Taj kojeg spominješ je otvoreno izjavio da simpatizira FKS, pa ne znam čemu iznošenje neistina, kojima obiluju tvoji postovi. Uglavnom tvoj kolega, po navijačkoj orjentaciji, hzsa22, je par postova ispod mog citirnog, potvrdio da postoji kreditno zaduženje FKS za izgradnju Akademije u iznosu od BAM 800 hiljada, ali to kao nije problem. A problem je, jer to upravo potvrđuje da ste nenamjenski trošili gazdinu sadaku. Nažalost nemožemo se ugledati na najveći bh klub, jer takav klub u BiH, veći od nas, jednostavno nepostoji.bjelave wrote:Ti nastavljas sa osobnim diskafalifikacijama umjesto da ponudis cinjenice.Ricken wrote:
Belave kao da je pero oštrio u Avazu. Stil pisanja, način razmišljanja, stepen informiranosti, prosječan Avazov škrabopisac. Finansijski izvještaj je objavljen, ako znaš čitat finansijske informacije, ne bi trebao biti problem da shvatiš našu finansijsku poziciju. Mi to svakako transparentno radimo zadnjih par godina. Eh sad primjetio sam da ne razlikuješ informacije o rezultatu poslovanja, gotovinskim tokovima i finansijskoj poziciji, ali netreba niti očekivati od Avazovog škrabopisca da se razumije u bilo šta više osim crne hronike.
I ne pljujete po Avazu jer vam je Radoncic u jednom momentu poslije rata bio clan uprave a njegov vjerni potrcko, Dautbasic koji za njega zastrasuje svjedoke u procesu najvecem balkanskom narko dileru, je jedan od vasih najuglednijih ljudi, donedavni predsjednik Skupstine....
Uglavnom kad se potegne prica o vasim dugovanjima ispostavi se da bi covjek morao imati najamanje master iz ekonomije i doktorat iz kriminologije da bi uopce mogao da se bavi tom kompleksnom materijom.
Umjesto da prvo svoje navijace informirate kakvo stanje zaista jeste vi izmisljate nepostojece dugove FKS.
Ugledajte se na najveci BH klub i platite svoje obaveze prema drzavi.Samo tu plivate nekoliko miliona.
A kad vec pominjes cifru od 800 000 milja mozes li mi reci gdje i kako je knjizena klix posudba Megamixa, jedna od mnogih, upravo u ovom iznosu prije godinu, dvije koja je spasila zelju stecaja?
Mi sa državom imamo sporazum koji poštujemo u cjelosti. Nevidimo problem, kao niti država. Adio, samo nastavi lupati, škrabopisac!