Code: Select all
http://www.olx.ba/artikal/22365429/golf-4/Moderators: _BataZiv_0809, anex
Code: Select all
http://www.olx.ba/artikal/22365429/golf-4/al arane uloženo je puno (meko ž je u pitanju)MOSALJOZE wrote:Prekidač iz šestice,bora,tt![]()
Jel 230 ili 240 000?
Auto staro 17 godina
Dvoja vrata
7000
Kakve grobove od cetvorki ljudi prodaju za skoro iste pare ovaj je cak i povoljan. Samo ga boja uhaka, prava zeMska.MOSALJOZE wrote:Prekidač iz šestice,bora,tt![]()
Jel 230 ili 240 000?
Auto staro 17 godina
Dvoja vrata
7000
Imam 5 godina mladjeg,60 000 manje prešao,bez oštećenja ili hrdje(barem još ne pokazuje)i prilično uredno auto,i opet kontam dali bih mogao dobiti 7500 za njega.nightvision wrote:Kakve grobove od cetvorki ljudi prodaju za skoro iste pare ovaj je cak i povoljan. Samo ga boja uhaka, prava zeMska.MOSALJOZE wrote:Prekidač iz šestice,bora,tt![]()
Jel 230 ili 240 000?
Auto staro 17 godina
Dvoja vrata
7000
iskreno jarane ja bi prije g270 ili kad bi imao para g350 novicorsa wrote:Ja da imam ove pare sutra bih otisao po njega. Jbg, ukusi su razliciti.
da li se ova folija upisuje u saobraćajnu?citroen xm wrote:Bez brige, otiće ovaj Golf veoma brzo po ovoj ili trunku manjoj cijeni. Upadljiv je, a masu likova želi baš takvog da budu primjećeni.
Ali kao sto covjek ranije rece na ovom su primjerku neke vanserijske stvari uradjene koje kostaju nekih para, to sto se tebi i meni ne svidjaju ne znaci i da neko treci nece to platiti.MOSALJOZE wrote: Imam 5 godina mladjeg,60 000 manje prešao,bez oštećenja ili hrdje(barem još ne pokazuje)i prilično uredno auto,i opet kontam dali bih mogao dobiti 7500 za njega.
Promjena boje se upisuje u saobracajnu, nebitno na koji nacin je doslo do promjene bojevješalica wrote:da li se ova folija upisuje u saobraćajnu?citroen xm wrote:Bez brige, otiće ovaj Golf veoma brzo po ovoj ili trunku manjoj cijeni. Upadljiv je, a masu likova želi baš takvog da budu primjećeni.
kaže sestrrra da je plavo auto,a folija ljubičasta

Imao sam isti problem sa Octaviom (boja "sahara beige"), na tehničkom nemaju ni približne boje u obrascu. Svake godine se morao svađati s njima, i kad sam mijenjao auto, prvi put mi boja bila važna... Samo da ne bude neka takva da se moram ubjeđivati s njima.Optimist wrote:Kod mog oca boja kao sa slika a u saobracajnoj pise zuta metalik.
Jest kad bi bile bolje gewinde i gume...IcedFlame wrote:Na stranu papanluk, golf, mentalitet - ali ove Tomasonke sa gumama, gewinde i sjedista su minimalno 2500 KM
Ne znam kakve su gume kod ove rejserske i na sta lice, ali nebitno, u ovoj dimenziji, polovne, stare 6 godina, sa lubenica sarom, 300 KM sve cetirimk ultra wrote:Jest kad bi bile bolje gewinde i gume...IcedFlame wrote:Na stranu papanluk, golf, mentalitet - ali ove Tomasonke sa gumama, gewinde i sjedista su minimalno 2500 KM![]()
19'' samo hifly ili one gore od nankanga
A gewinde samo fk ili neke ravnopravne
saestra ne sestrrravješalica wrote:da li se ova folija upisuje u saobraćajnu?citroen xm wrote:Bez brige, otiće ovaj Golf veoma brzo po ovoj ili trunku manjoj cijeni. Upadljiv je, a masu likova želi baš takvog da budu primjećeni.
kaže sestrrra da je plavo auto,a folija ljubičasta
Ova sa slike se zove cappuccino beige, dvije vrlo slicne boje.Laertes wrote: Imao sam isti problem sa Octaviom (boja "sahara beige"), na tehničkom nemaju ni približne boje u obrascu. Svake godine se morao svađati s njima, i kad sam mijenjao auto, prvi put mi boja bila važna... Samo da ne bude neka takva da se moram ubjeđivati s njima.