Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
nikad_vise

#8301 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nikad_vise »

Usamljeni Jahac wrote: bijedo jedna mislis da ces nesto hajrovati od tornjaka.bolan otvorice te ko konzervu, pomirisace te i onda ce te u dzubre baciti,gdje ti je i mjesto.kao sto vjerovatno znas, ti bi mu bio 547098709 ljudsko smece,sto ga se u zivotu rijesio
Jao jao kako si nekulturan.Zasto nastojis vrijedjati sagovornika :cry: :D Ne sluti sankcije,iako vidim da si tek registrovan pa si vjerovatno dosao da obavis zadatak al nisu nasli dovoljno inteligentnog da posalju- :run:

Neka ajd bit cu covjek i replicirat cu ti opet posto te mozda placaju od postova na forumu :bih:
I vidim Fahrudin dosao do 100 000 glasova na anketi,lijepe lutke zelene jesu vrijedne bile preko noci :lol:
SmokingMan

#8302 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by SmokingMan »

kakavdanakneiskustvu wrote:
nikad_vise wrote:Gledaj crveno-zelene masinerije,rade i trecu smjenu :lol: :lol:

Fino napreduje propaganda i danas,prava partijska ulema :izet:

Jel pronadjeno jos kakvog spida preko dana,mozda ste uspjeli i slikati kakvu cistacicu iz Twistera da dokazete da je Fahrudin organizovao.Cuj djeca neka propjevala i masovno upucuju na funkcionere SBB-a :lol: Sta uradi 20 godina ispiranja mozda i izivljavanja nad stanovnistvom BiH,ostavile su jako teske posljedice na zaklete sinove crveno-zelene koalicije :run: :bih:

koje je boje fahrina mašinerija?,ili on nema nikakvu medijsku mašineriju?
Bojim se da će Fahrina politika,prije svega stranka SBB,u skorije vrijeme postati slična onim strankama koje su "obavještajcima" opsjedali narod na svakom koraku.Ne moreš izaći napolje,podići slišalicu,a da nemaš neoga ko ti diše za vratom,nešto slično poput kontraverzne Ben Ali-jeve RCD partije u Tunisu,a i imao sam priliku da lično čujem dosta toga od prijatelja koji živi i studira u Sfax-u.
Skijaš

#8303 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Skijaš »

nikad_vise wrote:
Skijaš wrote:I ja podržavam proteste. Problem je kada neko proteste vidi kao mehanizam Radončićevog preuzimanja vlasti ili uopšte kao podršku Radončiću. Kada patuljak kaže "Važno mi šta građani misle o meni. Oni mene podržavaju, a od drugih s razlogom traže ostavku.", on odmaže demonstrantima jer jedno je biti protiv Lagumdžije a sasvim je drugo biti za Fahru.
lazu rezimski aktivisti kada kao dokaz Radoncice upletenosti u demonstracije slikaju 15ak ljudi iz SBB-a i podmetnu cijeloj drzavi da je to njegovo maslo.
Pročitaj komentar na kojeg odgovaraš. Radončić proteste predstavlja kao izbor između njega i drugih, on je taj koji minira proteste.
karanana

#8304 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by karanana »

sto li avaz ne prikazuje transparente sa fahrovim karikaturama na ovim danasnjim protestima.
The BEN10

#8305 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by The BEN10 »

karanana wrote:sto li avaz ne prikazuje transparente sa fahrovim karikaturama na ovim danasnjim protestima.
More bit da nova vlasnica, bivša Fahrova Azra-hanuma još uvijek nije preboljela dragog. Pa joj žao da ga kompromituje u svojim novinama. :D
Skijaš

#8306 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Skijaš »

Skijaš wrote:
nikad_vise wrote:Fino napreduje propaganda
On sam kaže (doduše tek dva mjeseca kasnije, kad su ga drugi provalili) da je bio u Vučićevoj kući.
Pa normalno da je se razveo samo pravno da ne bude u sukobu interesa.Lijepo se odrekao mjesta u Avazu i preuzeo ministarstvo sigurnosti.To je cisto radi slova zakona
Eto ministra bezbjednosti i kurca. Nije bitno to što je u sukobu interesa, bitno je da je našao rupu u zakonu i sad je sve OK. To šta je poenta zakona, pa to je nebitna sitnica za divljaka iz Berana.
Dakle, ne vidiš problem u tom što lik kojeg predstavljaš kao alternativu svjesno zaobilazi poentu antikorupcijskog zakona i stvar svodi na jebeno slovo na papiru ?
nikad_vise

#8307 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nikad_vise »

McMoy wrote:Lijepo molim da mi neko iz SBB-a, odnosno neko ko brani lik i djelo Fahrudina Radončića (da se razumijemo, nemam ništa protiv toga; to je sasvim legitimno pravo da neko nekoga voli, podržava, glasa...) argumentovano odgovori na nekoliko vrlo jednostavnih pitanja:
E ovako.Ja sa SBB-om imam iskustva da sam im na proslim drzavnim izborima dao glas Fahrudinu Radoncicu i dr Emir Kabilu-na TK.Ispred te stranke sam bio predsjednik Birackog mjesta i to je sve sto sam ja dobio od te stranke.SBB je u mom mjestu dobio to mjesto da predlozi nekoga i ja sam bio predlozen,znaci sasvim legitimno i legalno kao sto predlazu sve stranke.Bio sam i clan jednog mjesnog odbora te stranke u jednom mjestu.Naravno,samo za posao koji sam radio za izbore sam dobio neku novcanu satisfakciju i to ne od SBB-a nego od drzave.2 godine nisam uopste aktivan niti sam vise clan tog mjesnog odbora tako da nemam apsulutno nikakvu korist od branjena ni Radoncica ni SBB-a.
* Da li su Fahrudin Radončić i SBB u vlasti ili su opozicija?
Na drzavnom nivuo SBB ima samo mjesto ministra sigurnosti.
U parlamentu ima nekoliko zastupnika koji su svojim aktivnostima recimo javnosti pruzili uvid u spisak najvecih poreznih duznika,spisak najvecih plata...SBB je na nekim nivoima u vlasti a na nekim kao opozicija.Ali njihova politicka moc je totalno beznacajna u vecini tih vlada.Problem nije ni u ljudima iz SDA ili SDP-a koji je narod izabrao,ima tu casnih ljudi kao i u svim strankama ali je problem sto te stranke vec godinama drze javna preduzeca preko kojih pljackaju narod.Ne smeta meni neki Hamza Hamzic sto ide u parlament i dobija svoju platu,neka radi i casno je dobija,ali mi smeta taj hamza hamzic kad namjesta tendere,pljacka drzavne firme i slicno.A to SBB nikako ne radi nego iskljucivo SDA,SDP i povremeno SzaBiH.

* U čemu je razlika između F. Radončića i B. Izetbegovića, Z. Lagumdžije, H. Silajdžića, raznih Budnja, Brankovića, H. Lipovače i sl. partijskih perjanica čije se bogatstvo od rata pa naovamo mjeri desetinama miliona KM, po pitanju načina na koji je stekao respektabilan imetak? Da li je čovjek stvarno toliko inteligentan, sposoban, rođen pod sretnom zvijezdom..., da je za 20-ak godina uspio steći pravo malo bogatstvo?
* U kolikom procentu je u glavnim strukturama SBB-a zastupljen novi kadar, a u kojoj mjeri su ljudi koji su ranije bili u SDA i drugim strankama?
Taj podatak stvarno nemam.Sigurno da ima dosta ljudi koji su tu sasvim novi,ali ima i onih koji su u nekom trenutku procjenili da u ovoj stranci vide perspektivu i da ova stranka ne nosi breme 20 godina pljackanja pa zele preci i nesto uraditi.Ne kazem ni da nema nekih koji su tu dosli radi licnih interesa,ali su neki kao recimo doktor Kabil i slicno usli jer misle da mogu bolje da ponude ovoj drzavi.
* Koji je motiv da jedan uspješan biznismen, koji ima "sve što poželi", ulazi u politiku i zarad imenovanja na funkciju ministra čini vrlo jasan i očit luping u vezi prenosa ogromne imovine?
Jako pametno pitanje.Ja licno ne vidim drugog motiva osim da je covjek uradio toliko toga na svom privatnom zivotu i na neki nacin zeli da se okusa u politici i da napravi dobre rezultate.Jer pazi jednu stvar,Radoncic da je zelio on je mogao i dalje da ostane po strani i da se sa svojim medijskim arsenalom u svakom trenutku prikloni vladajucim garniturama i samim tim bi sebi obezbjedjivao taj neki mir.Njemu bi i dalje jeli svi politicari iz ruke jer ima medijsku masineriju koja cesto donosi prevagu na izborima.Isto tako od kad je usao u politiku ne vidim da je nesto rusio BiH sto mu spocitavaju i kao ministar sigurnosti je sasvim korektno radio,mislim da je dobio i neku nagradu kao najbolje ministarstvo il jedno od boljih al nisam upucen najbolje.
Evo, postavio sam 4 vrlo jasna pitanja, pitanja nisu tendeciozna i u 2. po redu pitanju ne štedim pulene niti jedne stranke. Ako nekoga zanima,vrlo lako se može provjeriti da ne favorizujem nijednu stranku, nisam član niti simpatizer.
Pregurao sam 4. deceniju, dobro pamtim protekli rat i zbivanja u njemu i poslije njega.
Ovo je sasvim ocito jer si kulturan i kritican sto je sasvim opravdano.
Sada kao običan građanin BiH, vrlo korektno pitam: po čemu su F. Radončić i SBB drugačiji i bolji od postojećih političara i stranaka u vlasti i šta je to konkretno što bi me opredijelilo da F.R. i SBB-u vjerujem i dam svoj glas (plus 20 glasova svoje uže i šire porodice) na predstojećim izborima, odnosno da ga podržim u ovom značajnom trenutku?
Odgovor se namece u ovim demonstracijama.Radoncic nema hipoteku pljackaski hordi koji su zemlju doveli do izdisaja.Druga stvar je sto je taj isti Radoncic recimo u ovim protestima jasno podrzao narod i tu podrsku pokusavaju da poture njemu i da kazu da je organizovao.Al se to ne potura komsicu,mnogim analiticarima i slicno.

Jedini argument koji ovdje navode protiv Radoncica je da ima veze sa Srbijom i slicno.Price o KOS-u i ostale uspavanke za zelene i crvene bebe.Da bi neko postao ministar sigurnosti njegov CV mora proci pun qrac provjera kako domacih tako i stranih agencija.Dolaskom na tu poziciju dolazis i u dodir sa nekim jako bitnim i tajnim podacima.Isto tako Radoncicu podmecu nekog Miskovica i slicne gluposti a tog istog Miskovica hapsi Vucic kojeg sad takodje Radoncicu podmecu i kao toboze radi za Srbiju,covjek koji ima tri sehida u porodici :bih:

Moj ti savjet nije ni da glasas za SBB ni za SDA ili SDP po defaultu.Kriticki gledaj na sve i sve analiziraj.
Radoncic je svojevremeno govorio da ne trebaju Bosnjaci da glasaju za Hrvatskog clana predsjednistva jer ce okrenuti Hrvate protiv sebe.Danas kad je ta greska napravljena,hrvati saveznika vide u RS a ne u Federaciji upravo radi tih gluposti koje su uradili u SDP-u.Koliko god Komsic bio ljudina i koliko god ga ja cijenio i postovao napravljena je jedna jako velika glupost.

U svakom slucaju je lijepo vidjeti da neko dodje normalno na temu i da je spreman normalno pricati.budi pozdravljen
Hvala!
nikad_vise

#8308 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nikad_vise »

Skijaš wrote: Pročitaj komentar na kojeg odgovaraš. Radončić proteste predstavlja kao izbor između njega i drugih, on je taj koji minira proteste.
Nije tacno.To predstavljaju oni koji se cupaju da je socijalni bunt ustvari organizovani drzavni udar od Fahrudina i SBB-a.
Fahrudin je jasno podrzao proteste kao i svaki normalan covjek(uostalom i Zeljko Komsic) ali su neki iskoristili njegovu podrsku protestu da mu podmetnu da je on organizator istih.Onaj koji minira proteste je Zlatko i Bake jer su oni te proteste okarakterizirali kao drzavni udar ministra sigurnosti a demonstrante nazvali narkomanima i slicno. :bih:
Skijaš

#8309 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Skijaš »

nikad_vise wrote:
Skijaš wrote: Pročitaj komentar na kojeg odgovaraš. Radončić proteste predstavlja kao izbor između njega i drugih, on je taj koji minira proteste.
Nije tacno.
"Uopće mi nije važan rezultat glasanja u Parlamentu. Važno mi šta građani misle o meni. Oni mene podržavaju, a od drugih s razlogom traže ostavku."
Fahrudin Radončić, prenosi Avaz

Eto ko minira inače opravdane i legitimne proteste.
Skijaš

#8310 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Skijaš »

nikad_vise wrote:
Jedini argument koji ovdje navode protiv Radoncica je da ima veze sa Srbijom i slicno.Price o KOS-u i ostale uspavanke za zelene i crvene bebe.Da bi neko postao ministar sigurnosti njegov CV mora proci pun qrac provjera kako domacih tako i stranih agencija.
Da je sve urađeno navrat-nanos, potvrđuje i konačan izvještaj o istinitosti informacija koje je SIPA dostavila predsjedavajućem Vijeća ministara Vjekoslavu Bevandi u kojem je konstatovano da SIPA iz objektivnih razloga nije bila u mogućnosti da izvrši provjeru svih istinitosti navoda iz izjave Radončića i to u dijelu koji se odnose na:

- sticanje obrazovanja u ŠC "Vukadin Vukanović" Ivangrad i na Univerzitetu "Veljko Vlahović" Titograd, Crna Gora,

- radno iskustvo u periodu od 1. 1. 1978. do 1. 1. 1990. godine dok je bio radno angažiran u Crnoj Gori.

Dakle, sve prije njegovog dolaska u Sarajevo je mrak, mrak, mrak, mrak, totalni je mrak
Last edited by Skijaš on 15/02/2014 15:12, edited 1 time in total.
nikad_vise

#8311 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nikad_vise »

Skijaš wrote:
nikad_vise wrote:
Nije tacno.

"Uopće mi nije važan rezultat glasanja u Parlamentu. Važno mi šta građani misle o meni. Oni mene podržavaju, a od drugih s razlogom traže ostavku."

Eto ko minira inače opravdane i razumljive proteste.
Normalno.
Nije covjek nista pogresno rekao.Da mu je bio bitan rezultat u parlamentu od pocetka bi ko pickica kao i ostali iz vlasti sutio kao zaliven i pozivao se na drzavni udar.Covjek ce izgubiti recimo i mjesto ministra sigurnosti samo zato sto je podrzao OPRAVDANE proteste.Normalno da ga gradjani podrzavaju,bar oni koji razmisljaju svojom glavom jer i on kao i gradjani zele jedno te isto a to je sjebavanje ove kriminalne organizacije na vlasti.Jer je covjek otvoreno stao protiv ove kriminalne vlasti.To sto iz centrala spiniraju i na federalnim i ostalim medijima pokusavaju covjeka da popljuju sto je podrzao proteste je druga stvar.
Sun_Cu_Vu

#8312 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Sun_Cu_Vu »

Moze li mi neko odgovoriti kako to da sad od jednom nije vazno kakva je socijalna situacija u drzavi, da li su protesti opravdani ili nisu? Izgleda da je postalo najvaznije ko ce biti Ministar sigurnosti koji nema nikakvih operativnih nadleznosti nad policijom. Jesu li se to zaista SDA, SDP i SNSD prepali prvog ministra sigurnosti od rata na ovamo koji ohrabruje tuzioce da pocnu obracun sa korupcijom i kriminalom? Je li nas narod toliko glup pa da nasjedne na njihove podvale koje svakodnevno serviraju preko zeleno di tacka ba portala ili preko proiranskog magazina prvi SDA Saff? Hocemo li zbog toga sto su potplaceni Romi sa Gorice (pogledati snimke protesta i prepoznacete ih) i nekoliko desetina balavaca zapalili 2 zgrade ciju ce stetu osiguranja namiriti zaboraviti 20 milijardi pokradenih donacija, pokradene centimetre sa sarajevske zaobilaznice, unistene firme i ono najvaznije - gubitak NADE za bolje sutra?
Država

#8313 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Država »

Skijaš wrote:
Dakle, sve prije njegovog dolaska u Sarajevo je mrak, mrak, mrak, mrak, totalni je mrak

Treba pitati u sjedištu KOS-a. Oni znaju sve o Šćepi... :mrgreen:
Altsa

#8314 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Altsa »

za ekonomsku situaciju u zemlji nije kriv samo Radoncic ali za sve sto se desavalo na posljednjim nemirima je jedini krivac on i njegovi ljudi...na srecu kazna stize veoma brzo tj. leti iz vijeca ministara, a nadam se da ce i njegova stranka popusiti na izborima...o njegovim poslovima sa KOS-om znaju i ptice na grani, a izgleda da je jos uvijek na njihovom platnom spisku
Last edited by Altsa on 15/02/2014 15:19, edited 1 time in total.
nikad_vise

#8315 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nikad_vise »

Skijaš wrote:
nikad_vise wrote:
Jedini argument koji ovdje navode protiv Radoncica je da ima veze sa Srbijom i slicno.Price o KOS-u i ostale uspavanke za zelene i crvene bebe.Da bi neko postao ministar sigurnosti njegov CV mora proci pun qrac provjera kako domacih tako i stranih agencija.
Da je sve urađeno navrat-nanos, potvrđuje i konačan izvještaj o istinitosti informacija koje je SIPA dostavila predsjedavajućem Vijeća ministara Vjekoslavu Bevandi u kojem je konstatovano da SIPA iz objektivnih razloga nije bila u mogućnosti da izvrši provjeru svih istinitosti navoda iz izjave Radončića i to u dijelu koji se odnose na:

- sticanje obrazovanja u ŠC "Vukadin Vukanović" Ivangrad i na Univerzitetu "Veljko Vlahović" Titograd, Crna Gora,

- radno iskustvo u periodu od 1. 1. 1978. do 1. 1. 1990. godine dok je bio radno angažiran u Crnoj Gori.

Ma sigurno mezio negdje sa keljmendijem,jocom amsterdamom i slicno a popodne ce ici da se nadje sa direktorom FBI i slicno :skoljka: :izet: :bih:
Kakvi to imaju objektivni razlozi,otidji u skolu nadji dokumente il u Crnu goru i prikupi obavjestajne podatke?Ko ovdje ne radi svoj posao SIPA il Radoncic?
Skijaš

#8316 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Skijaš »

nikad_vise wrote:
Skijaš wrote:

Normalno.
Nije covjek nista pogresno rekao.
I ti tvrdiš da su protesti izraz podrške Radončiću ?
nikad_vise

#8317 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nikad_vise »

Altsa wrote:za ekonomsku situaciju u zemlji nije kriv samo Radoncic ali za sve sto se desavalo na posljednjim nemirima je jedini krivac on i njegovi ljudi...na srecu kazna stize veoma brzo tj. leti iz vijeca ministara, a nadam se da ce i njegova stranka popusiti na izborima...o njegovim poslovima sa KOS-om znaju i ptice na grani, a izgleda da je jos uvijek na njihovom platnom spisku
Tanko tanko..
Ekonomska sitvacija i jeste kriva za ove proteste a za ekonomsku sitvaciju su krive dosadasnje vladajuce garniture.Radoncic je kao i svako normalan podrzao ove proteste.Sto se tice na srecu ili nesrecu ako on napusti ministarstvo,zemlja se vec sad polarizovala na one koji su opravdali demonstracije usljed ovako loseg ekonomskog stanja i na one koje su te iste demonstrante nazvali narkomanima,placenicima i slicno.Vecina onih iz prve grupe ce ponovo podrzati rezim spasavajuci svoje guzica dok ce veliki broj onih koji su podrzali demonstracije podrzati i Radoncica.Jer je i po cijenu smjene istrajao u svom politickom kursu.Vec sad su dali tako jak adut SBB-u pred naredne izbore da to nije humano :izet: :bih:
Sun_Cu_Vu

#8318 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Sun_Cu_Vu »

Altsa wrote:za ekonomsku situaciju u zemlji nije kriv samo Radoncic ali za sve sto se desavalo na posljednjim nemirima je jedini krivac on i njegovi ljudi...na srecu kazna stize veoma brzo tj. leti iz vijeca ministara, a nadam se da ce i njegova stranka popusiti na izborima...o njegovim poslovima sa KOS-om znaju i ptice na grani, a izgleda da je jos uvijek na njihovom platnom spisku

Za ekonomsku situaciju on nema ni djelic odgovornosti jer nikad nije imao ni jednog direktora, clana nadzornog ili upravnog odbora i ni jednog premijera ;)

Mozda moja logika nije OK ali kako to da Bakir prvi dan protesta krivi Radoncica za to sto policija nije zastitila institucije (iako sam zna da nema nikakvih operativnih nadleznosti kad je policija u pitanju jer nije provedena policijska reforma, nadlezni su direktori agencija na drzavnom nivou, direktor Federalne uprave policije i komesari kantonalnih MUP-ova) a par dana nakon toga pohvaljuje policiju zato sto nisu primjenili silu?
nikad_vise

#8319 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nikad_vise »

Skijaš wrote:
nikad_vise wrote:
Skijaš wrote:

Normalno.
Nije covjek nista pogresno rekao.
I ti tvrdiš da su protesti izraz podrške Radončiću ?
mani tog javasluka.Izvlacis mi recenicu iz konteksta i spinujes.Smijesan si :run:
Radoncic sa ovim protestima ima koliko i ja i ti zajedno.Proteste je organizovao narod(sto tvoja centrala negira i podmece radoncicu) a Radoncic je podrzao te proteste koje organizuje narod.Druga je stvar sto od naroda prave narkomane i slicno. Isto tako je logicno da cu podrzati u ovom sitvaciji ministra sigurnosti koji ce recimo dobiti otkaz od te iste nesposobne vlasti protiv koje sam ja protestovao.Da ce svi oni glasat za SBB je glupost ali je sigurnoda vecina normalnih ljudi zeli vidjeti krivce ovog stanja sa koferima u ruci a ne Radoncica koji sa tim nema veze. :bih:
Skijaš

#8320 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Skijaš »

Sun_Cu_Vu wrote:Izgleda da je postalo najvaznije ko ce biti Ministar sigurnosti koji nema nikakvih operativnih nadleznosti nad policijom.
Prvi post i kilometar od mete. Pa dječji mu krzamak, nije valjda to Šćepina elita ? Ako nema nadležnosti, šta se koči pred kamerama i priča kako on kao neće koristiti silu protiv demonstranata ? Ili parnim danima u mjesecu ima nadležnost a neparnim nema ?
Last edited by Skijaš on 15/02/2014 15:31, edited 1 time in total.
Altsa

#8321 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Altsa »

nikad_vise wrote:
Tanko tanko..
Ekonomska sitvacija i jeste kriva za ove proteste a za ekonomsku sitvaciju su krive dosadasnje vladajuce garniture.Radoncic je kao i svako normalan podrzao ove proteste.Sto se tice na srecu ili nesrecu ako on napusti ministarstvo,zemlja se vec sad polarizovala na one koji su opravdali demonstracije usljed ovako loseg ekonomskog stanja i na one koje su te iste demonstrante nazvali narkomanima,placenicima i slicno.Vecina onih iz prve grupe ce ponovo podrzati rezim spasavajuci svoje guzica dok ce veliki broj onih koji su podrzali demonstracije podrzati i Radoncica.Jer je i po cijenu smjene istrajao u svom politickom kursu.Vec sad su dali tako jak adut SBB-u pred naredne izbore da to nije humano :izet: :bih:
braniti kriminalca je jadno i bijedno...to samo govori o tebi i nista vise...osoba koja je prokuzena od naroda a bogami i od medunarodne zajednice pa je od "uzornog" politicara sada postao negativac...najvece americko razocarenje...nama je uvijek bio i ostao KOS-ovac i kriminalac...
Altsa

#8322 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Altsa »

Sun_Cu_Vu wrote:

Za ekonomsku situaciju on nema ni djelic odgovornosti jer nikad nije imao ni jednog direktora, clana nadzornog ili upravnog odbora i ni jednog premijera ;)

Mozda moja logika nije OK ali kako to da Bakir prvi dan protesta krivi Radoncica za to sto policija nije zastitila institucije (iako sam zna da nema nikakvih operativnih nadleznosti kad je policija u pitanju jer nije provedena policijska reforma, nadlezni su direktori agencija na drzavnom nivou, direktor Federalne uprave policije i komesari kantonalnih MUP-ova) a par dana nakon toga pohvaljuje policiju zato sto nisu primjenili silu?
svaki lopov je kriv za losu ekonomsku situaciju...organizovao je krizni stab kada su bili protesti za jmbg...jer hoces da kazes da je situacija na protestima za jmbg bila teza i krvavija....njegov je bio interes da se ne smiri situacija...od koga je dobio te instrukcije pogadaj...imas mogucnost samo jednom
Last edited by Altsa on 15/02/2014 15:34, edited 1 time in total.
Skijaš

#8323 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Skijaš »

nikad_vise wrote:
Skijaš wrote:
nikad_vise wrote:

Ma sigurno mezio negdje sa keljmendijem,jocom amsterdamom i slicno
Poenta je da širiš dezinformacije, provjere nisu izvršene a pozadina toga je zloupotreba sistema od strane velikosrpskih elemenata u državnim agencijama.
nikad_vise

#8324 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nikad_vise »

Altsa wrote:braniti kriminalca je jadno i bijedno...to samo govori o tebi i nista vise...osoba koja je prokuzena od naroda a bogami i od medunarodne zajednice pa je od "uzornog" politicara sada postao negativac...najvece americko razocarenje...nama je uvijek bio i ostao KOS-ovac i kriminalac...
Rece covjek ciji su favoriti u 20 godina opljackali i obezglavili narod.Doveli drzavu na MMF infuziju a drzavne institucije pred izdisaj.Onaj ko je prokuzen od naroda je posljednjih dana cvilio i srao u gace da mu narod ne dodje pred vrata a to Radoncic sigurno nije.On se nije krio iza spida,treceg entiteta,drzavnog udara i navnodno organizovanih protesta nego je jasno i glasno podrzao narod. :bih: :bih: :bih:
Altsa

#8325 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Altsa »

nikad_vise wrote:
Altsa wrote:braniti kriminalca je jadno i bijedno...to samo govori o tebi i nista vise...osoba koja je prokuzena od naroda a bogami i od medunarodne zajednice pa je od "uzornog" politicara sada postao negativac...najvece americko razocarenje...nama je uvijek bio i ostao KOS-ovac i kriminalac...
Rece covjek ciji su favoriti u 20 godina opljackali i obezglavili narod.Doveli drzavu na MMF infuziju a drzavne institucije pred izdisaj.Onaj ko je prokuzen od naroda je posljednjih dana cvilio i srao u gace da mu narod ne dodje pred vrata a to Radoncic sigurno nije.On se nije krio iza spida,treceg entiteta,drzavnog udara i navnodno organizovanih protesta nego je jasno i glasno podrzao narod. :bih: :bih: :bih:
a koji su to moji favoriti...ja ih nemam niti sam ih ikad imao...nikad u zivotu nisam glasao za nacionalistike stranke...a i koji si mi ti qurac da ti se pravdam...izetbegovic-lagumdzija-radoncic sve ista govna a nisi ni ti blizu cim jednog od ove trojice podrzavas...stvar je u tome da se krio...nije nista supak uradio da zaustavi paljenje i rusenje BH institucija...eto takvo govno ti podrzavas...proda zeni avaz za 200 miliona, eto naslo joj se u tasni slucajno tih 200 miliona pa da kupi :lol: :lol: treba mu oduzeti drzavljanstvo i natjerat ga da sa onim svojim kratkim nogama odgega u svoju vukojebinu
Last edited by Altsa on 15/02/2014 15:41, edited 2 times in total.
Post Reply