Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
NediM17 wrote: ↑26/08/2022 12:57
PolaHko, prvo skociti pa reci hop.
Vidjecemo kakvi ce izborni rezultati bit', ko ce se kome prodati, ko ce se s kim prokurvati itd.
Trojka nema jedinstvenu listu, svako za se travu pase, koalicije ce se praviti nakon izbora,bumo vid'li, ko prezivi pricace.
Da samo nisi izostavio "znam ja nas, jebo ti nas", poredao bi sve moderne whatabout postapalice poznate homo kantonikusu.
NediM17 wrote: ↑26/08/2022 12:57
PolaHko, prvo skociti pa reci hop.
Vidjecemo kakvi ce izborni rezultati bit', ko ce se kome prodati, ko ce se s kim prokurvati itd.
Trojka nema jedinstvenu listu, svako za se travu pase, koalicije ce se praviti nakon izbora,bumo vid'li, ko prezivi pricace.
Da samo nisi izostavio "znam ja nas, jebo ti nas", poredao bi sve moderne whatabout postapalice poznate homo kantonikusu.
Homo cantonicus ssp. sarajevoensis, da budNemo skroz politicki korektni.
Dobro sada, hoće li se provozati tramvaj do prvoga, ili neće? Juče sam malo gledao, ima tu još dosta posla. Ne treba žuriti, zbog sigurnosti i kvalitete posla, a y... sda i njihovo kmečanje.
Prvi Sprat wrote: ↑26/08/2022 14:44
Dobro sada, hoće li se provozati tramvaj do prvoga, ili neće? Juče sam malo gledao, ima tu još dosta posla. Ne treba žuriti, zbog sigurnosti i kvalitete posla, a y... sda i njihovo kmečanje.
Realno je 80% posla zavrseno, naravno da ne treba zuriti.
Niko normalan nece zamjeriti ako se radovi zavrse sa 15 dana zakasnjenja. A SDA moze da zvoca koliko hoce o rokovima.
Naravno da Steta ne treba da da ostavku, vec da nastavi ovim ritmom i onda ce LOT2 biti gotov prije planiranog termina.
provozat će testni ali za nas neće biti garant do izbora
valja sve završit finalizirat taman 15-20 dana
zemlja ovo ono sklanjanje i selidba materijala ovo ono
cca 9. mjesec 25. dan
rad na remizi ne računam u rad jer to nećemo vidjeti osim one prometnice
također rad na željezničkoj nećemo osjetiti osim one velike raskrsnice
i također rad na skenderiji...
to nas pretjerano ne zanima... biće u roku
ali ne utiče mnogo na čovjeka
jer dugo već nemamo šesticu na skenderiji
niti nas plaho interesira remiza
a željeznička varijanta ne radi otkako su napravili mini remizu
"Nova tramvajska pruga u Sarajevu će se raspasti za dvije godine jer je pogrešno dosta toga urađeno. Stara pruga je trajala 30-40 godina a za ovu novu nisam siguran da će dugo trajati"
Registarska tablica wrote: ↑26/08/2022 15:53
"Nova tramvajska pruga u Sarajevu će se raspasti za dvije godine jer je pogrešno dosta toga urađeno. Stara pruga je trajala 30-40 godina a za ovu novu nisam siguran da će dugo trajati"
Black swan wrote: ↑26/08/2022 14:25
na cengic vili ce
logicno
početi praviti
kada se u potpunosti završi pruga ilidža čvila
da buseve prebace na čengic vila skenderija/baščaršija
to je drugi lot
A da bi to uradilo trebalo bi napraviti okretaljku koju su prebacili u drugi lot. Uz raskrsnicu remiza.
Prvi Sprat wrote: ↑26/08/2022 14:44
Realno je 80% posla zavrseno, naravno da ne treba zuriti.
Niko normalan nece zamjeriti ako se radovi zavrse sa 15 dana zakasnjenja. A SDA moze da zvoca koliko hoce o rokovima.
Naravno da Steta ne treba da da ostavku, vec da nastavi ovim ritmom i onda ce LOT2 biti gotov prije planiranog termina.
Možda nije loše malo probiti rokove, dati povoda sda majmunima da arlauču.