Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Curve wrote:treba mi pomoc, stranica telemacha kako furaju ovaj EON je postala nidje veze..
treba mi spisak kanala sa frekfencijama za analognu televiziju.
nasao sam spiskove po poketima za digitalnu D3 meni treba spisak kanala koji su za analogni paket.
hvala!
@Curve,
Dostavite nam u pp za koje Vam područje treba.
Boban0726 wrote:Da li pristupas preko wi-fi ili 3G?
Preko mobilnog interneta radi bar preko mtel mreze a mislim isto i preko BHT.Dok preko wifi ne radi.
Da su barem vratili ovo premotavanje na Eurosport 2 kroz D3 resiver, makar na SD verziji kanala, pa bi čovjek MOŽDA i mogao halaliti poskupljenja, ali bukvalno nikakvo unaprijeđenje za POSTOJEĆE usluge. A i ovaj PINK paket lafo otključali kao "promo" a u stvari već naplatili kroz poskupljenje usluge...bruka!
Maharadza wrote:Da su barem vratili ovo premotavanje na Eurosport 2 kroz D3 resiver, makar na SD verziji kanala, pa bi čovjek MOŽDA i mogao halaliti poskupljenja, ali bukvalno nikakvo unaprijeđenje za POSTOJEĆE usluge. A i ovaj PINK paket lafo otključali kao "promo" a u stvari već naplatili kroz poskupljenje usluge...bruka!
Nažalost nemaju mogućnost proširivanja usluge TV Unazad putem D3 resivera, zbog ograničenja serverskih kapaciteta.
Preporučujem prelazak na neki od EON paketa, gdje imaš mogućnost vraćanja sadržaja na svim kanalima iz ponude 7 dana unazad, napredniji EPG, kao i Video Klub sa preko 14000 naslova.
Maharadza wrote:A zašto im ne bi preporučio da PROŠIRE te "serverske kapacitete"?!
Zato što se postepeno prelazi na EON platformu, a i potrebna im je prilična novčana investicija da bi izvršili proširenje platforme koja je zastarila, i koja se više ne razvija.
Otidji na sajt Totala BiH i nadji O2 u ponudi.Tesko.
Da je zvanicno u ponudi,stizali bi zahtjevi za zamracenje odredjenog sadrzaja.
Najbolji primjer je prijenos derbija.
Boban0726 wrote:Otidji na sajt Totala BiH i nadji O2 u ponudi.Tesko.
Ovdje se govori o digitalnoj ponudi Telemach-a, a oni redovno zatamnjuju sadržaje na O2 tipa serije "Lud, zbunjen, normalan".
Maharadza wrote:A zašto im ne bi preporučio da PROŠIRE te "serverske kapacitete"?!
Zato što se postepeno prelazi na EON platformu, a i potrebna im je prilična novčana investicija da bi izvršili proširenje platforme koja je zastarila, i koja se više ne razvija.
Uskoro ce biti jako zanimljivo kako ce se odvijati situacija s obzirom da novi gazda Prve i O2 TV trazi poprilicnu svotu novca za svoje kanale od SBB mreze.
MTV wrote:Uskoro ce biti jako zanimljivo kako ce se odvijati situacija s obzirom da novi gazda Prve i O2 TV trazi poprilicnu svotu novca za svoje kanale od SBB mreze.
MTV wrote:Uskoro ce biti jako zanimljivo kako ce se odvijati situacija s obzirom da novi gazda Prve i O2 TV trazi poprilicnu svotu novca za svoje kanale od SBB mreze.
Boban0726 wrote:Otidji na sajt Totala BiH i nadji O2 u ponudi.Tesko.
Zasto da idem na sajt Totala kad govorimo o Telemachu?