Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- MTV
#83051 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
On svakih 7 dana ima drugi "posao".
Malo smo zaposleni na Novoj BH, malo na TXTV-u, na facebooku se svako malo javljamo na oglase kad kafici traze konobare...
Neprocjenjivo
Malo smo zaposleni na Novoj BH, malo na TXTV-u, na facebooku se svako malo javljamo na oglase kad kafici traze konobare...
Neprocjenjivo
- mayab
#83052 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Presao sa Trio grande na EON light, svakako istekao ugovor, dobio tu ponudu sa zadnjim racunom.....plaćam i dalje cijenu kao TG (samo sto od aprila poskupljuje za tih 1.60 KM), svi prijasnji kanali i beneficije ostaju , plus obecavaju dizanje brzine neta od 1.aprila!
Moram pohvaliti help desk i teh podrsku, zvao ih oko 18h da prijavim da nemam tv unazad i video klub iako je u specifikacijama po novom ugovoru, telefonom nismo rijesili, ali vec oko 20h zove majstor "moze li doci sada" , i nakon izmjena svih starih (jos iz vremena ELOB kablovske) konektora i razdjelnika, sada sve radi, čak imam osjećaj da se tim zahvatom i povećenjem propusnosti signala, i slika popravila na svim kanalima.... sam majstor mi pokaza na mjeraču signala , da je prije toga sve bilo "crveno", a poslije " zeleno"...
Tako da , za sada to je to
Moram pohvaliti help desk i teh podrsku, zvao ih oko 18h da prijavim da nemam tv unazad i video klub iako je u specifikacijama po novom ugovoru, telefonom nismo rijesili, ali vec oko 20h zove majstor "moze li doci sada" , i nakon izmjena svih starih (jos iz vremena ELOB kablovske) konektora i razdjelnika, sada sve radi, čak imam osjećaj da se tim zahvatom i povećenjem propusnosti signala, i slika popravila na svim kanalima.... sam majstor mi pokaza na mjeraču signala , da je prije toga sve bilo "crveno", a poslije " zeleno"...
Tako da , za sada to je to
- Telemach
#83053 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@typeOnegative,Telemach wrote:@typeOnegative,typeOnegative wrote:aditon wrote:za ove što tvrde da nisu ništa dobili u vidu benefita za prelazak na e račun, moram da kažem da ste malo dementni..samo je jedna akcija bila u vezi s ovim i odnosila se na umanjenje računa za cijelu 1 (jednu) konvertibilnu marku...6 mjeseci...zato vam se čini da niste ostvarili benefite
Nit sam dementan , nit nepismen . Pises napamet o stvarima koje ne znas . to i ako je bilo bilo je kasnije . imam na emailu sve racune i ni na jednom nema tog umanjenja za marku tako da ...
Provjerimo i javimo se.
Nakon provjere ustanovljeno je da pogodnosti aktivacije e-računa nisu korištene. Sada smo aktivirali pakete kanala HBO Premium, 3 mjeseca, i Arena Sport HD, 6 mjeseci.
- Telemach
#83054 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@@Ravenn,Telemach wrote:@Ravenn,Ravenn wrote:@Telemach
nikada nismo dobili nikakav "benefit" za e-račun
odgovorno tvrdim
Bila je akcija i 6 mjeseci -1,00 KM. Provjerit ćemo i javiti se.
Akcija -1.00 KM je evidentirana na fakturama u periodu od 7/2017. do 12/2017. godine.
- Telemach
#83055 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@hoggarr,hoggarr wrote:I kod mene je ista situacija. Čak sam u tom periodu kada sam aktivirao e-račun slao mejlom reklamaciju računa da mi umanje tu jednu KM, iako su tada rekli da će mi odgovoriti, nikada nisam dobio odgovor, pa sam nastavio plaćati račune bez tog umanjenja. Doduše, poslije nisam ni insistirao, jer mi je glupo bilo da se bakćem zbog jedne konvertibilne marke.Telemach wrote:@Ravenn,Ravenn wrote:@Telemach
odgovorno tvrdim
Aktivirali smo sada benefite paketa kanala.
- Telemach
#83056 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@plagijator1975,plagijator1975 wrote:I kod mene je bila ta akcija, a računi mi nikada nisu umanjeni, čak i nakon reklamacije, tako da mi slobodno pustite taj HBO, naravno kada provjeravajte moje navode. Mislim da vam broj ugovora ne trebaTelemach wrote:@Ravenn,Ravenn wrote:@Telemach
odgovorno tvrdim
Računi su umanjeni u periodu od 9/2017. do 2/2018. godine.
- Telemach
#83057 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Slo Burner,Slo Burner wrote:ni ja nisam dobio nikakve benefite za E racun, aktivirao ga nekad u januaru
Dostavite nam podatke u pp i provjerit ćemo.
-
veliki_ah
#83058 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Samo da napomenem da sam ja prvi pitao pa molim info o benefitimaTelemach wrote:@typeOnegative,Telemach wrote:
@typeOnegative,
Provjerimo i javimo se.
Nakon provjere ustanovljeno je da pogodnosti aktivacije e-računa nisu korištene. Sada smo aktivirali pakete kanala HBO Premium, 3 mjeseca, i Arena Sport HD, 6 mjeseci.
- Telemach
#83059 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@photo&video,photo&video wrote:Mene su isto lijepo izigrali. Ukoliko mi u skorije vrijeme ne donesu eon box sa benefitima koje su ponudili odjavit cu uslugu.
Aktivirao E racun jutros da mi aktiviraju hbo i arene dok ne dodje eon kaze ne moze moras cekati eon. Kakve veze eon ima sa elektronskim racun.
U svakom slucaju cekam do ponedeljka, ako ne bude papa telemach.
Zamolit ćemo za malo strpljenja. Trudimo se priključenje realizovati u što kraćem roku. Istovremeno, priključenje se vrši hronološki, po redoslijedu dospijeća zahtjeva. Kada su u pitanju benefiti, objasnili smo Vam da ćemo isti aktivirati nakon priključenje usluga i da će trajati od dana aktivacije u periodu od 3 i 6 mjeseci.
-
kakaljin
#83060 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Postovani,Telemach wrote:@kakaljin,kakaljin wrote:Poštovani telemach,
Pregledom stanja racuna i dugovanja na mojtelemach portalu, vidim da mi niste evidentirali uplate za 7., 11. i 12. mjesec 2018. godine, pa vas molim da azurirate to.
Pozdrav
Nemate dugovanja. Na portalu se stanje provjerava u tabu Moje uplate.
tu vidim moje uplate i posto nekada uplatim po dva mjeseca pise mi da su u tom mjesecu napravljene dvije uplate, a ne za koje mjesece su uplate,
a na pregledu racuna na ova tri racuna i dalje stoji 0 KM kao da nije za njih uplaceno nista dok kod ostalih mjeseci stoje iznosi za svaki mjesec i pise po mjesecima sve.
Pozdrav
PS: Jeste li vidjeli za moje benefite za e-racun?
- Telemach
#83061 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@veliki_ah,veliki_ah wrote:Samo da napomenem da sam ja prvi pitao pa molim info o benefitimaTelemach wrote:@typeOnegative,Telemach wrote:
@typeOnegative,
Provjerimo i javimo se.
Bilo je umanjenje od 1,00 KM na period od šest mjeseci. Pisali smo Vam u pp.
- Telemach
#83062 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@kakaljin,kakaljin wrote:Postovani,Telemach wrote:@kakaljin,kakaljin wrote:Poštovani telemach,
Pregledom stanja racuna i dugovanja na mojtelemach portalu, vidim da mi niste evidentirali uplate za 7., 11. i 12. mjesec 2018. godine, pa vas molim da azurirate to.
Pozdrav
tu vidim moje uplate i posto nekada uplatim po dva mjeseca pise mi da su u tom mjesecu napravljene dvije uplate, a ne za koje mjesece su uplate,
a na pregledu racuna na ova tri racuna i dalje stoji 0 KM kao da nije za njih uplaceno nista dok kod ostalih mjeseci stoje iznosi za svaki mjesec i pise po mjesecima sve.
Pozdrav
Naravno. Umanjenje računa ste imali u periodu od 12/2015. do 5/2016. godine.
-
r_faruk
#83063 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
moze jedna sugestija... omogucite kupovinu kanala korisnicima koji ne zele da prelaze na eon i ostale pakete. npr. hocu paket arena HD. kosta 10KM evo vam 10KM vi meni arene ili HBO ili nesto deseto. meni zaista ne odgovara prelazak na bilo koji paket koji nudite, a zaista bih uzeo arene ili hbo ili neki filmski paket kanala.
-
Samso
#83064 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ta opcija vec postoji na mojtelemach.ba imas opciju za narudzbu paketa.r_faruk wrote:moze jedna sugestija... omogucite kupovinu kanala korisnicima koji ne zele da prelaze na eon i ostale pakete. npr. hocu paket arena HD. kosta 10KM evo vam 10KM vi meni arene ili HBO ili nesto deseto. meni zaista ne odgovara prelazak na bilo koji paket koji nudite, a zaista bih uzeo arene ili hbo ili neki filmski paket kanala.
https://mojtelemach.ba/televizija/pregled#opcije
https://i.imgur.com/UqbpmoU.jpg
@Telemach
Medju ove opcije dodavanja paketa stavite i mogucnost deaktivacije paketa.
-
r_faruk
#83065 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne moze kod mene. Zvao sam ih.
- diablobih
#83066 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sto ne bi moglo?r_faruk wrote:Ne moze kod mene. Zvao sam ih.
-
patri00t
#83067 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ljudi ja evo od jutros nemam interneta nikako odjednom znaci. Lampica online mi nikako ne svijetli iako sam resetovo modem 4 puta. A na d3 link treperi...evo sam vadio koajsijalni kabal i stavljo al nista.
Last edited by patri00t on 28/02/2019 10:36, edited 1 time in total.
-
r_faruk
#83068 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pretpostavljam da je zbog toga sto sam na HS-u. Mada racune placam telemachu, podrska je telemach, popravka je telemach, ali kanali ne mogu ... Morao bih preci na neki drugi paket, potpisati novi ugovor itd. a sa novim paketom bih izgubio mnogo a dobio veci racun, mnogo vecidiablobih wrote:Sto ne bi moglo?r_faruk wrote:Ne moze kod mene. Zvao sam ih.
- diablobih
#83069 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Aaa, ti nisi cak ni na grande paketu, nego na nekom starom hs paketu? Da li uopste imas D3 ?r_faruk wrote:Pretpostavljam da je zbog toga sto sam na HS-u. Mada racune placam telemachu, podrska je telemach, popravka je telemach, ali kanali ne mogu ... Morao bih preci na neki drugi paket, potpisati novi ugovor itd. a sa novim paketom bih izgubio mnogo a dobio veci racun, mnogo vecidiablobih wrote:Sto ne bi moglo?r_faruk wrote:Ne moze kod mene. Zvao sam ih.
- vkmiro
#83070 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I, šta smo sad dobili za to povečanje?? Koliko znam - duplo ništa. Sem što smo postali sponzori Košarkaša.cenecimoveocino wrote:welcome to the partyO'zone wrote:Kakva je ovo e-mail obavijesti o povećanju cijene za 1.6 KM?![]()
![]()
Jest povećavaju za 1.6KM KKS naknadu...
Jel to važi i za stare Grande pakete.
Ako važi, stvarno sam idiot što produži ugovor prije par mjeseci. Evo mi pored vrata razvodna kutija sa TXT optik kablovskom i netom, a imam parice u stanu od BH-Telecoma.
Ovo je izgubilo svaki smisao, ništa ne dobiješ a povecaju cijenu.
-
Samso
#83071 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nema veze sto si nedavno produzio, jer imas priliku da od 1.3 do 31.3 raskines ugovor.vkmiro wrote:I, šta smo sad dobili za to povečanje?? Koliko znam - duplo ništa. Sem što smo postali sponzori Košarkaša.cenecimoveocino wrote:welcome to the partyO'zone wrote:Kakva je ovo e-mail obavijesti o povećanju cijene za 1.6 KM?![]()
![]()
Ako važi, stvarno sam idiot što produži ugovor prije par mjeseci. Evo mi pored vrata razvodna kutija sa TXT optik kablovskom i netom, a imam parice u stanu od BH-Telecoma.
- semirsar
#83072 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
od 01.03.- 01.04. odes i odjavis se. procitaj poledjinu zadnjeg racuna koji si nadam se dobio do sad.vkmiro wrote:I, šta smo sad dobili za to povečanje?? Koliko znam - duplo ništa. Sem što smo postali sponzori Košarkaša.cenecimoveocino wrote:welcome to the partyO'zone wrote:Kakva je ovo e-mail obavijesti o povećanju cijene za 1.6 KM?![]()
![]()
-
j66o
#83073 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach ocekujem da bi trebo znati o daljoj saradnji da li cemo nastaviti ili ne,volio bi da znam da ne ulazimo puno u mart ako niste zainteresovani!
-
kakaljin
#83074 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach wrote:@kakaljin,kakaljin wrote:Postovani,Telemach wrote:
@kakaljin,
Pozdrav
Naravno. Umanjenje računa ste imali u periodu od 12/2015. do 5/2016. godine.
Ali ste mi umanjili racun za KKS, dok racun za digitalu je bio isti, tako da nsam dobio benefite za racun za D3 digitalu.
Imamo sam dva racuna tada odvojena, dok tek od prije par mjeseci ste mi spojili racune.
Pozdrav
- afannedim