Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
diablobih

#83076 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by diablobih »

@telemach, kakav je plan za giga grad? Je li kontate ovako samo dici brzine ili mislite nesto raditi?
Samso

#83077 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Samso »

Giga grad je samo marketing cini mi se :)
diablobih

#83078 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by diablobih »

Samso wrote:Giga grad je samo marketing cini mi se :)
Ne bi trebalo da jeste, koliko vidim radi se u srbiji, ali ovdje nista.
crnivrag

#83079 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

diablobih wrote:@telemach, kakav je plan za giga grad? Je li kontate ovako samo dici brzine ili mislite nesto raditi?
Trenutno se ubrzano radi na uvođenju giga grada, koji bi trebao biti dostupan na proljeće u Sarajevu, a korisnici će moći zakupiti Giga net za određeni mjesečni iznos.
Samso

#83080 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Samso »

Ovdje u BiH prvo moraju srediti mrezu u naseljima sa problematicnom mrezom.
Postoji mnogo lokacija na kojim iz cista mira dodje do "grupnog prekida" kako ga ovdje zovu.
Telemach

#83081 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

r_faruk wrote:moze jedna sugestija... omogucite kupovinu kanala korisnicima koji ne zele da prelaze na eon i ostale pakete. npr. hocu paket arena HD. kosta 10KM evo vam 10KM vi meni arene ili HBO ili nesto deseto. meni zaista ne odgovara prelazak na bilo koji paket koji nudite, a zaista bih uzeo arene ili hbo ili neki filmski paket kanala.
@r_faruk,
Nraavno da se možete pretplatiti na pojedinačne pakete kanala. Cijena HBO paketa je 8,00 KM, HBO Premium paketa je 12,00 KM, Arena SD je 4,00 KM, Arena HD je 6,00 KM... Na pojedinačne pakete kanala se možete pretplatiti u korisničkom centru ili na portalu Moj Telemach.
REDDEVILS

#83082 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by REDDEVILS »

A sta vi mislite zbog cega oni dizu cijene za 1.60 KM naravno zbog projekta Giga Grad koji ce korisnici Telemacha da plate a ne kompanija Telemach :)
diablobih

#83083 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by diablobih »

crnivrag wrote:
diablobih wrote:@telemach, kakav je plan za giga grad? Je li kontate ovako samo dici brzine ili mislite nesto raditi?
Trenutno se ubrzano radi na uvođenju giga grada, koji bi trebao biti dostupan na proljeće u Sarajevu, a korisnici će moći zakupiti Giga net za određeni mjesečni iznos.
Gdje se radi?
Samso

#83084 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Samso »

REDDEVILS wrote:A sta vi mislite zbog cega oni dizu cijene za 1.60 KM naravno zbog projekta Giga Grad koji ce korisnici Telemacha da plate a ne kompanija Telemach :)
Nek ga placaju onda samo potencijalni Giga korisnici iz Giga grada :D
crnivrag

#83085 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

diablobih wrote: Gdje se radi?
Trenutno ne raspolažem tim informacijama, ali postoje indicije da se radi na što skorijem puštanju giga brzina na području cijelog grada Sarajeva.
Telemach

#83086 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

patri00t wrote:Ljudi ja evo od jutros nemam interneta nikako odjednom znaci. Lampica online mi nikako ne svijetli iako sam resetovo modem 4 puta. A na d3 link treperi...evo sam vadio koajsijalni kabal i stavljo al nista.
@patri00t,
Odgovorili smo Vam na pp.
kakaljin

#83087 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

crnivrag wrote:
diablobih wrote: Gdje se radi?
Trenutno ne raspolažem tim informacijama, ali postoje indicije da se radi na što skorijem puštanju giga brzina na području cijelog grada Sarajeva.
@diablobih pita gdje se kopa i provlaci optika jer se ne vidi da iko radi kopanje za telemach po gradu.
Telemach

#83088 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

vkmiro wrote:
cenecimoveocino wrote:
O'zone wrote:Kakva je ovo e-mail obavijesti o povećanju cijene za 1.6 KM?
welcome to the party :izet: :D
Jest povećavaju za 1.6KM KKS naknadu...
I, šta smo sad dobili za to povečanje?? Koliko znam - duplo ništa. Sem što smo postali sponzori Košarkaša.
Jel to važi i za stare Grande pakete.
Ako važi, stvarno sam idiot što produži ugovor prije par mjeseci. Evo mi pored vrata razvodna kutija sa TXT optik kablovskom i netom, a imam parice u stanu od BH-Telecoma.
Ovo je izgubilo svaki smisao, ništa ne dobiješ a povecaju cijenu.
@vkmiro,
Ponuda naših paketa i kombinacija usluga u paketima, sada je znatno raznovrsnija. Nastojimo, što je više moguće, pakete prilagoditi Vašim potrebama. Nove ponude kombiniramo u odnsou na usluge koje Vi trenutno koristite. Možemo Vas pozvati za sve detalje. Ukoliko koristite Duo/Trio paket usluga, pronaći ćemo najbolju opciju za Vas, za usluge koje su Vama najinteresantnije. Odlučujući se za našu novu ponudu EON paketa možete napraviti velike uštede, te ostvariti mnoštvo benefita.
REDDEVILS

#83089 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by REDDEVILS »

Samso wrote:
REDDEVILS wrote:A sta vi mislite zbog cega oni dizu cijene za 1.60 KM naravno zbog projekta Giga Grad koji ce korisnici Telemacha da plate a ne kompanija Telemach :)
Nek ga placaju onda samo potencijalni Giga korisnici iz Giga grada :D
Nebrini se placamo svi samo neko vise a neko manje :)
r_faruk

#83090 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by r_faruk »

Telemach wrote:
r_faruk wrote:moze jedna sugestija... omogucite kupovinu kanala korisnicima koji ne zele da prelaze na eon i ostale pakete. npr. hocu paket arena HD. kosta 10KM evo vam 10KM vi meni arene ili HBO ili nesto deseto. meni zaista ne odgovara prelazak na bilo koji paket koji nudite, a zaista bih uzeo arene ili hbo ili neki filmski paket kanala.
@r_faruk,
Nraavno da se možete pretplatiti na pojedinačne pakete kanala. Cijena HBO paketa je 8,00 KM, HBO Premium paketa je 12,00 KM, Arena SD je 4,00 KM, Arena HD je 6,00 KM... Na pojedinačne pakete kanala se možete pretplatiti u korisničkom centru ili na portalu Moj Telemach.
ok, hvala na informaciji. kada sam trazio prosli put nije bilo moguce. svraticu do poslovnice pa cu se dogovoriti.
pozdrav
nineinchnails

#83091 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by nineinchnails »

Moze li mi ko objasniti razliku izmedju TV kanala izmedju Trio Grande i Trio Grande Family paketa?
Sta se dobije, sta izgubi?
Mehemed
Vozim: automobil

#83092 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mehemed »

nineinchnails wrote:Moze li mi ko objasniti razliku izmedju TV kanala izmedju Trio Grande i Trio Grande Family paketa?
Više ne možeš uzeti ni trio grande , ni trio grande family. Ko je na tim paketima može i dalje da bude, a ko nije ne može više preći na njih već samo na EON pakete.
diablobih

#83093 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by diablobih »

nineinchnails wrote:Moze li mi ko objasniti razliku izmedju TV kanala izmedju Trio Grande i Trio Grande Family paketa?
Prosireni paket je na Family.
crnivrag

#83094 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

U Trio Grande paketu se dobijaju sljedeći paketi kanala: Osnovni paket, a u Trio Grande Family idu ovi paketi kanala: Prošireni TV paket.

Koji kanali idu u Prošireni paket, možeš vidjeti ovdje: https://telemach.ba/Binary/10677/EON-pr ... -shema.pdf
nineinchnails

#83095 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by nineinchnails »

OK, hvala. Pretpostavljam da PINK PAKET dolazi uz prosireni, ili se to posebno placa?
crnivrag

#83096 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

nineinchnails wrote:OK, hvala. Pretpostavljam da PINK PAKET dolazi uz prosireni, ili se to posebno placa?
Plaća se posebno 5 KM, s tim da 6 kanala iz Pink paketa ide ekskluzivno putem EON platforme.

S tim da je sad aktuelna promocija Pink paketa do 31.12.2019. godine.
aditon

#83097 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

Mehemed wrote:
Više ne možeš uzeti ni trio grande , ni trio grande family. Ko je na tim paketima može i dalje da bude, a ko nije ne može više preći na njih već samo na EON pakete.

ko ti je to rekao :-) naravno da može...tvoje je samo da potpišeš :wink:
crnivrag

#83098 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Svim građanima Bosne i Hercegovine čestitamo Dan nezavisnosti!

Image

Petak, 1.3.2019. godine je neradni dan za sljedeće poslovnice - Stup, Mali Bosmal, Saraj polje, Mostar - Maršala Tita, Zenica Showroom, Visoko Showroom, Bugojno, Radnička, Tuzla, Lukavac, Gračanica, Sanski Most, Velika Kladuša, Mostar- Zagrebačka, Kakanj, Kiseljak, Vitez, Travnik Showroom, Novi Travnik, Jajce.

Poslovnice Brčko, Mrkonjić Grad, Banja Luka i prodajno mjesto SCC 1.3. će raditi po redovnom rasporedu, dok Sarajevo-BBI Showroom će raditi od 9 do 18.

Svoje redovne aktivnosti sve Telemach poslovnice će nastaviti u subotu, 2.3.2019. godine.

Svim građanima Bosne i Hercegovine želimo sretan Dan nezavisnosti!
https://telemach.ba/a33688/podrska/vije ... nosti.html
rida1976

#83099 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by rida1976 »

crnivrag wrote:
Svim građanima Bosne i Hercegovine čestitamo Dan nezavisnosti!

Image

Petak, 1.3.2019. godine je neradni dan za sljedeće poslovnice - Stup, Mali Bosmal, Saraj polje, Mostar - Maršala Tita, Zenica Showroom, Visoko Showroom, Bugojno, Radnička, Tuzla, Lukavac, Gračanica, Sanski Most, Velika Kladuša, Mostar- Zagrebačka, Kakanj, Kiseljak, Vitez, Travnik Showroom, Novi Travnik, Jajce.

Poslovnice Brčko, Mrkonjić Grad, Banja Luka i prodajno mjesto SCC 1.3. će raditi po redovnom rasporedu, dok Sarajevo-BBI Showroom će raditi od 9 do 18.

Svoje redovne aktivnosti sve Telemach poslovnice će nastaviti u subotu, 2.3.2019. godine.

Svim građanima Bosne i Hercegovine želimo sretan Dan nezavisnosti!
https://telemach.ba/a33688/podrska/vije ... nosti.html
Vraže, šta je sa premium korisnicima, jel insistiramo na 300/15 i Arene HD ili ćemo iskoristiti ovih mjesec da se razilazimo sa TM? Da čujem tvoje mišljenje
avaks

#83100 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

A nikakav razilazak, zadovoljno uzimam najmanji paket :lol:
Samo niski udarci, jer svakako kao benefite ćeš da dobiješ što ovamo već plaćaš :bih:
Locked