Pričaju mi dvojica malaca iz mahale kako ih je jedan naš komšija, katolik (odličan insan i pravi komšija
-I?
-I mi proučili ''kul ja ejju'' i on nam dao po marku i rek'o ''aferim!''
BHF_Manijak wrote:Zao mi Irish,kasno vec...Irish wrote:Cuj ti momak, i sutra je neparna noc...nemoj da ti kakva tekma odvuce paznjuBHF_Manijak wrote:
Ma ja ba,odvlaci mi paznjuJa sve neka bona da cujemo malo,a ona jok...Ko zensko...
![]()
![]()
![]()

Ima za tebe jedan jednostavan kolač, dilberove usnepaja patak wrote:@homeart joj koji naziv, ne mogu sebi jos doci![]()

arzuhal wrote:Tobe jarabi, neke me asocijacije podsjetiše, pa se opet zasmijah..![]()
Pričaju mi dvojica malaca iz mahale kako ih je jedan naš komšija, katolik (odličan insan i pravi komšija) sreo pred kućom, pa ih zamolio da mu nešto prouče, neku suru, šta znaju.
-I?
bas likarzuhal wrote:Tobe jarabi, neke me asocijacije podsjetiše, pa se opet zasmijah..![]()
Pričaju mi dvojica malaca iz mahale kako ih je jedan naš komšija, katolik (odličan insan i pravi komšija) sreo pred kućom, pa ih zamolio da mu nešto prouče, neku suru, šta znaju.
-I?
ko naizmislja sve ono Bog mu pameti daoHomeArt wrote:Ima za tebe jedan jednostavan kolač, dilberove usnepaja patak wrote:@homeart joj koji naziv, ne mogu sebi jos doci![]()
![]()
ma kakav prevod, cojek dao po markuBHF_Manijak wrote:arzuhal wrote:Tobe jarabi, neke me asocijacije podsjetiše, pa se opet zasmijah..![]()
-I?
-I mi proučili ''kul ja ejju'' i on nam dao po marku i rek'o ''aferim!''![]()
![]()
Sreca pa ne upita za prevod
Jo' malacaarzuhal wrote:Tobe jarabi, neke me asocijacije podsjetiše, pa se opet zasmijah..![]()
-I?
paja patak wrote:ko naizmislja sve ono Bog mu pameti daoHomeArt wrote:Ima za tebe jedan jednostavan kolač, dilberove usnepaja patak wrote:@homeart joj koji naziv, ne mogu sebi jos doci![]()
![]()
HomeArt wrote:
Eh sad, vidi manijaka i sve će ti biti jasno![]()
Hajd' i nekako ovaj pupak i usne ali kako nastade Kadun butić
Ko?Ma jok bolan,nego nas strah da nas brat Ahmmed ne rastjera koliko smo se zadali u slatkoBHF_Manijak wrote:Gdje se ovo hanume razbjezase?!JEl pocela prica oko pravlenja kolace noge se uhvatise
Nemoj meni recepata ziva bila...Jedva jaja skuham,kad je kakva frka pa rucka nema...giordania wrote:Ko?Ma jok bolan,nego nas strah da nas brat Ahmmed ne rastjera koliko smo se zadali u slatkoBHF_Manijak wrote:Gdje se ovo hanume razbjezase?!JEl pocela prica oko pravlenja kolace noge se uhvatise![]()
Recepti samo na pp
Ahmo? Ma neće dobar to insangiordania wrote:Ko?Ma jok bolan,nego nas strah da nas brat Ahmmed ne rastjera koliko smo se zadali u slatkoBHF_Manijak wrote:Gdje se ovo hanume razbjezase?!JEl pocela prica oko pravlenja kolace noge se uhvatise![]()
Recepti samo na pp
Pa budu li cemu?BHF_Manijak wrote:Nemoj meni recepata ziva bila...Jedva jaja skuham,kad je kakva frka pa rucka nema...giordania wrote:Ko?Ma jok bolan,nego nas strah da nas brat Ahmmed ne rastjera koliko smo se zadali u slatkoBHF_Manijak wrote:Gdje se ovo hanume razbjezase?!JEl pocela prica oko pravlenja kolace noge se uhvatise![]()
Recepti samo na pp![]()
Neka, uljepsat ce mu se sutra dan kad pocne iscitavat sahifeHomeArt wrote:Ahmo? Ma neće dobar to insangiordania wrote:Ko?Ma jok bolan,nego nas strah da nas brat Ahmmed ne rastjera koliko smo se zadali u slatkoBHF_Manijak wrote:Gdje se ovo hanume razbjezase?!JEl pocela prica oko pravlenja kolace noge se uhvatise![]()
Recepti samo na pp![]()
Meni žao što kolege nema kad je ovoliko slatko ovdje, baš šteta
giordania wrote: Pa budu li cemu?Mozes bolan recept proslijediti hanumi,nek vjezba
![]()
btw,vidi @sahana i @arze,svasta znaju napravit,lista je podugacka
Mogli bi bar jednu sliku dolme stavit,ako se naljuti da ga ne drzi dugo.Beli je lijepo kad nam navratiHomeArt wrote:Ahmo? Ma neće dobar to insangiordania wrote:Ko?Ma jok bolan,nego nas strah da nas brat Ahmmed ne rastjera koliko smo se zadali u slatkoBHF_Manijak wrote:Gdje se ovo hanume razbjezase?!JEl pocela prica oko pravlenja kolace noge se uhvatise![]()
Recepti samo na pp![]()
Meni žao što kolege nema kad je ovoliko slatko ovdje, baš šteta
Al da joj bude koncentracija na nivou kad budes prosljedjivaoBHF_Manijak wrote:giordania wrote: Pa budu li cemu?Mozes bolan recept proslijediti hanumi,nek vjezba
![]()
Moja ti,kad muka natjera zna musko i pitu razvit![]()
![]()
Vidis to za hanumu sam mogo razmislit...Svidja mi se ideja![]()
Ma neka mu se i večeras bar štuca malo, kolega, kolega, kolega...BHF_Manijak wrote:
Neka, uljepsat ce mu se sutra dan kad pocne iscitavat sahife![]()
![]()
Ma ja ba,da ne pocne kod tebe bacat neuspjele kolace,nek vjezba za vaktaBHF_Manijak wrote:giordania wrote: Pa budu li cemu?Mozes bolan recept proslijediti hanumi,nek vjezba
![]()
Moja ti,kad muka natjera zna musko i pitu razvit![]()
![]()
Vidis to za hanumu sam mogo razmislit...Svidja mi se ideja![]()
ma nece, bar je kolegu lahko oraspolozitigiordania wrote:
Mogli bi bar jednu sliku dolme stavit,ako se naljuti da ga ne drzi dugo.Beli je lijepo kad nam navrati
HoŠ da covjeku pozli u snu,neka bolan....HomeArt wrote:Ma neka mu se i večeras bar štuca malo, kolega, kolega, kolega...BHF_Manijak wrote:
Neka, uljepsat ce mu se sutra dan kad pocne iscitavat sahife![]()
![]()