Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
kakavdanakneiskustvu

#8301 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

chudjenhe wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:ja zvao juče i rak i osoba s kojom sam razgovarao kaže da su oni u RAK-u čuli da se navodno direktoru Telemacha prijeti smrću ako u srednjoj bosni zatamne HRT 2
pa hajmo mu navodno prijetiti i mi sto nismo iz srednje bosne :lol:

neloša ideja
brazzo19

#8302 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by brazzo19 »

kakavdanakneiskustvu wrote:ja zvao juče i rak i osoba s kojom sam razgovarao kaže da su oni u RAK-u čuli da se navodno direktoru Telemacha prijeti smrću ako u srednjoj bosni zatamne HRT 2

Znaci ako i mi iz ostalih kantona budemo prijetili , nece ni nama zatamnit HRT2 ..... :lol: :lol: :lol:
kakavdanakneiskustvu

#8303 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

i još mi rekoše ovi iz RAK-a da neko iz hrvatske,ne znaju ko,vlada ili neko sličan poteže problem emitovanja signala HRT u sr. bosni,iz naše države niko,ova osoba me uputila na neku službu koja mjeri frekvencije ili nešto slično pa da njih pitam da izađu na teren da vide u čemu je probloem,drugim riječima,nemaju pojma otkud signal HRT u s. bosni,ako bi to iko trebao znati valjda bi to trebali ljudi koji rade u RAK-u
van helsing

#8304 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Ma ovima u RAK-u je najbitnije da je plaća na vrijeme, za ostalo manje-vise.
Ne bi me iznenadilo ni da je tacan info da su prijetili direktoru Telemacha,ali to je već pretjerivanje i to nikako ne podržavam.
bato99

#8305 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

gidra wrote:evo jedan info za vas koji pratite Englesku Premier ligu na Sportklubovima, a to ovi levati iz Telemacha nisu još prenijeli koji nas/vas neće obradovati.

Od sada će se samo jedna tekma Premier lige prenositi subotom u 16h na SK, SK+ ili Prime-u.
Prije smo mogli gledati tri različite tekme u ovom udarnom terminu na ova tri kanala, ali sada ćemo moći gledati samo jednu.
To nije do Sportklubova već do Premier lige koja je odlučila da u cijeloj Evropi dozvoli samo jednu utakmica subotom u 16h na programima koji idu na satelit, ali ostale tekme će onda biti na SK 3, 4 i 5 jer su to digitalni kanali koji se puštaju samo u kablovskom sistemu i oni ne idu direktno na satelit.
SK Premium HD će emitovati istu utakmicu kao i Sportklub HD jer i taj kanal ide putem satelita...
odakle tebi ta informacija?..izvor?
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#8306 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by un1ted »

kakavdanakneiskustvu wrote:i još mi rekoše ovi iz RAK-a da neko iz hrvatske,ne znaju ko,vlada ili neko sličan poteže problem emitovanja signala HRT u sr. bosni,iz naše države niko,ova osoba me uputila na neku službu koja mjeri frekvencije ili nešto slično pa da njih pitam da izađu na teren da vide u čemu je probloem,drugim riječima,nemaju pojma otkud signal HRT u s. bosni,ako bi to iko trebao znati valjda bi to trebali ljudi koji rade u RAK-u
:thumbup: :thumbup:
Svaka cast!

Jesi li pitao zasto nam nisu odgovorili na mailove ?
kakavdanakneiskustvu

#8307 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

un1ted wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:i još mi rekoše ovi iz RAK-a da neko iz hrvatske,ne znaju ko,vlada ili neko sličan poteže problem emitovanja signala HRT u sr. bosni,iz naše države niko,ova osoba me uputila na neku službu koja mjeri frekvencije ili nešto slično pa da njih pitam da izađu na teren da vide u čemu je probloem,drugim riječima,nemaju pojma otkud signal HRT u s. bosni,ako bi to iko trebao znati valjda bi to trebali ljudi koji rade u RAK-u
:thumbup: :thumbup:
Svaka cast!

Jesi li pitao zasto nam nisu odgovorili na mailove ?

jesam,neko drugi je odgovoran za to,a te osobe trenutno nije bilo tu,šuplja priča
Maharadza

#8308 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

Aferim za trud! A ima li ovdje iko "elokventan" da im' sastavi jedno "protestno" pismo pa da ga svi kolektivno pošaljemo gadovima! Mogu zanemariti jednog,dvojicu pa i trojicu, ali kada im istu stvar zatraži 100 korisnika uz npr. prijetnju neplaćanja usluga i sl., morat' će djelovati!
van helsing

#8309 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Maharadza wrote:Aferim za trud! A ima li ovdje iko "elokventan" da im' sastavi jedno "protestno" pismo pa da ga svi kolektivno pošaljemo gadovima! Mogu zanemariti jednog,dvojicu pa i trojicu, ali kada im istu stvar zatraži 100 korisnika uz npr. prijetnju neplaćanja usluga i sl., morat' će djelovati!
+1
Pa ako i to ne bude pilo vode,imaju sudske instance,drustvo za zastitu potrosaca,etc.

Tapatalk 4 Beta
Reglan

#8310 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Reglan »

E ne vjerujem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Da se prijetnjom sta postize mislim da bi nam pemzije bile par hiljada maraka. :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#8311 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Maharadza wrote:
Aferim za trud! A ima li ovdje iko "elokventan" da im' sastavi jedno "protestno" pismo pa da ga svi kolektivno pošaljemo gadovima! Mogu zanemariti jednog,dvojicu pa i trojicu, ali kada im istu stvar zatraži 100 korisnika uz npr. prijetnju neplaćanja usluga i sl., morat' će djelovati!

kome poslati pismo,RAK-u,Telemachu?,RAK-u ne vrijedi slati jer meni nisu odgovorili nikada
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 10/08/2013 21:47, edited 1 time in total.
kakavdanakneiskustvu

#8312 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

žalosno je što živimo u državi u kojoj se u sred te države neometano gleda zemaljski signal tv stanice iz susjedne državei najžalosnije je što državna agencija nadležna za te stvari godinama ne radi ništa po tom pitanju
bato99

#8313 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

kakavdanakneiskustvu wrote:žalosno je što živimo u državi u kojoj se u sred te države neometano gleda zemaljski signal tv stanice iz susjedne državei najžalosnije je što državna agencija nadležna za te stvari godinama ne radi ništa po tom pitanju
izdrži druže,nemoj puno biti u žalosti...ima puno bitnijih stvari u životu od HRT2 :thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#8314 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

bato99 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:žalosno je što živimo u državi u kojoj se u sred te države neometano gleda zemaljski signal tv stanice iz susjedne državei najžalosnije je što državna agencija nadležna za te stvari godinama ne radi ništa po tom pitanju
izdrži druže,nemoj puno biti u žalosti...ima puno bitnijih stvari u životu od HRT2 :thumbup:

:thumbup:
Reglan

#8315 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Reglan »

Nije covjek u zalosti,nego je realan.Sto je bolji onaj korisnik iz mostara od mene iz Sarajeva il njega iz Zenice.I on i ja redovno izmirujemo svoje troskove a dobijamo crn ekran,sto su oni bolji od nas.

U pravu je,jednak zakon na nivou citave drzave,il i njima zatamnite ili nama nemojte zatamnjivati.
ElRe

#8316 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by ElRe »

Neka nas Hrvatska prisvoji i onda cemo svi imati HRT2!
I jos cemo biti u EU!!!
Mustang1

#8317 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Koliko kosta onaj paket gdje su sportklub 3,4,5 ?
plagijator1975

#8318 Re: Odg: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by plagijator1975 »

Mustang1 wrote:Koliko kosta onaj paket gdje su sportklub 3,4,5 ?
Pa ja sam uzeo Super mix S+ paket 50KM (Svi kanali, SK HD paket, 10 Mb net, telefonija 300 min besplatno prema Telemach mrezi + 100 min prema fiknim u inostranstvu, D3 Go), za mene najbolji paket definitivno.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Maharadza

#8319 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

ernadr wrote:
Pa ja sam uzeo Super mix S+ paket 50KM (Svi kanali, SK HD paket, 10 Mb net, telefonija 300 min besplatno prema Telemach mrezi + 100 min prema fiknim u inostranstvu, D3 Go), za mene najbolji paket definitivno.

Potpis, trio je pljačka pored ovoga supermix paketa. ;)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
kakavdanakneiskustvu

#8320 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

arshavin wrote:Nije covjek u zalosti,nego je realan.Sto je bolji onaj korisnik iz mostara od mene iz Sarajeva il njega iz Zenice.I on i ja redovno izmirujemo svoje troskove a dobijamo crn ekran,sto su oni bolji od nas.

U pravu je,jednak zakon na nivou citave drzave,il i njima zatamnite ili nama nemojte zatamnjivati.

na žalost,ništa se neće promijeniti,uvjeren sam
Mustang1

#8321 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Maharadza wrote:
ernadr wrote:

A to je pravi odgovor na moje pitanje :D Koliko kosta taj paket gdje su ti sportklubovi .. Ne pitam za mix paket :D Ne mogu skontati na onom cjenovniku na stranici njihovoj
Maharadza

#8322 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

Mustang1 wrote:
Maharadza wrote:
ernadr wrote:

A to je pravi odgovor na moje pitanje :D Koliko kosta taj paket gdje su ti sportklubovi .. Ne pitam za mix paket :D Ne mogu skontati na onom cjenovniku na stranici njihovoj
http://telemach.ba/D3+-+digitalna+telev ... v_start2=0

Ta 3 kanala za koja pitaš su u "Proširenom paketu", znači:

Prošireni paket = Osnovni digitalni paket + 22 dodatna digitalna kanala = 124 (ukupan br. kanala) = 10 KM
Goldenhand

#8323 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Goldenhand »

Kako namjestiti wifi na ovom cisco epc3925 :twisted:
Mustang1

#8324 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Po tom gore cjenovniku znaci ne moze se uzeti samo taj paket sa sportklubom 3,4,5 nego uz to moras uzeti i onaj paket gdje je MGM AXN i ostali .. A ovaj MGM AXN mozes uzeti sam i 5 KM Je .. A ovaj drugi 10 KM ..
fortaleza

#8325 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fortaleza »

Imaš supermix s+ za 50 KM dobiješ sve sd kanale izuzev HBO i Cinemax te SK u HD-u.

Nemojte se zalijećati, pričekajte dok krene PL, možda i budu sve utakmice na odnovnim sportklubovima.
Locked