Demokratska fronta Željko Komšić
- shiljak
#8326 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Slažem se, trebao je reći javno osim da podržava protest da podržava i nerede. Također da i narednih dana protestuju, ali da bude više nereda kako bi se prije riješio problem. Naravno da i sam komšić dođe i da zapali jedno auto, možda bakirovo što neko reče.
Last edited by shiljak on 08/02/2014 21:25, edited 2 times in total.
- drug_profi
#8327 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
KAd dodje u ponedeljak na posao nek zapali Baketovu kancelariju.... 
- Havatar
#8328 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A Radmanovicu nek baci krec u ocidrugi profil wrote:KAd dodje u ponedeljak na posao nek zapali Baketovu kancelariju....
- Corto Maltese
#8329 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
_mufljuz_ wrote:pade DF ispuha cuna ko dus'ca.
zeljko da je se pojavio na protestima - sada bi bio politicki BH napoleon... ovako ispade politicka kukavica koja daje saopstenja sa propalitetima ala Bake bin Alija....
od obecavajuce ideje - do politickog abortusa....
allah vam rahmetile..... i moje saucesce - za vas i vase nikad vise glasa....a za Zeljku sam ga davao 2x.
Dva put!? Pa ti si doajen! Mogu mislit koliko si ti ljut. Ja samo jednom, a sad me srklet hvata kad mu samo sliku vidim.
-
#Heisenberg
#8330 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
posto je otvorena pozicija premijera federalnog i kantonalnog ,Nikšićeva ponuda stoji,sada ćemo vidjeti imaju li ove "opozicione stranke ",ozbiljne namjere i želju da nesto konkretno rade,a ne samo da laprdaju prvenstveno mislim na Ns,DF,SBB,kad je vec sve sruseno da bar na izborima imamo neki profil za koga glasati,samo treba SUTRA OBAVEZNO u sto većem broju izaći da shvate da nećemo odustati 
-
lacrima
#8331 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
SBB opoziciona stranka? Treba li podsjećanje da su oni pozicija u TK i ZDK (dvije prve Vlade koje su pale, i odakle je sve i krenulo). To što neko nema ministre ne znači da nije i vlast. SDP-ove Vlade TK i ZDK su postavljene glasovima SBB-a, ne treba to zaboraviti.#Heisenberg wrote:posto je otvorena pozicija premijera federalnog i kantonalnog ,Nikšićeva ponuda stoji,sada ćemo vidjeti imaju li ove "opozicione stranke ",ozbiljne namjere i želju da nesto konkretno rade,a ne samo da laprdaju prvenstveno mislim na Ns,DF,SBB,kad je vec sve sruseno da bar na izborima imamo neki profil za koga glasati,samo treba SUTRA OBAVEZNO u sto većem broju izaći da shvate da nećemo odustati
- kanocale
#8332 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
zar smo toliko spustili kriterije? ako uz necije ime moze samo da stoji "najposteniji" onda nek sve ide u tri lijepe....brzica wrote:Da je dao ostavku kad su počeli prosvjedi, a ne ih šutnjom podupirao, mogao
je sebi osigurati mjesto u povijesti...i preuzeti vodstvo...
Sad mora kritizirati, i na njemu je teret jer je "njegova" zgrada zapaljena...
sad će njega pitati je li trebao dati ostavku...
Ionako se neće kandidirati više za to mjesto...mogao je D. Marjanovića primjer
slijediti...odrekneš se "bijelog kruha"...
Mada, i dalje je najpošteniji...
sad je imao sve na pladnju nije reagovao jer je nesposoban.
- kanocale
#8333 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ne mogu se nacuditi marijanovicu sto ode u DF. 
- webby-x
#8334 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Željkov "savjetnik" je kralj.
Pošao automobilom kroz ljude, faca sa rotacijom.

Pošao automobilom kroz ljude, faca sa rotacijom.
- drug_profi
#8335 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne nego je uradio moralnu stvar.kanocale wrote: zar smo toliko spustili kriterije? ako uz necije ime moze samo da stoji "najposteniji" onda nek sve ide u tri lijepe....
Ja bih ga osudio da je iskoristio revolt naroda za svoju promociju jer ni on nije potpuno nevin, ali je makar svjestan da u KS i BiH ima ljudi koji su sa pravom nezadovoljni.
Samo sam cekao koji ce mis prvi da pocne kupiti poene za ovo.
- drug_profi
#8336 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A trebao je u..?kanocale wrote:ne mogu se nacuditi marijanovicu sto ode u DF.
- Styling
#8337 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
......Nasu stranku.drugi profil wrote:A trebao je u..?kanocale wrote:ne mogu se nacuditi marijanovicu sto ode u DF.
- drug_profi
#8338 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mozda je skontao da NS nece nikad izaci iz okvira KS. Lokalna stranka bez uticaja sa jednim ili dva poslanika koji ce trgovati mandatima.
Damir je ipak covjek koji zeli vise i bolje, sto je najvaznije on MOZE vise i bolje.
Damir je ipak covjek koji zeli vise i bolje, sto je najvaznije on MOZE vise i bolje.
- Styling
#8339 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Neka proba. Pametan je i moze. Samo da se ne utopi u tu neku atmosferu u DF-u koja ne mirise bas najbolje.drugi profil wrote:Mozda je skontao da NS nece nikad izaci iz okvira KS. Lokalna stranka bez uticaja sa jednim ili dva poslanika koji ce trgovati mandatima.
- shiljak
#8340 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A što nije u sdp?
- Styling
#8341 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Valjda mu se ne svidja.shiljak wrote:A što nije u sdp?
- shiljak
#8342 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ali što li u NS a ne u SDP, je li to rekao da mu se ne sviđa? Mogao je poslat pasoš u hrvatsku a da on ostane ovdje.
-
Akibh
#8343 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne sekiraj se ti momcino, vas iz SDP-a uskoro nece biti ni na mapi (a ni SDA takodje)Control panel wrote:
super si ti to zamislila ali hajde nam samo reci kako da DF i NS formiraju vlast na tim nivoima.
prije toga pretpostavljam da znas koliko imaju zastupnika na kojem nivou.
- Banksy
#8344 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pametno je što se drži distancirano. Jedva bi dočekali da ga, za sobom, svuku u blato.drugi profil wrote:Ne nego je uradio moralnu stvar.kanocale wrote: zar smo toliko spustili kriterije? ako uz necije ime moze samo da stoji "najposteniji" onda nek sve ide u tri lijepe....
Ja bih ga osudio da je iskoristio revolt naroda za svoju promociju jer ni on nije potpuno nevin, ali je makar svjestan da u KS i BiH ima ljudi koji su sa pravom nezadovoljni.
- Corto Maltese
#8345 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Predsjednik nije mogao doći, pa je umjesto njega bio njegov izasranik:
http://www.s.ource.ba/clanak/8808615180 ... ref=ostali
http://www.s.ource.ba/clanak/8808615180 ... ref=ostali
- Styling
#8346 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U svojim zahtjevima demonstranti u Tuzli ga prizivaju da bude privremena vlast dok ostala dvojica iz Predsjednistva treba da podnesu ostavke. To ga itekako moze kostati ako se na vrijeme ne distancira od ovake vrste prozivki. Mogli bi ga povezati sa organizatorima.Banksy wrote:Pametno je što se drži distancirano. Jedva bi dočekali da ga, za sobom, svuku u blato.drugi profil wrote:Ne nego je uradio moralnu stvar.kanocale wrote: zar smo toliko spustili kriterije? ako uz necije ime moze samo da stoji "najposteniji" onda nek sve ide u tri lijepe....
- webby-x
#8347 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne bi. Taj čovjek je toliko plitak i tup da nitkoStyling wrote:Mogli bi ga povezati sa organizatorima.
ni ne pomišlja da bi Komšić mogao stajati iza bilo čega
konkretnog. Njemu više leži kvazipatriotsko laprdanje.
- Banksy
#8348 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Gdje, u Centrali?Styling wrote:U svojim zahtjevima demonstranti u Tuzli ga prizivaju da bude privremena vlast dok ostala dvojica iz Predsjednistva treba da podnesu ostavke. To ga itekako moze kostati ako se na vrijeme ne distancira od ovake vrste prozivki.Banksy wrote:Pametno je što se drži distancirano. Jedva bi dočekali da ga, za sobom, svuku u blato.drugi profil wrote:
Ne nego je uradio moralnu stvar.
Mogli bi ga povezati sa organizatorima.
Niko ga nigdje ni sa čim ne bi mogao povezati. Zasad igra vrlo pametno.
- Havatar
#8349 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Igra kako drugi svira.
- Styling
#8350 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Gdje, u Centrali?Banksy wrote:U svojim zahtjevima demonstranti u Tuzli ga prizivaju da bude privremena vlast dok ostala dvojica iz Predsjednistva treba da podnesu ostavke. To ga itekako moze kostati ako se na vrijeme ne distancira od ovake vrste prozivki.Styling wrote:[quote="Banksy"
Pametno je što se drži distancirano. Jedva bi dočekali da ga, za sobom, svuku u blato.
Mogli bi ga povezati sa organizatorima.
Niko ga nigdje ni sa čim ne bi mogao povezati. Zasad igra vrlo pametno.[/quote]
Povezuju ga protestanti. A kazu da nisu partijski ljudi.