FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#8301 Re: FK Zeljeznicar

Post by hrasno38 »

Ako ce biti ovako dobra utakmica neka se igra bilo gdje, bar sto se mene tice.
southside

#8302 Re: FK Zeljeznicar

Post by southside »

U Monaku vjerovatno
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#8303 Re: FK Zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

Evo vam na RTRS snimak kompletne utakmice.
smurf

#8304 Re: FK Zeljeznicar

Post by smurf »

Ne mozemo reci da se nismo trudili, lopta je okrugla i tako to biva... :roll:
Nisam u stanju da se vracam i citiram, svaka cast ko je napisao da je ovo veceras pobjeda BH fudbala, svaka cast JUGU koji je aplauzom nagradio pobjednika Kup-a BiH :kravata:

Idemo dalje...

I da gube deset nula, s' JUGA bi se pjesma cula
MI TE VOLIMOOOOO MI TE VOLIMOOOOOO
Šibicar

#8305 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

LSD wrote:
Joey Tribbiani wrote:u nedjelju u 17.30 kolko ja znam.

Kao prvo cestitke borcu...kao drugu, pokazali smo da smo iznad njih za citavo kopllje sto se tice ljudskih kvaliteta. Ulaze za tri prsta (znaju kakva je to provokacija), prvi "navijac" koji je usao je provocirao i trazio belaj pa ga je policija izvela na trenuta sa tribine.
Hinjski, idiotski i seljacki bacaju baklju koja pada dva metra od mene i 20cm pored djevojke koja je dosla da prati tekmu a ne njih.

Zelim zamoliti da uhljupi koji mislie da su bolji stratezi od Fergusona i da su nekad bili bolji igraci od messi-ja zaobilaze mog Zelju i Grbavicu u sirokom luku. Mami pjevajte da ide napolje a ne Culumu, momku koji je perfektno odradio cijelu sezonu, momku kojem je citav stadion uvijek skandirao, momku koji uopste nije stoper, a odigrao je i to dosta solidno jer se tu nasao silom prilika, momku koji place kao malo dijete zbog kupa koji nikom ni nije bio u prvom planu. Volio bih da ovo cita. SVAKA MU CAST I HVALA ZA SVE, njemu i ostalim lavovima koji imaju nevjerovatan odnos prema plavom dresu i navijačima.

Idemo dalje, VOLIM TE ŽELJO!

@samo ovaj put...na tebe se odnosi veliki dio ovog posta. Sto ti ne stanes na gol kad si tako pametan i sposoban??? Namjestanj? :-) Nisi bas pri sebi, idi umij se
:thumbup: :thumbup: svaka cast na postu, nema se šta dodati- to je to ukratko.
Isto,tačno me poštedio pisanja.. :thumbup:
samo_ovaj_put

#8306 Re: FK Zeljeznicar

Post by samo_ovaj_put »

Joey Tribbiani wrote:u nedjelju u 17.30 kolko ja znam.

Kao prvo cestitke borcu...kao drugu, pokazali smo da smo iznad njih za citavo kopllje sto se tice ljudskih kvaliteta. Ulaze za tri prsta (znaju kakva je to provokacija), prvi "navijac" koji je usao je provocirao i trazio belaj pa ga je policija izvela na trenuta sa tribine.
Hinjski, idiotski i seljacki bacaju baklju koja pada dva metra od mene i 20cm pored djevojke koja je dosla da prati tekmu a ne njih.

Zelim zamoliti da uhljupi koji mislie da su bolji stratezi od Fergusona i da su nekad bili bolji igraci od messi-ja zaobilaze mog Zelju i Grbavicu u sirokom luku. Mami pjevajte da ide napolje a ne Culumu, momku koji je perfektno odradio cijelu sezonu, momku kojem je citav stadion uvijek skandirao, momku koji uopste nije stoper, a odigrao je i to dosta solidno jer se tu nasao silom prilika, momku koji place kao malo dijete zbog kupa koji nikom ni nije bio u prvom planu. Volio bih da ovo cita. SVAKA MU CAST I HVALA ZA SVE, njemu i ostalim lavovima koji imaju nevjerovatan odnos prema plavom dresu i navijačima.

Idemo dalje, VOLIM TE ŽELJO!

@samo ovaj put...na tebe se odnosi veliki dio ovog posta. Sto ti ne stanes na gol kad si tako pametan i sposoban??? Namjestanj? :-) Nisi bas pri sebi, idi umij se
u zabludi si momak velikoj,i ti i velika vecina navijaca zelja
sehicu padaju obje lopte na 5 metara od njega,i on stoji na gol liniji
ma da,culum je garant kriv

pjevati na poluvremenu "culume napolje"-80% sjevera je to pjevalo,a do juce je bio njabolji igrac zelje,cak ste ga i u reprezentaciju zvali
" svi u napad ........"-pa jel vas stid

nego,imal jos kupit onih majica,osvajaci kupa 2009/2010?
Manojlo1

#8307 Re: FK Zeljeznicar

Post by Manojlo1 »

hrasno38 wrote:Ako ce biti ovako dobra utakmica neka se igra bilo gdje, bar sto se mene tice.
Ma uredu to , manje vise sve je bilo ok...ali ne bi bilo korektno da se svaka mora igrati u SA...Jbg, prednost domaceg terena bi uvjek bila na strani Sarajeva ili Zelje..
Bem li ga, bar da bude nekakvo izvlacenje ili sl..
BSn

#8308 Re: FK Zeljeznicar

Post by BSn »

U porazu se dokazuje stvarna velicina - samo to neki nikada nece skontati, pa veceras pokazuju koliko su mali. Ali, takve su vec davno Manijaci opjevali u onoj "S juga se pjesma ori".

Jug je veceras pokazo koliko je velik', a nasa je sreca sto imamo igrace koji igraju srcem za tim - za razliku od mnogih drugih, cak i evropskih timova (ja zasluge za to, nekako, pridajem Sehi - a mozda sam i u krivu).

Sto se tice skandiranja Culumu - to moze samo neko ko nije pratio niti jednu drugu utakmicu osim one iz Banja Luke - a takvih je veceras bilo dosta (sto je i ocekivano).

I jos nesto - Visca je mnogo precizniji s bakljadom iza gola. :D
Fakat, momka moramo sacuvati pod svaku cijenu.
krig

#8309 Re: FK Zeljeznicar

Post by krig »

hrasno38 wrote:
krig wrote:
pape wrote:quote]

Ovo veceras je bila pobjeda BH fudbala. Objektivno u ove dvije utakmice nije niko pobjedio ali su pravila takva kakva su i Borac zasluzeno nosi pehar u Banja Luku. Da nije komentarisao Suko komentarisao bi vjerovatno neko ko bi imao vise simpatija za Zelju ali ja mislim da je Suko sasvim korektno obavio posao. Ako Borac uspije da sacuva ekipu sljedeca sezona ce biti jos bolja i neizvjesnija i nadam se da ce mo gledati sljedecu sezonu sto vise ovakvih utakmica sa punim stadionima i korektnim navijanjem. Po meni ovo je najkvalitetnije i najneizvjesnije finale kupa do sada mada je moje misljenje da u takvim utakmicama treba da se igra na pobjednika i da nerjeseni rezultati upravo budu ono sto im i samo ime kaze. U svakom slucaju ja se nadam da ce ove dvije ekipe ce odigrati jos jednu utakmicu superkupa gdje ce se ipak morati postici gol vise. Neposteno bi bilo i ne spomenuti veceras odlicno sudjenje. Ma sve je bilo za 10 osim sto bi licno volio da je pehar u rukama Zelje.
Svaka čast na komentaru, slažem se, pogotovo prva rečenica. Meni baš nešto posebno drago bilo vidjeti Džekinja i Pjanića. Vjeruj mi, iz sezone u sezonu ide nabolje, možda nekim brzim tempom,ali pomaka ima i što se tiče kvaliteta a pogotovo atmosfere, sve manje je vrijeđanja. A uz subotu Grbavica i Gradski stadion bez 10 000 ljudi nema se šta pričati :dance:
southside

#8310 Re: FK Zeljeznicar

Post by southside »

Ma finale superkupa se igra u Monaku
100% provjereno
Brkovic sredio
a Suko prenosi
Calavera

#8311 Re: FK Zeljeznicar

Post by Calavera »

Našim momcima ne smijemo ništa zamjeriti (mada su neki dali 150%, a neki odigrali u svom prosjeku). Borac je igrao dobro i svaka im čast.
Nemojte se obazirati na papanijadu i ovu balavurdiju po forumima, tu su moderatori da ih sankcionišu. Mi idemo dalje, idemo po titulu i da nas na kraju pred Vječnom bude minimalno 50 hiljada.

I DA GUBIŠ DESET NULA, S JUGA BI SE PJESMA ČULA, MI TE VOLIMOOOOOOOOOOO, MI TE VOLIMOOOOOOOOOOO !!!
PriNc_ba

#8312 Re: FK Zeljeznicar

Post by PriNc_ba »

nema teme o kupu pa ev ovde onda

ja samo da cestitam komsijama a i borcu na odlicnoj tekmi fkt i drago mi je se nije igrala uspavanka. zao mi je al stvarno sto niste uzeli kup al po prikazanom u dvije tekme borac za nijansu ako nista zasluzenije uzeo kup. vidim nesto se pominje da je namjestena tekma... cisto sumnjam al eto... steta samo onolike raje veceras i feshtalo bi se do zore garant po gradu al jbg...

sve u svemu dobar ambijent, tekma odlicna, bakljada isto super, krezavo navijanje mozda nekih 5 minuta ukupno da je valjalo bar po onome sto znam od vaseg repertoara pa zato kazem. po mom ukusu je bilo 5 minuta da je valjalo. prvi gol nije nikako sehicev. pala lopta na 8 metara i tu je skontao da nece stici izletiti i zato se i vratio i po meni je uradio najbolje sta je mogao. drugi gol pola pola sa culumom il ko je vec pogrijesio. sve u svemu odlicna tekma uz malo debilnu taktiku nabijanja pred kraj al hajd :) onaj iz borca mali "jovetic" ce da leti vrlo brzo negdje u evropeticu :)

sretno vam na proslavi titule pa da nam pijete krv na slamku neko vrijeme :D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#8313 Re: FK Zeljeznicar

Post by Admir_1984 »

PriNc_ba wrote:nema teme o kupu pa ev ovde onda

ja samo da cestitam komsijama a i borcu na odlicnoj tekmi fkt i drago mi je se nije igrala uspavanka. zao mi je al stvarno sto niste uzeli kup al po prikazanom u dvije tekme borac za nijansu ako nista zasluzenije uzeo kup. vidim nesto se pominje da je namjestena tekma... cisto sumnjam al eto... steta samo onolike raje veceras i feshtalo bi se do zore garant po gradu al jbg...

sve u svemu dobar ambijent, tekma odlicna, bakljada isto super, krezavo navijanje mozda nekih 5 minuta ukupno da je valjalo bar po onome sto znam od vaseg repertoara pa zato kazem. po mom ukusu je bilo 5 minuta da je valjalo. prvi gol nije nikako sehicev. pala lopta na 8 metara i tu je skontao da nece stici izletiti i zato se i vratio i po meni je uradio najbolje sta je mogao. drugi gol pola pola sa culumom il ko je vec pogrijesio. sve u svemu odlicna tekma uz malo debilnu taktiku nabijanja pred kraj al hajd :) onaj iz borca mali "jovetic" ce da leti vrlo brzo negdje u evropeticu :)

Samo ako ne odstampaju majice :D
PriNc_ba

#8314 Re: FK Zeljeznicar

Post by PriNc_ba »

Admir_1984 wrote:
PriNc_ba wrote:nema teme o kupu pa ev ovde onda

Samo ako ne odstampaju majice :D
a nek ste se vi svi sjatili odma na njihovu temu da ih prcate. jedva docekali, a kad oni nama ulete na temu onda ih ishkate i prijavljujete postove :-) hehehe polako :) sad cemo mi najebati kad titulu uzmu nece se moci ziviti od njih :lol:
Last edited by PriNc_ba on 20/05/2010 00:14, edited 2 times in total.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#8315 Re: FK Zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

Jel' ovo teren na Grbavici po najmanjim mogucim kriterijima UEFA.

Pogledaj samo kako su blizu korner zastavice pocetku kaznenog prostora,ili onaj krug u sredini terena koliko je blizu aut liniji...auuuuu :shock: :D . Vi bas smanjili ovaj teren,tj. dimenzije terena :D
hordasstuttgart

#8316 Re: FK Zeljeznicar

Post by hordasstuttgart »

Imal majica , za subotu. Ono mi smo Sampioni.
Banned user for reason “prekrsena pravila foruma”
» hordasstuttgart
7 dana.
lit3ro

#8317 Re: FK Zeljeznicar

Post by lit3ro »

hordasstuttgart wrote:Imal majica , za subotu. Ono mi smo Sampioni.
Ako si voljan da ti se koja posalje za Stutgart i posvetu cemo ti uradit???
LSD

#8318 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

-LIBERO- wrote:Jel' ovo teren na Grbavici po najmanjim mogucim kriterijima UEFA.

Pogledaj samo kako su blizu korner zastavice pocetku kaznenog prostora,ili onaj krug u sredini terena koliko je blizu aut liniji...auuuuu :shock: :D . Vi bas smanjili ovaj teren,tj. dimenzije terena :D
Šuti sad, niste se žalili da dimenzije terene kad ste pobjedili na Grbavici ;-)
Prinće, vidiš li da niko ne provocira niti likuje zbog titule :? titula je tu samo je pitanje koliko ce Laktaši primiti komada.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#8319 Re: FK Zeljeznicar

Post by Admir_1984 »

Vjeruj! wrote:Ne treba Borac pobijediti, nego ga treba poniziti kako bi se pokazala snaga i dao jasan znak ostalim amaterima da nema labavo. Nakon toga pokupovat najbolje igrace iz lige i pravac grupna faza LP.

Ko ne voli Zelju, ne treba da zivi!
:D

Neko je pisao "nemoj na Zelju peh prenosit" :-D :-D
Splinter wrote:
Vjeruj! wrote:Ne znas sta propustas, sad ce protiv Borca biti lom. 8-)
ciki jarane mogu te nesto zamoliti, ako ne mozes prestati navijati za zelju da bar propustis tu utakmicu sa borcem...
jbg ovo ne pricam napamet. ti si toliki maler da se pocinjem plasiti za rezultat, sta kazes ?? :mrgreen:
Last edited by Admir_1984 on 20/05/2010 00:35, edited 1 time in total.
PriNc_ba

#8320 Re: FK Zeljeznicar

Post by PriNc_ba »

LSD wrote:
-LIBERO- wrote:Jel' ovo teren na Grbavici po najmanjim mogucim kriterijima UEFA.

Prinće, vidiš li da niko ne provocira niti likuje zbog titule :? titula je tu samo je pitanje koliko ce Laktaši primiti komada.
ma ne govorim o likovanju na forumu vec o likovanju medju rajom. imam bruku raje manijaka pa ih valja trpiti :D zato kazem. a ovo ovde je zezancija samo :)
LSD

#8321 Re: FK Zeljeznicar

Post by LSD »

PriNc_ba wrote:
LSD wrote:

ma ne govorim o likovanju na forumu vec o likovanju medju rajom. imam bruku raje manijaka pa ih valja trpiti :D zato kazem. a ovo ovde je zezancija samo :)
Mah da si vidio kad je Borac zabio golove kad su mi pocele poruke dolaziti od pitara kolega, ljudi vrište od srece ccccc
Ali to je njihova opterecenost i njihova bruka, o tome cemo sutra na poslu porazgovarati pedagoški 8-)

Željovci,jest da smo ispali na šugav nacin i bezveze našim greškama, ali sjetimo se samo prošlih sezone pred 2.000 ljudi u Dolini i one patnje od utakmica...Osim i ekipa su za samo jednu sezonu stvari doveli na mnogo mnogo veci nivo.
Danas igramo fudbal,napadamo protivnika,stvaramo šanse,igramo pred 15.000 ljudi (a ne pred 2.000) igrali smo finale kupa ,titula nam se smiješi u Subotu.
Ovo je ogroman napredak za samo jednu sezonu :!:
Sjetimo se pocetka sezone, kad su nas Karlovci pobjedili 3-0 na pripremama, pa onda i Zrinjski 5-1...i još je Amar na brzinu sklepao tim, kao što sam kaže - 15 dana prije pocetka sezone :!: ovo su sve same cinjenice :!:
Naš tim ce biti samo jaci i organizovaniji u narednom periodu, ovo je tek pocetak Željine dominacije.
PriNc_ba

#8322 Re: FK Zeljeznicar

Post by PriNc_ba »

hehehe pa jbg i tu ima neke chari. ja nekad zajebavam nekad ne isto je tako i s druge strane. al realno veceras sam *ebo sve po spisku vasoj odbrani :D sto zbog kladionice sto zbog toga sto bi mi bilo draze da ste vi uzeli kup al et...
ARmAn1i

#8323 Re: FK Zeljeznicar

Post by ARmAn1i »

LSD wrote: Mah da si vidio kad je Borac zabio golove kad su mi pocele poruke dolaziti od pitara kolega, ljudi vrište od srece ccccc
Ali to je njihova opterecenost i njihova bruka, o tome cemo sutra na poslu porazgovarati pedagoški 8-)

Željovci,jest da smo ispali na šugav nacin i bezveze našim greškama, ali sjetimo se samo prošlih sezone pred 2.000 ljudi u Dolini i one patnje od utakmica...Osim i ekipa su za samo jednu sezonu stvari doveli na mnogo mnogo veci nivo.
Danas igramo fudbal,napadamo protivnika,stvaramo šanse,igramo pred 15.000 ljudi (a ne pred 2.000) igrali smo finale kupa ,titula nam se smiješi u Subotu.
Ovo je ogroman napredak za samo jednu sezonu :!:
Sjetimo se pocetka sezone, kad su nas Karlovci pobjedili 3-0 na pripremama, pa onda i Zrinjski 5-1...i još je Amar na brzinu sklepao tim, kao što sam kaže - 15 dana prije pocetka sezone :!: ovo su sve same cinjenice :!:
Naš tim ce biti samo jaci i organizovaniji u narednom periodu, ovo je tek pocetak Željine dominacije.
hehe bas ono kod 0-2.. lete sms-ovi.. nakon 2-2 kapa dole.. al jbg dobar je ovaj nas rivalitet, mahalski pravi 8-)

nego drugi dio posta vezan za nas, slazem se sa tobom i neocekivan napredak u svim pogledima.
a kako vidim ni raja nesto nije bas pretjerano nezadovoljna ovim neosvajanjem kupa..
borac zasluzeno dolazi do manjeg dijela kolaca :) nema sta
prava fudbalska predstava na grbavici i da je bar vise ovakvih utamica u nasoj napacenoj ligi.

p.s. aplauzom su nagradjeni osvajaci kupa, i sa juga i sa sjevera.. neko maloprije napisa da su izvizdani pa samo da dematujem.
i jos sam zaboravio napisat da su lesinari u ove dvije tekme na grbavici (liga i kup) imali vrlo dobro izdanje, solidan broj ljudi, dobar repertoar pjesama..gradska raja vidi se :-D
saso mange

#8324 Re: FK Zeljeznicar

Post by saso mange »

cestitam na skandiranju Hasetu
samo_ovaj_put

#8325 Re: FK Zeljeznicar

Post by samo_ovaj_put »

koji je onaj osim ljigavac
izjava nakon meca "borac dvije prilike-dva gola"
jado jadni,idi treniraj dinamo i postedi nas svojih gluposti i nepismenih izjava
i pregledaj utakmicu jos jednom

ps,edin visnja :lol:
Post Reply