Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
AlanQuler

#8301 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by AlanQuler »

afannedim wrote:
MTV wrote:
didgeridoo wrote:jeftin pokusaj alibija...

ti nisi u logosoftu isto kao sto ajsmen nije u telekomu :kiss:

ne napadam jer ipak je ovo logosoft tema ali vrijeme je da se izadje iz ormara :D
:lol: How yes no. Zaposlenik sm sljedeceg: MTV, RTL, pinka, AKIPTV/tvviet.tv, Telemacha, Logosofta i jos par stvari samo sam zaboravio. :izet:
Sto se tice izlaska iz ormara ne znam kako bi prvo stao u njega jer ima puno stvari 8-) :oops:
O kolega iz Logosofta :lol: :lol: :lol:
Bilo bi pravedno, da se ime teme promjeni u "samo za velicanje Logosofta". Pregledavajuci temu svi koji imaju drugacije misljenje, su niza rasa.

Kada budete isli na vopi popijte jedno i na nekom od 10 000 grobova u Sarajevu dijelom "made in Telekomunikacije Republike Srpske". Naime to je zvanicni naziv onog ko vam preko LOL-a sada u stanu. Ako vam ne bude dovoljno, skoknite do Srebrenice ili do povratnicke djece u RS-u koja nemaju pravo ni na bosanski jezik u Bosni. Dok ne upoznate navedene, igrajte se tolerancije sa sponzorima navedenih djela.

P.S. Telemach od danas u mom domu.
AlanQuler

#8302 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by AlanQuler »

afannedim wrote:
MTV wrote:
didgeridoo wrote:jeftin pokusaj alibija...

ti nisi u logosoftu isto kao sto ajsmen nije u telekomu :kiss:

ne napadam jer ipak je ovo logosoft tema ali vrijeme je da se izadje iz ormara :D
:lol: How yes no. Zaposlenik sm sljedeceg: MTV, RTL, pinka, AKIPTV/tvviet.tv, Telemacha, Logosofta i jos par stvari samo sam zaboravio. :izet:
Sto se tice izlaska iz ormara ne znam kako bi prvo stao u njega jer ima puno stvari 8-) :oops:
O kolega iz Logosofta :lol: :lol: :lol:
Bilo bi pravedno, da se ime teme promjeni u "samo za velicanje Logosofta". Pregledavajuci temu svi koji imaju drugacije misljenje, su niza rasa.

Kada budete isli na vopi popijte jedno i na nekom od 10 000 grobova u Sarajevu dijelom "made in Telekomunikacije Republike Srpske". Naime to je zvanicni naziv onog ko vam preko LOL-a sada u stanu. Ako vam ne bude dovoljno, skoknite do Srebrenice ili do povratnicke djece u RS-u koja nemaju pravo ni na bosanski jezik u Bosni. Dok ne upoznate navedene, igrajte se tolerancije sa sponzorima navedenih djela.

Qler

#8303 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qler »

Telemach je isto kao i LOL vezan za Srbiju, tako da i ti mozes nazdraviti na mezarju sa njima, a onda hajde mi reci da ne koristis nista sto ima veze sa Srbijom i Hrvatskom (ne zaboravi da su i oni ubijali po BiH). Hajde malo predji pogledom po kuci i frizideru i skontaj koliko imas HR i Srb proizvoda i onda se zapitaj koliki si ti dusman svom narodu kad podrzavas mrskog neprijatelja...
MTV

#8304 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

AlanQuler wrote:

Ja sam rekao da bi uzeo analognu telemacha i prosireni paket koji ukupno kosta 25 KM a internet logosofta sa osnovnim paketom Super TV kad mogucnost starog se ne bude mogla vise koristiti.

A sta raditi kad nemogu telemach nego samo HS? Gospon direktor HS -a ovdasnji covjek dokazani kriminalac. Jel to bolje kad nas nas krade? A od komsija, stranaca, svemiraca za iste pare dobijem mnogo vise.

Meni je krivo ako si potpuno pogresno shvatio moje postove u kojima se zezam sa afannedimom i didgeridom. Ocito se nesmijem zezati.

LP :)
MTV

#8305 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Ka smo kod srbije i njihovog telecoma, mtela i 65 % Logosofta zainteresovano 10 kupaca.

http://teve.ba/article/20009/vucic-naja ... n-vatromet
afannedim

#8306 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:
AlanQuler wrote:

Ja sam rekao da bi uzeo analognu telemacha i prosireni paket koji ukupno kosta 25 KM a internet logosofta sa osnovnim paketom Super TV kad mogucnost starog se ne bude mogla vise koristiti.

A sta raditi kad nemogu telemach nego samo HS? Gospon direktor HS -a ovdasnji covjek dokazani kriminalac. Jel to bolje kad nas nas krade? A od komsija, stranaca, svemiraca za iste pare dobijem mnogo vise.

Meni je krivo ako si potpuno pogresno shvatio moje postove u kojima se zezam sa afannedimom i didgeridom. Ocito se nesmijem zezati.

LP :)
Ma ignoriši postove ovog novog skakavca vidiš da nije dobar sekunde.
fortaleza

#8307 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by fortaleza »

AlanQuler wrote:Bilo bi pravedno, da se ime teme promjeni u "samo za velicanje Logosofta". Pregledavajuci temu svi koji imaju drugacije misljenje, su niza rasa.

Logosoft nije u vlasništvu vlade Republike Srpske i sad ima veze s BiH koliko i Telemach.
Edinz

#8308 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Edinz »

fortaleza wrote:
AlanQuler wrote:Bilo bi pravedno, da se ime teme promjeni u "samo za velicanje Logosofta". Pregledavajuci temu svi koji imaju drugacije misljenje, su niza rasa.

Logosoft nije u vlasništvu vlade Republike Srpske i sad ima veze s BiH koliko i Telemach.
Ali zato jeste Vlade Republike Srbije 100% vlasništvo :D
krusko1975

#8309 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by krusko1975 »

Nekada su se u slucaju kvara uposlenici logosofta izvinjavali korisnicima, i govorili kako ce neko u sto skorije vrijeme doci i sanirati kvar. Promjenim vlasnika dosla je i promjena politike. Pa tako sada u slucaju kvara morate zovnuti jedno 16x. Pa kad vam se neko smiluje da se javi ide ona poznata (korisnicima bhtelekoma), pisem nalog neko ce doci ovih dana.
Cuj neko ce doci sutra ili prekosutra. Halo ba nemam tv ako nisi u stanju otkloniti kvar za 2 sata promjeni djelatnost. Huja me hvata presao bih na telemah ali znam da je sve to isto njesra a i nemaju pojedinih kanala. Fuj.
Sakazulu

#8310 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

krusko1975 wrote:Nekada su se u slucaju kvara uposlenici logosofta izvinjavali korisnicima, i govorili kako ce neko u sto skorije vrijeme doci i sanirati kvar. Promjenim vlasnika dosla je i promjena politike. Pa tako sada u slucaju kvara morate zovnuti jedno 16x. Pa kad vam se neko smiluje da se javi ide ona poznata (korisnicima bhtelekoma), pisem nalog neko ce doci ovih dana.
Cuj neko ce doci sutra ili prekosutra. Halo ba nemam tv ako nisi u stanju otkloniti kvar za 2 sata promjeni djelatnost. Huja me hvata presao bih na telemah ali znam da je sve to isto njesra a i nemaju pojedinih kanala. Fuj.
Ako tako krene svi ćemo kupiti riblju kost i usmjeriti na Hum...
afannedim

#8311 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

[quote="krusko1975"]Nekada su se u slucaju kvara uposlenici logosofta izvinjavali korisnicima, i govorili kako ce neko u sto skorije vrijeme doci i sanirati kvar. Promjenim vlasnika dosla je i promjena politike. Pa tako sada u slucaju kvara morate zovnuti jedno 16x. Pa kad vam se neko smiluje da se javi ide ona poznata (korisnicima bhtelekoma), pisem nalog neko ce doci ovih dana.
Cuj neko ce doci sutra ili prekosutra. Halo ba nemam tv ako nisi u stanju otkloniti kvar za 2 sata promjeni djelatnost. Huja me hvata presao bih na telemah ali znam da je sve to isto njesra a i nemaju pojedinih kanala. Fuj.[/quote

Meni su došli ujutor oko 11 sati a problem prijavio oko 9 naveće noć prije
didgeridoo

#8312 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by didgeridoo »

Izasli kolegi u susret :izet:
Hajlac

#8313 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Hajlac »

Molio bih one koji imaju Omega paket odnosno do 24Mbps brzinu na LOL-u da se ovdje jave s realnom brzinom koju imaju jer meni se uvijek vrti oko 18.5Mbps tj. oko 25% manje od deklarisanih 24Mbps :roll:

Image

Zvao ih a oni arogantno kažu nešto u stilu "udaraj se u gujicu što imaš i 18 jer malo ko toliko ima" :!: :evil:
Izlazak ekipe na teren ni da spomenu...

Plaćam ti svojim parama uslugu a ne isporučuješ je ni jedan sat vremena u mjesec dana a kamoli duže (tu dolazi priča o famoznoj klauzuli "do xy")...
mokra_carapa

#8314 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by mokra_carapa »

Ja imam onaj Duo+ pa mi je uvijek ova brzina...
Image
MTV

#8315 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Hayat Plus trenutno zatamljen s razlogom da kanal nije dozvoljeno distribuirati u BiH.

Kanal ce biti dostupan za 10 sati 29 minuta :-)
MTV

#8316 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Sad odgledah Terminal (emisija o tehnici) na BHT 1 i na kraju pise nesto tipa koproducent emisije je LOGO Logosoft. I na sred stola bijela kutija na kojoj pise LOGO.

Poceli se reklamirati samo tako.
afannedim

#8317 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Joj na ovoj temi odjednom skakavaca nekakvih mrzitelja lol-a :D :D :D
mokra_carapa

#8318 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by mokra_carapa »

Uvijek je logosoft bio u sklopu emisije
Info.ba i logosoft imaju nešto zajedničko ofkors
Big Ben

#8319 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Big Ben »

mokra_carapa wrote:Ja imam onaj Duo+ pa mi je uvijek ova brzina...
Image
Ugasi resiver i uradi ponovo test. Biće ti 14MB/s, koliko i plaćaš! :wink:
MTV

#8320 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

mokra_carapa wrote:Uvijek je logosoft bio u sklopu emisije
Nisam znao za to. Danas slucajno mi nesto zapne za oko kad Logo na sred ekrana. Hvala za info.
semirsar

#8321 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:
mokra_carapa wrote:Uvijek je logosoft bio u sklopu emisije
Nisam znao za to. Danas slucajno mi nesto zapne za oko kad Logo na sred ekrana. Hvala za info.
Cini mi se da je i Damir D. bio clan redakcije... sta li vec

http://www.info.ba/

Pogledaj u vrhu svake stranice ko se reklamira :mrgreen:
semirsar

#8322 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Nego, da rezimiram, danaske u aerodromskom, i na dobrinji 3 katastrofa od LOL-a, kak'a je situacija drugdje bila?

Je l' to krenula taktika talasanja imaga/neJmaga... iliti u prevodu "predjite na novi paket i sve ce se samo od sebe sredit'" :evil:
Kako drugacije objasniti to da sam od nove godine im'o 5x vise prekida nego u sve ove godine koliko sam korisnik. :twisted:
afannedim

#8323 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Ja bez ikakvih problema chvila u pitanju
Sakazulu

#8324 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Big Ben wrote:
mokra_carapa wrote:Ja imam onaj Duo+ pa mi je uvijek ova brzina...
Image
Ugasi resiver i uradi ponovo test. Biće ti 14MB/s, koliko i plaćaš! :wink:

Speedtest često laže zato raspali torrent i vidi koja je brzina!
semirsar

#8325 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

A mere bit' problem do mene, ko mi je kriv sto sam prvi dio januara bio na odmoru pa sve upratih :evil:
Post Reply