi ih na njenom mjestu zgazio,gamad neodgojena.
nisam mogao odgledati do kraja od huje
apsolutno bih po gasuarshavin wrote:To se ne smije iamti ni auto od 10-ak milja?
Jesi li ti ozbiljan ili se samo zajebaješ?dječak sa šibicama wrote:Neka je ona sjela u novo auto, beli ga je zaradila.arshavin wrote:Code: Select all
http://--- NO LINKS ---/clanak/2127292181670/vijesti/Autom%20kroz%20demonstrante:%20Majku%20ti%20je***!/?ref=tiker
Kakvi debili
tebi je pretpostavljam po niku 23 godine?almir90 wrote:Budalaština je ovo za srednju školu, jedino kod našeg naroda se govori kako u ćeš u životu biti fukara samo sa srednjom, "ništa sine bez fakulteta, završiš fakultet, zaposliš se u opštinu i ti si rahat" i tako te gluposti.
Puno je ljudi u privatnom biznisu uspješnih koji imaju samo srednju. Al' pametiniji je bošnjo, što bi on radio za sebe i zaradio par milja, lakše završit neki ublehački fax sa 6 i zaposlit se na budžetu, al' ne mogu svi, pa kukaju kasnije kako treba štela koju bi i oni iskoristili, al' je nemaju..
nije los spin, vec uopste nije spinstamenatjeraste wrote:Ako je iko palio i ima to u genima to su Francuzi. Pitam te, sta bi tebi bio veci rizik po tvoju imovinu - rizik od spaljivanja javne imovine ili ogranicenje kretanja kapitala, koje zavrsava sa otmicama vlasnika, spaljivanem tvoje imovine i slicno?Alfons Kauders wrote:
a kad je to u parizu spaljena elisejska palaca, dok je u isto vrijeme one koji su je spaljivali podrstrekavao drzavni ministar... recimo unutrasnjih poslova?
Los spin.
A ti si šejtan glavom i bradom, pretpostavljam po nicku?L u c i f e r wrote:tebi je pretpostavljam po niku 23 godine?almir90 wrote:Budalaština je ovo za srednju školu, jedino kod našeg naroda se govori kako u ćeš u životu biti fukara samo sa srednjom, "ništa sine bez fakulteta, završiš fakultet, zaposliš se u opštinu i ti si rahat" i tako te gluposti.
Puno je ljudi u privatnom biznisu uspješnih koji imaju samo srednju. Al' pametiniji je bošnjo, što bi on radio za sebe i zaradio par milja, lakše završit neki ublehački fax sa 6 i zaposlit se na budžetu, al' ne mogu svi, pa kukaju kasnije kako treba štela koju bi i oni iskoristili, al' je nemaju..
To nije limit, ali limit neke vrste postoji. Tipa za trecu transu je odobreno 1.014.600.000 SDR-ova a iskoristeno 338.200.000.Bodkin wrote:eis to je limit. ko je taj limit postavioHugo Boss wrote:
ja ti vjerovatno mogu biti doktor-profa
da neznalico, limit, kada ti kao i Grčkoj ukupan dug prelazi ukupan BND
sreća ove bande da raniji ukupan dug nije bio visok pa su imali "prostora" za nova zaduženja
ahaDrvosjeca iz Dejcica wrote:A ti si šejtan glavom i bradom, pretpostavljam po nicku?L u c i f e r wrote:tebi je pretpostavljam po niku 23 godine?almir90 wrote:Budalaština je ovo za srednju školu, jedino kod našeg naroda se govori kako u ćeš u životu biti fukara samo sa srednjom, "ništa sine bez fakulteta, završiš fakultet, zaposliš se u opštinu i ti si rahat" i tako te gluposti.
Puno je ljudi u privatnom biznisu uspješnih koji imaju samo srednju. Al' pametiniji je bošnjo, što bi on radio za sebe i zaradio par milja, lakše završit neki ublehački fax sa 6 i zaposlit se na budžetu, al' ne mogu svi, pa kukaju kasnije kako treba štela koju bi i oni iskoristili, al' je nemaju..![]()
ma nemrete im opepelit...to je bolan ekoooonomiju kod Bime u Travniku završilo ....razvaljujuL u c i f e r wrote:meni vala već malo dosadilo cipelariti ove ustamujiceve

tacno ko da cincile ubijas bejzbol palicom - kad tad ce ti ih biti zaoL u c i f e r wrote:meni vala već malo dosadilo cipelariti ove ustamujiceve
Covjek bi pregazio djecu jer mu ometaju voznju, no s druge strane ima problem kad opljackani ljudi popale par zgradurina.L u c i f e r wrote:apsolutno bih po gasuarshavin wrote:To se ne smije iamti ni auto od 10-ak milja?
Nisam ni sumnjao.L u c i f e r wrote: evo ja ga imam
Nije mu zamjeriti, ljudi već 20. godina žive u režimu poremećenih vrijednosti.asdf1 wrote:Covjek bi pregazio djecu jer mu ometaju voznju, no s druge strane ima problem kad opljackani ljudi popale par zgradurina.L u c i f e r wrote:apsolutno bih po gasuarshavin wrote:To se ne smije iamti ni auto od 10-ak milja?
Znate li kako izgleda novo auto ili pojedincima još uvijek golf II novo auto.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Jesi li ti ozbiljan ili se samo zajebaješ?dječak sa šibicama wrote:Neka je ona sjela u novo auto, beli ga je zaradila.arshavin wrote:Code: Select all
http://--- NO LINKS ---/clanak/2127292181670/vijesti/Autom%20kroz%20demonstrante:%20Majku%20ti%20je***!/?ref=tiker
Kakvi debili![]()
![]()
![]()
Pitam ovo jer na drugoj temi opravdavaš nenajavljeni dolazak Milanovića u Mostar i još dosta stvari koje se ne uklapaju sa protestima a ovdje kao daješ podršku demonstrantima? Zaista ova režimska hobotnica mora pasti.
Upravo tako.asdf1 wrote:Covjek bi pregazio djecu jer mu ometaju voznju, no s druge strane ima problem kad opljackani ljudi popale par zgradurina.L u c i f e r wrote:apsolutno bih po gasuarshavin wrote:To se ne smije iamti ni auto od 10-ak milja?
jah...nije ti šala!JoseMujica wrote:ma nemrete im opepelit...to je bolan ekoooonomiju kod Bime u Travniku završilo ....razvaljujuL u c i f e r wrote:meni vala već malo dosadilo cipelariti ove ustamujiceve
Kakvi, nije spin.Alfons Kauders wrote:
nije los spin, vec uopste nije spin
jednostavno poredis dvije stvari koje se porediti ne mogu...
a sad reci ustamujicu da salje sljedeceg
komsic ispade daleko najmudriji od svihDrvosjeca iz Dejcica wrote:Evo jedan dobra.![]()
![]()
![]()
![]()
I kakvu to ulogu igra svemu ovome?L u c i f e r wrote:tebi je pretpostavljam po niku 23 godine?
gdje ti vidiš djecuasdf1 wrote:Covjek bi pregazio djecu jer mu ometaju voznju, no s druge strane ima problem kad opljackani ljudi popale par zgradurina.L u c i f e r wrote:apsolutno bih po gasuarshavin wrote:To se ne smije iamti ni auto od 10-ak milja?
koja stoka mamu im klosarsku,,kaze ona kurava ,nemam paara, a snima mobitelom od 5 stoja mamu joj rospijsku......arshavin wrote:Code: Select all
Kakvi debili
Bezveze ti je priča, ne valja ni ovo ometanje saobraćaja ali ne valja ni tvoje rezonovanje oko paljenja. Ako krene ta vrsta paljevine neće ni Muminovići i svi ostali proći glatko. Ostavimo se toga.nedim73m wrote: A za ovog što je udario nogom u autu želim mu da naleti na nekog muminovića i da završi u CUM-u sa smartfonom zabijenim u guzicu, a još bolje bi bilo da mu ode i kući i zapali stan ili kuću u koju je došao vjerovatno iz gusinja.
Koji su ovo debili kojima je čudno što neko vozi auto od 10.000 KM, a nije im čudno otkud tornjaku ono što ima. Jeste da je ustamujić im rekao da je sve legalno zaradio ali kad nemaju ništa u glavi neznam kako su to zapamtili.