Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
kory_galaktikos

#8301 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

roboth wrote:
kory_galaktikos wrote:aj kako mene ovo nervira..barsa jeu zadjnih 4-5 god trofejnija od reala i navijaci te barse gledaju nogomet samo kroz te godine...svi nesto govore o trofejima koje je real osvajo 50. god pa gdje su oni bili tad,nije im niko puskom branio da igraju i pobjedjuju madrid..ngomet je tu da se osvajaju trofeji,a trofeji se broje kroz cjelu istoriju a ne samo zadnjih par godina....

al necu vise o tome stvarno mi dojadilo..nego mene uzasno zanima sta su sinoc ronaldo i xabi rekli luki kad je tek usao ono,jbt prilaze mu ko da je vanzemaljac hah :P :P
Znas li ko je u osvajanju tih trofeja prije 50 i vise godina imao vaznu ulogu. Nacista (ono sto je Hitler bio u Njemackoj to je ovaj bio u Spaniji), a u dalju pricu necu da ulazim jer ces valjda sabrati dva i dva.
preokreni 2-3 str u rikverc il fino uzmi kaficu sebi i imas google pa ces vidjet da se grdno varas ;)
madFlava

#8302 Re: Real Madrid C.F.

Post by madFlava »

roboth wrote:
kory_galaktikos wrote:aj kako mene ovo nervira..barsa jeu zadjnih 4-5 god trofejnija od reala i navijaci te barse gledaju nogomet samo kroz te godine...svi nesto govore o trofejima koje je real osvajo 50. god pa gdje su oni bili tad,nije im niko puskom branio da igraju i pobjedjuju madrid..ngomet je tu da se osvajaju trofeji,a trofeji se broje kroz cjelu istoriju a ne samo zadnjih par godina....

al necu vise o tome stvarno mi dojadilo..nego mene uzasno zanima sta su sinoc ronaldo i xabi rekli luki kad je tek usao ono,jbt prilaze mu ko da je vanzemaljac hah :P :P
Znas li ko je u osvajanju tih trofeja prije 50 i vise godina imao vaznu ulogu. Nacista (ono sto je Hitler bio u Njemackoj to je ovaj bio u Spaniji), a u dalju pricu necu da ulazim jer ces valjda sabrati dva i dva.

Jel ono bi Franko ?

:lol:

Franko je kriv za sve. :D

kad je Franko cuo da u BiH spominju njegovo ime toliko, naglo se razljutio i poslao par zemljotresa da prodrmaju BiH i narod njen ;)
miki.ba

#8303 Re: Real Madrid C.F.

Post by miki.ba »

kory_galaktikos wrote:nego mene uzasno zanima sta su sinoc ronaldo i xabi rekli luki kad je tek usao ono,jbt prilaze mu ko da je vanzemaljac hah :P :P
Ma ništa samo im je Modric dao posljednje upute od trenera jer je doslo do pomjeranja kad je on ušao.
Šteta prava što real nije poderao ove patuljke kako su i zaslužili, fulili su 10 sansi.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#8304 Re: Real Madrid C.F.

Post by odesveuhonduras »

taxi_driver wrote:I corava koka nekad nadje zrno. Tako i real . Poslije godina i godina red je da jednu tekmu bude bolji. Samo sto su realovci kratkog sjecanja, pa sad ovo slave a sve unazad 5 godina zaboravili.
u zadnjih 5-6 utakmica barcelona je bila dosta bolja samo u onoj od prije heftu dana.. ali vi očito još živite u 2010. pa zaboravljate da ste zijanili dvije od zadnje 3, i da je real uzeo i ligu, a evo i ovaj trofejčić
kory_galaktikos

#8305 Re: Real Madrid C.F.

odesveuhonduras wrote:
taxi_driver wrote:I corava koka nekad nadje zrno. Tako i real . Poslije godina i godina red je da jednu tekmu bude bolji. Samo sto su realovci kratkog sjecanja, pa sad ovo slave a sve unazad 5 godina zaboravili.
u zadnjih 5-6 utakmica barcelona je bila dosta bolja samo u onoj od prije heftu dana.. ali vi očito još živite u 2010. pa zaboravljate da ste zijanili dvije od zadnje 3, i da je real uzeo i ligu, a evo i ovaj trofejčić
ma jok njima je jos u glavi onih 5:0 i samo se na to vade...ma neka oni pricaju o toj tekmi koliko hoce dokle god trofeji stizu u madrid nama lijepo ;)
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#8306 Re: Real Madrid C.F.

Post by odesveuhonduras »

ma nije mi čudno za njih koliko za Villanovu i Xavia koji sad nešto kake kako je Barcelona mogla dobiti sa 10 igrača, a zaboravljaju da su mogli gubiti 5:0 sa 11. Fol oni nešto ponosni bla, bla..

De ba jarane, razbio ih Real sinoć, isto kao što su oni razbili reala neku noć. Sad što ni jedan rezultat to ne pokazuje, i što je ispalo tako da real zbog gola više u gostima dobije okršaj je drugi par rukava.
ultima_palabra

#8307 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Pirata Granero ode u QPR za 8 miliona eura... sad je pitanje gdje će udomiti Kaku i Carvalha.
Vijetnamac13

#8308 Re: Real Madrid C.F.

Post by Vijetnamac13 »

City nam dosao u grupu
hljebarnik

#8309 Re: Real Madrid C.F.

Post by hljebarnik »

Obuca9 wrote:Jose nastavio da gazi. Nakon Portugala, Engleske i Italije, sad je i Španiju dodao na spisak zemalja u kojima je osvojio sve što se osvojiti može.
sljedeći cilj, osvajanje Lige Šampiona 8-)
hljebarnik

#8310 Re: Real Madrid C.F.

Post by hljebarnik »

Vijetnamac13 wrote:City nam dosao u grupu
to cemo da sameljemo u oba navrata :wink:

prvi put vec u Madridu 18.09 ! :dance:
kory_galaktikos

#8311 Re: Real Madrid C.F.

bgm na papiru haman najteza grupa...vidjet cemo kako ce to sve ic,idemo u veliku borbu najveci cilj LP :D
R9..

#8312 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

kory_galaktikos wrote:bgm na papiru haman najteza grupa...vidjet cemo kako ce to sve ic,idemo u veliku borbu najveci cilj LP :D
Ako nista bice zanimljivo....ali ne sumnjam da cemo zauzet prvo mjesto u grupi... :thumbup:
R9..

#8313 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

hljebarnik wrote:
Vijetnamac13 wrote:City nam dosao u grupu
to cemo da sameljemo u oba navrata :wink:

prvi put vec u Madridu 18.09 ! :dance:

Ubijamo ih ko tonja....ima da izginu ko rasada :run:
kory_galaktikos

#8314 Re: Real Madrid C.F.

R9.. wrote:
kory_galaktikos wrote:bgm na papiru haman najteza grupa...vidjet cemo kako ce to sve ic,idemo u veliku borbu najveci cilj LP :D
Ako nista bice zanimljivo....ali ne sumnjam da cemo zauzet prvo mjesto u grupi... :thumbup:
a bit ce zanimljivo to bec daljneg...ma i ja mislim da bi trebali bit prvi
kory_galaktikos

#8315 Re: Real Madrid C.F.

Lass u Anzhiu haman :/
ruud

#8316 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

dobar je Lass, moze igrati i zadnjeg veznog i desnog beka...
al eto ako kakve pare daju valjane, nek' ide :mrgreen:

valjalo bi kada bi Essien dosao, barem na posudbu, on je dobar-polivalentan igrac.

imamo jos 10ak minuta da sazanamo :mrgreen:
kory_galaktikos

#8317 Re: Real Madrid C.F.

Lud i ponosan wrote:
kory_galaktikos wrote:Lass u Anzhiu haman :/
:?:

Onda je desni bek prioritet prioriteta. Zamjene za Arbelou nema. Jedino Ramos, ali onda nedostaje stoper.

Mislim da ce jos jedan transfer biti realizovan do kraja prelaznog roka.
na njihovj str na wikipedii lass kao njihov igrac jbg..
a treba pod hitno valjda ce bit nesto,sta li je sa kakom
ruud

#8318 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

Kaka i Carvalho ce ostati 100%, to su zadnje informacije :mrgreen:

na wikipediji Lassu pise da je od 2012 igrac Kasimpase :-)

edit: evo se sad promjenilo i pise, Fenerbahce...

neko se bas zafrkava :mrgreen:
Last edited by ruud on 01/09/2012 00:03, edited 1 time in total.
kory_galaktikos

#8319 Re: Real Madrid C.F.

ma znat cemo sve sutra valjda heh..samo nije bilo nekog famoznog prelaza o tome bi se vec brujalo heh :-D
ruud

#8320 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

evo sad ne pise ni Kasimpasa ni Fener, sto se neko igra na Wikici :mrgreen:

pa eto mozda je i bolje sto je ostao, moze igrati i zadnjeg veznog i desnog beka...

Carvalho je ocigledno ostao, ali nama treba kvalitetan stoper, ne mogu Ramos i Pepe svaku igrati,
a Carvalho i Albiol i nisu neki extra igraci, Carvalho je u godinama...

o desnom beku da ne govorim...
Po ovim pitanjima sam i ocekivao vise od Madrida u zadnja 2-3 dana prelaznog roka...
ruud

#8321 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

Essien je strasan igrač, moze igrati zadnjeg veznog i stopera :thumbup:

samo meni ovo nije jos sigurno, jedini izvor ove informacije je Marca ;-)
kory_galaktikos

#8322 Re: Real Madrid C.F.

ma essien jest klasa igrac,al i godine ga zezaju i povredu je imo neku zajebanu prosle god,a i ako imamo ijednu dobru poziciju to je zadnji vezni..sta li je mou sad skonto ajd ga zna
ruud

#8323 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/Home.htm
ovo mi je homepage amidze mi, sta im treba toliko da prevedu hehehe :mrgreen:

Essien zvijeer :thumbup:
zna Mourinho KOGA i ZASTO dovodi !

doduse ne treba ga napucavat, ali zasigurno ce biti od koristi jer moze igrati na par pozicija, samo da ga Mourinho kroz trenazni proces provuce da u formu uđe :mrgreen:
Madrid

#8324 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Ma tu nekako imam neutralno misljenje, Esien je u svoje vrijeme bio jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji, ali sada, kad ne igra skoro 2-3 godine...
I United se tako zaletio prema onom iz Bayerna bio, ali mi se nismo toliko zahebali, pa smo samo posudili :D
todd_smith

#8325 Re: Real Madrid C.F.

Post by todd_smith »

Essien i sa povredom je tata fudbala za Khediru ;-)
Post Reply