Registrovo bi se ja ali ne znam gdje se nalazi taj kod
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- REDDEVILS
#83026 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@samirsar
- semirsar
#83027 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
koji ti ja taj samirREDDEVILS wrote:@samirsar
jesi li probao se regati na tmach portal, u sekciji televizija ima hbo go kad je otvoris vidis link da se registrijues za hbo go kad to odradis dobijes kod, probaj, nista te ne kosta
- REDDEVILS
#83028 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Greska u kucanju brzinski je bilosemirsar wrote:koji ti ja taj samirREDDEVILS wrote:@samirsar
Registrovo bi se ja ali ne znam gdje se nalazi taj kod![]()
jesi li probao se regati na tmach portal, u sekciji televizija ima hbo go kad je otvoris vidis link da se registrijues za hbo go kad to odradis dobijes kod, probaj, nista te ne kosta
- reboot
#83029 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mogli ste u aplikaciju za EON Box ubaciti kao na androidu da možeš dva kanala u isto vrijeme gledati, picture in picture.
- aditon
#83030 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
nisam prozvao tebe direktno a nigdje nisam rekao da je neko nepismen ali kad se opcija elektronskih računa pojavila, akcija je jedna bila a to je umanjenje računa 6 mjeseci za jednu marku. Ako si tada se javio njima da prelaziš na el.račun onda si morao ostvariti ovaj benefit. Ako si sam zahtjevao nakon ove akcije da pređeš na el.račun onda nisi mogao ni ostvariti neke benefite jer akcija više nije bilo. Naravno, mogao si tražiti i tada neki benefit, oni ti sigurno neće ponuditi...nisi tražio, nisi ni dobio. A ovom prilikom se izvinjavam svima onima koje je možda moj prethodni post uvrijedio na bilo koji način, nije mi bila namjera. pozztypeOnegative wrote:aditon wrote:za ove što tvrde da nisu ništa dobili u vidu benefita za prelazak na e račun, moram da kažem da ste malo dementni..samo je jedna akcija bila u vezi s ovim i odnosila se na umanjenje računa za cijelu 1 (jednu) konvertibilnu marku...6 mjeseci...zato vam se čini da niste ostvarili benefite
Nit sam dementan , nit nepismen . Pises napamet o stvarima koje ne znas . to i ako je bilo bilo je kasnije . imam na emailu sve racune i ni na jednom nema tog umanjenja za marku tako da ...
- aditon
#83031 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
a vidjet ćemo hoću li...još nemam odgovore na neke nedoumice ali u svakom slučaju zarad nas svih korisnika ovih usluga, dobro je da imamo više opcija..i Telemach samo može bolji biti kada se konkurencija pojavi...ovo što Telecom radi je super, a još bi bolje bilo da isti prodaju nekom stranom telecom operateru..semirsar wrote: Drago mi je, nadam se da ces tamo napokon ostvariti sve svoje zelje!
Imam ja i sad sve što mi treba, ali kontinuirano povećanje cijena usluga me jako nervira i kada bi znao da više neće dolaziti do nikakvih poskupljenja, ništa ne bi ni dirao, a kako sam korisnik Telemacha najviše zbog neta, sad kako sam vidio mogu dobiti paket s brzinama skoro pa istim kao u ovom paketu duo net grande, ali za 51 KM
- REDDEVILS
#83032 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Edit:REDDEVILS wrote:Greska u kucanju brzinski je bilosemirsar wrote:koji ti ja taj samirREDDEVILS wrote:@samirsar
Registrovo bi se ja ali ne znam gdje se nalazi taj kod![]()
Kao sto sam i rekao HBO GO je blokiran na drugim mrezama, registrovan sam na moj telemach i nije moguce dobiti aktivacijski kod "Strana, na koju ste htjeli da odete, je sklonjena, preimenovana ili joj ne možete pristupiti."
Ali zato mogu gledati tri vrhunska kanala u HD rezoluciji a imam i HBO OD sest mjeseci
-
probook
#83033 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hajmo glasanje:
1. Eon Box
2. Stari D3 risiver
Ko je bolji
1. Eon Box
2. Stari D3 risiver
Ko je bolji
-
Samso
#83034 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Eon box je bolji u teoriji,ali je stari D3 resiver ispeglaniji i skoro da nema nikakvih problema s njim za razliku od Eon boxa na kojeg se korisnici svakodnevno zale.probook wrote:Hajmo glasanje:
1. Eon Box
2. Stari D3 risiver
Ko je bolji
Dok Eon Box ne izadje iz beta faze bolje ti je da se drzis D3 resivera.
Znas kako ono ide, prvi macici se u vodu bacaju.
- zateznistub
#83035 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Eon je uveden iz jednog jedinog razloga...cijena nabavke u odnosu na cijenu d3 uređaja. Pogotovo ako pitaš d3 v20 odgovor se najčešće sam od sebeprobook wrote:Hajmo glasanje:
1. Eon Box
2. Stari D3 risiver
Ko je bolji
- semirsar
#83036 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sad gledam na stranici im, ti si full paket ako se ne varam i nejmas hbo u paketu nego si dobio kao benefit, a ja sam premium i imadem hbo premium i u sklopu hbo go, otud nejasnoce, sorry, ne upratih odma... da si kojim slucajem uzeo eon premium mislim da bi imao i hbo premium pa tako i hbo go bez obzira na mrezu.REDDEVILS wrote: Edit:
Kao sto sam i rekao HBO GO je blokiran na drugim mrezama, registrovan sam na moj telemach i nije moguce dobiti aktivacijski kod "Strana, na koju ste htjeli da odete, je sklonjena, preimenovana ili joj ne možete pristupiti."
Ali zato mogu gledati tri vrhunska kanala u HD rezoluciji a imam i HBO OD sest mjeseci
- REDDEVILS
#83037 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako budem zadovoljan s uslugom koju trenutno koristim moguce je da cu preci na Eon Premium Paket nakon sto mi istekne ovih sest mjeseci benefitasemirsar wrote:Sad gledam na stranici im, ti si full paket ako se ne varam i nejmas hbo u paketu nego si dobio kao benefit, a ja sam premium i imadem hbo premium i u sklopu hbo go, otud nejasnoce, sorry, ne upratih odma... da si kojim slucajem uzeo eon premium mislim da bi imao i hbo premium pa tako i hbo go bez obzira na mrezu.REDDEVILS wrote: Edit:
-
PS4 Share
#83038 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma resiver jednostavno level iznad, previse problema sa boxom, resiver eto ima tu manu sto nije android sto u vecibi slucajeva i ne treba korisniku ostalo sve perfektno kod resiver kod boxa belajprobook wrote:Hajmo glasanje:
1. Eon Box
2. Stari D3 risiver
Ko je bolji
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#83039 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Stari D3 receiver.probook wrote:Hajmo glasanje:
1. Eon Box
2. Stari D3 risiver
Ko je bolji
-
hoggarr
#83040 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I kod mene je ista situacija. Čak sam u tom periodu kada sam aktivirao e-račun slao mejlom reklamaciju računa da mi umanje tu jednu KM, iako su tada rekli da će mi odgovoriti, nikada nisam dobio odgovor, pa sam nastavio plaćati račune bez tog umanjenja. Doduše, poslije nisam ni insistirao, jer mi je glupo bilo da se bakćem zbog jedne konvertibilne marke.Telemach wrote:@Ravenn,Ravenn wrote:@Telemach
nikada nismo dobili nikakav "benefit" za e-račun
odgovorno tvrdim
Bila je akcija i 6 mjeseci -1,00 KM. Provjerit ćemo i javiti se.
- plagijator1975
#83041 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I kod mene je bila ta akcija, a računi mi nikada nisu umanjeni, čak i nakon reklamacije, tako da mi slobodno pustite taj HBO, naravno kada provjeravajte moje navode. Mislim da vam broj ugovora ne trebaTelemach wrote:@Ravenn,Ravenn wrote:@Telemach
odgovorno tvrdim
-
kakaljin
#83042 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Molim da i meni provjere navode jer je ista situacija kod mene, imam e racun a nisam nikakve benefite dobio jer je aktivirano na samom pocetku kad nisu ni bili u planu benefitiplagijator1975 wrote:I kod mene je bila ta akcija, a računi mi nikada nisu umanjeni, čak i nakon reklamacije, tako da mi slobodno pustite taj HBO, naravno kada provjeravajte moje navode. Mislim da vam broj ugovora ne trebaTelemach wrote:@Ravenn,Ravenn wrote:@Telemach
odgovorno tvrdim
- O'zone
- Globalni moderator
#83043 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kakva je ovo e-mail obavijesti o povećanju cijene za 1.6 KM?
- cenecimoveocino
#83044 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
welcome to the partyO'zone wrote:Kakva je ovo e-mail obavijesti o povećanju cijene za 1.6 KM?
Jest povećavaju za 1.6KM KKS naknadu...
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#83045 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ni ja nisam dobio nikakve benefite za E racun, aktivirao ga nekad u januaru
- O'zone
- Globalni moderator
#83046 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Postaju bezobrazni. Al nema veze doći će sve na svoje.cenecimoveocino wrote:welcome to the partyO'zone wrote:Kakva je ovo e-mail obavijesti o povećanju cijene za 1.6 KM?![]()
![]()
Jest povećavaju za 1.6KM KKS naknadu...
-
duffy_duck
#83047 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Popravite Cmts na dobrinji. Internet je pravo los u dnevnim satima a meni net treba jel putem njega radim posao.
-
DON_eARL
#83048 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Stvarno ti za posao treba 200Mbps (ili koji već paket imaš) 24/7? 
- diablobih
#83049 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zar nisi vise presao na txtv, idi molim te.duffy_duck wrote:Popravite Cmts na dobrinji. Internet je pravo los u dnevnim satima a meni net treba jel putem njega radim posao.
- thekupus
#83050 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
možda ne zna šifru za zauderDON_eARL wrote:Stvarno ti za posao treba 200Mbps (ili koji već paket imaš) 24/7?