SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- kloniran
#8301 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
na tim dionicama ordiniraju prave kamikaze, u ostatku drzav su pioniri u odnosu na vozace gore na tim dionicama
- vješalica
#8302 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jašta
gore prema romaniji kad ideš prema goraždu cijelom dionicom
pa sa ove druge strane preko foče ista stvar
uvijek treba sadaku dat pa krenuti
sve budaletine nad budaletinama
gore prema romaniji kad ideš prema goraždu cijelom dionicom
pa sa ove druge strane preko foče ista stvar
uvijek treba sadaku dat pa krenuti
sve budaletine nad budaletinama
-
zdruzdjo
#8303 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma to su tuda najvise lokalne lole koje tom dionicom voze i pijani i umorni, zdravi, bolesni, sa kurvanja, sa sjela.....
Takvi poznaju taj put ko dzep.....ali i lav je kralj pa ne zivi duze.
Ja sam jednom isao iz gorazda i uhvatio me umor i sove spopale. Negdje stopa lik iz dgs-a. Haj stanem reko da malo razbijem dosadu.
Lik mi je u po frke negdje poceo pjevati kao za moju dusu. On na sjelima obicno vodi pjevanje pa eto da mi pokaze.
Jest pjevao narodnjake ali nije vadio "džigernjače".
Jedna od onih voznji sto se pamte.
Negdje oko podromanije policija zaustavlja. Ja stajem a on samo otvori prozor jebase on i policajac jedan drugom majku i " fameliju" onako na haverskom osnovu nesto se dogovorise za neko sjedenje i mahnu policajac samo da razgulimo.
Ja sam jednom isao iz gorazda i uhvatio me umor i sove spopale. Negdje stopa lik iz dgs-a. Haj stanem reko da malo razbijem dosadu.
Lik mi je u po frke negdje poceo pjevati kao za moju dusu. On na sjelima obicno vodi pjevanje pa eto da mi pokaze.
Negdje oko podromanije policija zaustavlja. Ja stajem a on samo otvori prozor jebase on i policajac jedan drugom majku i " fameliju" onako na haverskom osnovu nesto se dogovorise za neko sjedenje i mahnu policajac samo da razgulimo.
- MOSALJOZE
#8304 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Moram kvotat
zdruzdjo wrote:Ma to su tuda najvise lokalne lole koje tom dionicom voze i pijani i umorni, zdravi, bolesni, sa kurvanja, sa sjela.....
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
-
Nepass
#8306 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja mislim da je na romaniji "cvaja" izmisljena 
Koliko sam se udesa, pijanih lola u jettama i golfovima nagledao. Jednom svinje pobjegle iz stale preko ceste jedva zakocio, neki dan po mraku konji galopiraju, ne znam kako sam izbjegao. Svega gore bude..
Koliko sam se udesa, pijanih lola u jettama i golfovima nagledao. Jednom svinje pobjegle iz stale preko ceste jedva zakocio, neki dan po mraku konji galopiraju, ne znam kako sam izbjegao. Svega gore bude..
-
Naslovnica
#8307 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hahaha, tačno tako.zdruzdjo wrote:Ma to su tuda najvise lokalne lole koje tom dionicom voze i pijani i umorni, zdravi, bolesni, sa kurvanja, sa sjela.....
Po Romaniji i okolini nije rijetkost sresti dvojku bez tablica, vozi role najnormalnije
- Logovan
- kafanski_covjek
#8309 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
izvrno ga lola
konobar...daj kafani sta pije a meni ponovi
konobar...daj kafani sta pije a meni ponovi
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#8310 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jucer isao do Bijeljine,na izlazu iz Mokrog,taman uzbrdo,sudar 3 auta,dva u livadu,a jedan u kanalu zavrsio. Vidio sam Focusa na kamionu,naprijed raznesen,ova dva dole u njivi nisam vidio kako su zavrsili.MOSALJOZE wrote:![]()
Moram kvotatzdruzdjo wrote:Ma to su tuda najvise lokalne lole koje tom dionicom voze i pijani i umorni, zdravi, bolesni, sa kurvanja, sa sjela.....
- mali_milojica
#8311 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jel ovo zemljotres ili mi se cini?
Lijepo se ljuljalo.
Lijepo se ljuljalo.
-
suspect_zero
#8312 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
mali_milojica wrote:Jel ovo zemljotres ili mi se cini?
Lijepo se ljuljalo.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/zemljotr ... /161031042
-
BadBoy
#8313 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma kako to vi osjetite ja nikad ništa :/
- Logovan
#8314 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Šta se žališ? I bolje da ne osjetiš, budi sretan.BadBoy wrote:Ma kako to vi osjetite ja nikad ništa :/
- O'zone
- Globalni moderator
#8315 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Znači tip jbe i ne vadi
Nevjerovatno / U šest dana od iste osobe oduzeta dva vozila: Duguje 32.000 KM
31. 10. 2016.
Portal Radiosarajevo.ba prije nekoliko dana objavio je vijest o tome da je od "rekordera" u neplaćanju kazni, izvjesnog H.B. iz Sarajeva, koji je tada dugovao 32.440 KM, na području Ilijaša oduzeto vozilo VW Transporter.
Kako je tada javio MUP KS-a, H.B. iz Sarajeva je zatečen da upravlja putničkim motornim vozilom marke VW Transporter, s nepripadajućim registarskim tablicama. Obavljenim uvidom u registre prekršajnih evidencija i novčanih kazni, utvrđeno je da je on višestruki povratnik u vršenju teških prekršaja iz oblasti ZOOBS-a na putevima u BiH, kažnjivih po članu 235. istog Zakona, a u Registru novčanih kazni ima dug u iznosu od 32.440,00 KM.
Samo šest dana kasnije, ponovo na području Ilijaša, pripadnici V Policijske uprave su zaustavili istu osobu u drugom vozilu iste marke - VW Transporter, ponovo s nepripadajućim registarskim tablicama.
Ovo je za portal Radiosarajevo.ba potvrđeno u Službi za odnose s javnošću Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo.
Obavljenim uvidom u registre prekršajnih evidencija i novčanih kazni, utvrđeno je da H.B. ovaj put u Registru novčanih kazni ima dug u iznosu od 32.499,60 KM. Dakle, za 59,60 KM više nego šest dana ranije.
Tako je u samo šest dana sarajevska policija od iste osobe oduzela dva različita vozila.
- vješalica
#8316 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
konfiskovati vozila i uništiti tablice koje koristi kriminalac jebeniO'zone wrote:Znači tip jbe i ne vadi
Nevjerovatno / U šest dana od iste osobe oduzeta dva vozila: Duguje 32.000 KM
31. 10. 2016.
Portal Radiosarajevo.ba prije nekoliko dana objavio je vijest o tome da je od "rekordera" u neplaćanju kazni, izvjesnog H.B. iz Sarajeva, koji je tada dugovao 32.440 KM, na području Ilijaša oduzeto vozilo VW Transporter.
Kako je tada javio MUP KS-a, H.B. iz Sarajeva je zatečen da upravlja putničkim motornim vozilom marke VW Transporter, s nepripadajućim registarskim tablicama. Obavljenim uvidom u registre prekršajnih evidencija i novčanih kazni, utvrđeno je da je on višestruki povratnik u vršenju teških prekršaja iz oblasti ZOOBS-a na putevima u BiH, kažnjivih po članu 235. istog Zakona, a u Registru novčanih kazni ima dug u iznosu od 32.440,00 KM.
Samo šest dana kasnije, ponovo na području Ilijaša, pripadnici V Policijske uprave su zaustavili istu osobu u drugom vozilu iste marke - VW Transporter, ponovo s nepripadajućim registarskim tablicama.
Ovo je za portal Radiosarajevo.ba potvrđeno u Službi za odnose s javnošću Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo.
Obavljenim uvidom u registre prekršajnih evidencija i novčanih kazni, utvrđeno je da H.B. ovaj put u Registru novčanih kazni ima dug u iznosu od 32.499,60 KM. Dakle, za 59,60 KM više nego šest dana ranije.
Tako je u samo šest dana sarajevska policija od iste osobe oduzela dva različita vozila.
i poslati ga u zatvor zbog više krivičnih djela
i ta kaznica od cca 60KM je lakrdija od strane policije
- Logovan
#8317 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Još malo, pa će zaokružiti na 33 milje jebo mater.
- drndalo
#8318 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zar koristenje laznih tablica ne spada vec u krivicna djela laznih dokumenata, a ne samo saobracajni prekrsaj...?
- JThomas
- mali_milojica
#8320 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zastara je nakon 5 godina i dug se oprasta.
Dakle ako ima 33 000 KM duga.
U 5 godina imate cca 1800 dana.
Frajer je svaki dan pravio prekrsaj od 20 KM.
To je za malja,pa medju rogove i Bog te veselio.
Dakle ako ima 33 000 KM duga.
U 5 godina imate cca 1800 dana.
Frajer je svaki dan pravio prekrsaj od 20 KM.
To je za malja,pa medju rogove i Bog te veselio.
- JThomas
#8321 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ne, ne pravio. nego ga hvatali 
- mali_milojica
#8322 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
JThomas wrote:ne, ne pravio. nego ga hvatali
Dobro si
-
klixo
#8323 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jedini ja levat zbog izdavanja nove voz.dozvole(izgubio 2x) morao placati kazne prvi put 550 km , drugi put 370 km.
Imam jednu sa opstinskog Suda KS 100 KM , brzo ce joj 5 godina(ako nije vec proslo)
Imam jednu sa opstinskog Suda KS 100 KM , brzo ce joj 5 godina(ako nije vec proslo)
- kloniran
#8324 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
koji mozgonja stavi u zakon zastaru na kazne na 5 godina a valjanost dokumenata na 10 
- drug_profi
#8325 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Cim prodje godina a da nisi platio ili se nakupi hiljada neplacenog, ide prinudna naplata, a onda:
- obustava od plate ili
- pljenidba imovine u vrijednosti 1,5x duga
- hipoteka na nekretninu
- radni vod u KPZ - dnevnica 40 KM, od toga 20 drzavi za dug, 20 za struju, vodu, hranu i spavanje...
Pa izvoli brate...izaberi.
- obustava od plate ili
- pljenidba imovine u vrijednosti 1,5x duga
- hipoteka na nekretninu
- radni vod u KPZ - dnevnica 40 KM, od toga 20 drzavi za dug, 20 za struju, vodu, hranu i spavanje...
Pa izvoli brate...izaberi.