nije ovo ni loše na grafici, sačekajmo 3D iz luisaal-em wrote:
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- P.Starck
#8301 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#8302 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A gdje je Zukanović?

- IcedMFEarth
#8303 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma nikad ovi nisu pogodili sastav. Vjerovatno će Višća, Hajrović ili Ibišević ovdje uletiti.
-
snoopy_cb
#8304 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
@jez
Ne znam kakvu sam glupost napisao, napisao sam da u reprezentaciji ima Sejinih igraca i da se prostor otvara da TSS i Hadzic idu na SP. Ako je tebi tad djelovalo ka glupost, meni to kod zvanicnog slanja spiska od 23 igraca izgleda kao sasvim realna mogucnost, al' eto da sacekamo i to zvanicno sta ce Sajo poslati FIFA-i pa da konstatujemo jel' glupost ili nije...
Ne znam kakvu sam glupost napisao, napisao sam da u reprezentaciji ima Sejinih igraca i da se prostor otvara da TSS i Hadzic idu na SP. Ako je tebi tad djelovalo ka glupost, meni to kod zvanicnog slanja spiska od 23 igraca izgleda kao sasvim realna mogucnost, al' eto da sacekamo i to zvanicno sta ce Sajo poslati FIFA-i pa da konstatujemo jel' glupost ili nije...
- szlava
#8305 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Velkoski wrote:A gdje je Zukanović?

- P.Starck
#8306 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
nemoj BA patetikeszlava wrote:Velkoski wrote:A gdje je Zukanović?
-
Dead Man Walking
#8307 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Molim Boga da Drogba siluje Vranjesa veceras, pa da se ovi govnari pospu peplom i pojedu sto su iskenjali. A bolje i Vranjesu da ga Drogba malo karne, nego da ceka Saplingidisa i Samarasa, ovaj Messija.
-
todd_smith
#8308 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mene je vise strah Bonya nego Drogbe, Drogba vec igra rekreativno, Bony je pokazao da zna sa loptom ove sezone.
- IcedMFEarth
#8309 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pljuj po selektoru kolko hoš, al' nemoj jednog igrača degradirati radi drugog. Ako ćemo tako pogledaj utakmicu protiv Slovenije i vidi kako Zuka objašnjava šta je ispadanje.Dead Man Walking wrote:Molim Boga da Drogba siluje Vranjesa veceras, pa da se ovi govnari pospu peplom i pojedu sto su iskenjali. A bolje i Vranjesu da ga Drogba malo karne, nego da ceka Saplingidisa i Samarasa, ovaj Messija.
- jeza u ledja
#8310 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ne. zasto? treba ti drustvo?P.Starck wrote:jezu imas li kartu za ovu utakmicu ili nemasjeza u ledja wrote:
Znaci ne navijas za reprezentaciju BiH? OK, jasno.
- Kinaski
#8312 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jel mi moze neko reci hoce li biti na tv utamica ?
-
Pjanic15
-
snake c3
#8314 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ima li negdje link za face tv (livestream), ali da radi??
-
l33t
#8315 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
hebo ih termin -.-
- Brat
#8316 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Prođi me se dijasporac, sviju ti.jeza u ledja wrote:Znaci ne navijas za reprezentaciju BiH? OK, jasno.Brat wrote:
Moja reprezentacija nisu Sušić senior, Tinki vinki Sušić, propalitet iz Šturma i ostali. To što je moja repka ne znači da trebam biti slijepo zaljubljen u spomenutog nam selektora, kapitena aka najvećeg šupka u reprezentaciji, pa što ne spomenuti i bahatog Đeku..
Hvala, al' ne hvala. Svojom glavom razmišljam, i kol'ko god želio uspjeh našoj reprezentaciji, toliko želim debakl ovoj sada privatnoj firmi pojedinaca na čelu sa najboljim igračem svih vremena.
- Point.
#8317 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne znam sta mi je gore, gledati sta ljudi u Savezu i Papak rade zadnjih par mjeseci ili citati postove americkog demagoga @jeza_u_ledja. Sramotno je kako pravdas poteze Papka, zaista.
Neku noc sam pisao da se bojim da ce Zuku odjebati i evo kako ga odjebase, koda smo Sjeverna Koreja u pm. Odjebase jednog igraca koji je prosao ove kvalifikacije a na spisku mu dvojica supaka koji su do prije par mjeseci reprezentaciju jedino gledali preko televizora. Ovo su seljacka posla na najnizem nivou, ovakvih prevrtanja oko puta za Brazil nema ni u najvecim zvekama gdje se dvoje zakace oko par metara zivice. FUJ, FUJ FUJ!!! Jebem li vam sve, pocevsi od Begica, pa preko Papka selektora, do juniora mu, Hadzicu, Avdiji, cijelom novinarskom korpusu! Nije za nas uspijeh, jer tad izlazi na povrsino ono nase najjadnije. FUJ jos jednom!
Neku noc sam pisao da se bojim da ce Zuku odjebati i evo kako ga odjebase, koda smo Sjeverna Koreja u pm. Odjebase jednog igraca koji je prosao ove kvalifikacije a na spisku mu dvojica supaka koji su do prije par mjeseci reprezentaciju jedino gledali preko televizora. Ovo su seljacka posla na najnizem nivou, ovakvih prevrtanja oko puta za Brazil nema ni u najvecim zvekama gdje se dvoje zakace oko par metara zivice. FUJ, FUJ FUJ!!! Jebem li vam sve, pocevsi od Begica, pa preko Papka selektora, do juniora mu, Hadzicu, Avdiji, cijelom novinarskom korpusu! Nije za nas uspijeh, jer tad izlazi na povrsino ono nase najjadnije. FUJ jos jednom!
- jeza u ledja
#8318 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
kojih 5-6 igraca?snoopy_cb wrote:@jez
- jeza u ledja
#8319 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
prodji se ti ove teme ako ti smetaju replikeBrat wrote:Prođi me se dijasporac, sviju ti.jeza u ledja wrote:Znaci ne navijas za reprezentaciju BiH? OK, jasno.Brat wrote:
Moja reprezentacija nisu Sušić senior, Tinki vinki Sušić, propalitet iz Šturma i ostali. To što je moja repka ne znači da trebam biti slijepo zaljubljen u spomenutog nam selektora, kapitena aka najvećeg šupka u reprezentaciji, pa što ne spomenuti i bahatog Đeku..
Hvala, al' ne hvala. Svojom glavom razmišljam, i kol'ko god želio uspjeh našoj reprezentaciji, toliko želim debakl ovoj sada privatnoj firmi pojedinaca na čelu sa najboljim igračem svih vremena.
- Edin H.
#8320 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Hajmo krnja reprezentzcijo! 
- Logovan
#8321 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da, tvoja/moja/naša reprezentacija nisu ni Sušić, ni Tin, ni Hadžić, ni Džeko, itd. Ne trebaš biti slijepo zaljubljen u selektora i njegove poteze, niti u nekog igrača i niko od tebe ovo ne traži ali opet navijaš za reprezentaciju da pobijedi.Brat wrote:Moja reprezentacija nisu Sušić senior, Tinki vinki Sušić, propalitet iz Šturma i ostali. To što je moja repka ne znači da trebam biti slijepo zaljubljen u spomenutog nam selektora, kapitena aka najvećeg šupka u reprezentaciji, pa što ne spomenuti i bahatog Đeku..Logovan wrote:Navijaš protiv svoje reprezentacije?Brat wrote:Da bog da debakl u svakoj tekmi doživjeli. Mrš bagro korumpirana.
Lagano je bodriti reprezentaciju kada je sve super i krasno, kada je sve med i mlijeko, hajde je sada bodri i navijaj za nju.
Da li bi navijao protiv svog kluba ako bi bilo isto stanje???
Last edited by Logovan on 31/05/2014 01:00, edited 1 time in total.
- skenderija04
#8322 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Napokon glas razumaEdin H. wrote:Hajmo krnja reprezentzcijo!
Ako je u reprezentaciji ambijent kao na forumu,najebali smo
- hrastov žižak
-
omar little
#8324 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
sto bi kod njih bila ovakva atmosfera?skenderija04 wrote:Napokon glas razumaEdin H. wrote:Hajmo krnja reprezentzcijo!![]()
Ako je u reprezentaciji ambijent kao na forumu,najebali smo
-
kolegione
#8325 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sta tebe boli q za bosnu trebo si je braniti NISI NAVIJAJ za zemlju ciji imas pasos prijatnojeza u ledja wrote:prodji se ti ove teme ako ti smetaju replikeBrat wrote:Prođi me se dijasporac, sviju ti.jeza u ledja wrote: Znaci ne navijas za reprezentaciju BiH? OK, jasno.