Ne mogu oni poskupit koliko ti mozes paketa ukinuti ha jaavaks wrote:A nikakav razilazak, zadovoljno uzimam najmanji paket![]()
Samo niski udarci, jer svakako kao benefite ćeš da dobiješ što ovamo već plaćaš
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
Samso
#83101 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- MTV
#83102 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Brainz je sada besplatan za sve operatere. Nece niko da ga kupi
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/donac ... nz/17mbtcn
- avaks
#83103 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A naravno 
Potpišeš ugovor i kao benefit dobiješ HD paket, oni ga svima puste, ista priča i sa Cinestar Premiere a u zadnje vrijeme i Pink..
Kome trebaju veće brzine neta onda se isplate skuplji paketi, za sve ostalo ne jer već tri puta usluge poskupljuju u dvije godine uz tendenciju da ih još poskupe.
Znači ukinu AMC grupaciju pa vrate, ubace nešto šunda i eto poskupljenja kao unaprijeđena usluga, sutra će uvesti Unifi Travel pa će i zbog toga da poskupi. Koliko li će održavanje biti kada još malo optike puste po gradovima
Stići će ono polako ali sigurno i na 30KM 
Potpišeš ugovor i kao benefit dobiješ HD paket, oni ga svima puste, ista priča i sa Cinestar Premiere a u zadnje vrijeme i Pink..
Kome trebaju veće brzine neta onda se isplate skuplji paketi, za sve ostalo ne jer već tri puta usluge poskupljuju u dvije godine uz tendenciju da ih još poskupe.
Znači ukinu AMC grupaciju pa vrate, ubace nešto šunda i eto poskupljenja kao unaprijeđena usluga, sutra će uvesti Unifi Travel pa će i zbog toga da poskupi. Koliko li će održavanje biti kada još malo optike puste po gradovima
-
Boban0726
#83104 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A sto bi ga kupovali ako je besplatan?MTV wrote:Brainz je sada besplatan za sve operatere. Nece niko da ga kupi![]()
- MTV
#83105 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I to kad su vratili nisu vratili Oudtoor HD ali je zato dosao AMC HD. Na totalu je zato umjesto AMC HD dosao AMC SD. Poboljsano nema sta.avaks wrote:A naravno
Znači ukinu AMC grupaciju pa vrate, ubace nešto šunda i eto poskupljenja kao unaprijeđena usluga, sutra će uvesti Unifi Travel pa će i zbog toga da poskupi. Koliko li će održavanje biti kada još malo optike puste po gradovimaStići će ono polako ali sigurno i na 30KM
Kod SBB je na kratko bio izasao dokument oko doplate za Giga grad ali to kosta oko 50-60 KM za 1000/200 Mbps.
- MTV
#83106 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sta rece zivota ti?!Boban0726 wrote:A sto bi ga kupovali ako je besplatan?MTV wrote:Brainz je sada besplatan za sve operatere. Nece niko da ga kupi![]()
Od pokretanja doticnog kanala nijedan operater ga nije uvrstio u svoju ponudu. Pa je zato sada besplatan za sve. Nema vise Kopernikus, Radijus Vektor i jos 10 kablovskih da kupe kanale UG za cijenu koja njima odgovara. Sve je otislo Telekomu Srbije. Ujedno su se rijesili Srpske naucne televizije koja nije bila ni u 200 najgledanijih.
-
Boban0726
#83107 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kanal je bio ekskluziva United Grupe.
Sad kada je SBB odlucila da donira 2 din od svakog korisnika poziva i ostale operatere da ga uvrste naravno uz naknadu.
Sad kada je SBB odlucila da donira 2 din od svakog korisnika poziva i ostale operatere da ga uvrste naravno uz naknadu.
- MTV
#83108 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nema ko da ga kupi od ostalih operatera ostao je samo SBB i MTS. MTS nece da cuje za njega.
U BiH ga mogu eventualno uvaliti Eronetu i nikom vise.
U BiH ga mogu eventualno uvaliti Eronetu i nikom vise.
-
Boban0726
#83109 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima mnogo bezveznijih kanala u ponudi nego Brainz.
Problem je sto prosjecnog korisnika i ne zanimaju bas mladi naucnici ali zato bez Pinka i Happy ne mogu.
Problem je sto prosjecnog korisnika i ne zanimaju bas mladi naucnici ali zato bez Pinka i Happy ne mogu.
-
zippoo87
#83110 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
nisam godinu dana pratio desavanja oko paketa ,sada sam malo gledao i imam neke nejasnoce
korisnik sam duo grande paketa i ugovor sam potpisao na 24 mjeseca i mislim da placam 43-44 KM paket sa internetom
e sada vidim da vise nema ovih starih paketa a tu su EON paketi
pa me zanima,koji bi bio ekvivalentan eon paket ovom mom duo grande paketu ?
drugo pitanje,da li uz eon pakete ide i internet,jer to nigdje ne pise...valjda se sada podrazumjeva... (logicno je da ide,jer sve ide preko neta,malo se salim
)
i trece...ako mogu za isto para preci na ovaj eon premium tv,je li on nudi vise od ovog dosadasnjeg duo grande i da li bi mogao preci na ovaj paket,iako sam jos pod ugovorom nekih godinu dana ?
korisnik sam duo grande paketa i ugovor sam potpisao na 24 mjeseca i mislim da placam 43-44 KM paket sa internetom
drugo pitanje,da li uz eon pakete ide i internet,jer to nigdje ne pise...valjda se sada podrazumjeva... (logicno je da ide,jer sve ide preko neta,malo se salim
i trece...ako mogu za isto para preci na ovaj eon premium tv,je li on nudi vise od ovog dosadasnjeg duo grande i da li bi mogao preci na ovaj paket,iako sam jos pod ugovorom nekih godinu dana ?
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#83111 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Poslao sam vam poruku, da vam nije inbox pun?Telemach wrote:@Slo Burner,Slo Burner wrote:ni ja nisam dobio nikakve benefite za E racun, aktivirao ga nekad u januaru
Dostavite nam podatke u pp i provjerit ćemo.
- crnivrag
#83112 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Gledaš pogrešne pakete, EON Premium paket ti je 79.90 KM, zato i ne vidiš internet ponudu.zippoo87 wrote:nisam godinu dana pratio desavanja oko paketa ,sada sam malo gledao i imam neke nejasnoce
drugo pitanje,da li uz eon pakete ide i internet,jer to nigdje ne pise...valjda se sada podrazumjeva... (logicno je da ide,jer sve ide preko neta,malo se salim)
Ekvivalent tom tvom paketu je EON Light Duo paket, kojem će povećati brzinu uskoro na 50 Mbps, a u njemu imaš Start paket, ali ako potpišeš ugovor na 24 mjeseca, zadržavaš Osnovni paket iz Duo Grande paketa kao benefit:
Cijena 46.90, odnosno 48.50 od 01.04.: https://telemach.ba/eon-paketi/eon-duo-paketi
-
hipija
#83113 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Je li taj stari Duo Net Grande u sebi sadržavao osnovni tv paket?crnivrag wrote:Gledaš pogrešne pakete, EON Premium paket ti je 79.90 KM, zato i ne vidiš internet ponudu.zippoo87 wrote:nisam godinu dana pratio desavanja oko paketa ,sada sam malo gledao i imam neke nejasnoce
drugo pitanje,da li uz eon pakete ide i internet,jer to nigdje ne pise...valjda se sada podrazumjeva... (logicno je da ide,jer sve ide preko neta,malo se salim)
Ekvivalent tom tvom paketu je EON Light Duo paket, kojem će povećati brzinu uskoro na 50 Mbps, a u njemu imaš Start paket, ali ako potpišeš ugovor na 24 mjeseca, zadržavaš Osnovni paket iz Duo Grande paketa kao benefit:
Cijena 46.90, odnosno 48.50 od 01.04.: https://telemach.ba/eon-paketi/eon-duo-paketi
-
l33t
#83114 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ekvivalent mom paketu duo net grande family je paket txtv operatera koji je jeftiniji 
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#83115 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Moze li 6 mjeseci hbo gratis, umjesto arena, ako aktiviram e racun???? 
-
zippoo87
#83116 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
hvala na odgovoru...necu ja onda nista mijenjati do isteka ugovora a Telemach je pravo bezobrazan sa ovim godisnjim poskupljenjima od 2-3 KM bez ikakvog razloga i osnovacrnivrag wrote:Gledaš pogrešne pakete, EON Premium paket ti je 79.90 KM, zato i ne vidiš internet ponudu.zippoo87 wrote:nisam godinu dana pratio desavanja oko paketa ,sada sam malo gledao i imam neke nejasnoce
- Telemach
#83117 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@konektovan,konektovan wrote:Moze li 6 mjeseci hbo gratis, umjesto arena, ako aktiviram e racun????
Nažalost, ne.
- Telemach
#83118 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@zippo,zippoo87 wrote:hvala na odgovoru...necu ja onda nista mijenjati do isteka ugovora a Telemach je pravo bezobrazan sa ovim godisnjim poskupljenjima od 2-3 KM bez ikakvog razloga i osnovacrnivrag wrote:Gledaš pogrešne pakete, EON Premium paket ti je 79.90 KM, zato i ne vidiš internet ponudu.zippoo87 wrote:nisam godinu dana pratio desavanja oko paketa ,sada sam malo gledao i imam neke nejasnoce
Kolege Vas mogu pozvati i ponuditi odlične pogodnosti uz obnovu postojećeg ili prelazak na Eon paket. Ukoliko ste zainteresirani, samo nam potvrdite
-
c_g
#83119 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Arenasport ima novi logo. Izgleda prefantastično.

Sviđa mi se pravo.

Sviđa mi se pravo.

- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#83120 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja cu se izgleda, tesko sta dogovoriti sa telemachom. 
- MTV
#83121 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Logo mi je malo neobican ali najave (marketing i promo) su TOP.c_g wrote:Arenasport ima novi logo. Izgleda prefantastično.![]()
Sviđa mi se pravo.
- typeOnegative
#83122 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@typeOnegative,
Nakon provjere ustanovljeno je da pogodnosti aktivacije e-računa nisu korištene. Sada smo aktivirali pakete kanala HBO Premium, 3 mjeseca, i Arena Sport HD, 6 mjeseci.[/quote][/quote]
Evo vidim sad da je sve aktivirano. Zahvaljujem
Nakon provjere ustanovljeno je da pogodnosti aktivacije e-računa nisu korištene. Sada smo aktivirali pakete kanala HBO Premium, 3 mjeseca, i Arena Sport HD, 6 mjeseci.[/quote][/quote]
Evo vidim sad da je sve aktivirano. Zahvaljujem
-
zippoo87
#83123 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ne bih prelazio na eon pakete a mozete mi u poruci napisati kakve bi pogodnosti dobio ako potpisem ponovo na 24 mjeseca ,pa cu vidjeti u zavisnosti od ponudeTelemach wrote:@zippo,zippoo87 wrote:hvala na odgovoru...necu ja onda nista mijenjati do isteka ugovora a Telemach je pravo bezobrazan sa ovim godisnjim poskupljenjima od 2-3 KM bez ikakvog razloga i osnovacrnivrag wrote: Gledaš pogrešne pakete, EON Premium paket ti je 79.90 KM, zato i ne vidiš internet ponudu.
Kolege Vas mogu pozvati i ponuditi odlične pogodnosti uz obnovu postojećeg ili prelazak na Eon paket. Ukoliko ste zainteresirani, samo nam potvrdite
nemojte me zvati,ne volim kada me zovu operateri,banke i ostali
- semirsar
#83124 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
e to mo's odma' zaboravit', ja isto to govorio pis'o podebljav'o, djaba, zovu li zovu, na kraju se jedva nadjosmozippoo87 wrote: ne bih prelazio na eon pakete a mozete mi u poruci napisati kakve bi pogodnosti dobio ako potpisem ponovo na 24 mjeseca ,pa cu vidjeti u zavisnosti od ponude
nemojte me zvati,ne volim kada me zovu operateri,banke i ostali
Last edited by semirsar on 28/02/2019 22:35, edited 1 time in total.
- crnivrag
#83125 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Odgovor je potvrdan.hipija wrote: Je li taj stari Duo Net Grande u sebi sadržavao osnovni tv paket?