Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Gandalf

#8326 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Reports from Ukraine that Liverpool have agreed 18m euros fee for Konoplyanka. Are also said to have offered a 4.5 year deal.
Mustang1

#8327 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Zapeli za napadaca/krilo i Bog .. Hajd nek ga dovedu u pm dobar je ovaj sluzit ce ali ta pozicija nije prioritet
horion_bosona

#8328 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

jedno vrijeme se spominjao Yarmolenko, otkud sad taj iskoči? opet krilo :roll:

ne kontam stvarno, pored toliko problema sa bekovima i zadnjim veznim, dovodi se još jedno krilo :?

M'Vila, Gonalons, Inler, Matuidi - izgleda ništa na kraju...
PrtiBeeGee

#8329 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Tottenham se umijesao u utrku za Yevhen Konoplianka... Pa dokle vise jebo teeeeeee. Za koga god ponudimo novac i hocemo da ga dovedemo umjesa se Tottenham ili Chelsea i otmu nam ga pred potpis :oops: . Sta radi ovaj Ian Ayre kako je samo nesposoban da potpise igraca za kojeg se odlucio. Pa propalo je barem 5 takvih transfera !!! Ako ode i ovaj komotno nek mu daju otkaz a Liverpool ako ne dovede pored ovog Yevhena jos barem jednog ili dva igraca (zadnji vezni i desni ili lijevi bek) tesko moze do LP jer ce nam biti United konkurent za to cetvrto mjesto koji se polako pojacava i vratilo im se dosta igraca ukljucujuci i RVP. Pored Mate haman da ce dovesti i Krosa iz Bayerna pa eto nek Ian Ayre i uprava kluba gomila krilne igrace i napadace sa rastimovanom odbranom i bez kvalitetnog zadnjeg veznog i Jonsona na desnom beku :zzzz: :zzzz: :zzzz:
Logovan

#8330 Re: Liverpool FC

Post by Logovan »

Gandalf wrote:
Reports from Ukraine that Liverpool have agreed 18m euros fee for Konoplyanka. Are also said to have offered a 4.5 year deal.
Ko je ovaj? :? :-)
PrtiBeeGee

#8331 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Logovan wrote:
Gandalf wrote:
Ko je ovaj? :? :-)
Kad vidim sliku sa potpisivanjem ugovora onda cu vjerovati :-D . A taj Konoplyanko je po meni bolji od Salaha barem 3 puta !!!

Mustang1

#8332 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Konopac i M'Vila ako dodju nije ni lose jer ocekujem da bi obadvojica mogli biti glavni igraci u buducnosti .. Bolje i ovakva dva nego 10 onih po 5-10 miliona .. Onda na ljeto ce se moci dovesti koga pozele ako bude liga sampiona osigurana
AmiĐa_Idriz

#8333 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Sjajni Ukrajinac, Yevhen Konoplyanka vrlo je blizu prelazka u Liverpool. Zvanicno je Ian Ayre tamo, sve je izgleda na direktoru kluba koji ce donijeti odluku da li ce ga pustiti. U naredna 24 sata, znacemo sve.
Znači za 24 sata ćemo znati ide li u Tottenham ili Chelsea.... :skoljka:
Towelie

#8334 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Ako nista, makar se saga oko njegovog dolaska nece otezati nedeljama vec cemo sutra uvece najkasnije znati da li dolazi ili ne.
AmiĐa_Idriz

#8335 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Brendan Rodgers poslije Merseyside derbija: "Navijaci sada mogu ici na pivo, igraci su presrecni, a sto se mene tice, ja cu analizirati mec i gledati koje su to oblasti koje mozemo jos da unaprijedimo.''
Eto tako to radi ambiciozni vizionar, koji je maksimalno posvecen svom poslu, doktor BR.

:)
BHF_Manijak

#8336 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Nakon silnih analiza poslije svake tekme, ne znam kako nije uvidio da su bekovi goli qrac. Kako se oporavio Flanagan to daleko bolje izgleda od mrtvog Johnsona, ali fali kako god okrenes jos jedan bek, kao i zadnji vezni.

Inace, ne znam bas da li Konopljanka vrijedi cijelih 18mil eura! :-) :roll:
AmiĐa_Idriz

#8337 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Hodžić: Čast je trenirati sa Gerrardom, Suarezom i ostalim zvijezdama Liverpoola
Armin Hodžić fudbaler Liverpoola koji je prošlu polusezonu igrao na posudbi u matičnom Željezničaru, već neko vrijeme nalazi se u Engleskoj gdje trenira sa Liverpoolom.
Nakon rada u mladom timu Hodžić je svojim zalaganjem i kvalitetom zaslužio da ga priključe treninzima prvog tima Liverpoola koje vodi Brendan Rodgers.
Nakon odrađenog treninga Hodžić je iz Engleske govorio za SCsport.ba, o svojim utiscima, te kakvi su kao saigrači Luis Suarez, Steven Gerrard, Raheem Sterling, Daniell Sturridge i ostali.
''Kada su mi rekli da idem trenirati sa prvim timom Liverpoola zaista sam bio sretan, uzbudjen, jednostavno ne znam kako da opišem taj osjećaj. Trenirati sa igračima kakvi su Suarez, Gerrard, Sturridge i ostale zvijezde Liverpoola je neopisiv. Zaista atmosfera u ekipi je super, posebno nakon velike pobjede nad gradskim rivalom Evertonom. Ovo je zaista fenomenlalan osjećaj za jednog fudbalera. Na treningu sam se osjećao kao da sam duži period sa ovim igračima. Sjajno su me prihvatili'' izjavio je za SCsport.ba, Armin Hodžić fudbaler Liverpoola koji će i u narednoj polusezoni biti udarna igla u napadu Željezničara.
PrtiBeeGee

#8338 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

BHF_Manijak wrote:Nakon silnih analiza poslije svake tekme, ne znam kako nije uvidio da su bekovi goli qrac. Kako se oporavio Flanagan to daleko bolje izgleda od mrtvog Johnsona, ali fali kako god okrenes jos jedan bek, kao i zadnji vezni.

Inace, ne znam bas da li Konopljanka vrijedi cijelih 18mil eura! :-) :roll:
Za svakog skarta koji je dosao u Liverpool rekao sam da je truba od Babela, Shelvya, Carroll, Aspas i barem jos 20 igraca, ali za ovog Konopljanka mogu reci da je predobar igrac i bolji za klasu od Salaha !!! Pod hitno nam treba desni i lijevi bek, dokazan stoper jer sa Skrtelom i Tureom Aggerom ovo je ko svicarski sir u odbrani, zadnji vezni DOKAZAN a ne momci u usponu i srednji igrac tipa Hernanes za kojeg se spekulisalo da ce doci u Liverpool a i radi se o svjetskoj klasi !!! A na sve ovo ne bi bilo lose ni jedan napadac veteran da moze uci sa klupe i pruzit nesto dobro a ne bacat milione godisnje na ovog Aspasa pa bolje da im ja sjedim na klupi 8-) ... Mislim da je zadnji dan prijelaznog roka sutra ako dodje samo ovaj Konopljanko mogu slobodno reci da ljudi zaduzeni za transfer politiku Liverpoola nisu odradili nista sa dovodjenjem jednog igraca. Jer zadnji vezni prijeko potreban ekipi nije doveden, na desnom beku od pocetka sezone problem kao i sa lijevim. jedino sto Liverpool izvlaci citavu sezonu je napad koji bez obzira koliko mi primili golova oni daju jedan vise pa eto ostaje da se vidi do sutra sta su postigli u ovom zimskom prijelaznom roku !!!!!! :run:
mistek

#8339 Re: Liverpool FC

Post by mistek »

Haman cijela navala ukrajinske reprezentacije su strašni igrači i nijedan evropski klub ne bi pogriješio ni sa Konopljankom, ni Jarmolenkom, ni Zuzuljom itd.
Ne volim Liverpool, ali ovaj Konopljanka je igračina.
Mustang1

#8340 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Jedini razlog sto nisu doveli bekove ili veznjaka dobrog vidim u tome sto mozda nisu mogli naci nikoga ko bi dosao bez lige prvaka .. Pa su ovako upecali jednog ali vrijednog a ostalo na ljeto .. Mislim da se liga prvaka moze izboriti i sa solidnom/losom odbranom i odlicnim napadom
Towelie

#8341 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Rodzers je izjavio da nece dovoditi igrace koji ne mogu da unaprede prvih 11, mozda je to razlog sto nije doveden nijedan vezni igrac jer nije bilo dostupnih igraca koji ispunjavaju te kriterijume.
PrtiBeeGee

#8342 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Towelie wrote:Rodzers je izjavio da nece dovoditi igrace koji ne mogu da unaprede prvih 11, mozda je to razlog sto nije doveden nijedan vezni igrac jer nije bilo dostupnih igraca koji ispunjavaju te kriterijume.
Hernanes ili m'villa ne bi unaprijedili igru??? SMIJESNO !!!
MyTao

#8343 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Daj boze da bude sta od ovog Ukrajinca al' nevjerujem... Nikoga oni nece dovesti :-)
United se dobro pojacaj, neznam dali mogu izdrazati na 4. mjestu bez nekog pojacanja...
Towelie

#8344 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

PrtiBeeGee wrote:
Towelie wrote:Rodzers je izjavio da nece dovoditi igrace koji ne mogu da unaprede prvih 11, mozda je to razlog sto nije doveden nijedan vezni igrac jer nije bilo dostupnih igraca koji ispunjavaju te kriterijume.
Hernanes ili m'villa ne bi unaprijedili igru??? SMIJESNO !!!
Bi oni unapredili igru, ali ko kaze da zele da dodju ili da Liverpul zeli da plati cenu koju traze njihovi maticni klubovi. Puno toga treba da se poklopi pa da se odradi transfer u januaru, narocito kad je Liverpul u pitanju.
Mustang1

#8345 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Diame, Song, De Jong are some who are perhaps available on loan. Rubin want permanent deal for Yann. If we can get something done, we will.
Diame je dobar ali u poredjenju sa M'Vilom je nista sa obzirom na godine i sve
Mustang1

#8346 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Konopljanka je gotov posao nas je igrac .. Spominje se i dalje M'Vila i nadam se da ce i on doci
Logovan

#8347 Re: Liverpool FC

Post by Logovan »

Mustang1 wrote:Konopljanka je gotov posao nas je igrac .. Spominje se i dalje M'Vila i nadam se da ce i on doci
Nešto ga je Liverpool jedva doveo. :-) Ugovor do 2019 koliko sam pročitao.
Mustang1

#8348 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ma jos se nagadja ali vjerovatno 5 i po godina
Mustang1

#8349 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

BR: The staff over in Ukraine have done really well to put us in the position we’re in, but time is against us. We’ll see what happens.
Mene bi bilo stid rec da vrijeme radi protiv .. Imao si citav mjesec dosao si do zadnjeg dana i sad vrijeme radi protiv tebe a sto ti nisi radio protiv vremena pocetkom mjeseca :D Mada je 99 % ovo gotovo nece on da kaze nista ali opet nasao je sta ce reci :D
AmiĐa_Idriz

#8350 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

BBC:
Dnipro je prihvatio ponudu Liverpoola vrijednu 19.500.000 € za Yevhena Konoplyanku, te ce nogometas sutra stici u Liverpool kako bi obavio medicinske preglede na Malwoodu i potpisao ugovor.
-Sa druge strane tim navodno pregovara sa jos jednim nogometasem cije ime nije otkriveno.
Ovo oni neke taje igrače traže,vjerovatno se prepali Tottenhama :D
Post Reply