Mislim da ima ulogu u ekipi koju ima Xabi Alonso u Realu, samo je rekao bih bolji igrač od njeg. Xavi je ipak malo više naprijed.erik2 wrote:Misliš Xavi Hernandez ?Baudelaire wrote:Mislim da će City u budućnosti nuditi pravo bogatstvo za Busquetsa jer je upravo onaj tip igrača koji im fali. Jedan od najbitnijih za Barceloninu igru, Xabi Alonso, samo još naprednija njegova verzija usudio bih se reći.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Baudelaire
#8301 Re: FC Barcelona
- erik2
#8302 Re: FC Barcelona
Do mene je, previdio sam onaj zarezBaudelaire wrote:Mislim da ima ulogu u ekipi koju ima Xabi Alonso u Realu, samo je rekao bih bolji igrač od njeg. Xavi je ipak malo više naprijed.erik2 wrote:Misliš Xavi Hernandez ?Baudelaire wrote:Mislim da će City u budućnosti nuditi pravo bogatstvo za Busquetsa jer je upravo onaj tip igrača koji im fali. Jedan od najbitnijih za Barceloninu igru, Xabi Alonso, samo još naprednija njegova verzija usudio bih se reći.
- Gandalf
#8304 Re: FC Barcelona
siroti Hospitalet
čeka ga sudbina Batea
-
todd_smith
#8305 Re: FC Barcelona
Ne navijam za Barcu tj. nisam "katalonac" (barem u smislu kao da je to moja drzava kao neke osobe ovdje
), ali drago mi je kada dobiju, isto kao sto mi je drago kada siluju Madrid iz sezone u sezonu, i ponekad Mancester
ali ovaj mali Alcantra....mozda pocnem navijati kako treba samo zbog njega
Igracina i po, i tek mu 20 godina
ali ovaj mali Alcantra....mozda pocnem navijati kako treba samo zbog njega
Igracina i po, i tek mu 20 godina
- Distortion
#8306 Re: FC Barcelona
Bogami se Guardila hvata za glavu nakon ovog pada Inieste u duele s golmanom. Stavrno bi previse bilo da se i Iniesta povrijedi. Protiv ovih treceligasa forsirat Xavija, Iniestu, Buskea, Piqea, Puyola je velika greska...
Iniesta je izasao van terena, zamjenjen...mislim da se ne radi o nekoj ozbiljnijoj povredi ali se Guardiola kocka...
Iniesta je izasao van terena, zamjenjen...mislim da se ne radi o nekoj ozbiljnijoj povredi ali se Guardiola kocka...
- erik2
#8307 Re: FC Barcelona
Distortion wrote:Bogami se Guardila hvata za glavu nakon ovog pada Inieste u duele s golmanom. Stavrno bi previse bilo da se i Iniesta povrijedi. Protiv ovih treceligasa forsirat Xavija, Iniestu, Buskea, Piqea, Puyola je velika greska...
Izgleda zadnja loža.
-
LSD
#8308 Re: FC Barcelona
Baš tako, zadnja loža...onaj ljekar je to pokazivao...ne znam zašto ovo treba Guardiolierik2 wrote:Distortion wrote:Bogami se Guardila hvata za glavu nakon ovog pada Inieste u duele s golmanom. Stavrno bi previse bilo da se i Iniesta povrijedi. Protiv ovih treceligasa forsirat Xavija, Iniestu, Buskea, Piqea, Puyola je velika greska...
Izgleda zadnja loža.
-
Baudelaire
#8309 Re: FC Barcelona
Alcantari će Xavi i Iniesta za dvije ili max. tri godine sjediti na klupi, ja sam u to ubijeđen. Zato i kažem, da ako se ne dese kakve krupne gluposti u Barceloni, tipa dovođenja nekakvog majmuna na klupu ili funkciju predsjednika, Barcelona će u narednih deset godina svake sezone konkurisati za titulu Lige prvaka.
-
5 0 5
#8310 Re: FC Barcelona
Pravilo je u spanskom kupu da najmanje 7 igraca iz prvog tima mora poceti utakmicu. Na taj nacin zele da podignu kvalitet tih utakmica a ne da budu revijalne (kao ova veceras). Mislim da je to razlog.LSD wrote:Baš tako, zadnja loža...onaj ljekar je to pokazivao...ne znam zašto ovo treba Guardiolierik2 wrote:Distortion wrote:Bogami se Guardila hvata za glavu nakon ovog pada Inieste u duele s golmanom. Stavrno bi previse bilo da se i Iniesta povrijedi. Protiv ovih treceligasa forsirat Xavija, Iniestu, Buskea, Piqea, Puyola je velika greska...
Izgleda zadnja loža.![]()
ne kontam kakvi su mu to rezoni da forsira ove kljucne prvotimce protiv ocigledno slabijih timova....možda nije zadovoljan njihovom formom, pa zato - jedino to ima neke logike....zbog ovakvih rizika su vec izgubili Villu protiv onih arapa.
- Distortion
#8311 Re: FC Barcelona
Odmah je izvadio Xavija....
Guardiola nije imao potrebe da forsira prvotimce u ovoj utakmici i to mu se obilo o glavu, nazalost. Nadam se da Iniesta nece duze odsustvovat mada svaka povreda ostavi traga...
Malio Tello nabrijan skroz, dao gol, asistencija, sad opet imao doabr prodor, kakav laznjak i brzina
Guardiola nije imao potrebe da forsira prvotimce u ovoj utakmici i to mu se obilo o glavu, nazalost. Nadam se da Iniesta nece duze odsustvovat mada svaka povreda ostavi traga...
Malio Tello nabrijan skroz, dao gol, asistencija, sad opet imao doabr prodor, kakav laznjak i brzina
- Charuga
- Globalni moderator
#8312 Re: FC Barcelona
Nezgodno za ove male ekipe protiv kojih igra sa nekim drugim sastavom je to sto su i ti mladi igraci zeljni dokazivanja. Evo vec je 7:0 a do kraja ima 35 minuta.
- mrtva kokoš
#8314 Re: FC Barcelona
15 dana pauze za iniestu
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#8315 Re: FC Barcelona
Da.šime.sparina wrote:15 dana pauze za iniestu
Medical report: Iniesta has a little rupture in his left hamstrings, he's predicted to be out for 2 weeks.
- skenderija04
#8316 Re: FC Barcelona
Dok traje utakmica dvije kratke vijesti:
- Iniesta parcijalno napuknuce misica po prvim procjenama 15 dana postede
- Adriano Galliani potvrdio da ce Seidou Keita biti novi igrac Milana od sljedece sezone
- Iniesta parcijalno napuknuce misica po prvim procjenama 15 dana postede
- Adriano Galliani potvrdio da ce Seidou Keita biti novi igrac Milana od sljedece sezone
-
Baudelaire
#8317 Re: FC Barcelona
505sCrtom: To fakat pravilo? Jako je glupo onda, ako je ikakvo takmičenje dobra prilika za mlade igrače da stasaju i preuzmu na sebe odgovornost igranja za veliki tim, onda je to kup.
-
5 0 5
#8318 Re: FC Barcelona
eno dali su malo i njima loptu da se igraju.
- Charuga
- Globalni moderator
#8319 Re: FC Barcelona
I odmah im uvalili i osmi, da se ne opuste previse ..505sCrtom wrote:eno dali su malo i njima loptu da se igraju.
-
LSD
#8320 Re: FC Barcelona
Baudelaire wrote:505sCrtom: To fakat pravilo? Jako je glupo onda, ako je ikakvo takmičenje dobra prilika za mlade igrače da stasaju i preuzmu na sebe odgovornost igranja za veliki tim, onda je to kup.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#8321 Re: FC Barcelona
Izvor? Nešto mi se to čini nemoguće, imajući u vidu koliko Guardiola "voli" Keitu (i to ističe često).skenderija04 wrote:- Adriano Galliani potvrdio da ce Seidou Keita biti novi igrac Milana od sljedece sezone
- skenderija04
#8322 Re: FC Barcelona
http://translate.googleusercontent.com/ ... fByBxYhcTQEntropio wrote:Izvor? Nešto mi se to čini nemoguće, imajući u vidu koliko Guardiola "voli" Keitu (i to ističe često).skenderija04 wrote:- Adriano Galliani potvrdio da ce Seidou Keita biti novi igrac Milana od sljedece sezone
-
5 0 5
#8323 Re: FC Barcelona
oni misle da ce s tim podici vaznost kupa. veca zainteresovanost i tako. ima logike. zele jak kup, ne sansu za eksperimentisanje. ne sjecam se tacno tog pravila ali mislim da se utakmica mora poceti sa 7 prvotimaca. golman je automatski iz rezerve, svi nespanci su otputovali i zbog toga je Pep morao uzeti ove koje ima. ali vidis da ih je poceo jako brzo mjenjati. za Puyola je dobro da udje u formu, steta za Iniestu.Baudelaire wrote:505sCrtom: To fakat pravilo? Jako je glupo onda, ako je ikakvo takmičenje dobra prilika za mlade igrače da stasaju i preuzmu na sebe odgovornost igranja za veliki tim, onda je to kup.
-
5 0 5
#8324 Re: FC Barcelona
Ovo za Keitu. Ja mislim da je on vise nezadovoljan jer igra jako malo. Petnestak minuta pred kraj. Vjerujem da ce u Italiji igrati dosta vise. A steta. Jer je on jako vrijedan i pouzdan igrac.skenderija04 wrote:http://translate.googleusercontent.com/ ... fByBxYhcTQEntropio wrote:Izvor? Nešto mi se to čini nemoguće, imajući u vidu koliko Guardiola "voli" Keitu (i to ističe često).skenderija04 wrote:- Adriano Galliani potvrdio da ce Seidou Keita biti novi igrac Milana od sljedece sezone
-
todd_smith
#8325 Re: FC Barcelona
Bjezi ba zao mi vise gledati ovaj Hosp