Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lajavikrelac wrote:Zbog šake vucibatina protjeraš trećinu stanovnika svoje zemlje? Fino, fino....Od vas su samo efikasniji Turci po pitanju Jermena.
Nemojte samo vi o efikasnosti- gdje ste vlast u ovom zadnjem ratu imali ostali su bili svedeni na statisticku gresku,naravno ako su prezivjeli logorovanja po Manjaci,Omarskoj,Susici...ili klanja na drinskim mostovima.Da sad ne spominjem kako vas i dan danas dobar dio zivi tik uz masovne grobnice bolujuci od kolektivne amnezije. A sto se tice II Svjetskog rata, u Srbiji sve antifasista do antifasiste, od Nedica preko Ljotica do cica Draze koji ce,btw., uskoro biti rehbilitiran kako i prilici takvoj velicini. I ono se naslo nekog prozivati.
dječak sa šibicama wrote:Ko kad ste stvorili toliko mitova, da je zaista nuzna potreba da se raskrinkaju.
Od Kosova 1389., puni ste nekih mitova, koji nemaju veze sa istinom.
Zaista brate lazete preko svake mjere.
Koji narod nema epove i mitove? Pa nordijski i keltski mitovi su takvi da su svi balkanski sića za njih.....još su neki od njih i franšizu napravili - Robin Hud, Viljem Tel i Artur i vitezovi. Sve sušta istina....
Nego, zbog navale azilanata u EU, Brisel ozbiljno razmatra ponovno uvodjenje viza, sto ce najvise pogoditi BiH gradjane jer u tom slucaju u Hrvatsku se nece moci uci bez EU vize.
Srecom za BiH gradjane, biometrijski pasosi bi trebali i dalje vaziti umjesto viza, ali pitanje je do kada. Nastavi li se ova navala azilanata, mislim, posebno sad ova epizoda sa Kosovarima.
Lajavikrelac wrote:Zbog šake vucibatina protjeraš trećinu stanovnika svoje zemlje? Fino, fino....Od vas su samo efikasniji Turci po pitanju Jermena.
Nemojte samo vi o efikasnosti- gdje ste vlast u ovom zadnjem ratu imali ostali su bili svedeni na statisticku gresku,naravno ako su prezivjeli logorovanja po Manjaci,Omarskoj,Susici...ili klanja na drinskim mostovima.Da sad ne spominjem kako vas i dan danas dobar dio zivi tik uz masovne grobnice bolujuci od kolektivne amnezije. A sto se tice II Svjetskog rata, u Srbiji sve antifasista do antifasiste, od Nedica preko Ljotica do cica Draze koji ce,btw., uskoro biti rehbilitiran kako i prilici takvoj velicini. I ono se naslo nekog prozivati.
Infantilni komentari i slicice ne mogu pobiti historijske cinjenice koje se k'o bumerang znaju vratiti u cufa (kad se iste presucuju uz istovremeno
"trljanje nosa" svim ostalima).
Nego, kad ce ta rehabilitacija cica-Draze? A onda je red vala i na SPC, kad moze cosavi Seselj sto ne bi i istinski patriota s pravom bradom.
LBVIEW wrote:
Nego, kad ce ta rehabilitacija cica-Draze? A onda je red vala i na SPC, kad moze cosavi Seselj sto ne bi i istinski patriota s pravom bradom.
Sad će taman kad Kolinda počisti sve vezano za SFRJ i antifašizam, taman u tajming svi A SPC ne znam, tu su Hrvati u prednosti kad su proglasili blaženim kolaboratore....
LBVIEW wrote:
Sad će taman kad Kolinda počisti sve vezano za SFRJ i antifašizam, taman u tajming svi A SPC ne znam, tu su Hrvati u prednosti kad su proglasili blaženim kolaboratore....
To pitaj susjede, ako nisi dosad skontao , onda
Inace, sklon si gledati drugima preko ograde u dvoriste a u "tvom" 20 godina nakon rata forenzicki timovi.
Posebna drskost je u kontekstu "efikasnosti" pricati na ovom podforumu gdje vecina forumasa dolazi iz naroda koji
je na svokoj kozi osjetio "efikasnost" tvojih sunarodnjaka.
Jbg ja drzak i oštar na jeziku, a ti šovinista par ekslans....eto hajde sad javi centrali da si otkrio još jednog četnika na forumu čisto da ispuniš kvotu...
Lajavikrelac wrote:Jbg ja drzak i oštar na jeziku, a ti šovinista par ekslans....eto hajde sad javi centrali da si otkrio još jednog četnika na forumu čisto da ispuniš kvotu...
Kako da ne - svako ko ukaze na historijske cinjenice je za tebe i slicne sovinista, a vi po obicaju "nit' luk jeli nit' luk mirisali". Glumatao si ti nekoc urbanog Banjalucanina po kojem nije bilo sistematskog zlocina nad Bosnjacima B Krajine vec se k'oi biva radilo o neodgovornim pojedincima , a forenzicki timovi jos uvijek otkrivaju masovne sekundarne grobnice diljem manjeg entiteta.
Lajavikrelac wrote:Jako duhovito....pogledaj malo Pervana možda nešto naučiš o humoru i duhovitosti
Sve je to u biti dobro, nisam ja pisao gluposti, tvoja shizofrenija te eliminira, to sa Tachijem ti nije trebalo, izdao si srpsku zivalj i onu bez organa, meni je to vrhunski. Sto se tice Pervana, on je baklava, za sitne duse.
ronnie wrote:
P.s. ti si čisti purger da ti smeta Bandić?
1- "čisti purgeri" više NE postoje .. to je izumrla vrsta (i po tati i mami, minimum tri-3 generacije u ZG)
Takvih više NEMA u ZG ...
2- ali ... ipak ne spadam u ove tvoje, dolje, koji još uvijek glasaju za spomenutog lopova
PS. Bandić PONOVO osuđen ..
ronnie wrote:
P.s. ti si čisti purger da ti smeta Bandić?
1- "čisti purgeri" više NE postoje .. to je izumrla vrsta (i po tati i mami, minimum tri-3 generacije u ZG)
Takvih više NEMA u ZG ...
2- ali ... ipak ne spadam u ove tvoje, dolje, koji još uvijek glasaju za spomenutog lopova
PS. Bandić PONOVO osuđen ..
Da, u pravu si, ja sam porijeklom i BiH, kao i ovaj lik na slici, a kaj to tebe smeta?
Možda ti smeta što smo raja poštena, i uz to radoholičari, i snađemo se svugdje, pa i u Hrvatskoj.
Mene ne dira niti najmanje jesi li purger ili nisi, ali znam otprilike kako se vi u ZG odnosite prema "dotepencima".