Imamo mi WORLD CLASS!!!!
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#8326 Re: Juventus
Imamo mi WORLD CLASS!!!!
-
frngla
#8327 Re: Juventus
Džeko bi bio idealno pojačanje za Juventus, uz ovaj vezni red nadavao bi se on golova i golova... E sad ide ono ALI, valja keširati 30 Miliončića...
- Cyrax
#8329 Re: Juventus
Dolazi u junu.ledeni_caj wrote:Zar ne dolazi Llorente?
-
frngla
#8330 Re: Juventus
Llorente je daleko od Džeke, a kamo li nekog boljeg napadača...
- I am Happy
#8331 Re: Juventus
Dolazi...ledeni_caj wrote:Zar ne dolazi Llorente?
Samo se bojim da ne ostane "samo" na njemu....
-
missko
#8332 Re: Juventus
Juve mora imati jednopg okretnijeg centarfora, jednostavno igraju fudbal po zemlji i motka kao Vucinic se ne uklapa 100 % u stil igre, dobar je kao reza i u nekim tekmama ali nesto tipa Falkao i Aguero moraju imati.
- Cyrax
#8333 Re: Juventus
Iako svake godine slazu mislim da ove godine nece tako biti. Conte je zaprijetio da ide u slucaju da se kesa ne odrijesi pa sad koliko im je to pametnoYahel wrote:Dolazi...ledeni_caj wrote:Zar ne dolazi Llorente?
- Cyrax
#8334 Re: Juventus
Bologna, Cagliari, Siena, Parma, Udinesefrngla wrote:hajmo Atalanta razguli
Vratio mu se klub na status karine koju je nosio prije one namjestaljke Juventusu pa ga prenijelo malo.
- MOSALJOZE
#8335 Re: Juventus
Iz mog ugla(objektivnog):Conteu treba dati pare,jer se vidi da zna šta radi i šta hoće sa Juventusom.To nije samo priča,to dokazuju i titule.Conte je strašan trener,i ne vjerujem da će ga Juve tako lahko pustiti.Cyrax wrote:Iako svake godine slazu mislim da ove godine nece tako biti. Conte je zaprijetio da ide u slucaju da se kesa ne odrijesi pa sad koliko im je to pametnoYahel wrote:Dolazi...ledeni_caj wrote:Zar ne dolazi Llorente?
-
Juvelandia
#8336 Re: Juventus
almirony wrote:Koliko god je bilo veceras tesko nadoknaditi Vidala i onog beka zajebanog prezimena, ipak mislim da je Juveu veceras najvise falio Rizzoli ili barem Mazzoleni
Cestitke Bayernu.
- Logovan
#8337 Re: Juventus

Prejako.
- Cyrax
#8338 Re: Juventus
Napad Matri, Vucinic, Quagliarella, Giovinco, Anelka nije za polufinala LP.
Asamoah, Licht, Padoin, De Ceglie nisu krila i nikad nece biti.
Pirlo ne moze sve sam.
Ispali od bolje i uigranije ekipe. Nafake ni 1% nisu imali naprotiv od Alabine frljoke do Mandzinog ofsajda
Interesantan je bio intervju sa Conteom nakon utakmice. Uglavnom veli da 3-5-2 generalno ne ide u LP, pogotovo sa ovim igracima i da dovodjenje zvijezda ne znaci osvajanje iste.
Sto znaci od iduce sezone jovo nanovo. Ako hoce uspjeh u LP nek ona narkomancina Elkan ne krha lovu na koku i kriket vec kupi brate krila bogovske klase pod broj jedan a pod dva masineriju u napadu.
Ekipi svaka cast. Suvisne su price sta bi bilo da su dobili Galatu ili Malagu bla bla Barca bi ih nakaratala jos gore. Otisla bi ekipa i Conte u tri lijepe.
Osvoji Seriu A i kupuj kvalitet ne a Giac-Padoin-Peluso kvantitet. Toga ima i previse.
Asamoah, Licht, Padoin, De Ceglie nisu krila i nikad nece biti.
Pirlo ne moze sve sam.
Ispali od bolje i uigranije ekipe. Nafake ni 1% nisu imali naprotiv od Alabine frljoke do Mandzinog ofsajda
Interesantan je bio intervju sa Conteom nakon utakmice. Uglavnom veli da 3-5-2 generalno ne ide u LP, pogotovo sa ovim igracima i da dovodjenje zvijezda ne znaci osvajanje iste.
Sto znaci od iduce sezone jovo nanovo. Ako hoce uspjeh u LP nek ona narkomancina Elkan ne krha lovu na koku i kriket vec kupi brate krila bogovske klase pod broj jedan a pod dva masineriju u napadu.
Ekipi svaka cast. Suvisne su price sta bi bilo da su dobili Galatu ili Malagu bla bla Barca bi ih nakaratala jos gore. Otisla bi ekipa i Conte u tri lijepe.
Osvoji Seriu A i kupuj kvalitet ne a Giac-Padoin-Peluso kvantitet. Toga ima i previse.
- Atticus Finch
#8339 Re: Juventus
Nije poenta istresti pare sa strane. Cilj je stvoriti profitabilan sistem koji će moći sam sebe finansirati i dovoditi vrhunske igrače. To se želi i to će se i uraditi. Samo malo stpljenja.
- Cyrax
#8340 Re: Juventus
Sve ja tebe razumijem ali navijaci su ti koji hljeb donose.
Navijaci hoce pobjede, hoce zvijezde, hoce finala LP.
Cudna je to sorta.
Znam da Juve ne moze ko oni naftaski bjelosvjetski uhljupi da hekne 200 miliona niti ima sistem kao Bayern, Real, Man Utd ali navijaci hoce imena, zvijezde, gol razliku Barce/Bayerna, ljepotu BVB-a.
Ne moze preko noci naravno ali treba ipak imati i muda pa se isprsiti malo.
Slazes se ako u junu/julu ne dodju (pored Llorentea) bar 2 klase da ce padati interes navijaca ?
Navijaci hoce pobjede, hoce zvijezde, hoce finala LP.
Cudna je to sorta.
Znam da Juve ne moze ko oni naftaski bjelosvjetski uhljupi da hekne 200 miliona niti ima sistem kao Bayern, Real, Man Utd ali navijaci hoce imena, zvijezde, gol razliku Barce/Bayerna, ljepotu BVB-a.
Ne moze preko noci naravno ali treba ipak imati i muda pa se isprsiti malo.
Slazes se ako u junu/julu ne dodju (pored Llorentea) bar 2 klase da ce padati interes navijaca ?
- Atticus Finch
#8341 Re: Juventus
Večeras su navijači pokazali šta misle o Conteu i igračima. Podrška do zadnje sekunde. Ovacije na kraju.
Ekipa je na pragu da odbrani skudeto, a Conteov ciklus traje 2 godine. Znam ja da je to, trenutno, daleko od evropske elite, ali gdje smo bili prije 3 god?
Svjesni su u upravi da trebaju pojačanja, zar ćemo im mi sa foruma ukazivati šta i kako. Ali treba se rještiti i minusa koji je taložen zadnjih godina. Dovesti klub na stabilne osnove je najbolji mogući put. Drugi su žrtvovali trofeje par godina zbog stabilizacije, mi smo na pragu da odbranimo skudeto!?
Samo lagano.

Ekipa je na pragu da odbrani skudeto, a Conteov ciklus traje 2 godine. Znam ja da je to, trenutno, daleko od evropske elite, ali gdje smo bili prije 3 god?
Svjesni su u upravi da trebaju pojačanja, zar ćemo im mi sa foruma ukazivati šta i kako. Ali treba se rještiti i minusa koji je taložen zadnjih godina. Dovesti klub na stabilne osnove je najbolji mogući put. Drugi su žrtvovali trofeje par godina zbog stabilizacije, mi smo na pragu da odbranimo skudeto!?
Samo lagano.

- Zatamnjena stakla
#8342 Re: Juventus
Treba biti ponosan šta su momci ostvarili. Ne treba bit' papak i reć' "utakmica kurcu ne valja"!
Imamo dobru ekipu kojoj još iskustva treba gledajući ono "zajedničke igre" jer imamo pojedinaca koji to već imaju.
Polako, Conte radi dobro svoj posao. Jbg-a nije lako osvojiti 2 titule za redom
(ovo ja prije slavim).
Bayern je bolja ekipa, dobro nam je došlo što smo para zaradili a i folirali se malo u LP.
Zdra'o!
Imamo dobru ekipu kojoj još iskustva treba gledajući ono "zajedničke igre" jer imamo pojedinaca koji to već imaju.
Polako, Conte radi dobro svoj posao. Jbg-a nije lako osvojiti 2 titule za redom
Bayern je bolja ekipa, dobro nam je došlo što smo para zaradili a i folirali se malo u LP.
Zdra'o!
-
Verocious
#8343 Re: Juventus
Steta sto san nije potrajao jos malo, ali nije sramota izgubiti od bolje ekipe a Bayer je to i vise nego dokazao u ove dvije utakmice.
Ekipa je u izgradnji i u bodocnosti nas ocekuju velike stvari!
Forza Juve!!!
Forza Juve!!!
- Zatamnjena stakla
#8344 Re: Juventus
Misliš BayernVerocious wrote:Steta sto san nije potrajao jos malo, ali nije sramota izgubiti od bolje ekipe a Bayer je to i vise nego dokazao u ove dvije utakmice.
Forza Juve!!!
- I am Happy
#8345 Re: Juventus
Today's Throwback Thursday ties in with the birthday of former Juventus and Italy manager, Marcello Lippi! He turns 65 years old today.
In two spells as Bianconeri manager, he won:
- Serie A title in '95, '97, '98, '02 and '03;
- Coppa Italia in '95; Supercoppa '95, '97, '02 and '03;
- Champions League, European Supercup and Intercontinental Cup in '96.
He also went on to win the 2006 World Cup.
Definitely one of the greatest managers of all time.
Auguri Marcello!!

In two spells as Bianconeri manager, he won:
- Serie A title in '95, '97, '98, '02 and '03;
- Coppa Italia in '95; Supercoppa '95, '97, '02 and '03;
- Champions League, European Supercup and Intercontinental Cup in '96.
He also went on to win the 2006 World Cup.
Definitely one of the greatest managers of all time.
Auguri Marcello!!

- Zatamnjena stakla
#8346 Re: Juventus
E jebga Chiello
Nova povreda Chiellinija: Do tri sedmice van pogona
Juventusov defanzivac Giorgio Chiellini definitivno nema sreće ove sezone, pa će zbog povrede ponovo biti prisiljen da odmara od igranja fudbala.
Italijanski reprezentativac koji je ove sezone bio dva mjeseca 'out' zbog povrede lista, sada je na treningu zaradio povredu ligamenata koljena, a nakon pregleda je utvrđeno da ga očekuje pauza od dvije do tri sedmice.
Tako će Chiellini propustiti susrete sa Lazijem, Milanom i gradski derbi sa Torinom.
Nova povreda Chiellinija: Do tri sedmice van pogona
Juventusov defanzivac Giorgio Chiellini definitivno nema sreće ove sezone, pa će zbog povrede ponovo biti prisiljen da odmara od igranja fudbala.
Italijanski reprezentativac koji je ove sezone bio dva mjeseca 'out' zbog povrede lista, sada je na treningu zaradio povredu ligamenata koljena, a nakon pregleda je utvrđeno da ga očekuje pauza od dvije do tri sedmice.
Tako će Chiellini propustiti susrete sa Lazijem, Milanom i gradski derbi sa Torinom.
- Zatamnjena stakla
#8347 Re: Juventus
I da još nešto 
SKY: Paratici se susreo sa Sanchezovim agentom. Mnogo smo zainteresovani. Desio se i sastanak sa Vidalom agentom, želimo da mu produžimo ugovor do 2017. ili 2018. te povećamo platu.
SKY: Paratici se susreo sa Sanchezovim agentom. Mnogo smo zainteresovani. Desio se i sastanak sa Vidalom agentom, želimo da mu produžimo ugovor do 2017. ili 2018. te povećamo platu.
- ortodont
#8348 Re: Juventus
To ću neumorno ponavljati, Sanchez je igrač za kontraške ekipe, ala Real Madrid, inter ili napoli.
Čovjek koji ne zna igrati na postavljene odbrane, pri tome u ekipi sa vanzemaljcima ne može meda, a da ne govorim u Conteovoj postavci.
Dosta nam je limitiranih igrača, traži se kvalitet.
Danas se piše da nećemo otkupiti Islu, logično, gdje ćemo dati 9 miliona za tog flopa, problem je što će ispasti da smo 9 miliona dali zapravo za njegovu jednogodišnju posudbu, Udinese nam je fino "uvalio".
Opet, mislim da bi bilo pametno uključiti neku obnovu ugovora na jednu još godinu ili još bolje, da im vratimo polovicu Isle, a da nam daju polovicu Quadrada koju imaju pa da se pofajtamo sa violama za njega.
Čovjek koji ne zna igrati na postavljene odbrane, pri tome u ekipi sa vanzemaljcima ne može meda, a da ne govorim u Conteovoj postavci.
Dosta nam je limitiranih igrača, traži se kvalitet.
Danas se piše da nećemo otkupiti Islu, logično, gdje ćemo dati 9 miliona za tog flopa, problem je što će ispasti da smo 9 miliona dali zapravo za njegovu jednogodišnju posudbu, Udinese nam je fino "uvalio".
Opet, mislim da bi bilo pametno uključiti neku obnovu ugovora na jednu još godinu ili još bolje, da im vratimo polovicu Isle, a da nam daju polovicu Quadrada koju imaju pa da se pofajtamo sa violama za njega.
- Zatamnjena stakla
#8349 Re: Juventus
Isla se nije snašao što jest jest.
A Quadrado je strašan!
A Quadrado je strašan!
- Tigar1
#8350 Re: Juventus
Večeras najavljeno :
Buffon
Barzagli Bonucci Peluso
Licht Pogba Vidal Pirlo Asamoah
Vučinić Quagliarela
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Vrijeme je da Marchettija ''probuše'' fali im kompletna lijeva strana i stoper... mada ni neriješeno nije loše, sinoć oni odigraše 1:1
Buffon
Barzagli Bonucci Peluso
Licht Pogba Vidal Pirlo Asamoah
Vučinić Quagliarela
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Vrijeme je da Marchettija ''probuše'' fali im kompletna lijeva strana i stoper... mada ni neriješeno nije loše, sinoć oni odigraše 1:1