Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakavdanakneiskustvu wrote:ja zvao juče i rak i osoba s kojom sam razgovarao kaže da su oni u RAK-u čuli da se navodno direktoru Telemacha prijeti smrću ako u srednjoj bosni zatamne HRT 2
pa hajmo mu navodno prijetiti i mi sto nismo iz srednje bosne
kakavdanakneiskustvu wrote:ja zvao juče i rak i osoba s kojom sam razgovarao kaže da su oni u RAK-u čuli da se navodno direktoru Telemacha prijeti smrću ako u srednjoj bosni zatamne HRT 2
Znaci ako i mi iz ostalih kantona budemo prijetili , nece ni nama zatamnit HRT2 .....
i još mi rekoše ovi iz RAK-a da neko iz hrvatske,ne znaju ko,vlada ili neko sličan poteže problem emitovanja signala HRT u sr. bosni,iz naše države niko,ova osoba me uputila na neku službu koja mjeri frekvencije ili nešto slično pa da njih pitam da izađu na teren da vide u čemu je probloem,drugim riječima,nemaju pojma otkud signal HRT u s. bosni,ako bi to iko trebao znati valjda bi to trebali ljudi koji rade u RAK-u
Ma ovima u RAK-u je najbitnije da je plaća na vrijeme, za ostalo manje-vise.
Ne bi me iznenadilo ni da je tacan info da su prijetili direktoru Telemacha,ali to je već pretjerivanje i to nikako ne podržavam.
gidra wrote:evo jedan info za vas koji pratite Englesku Premier ligu na Sportklubovima, a to ovi levati iz Telemacha nisu još prenijeli koji nas/vas neće obradovati.
Od sada će se samo jedna tekma Premier lige prenositi subotom u 16h na SK, SK+ ili Prime-u.
Prije smo mogli gledati tri različite tekme u ovom udarnom terminu na ova tri kanala, ali sada ćemo moći gledati samo jednu.
To nije do Sportklubova već do Premier lige koja je odlučila da u cijeloj Evropi dozvoli samo jednu utakmica subotom u 16h na programima koji idu na satelit, ali ostale tekme će onda biti na SK 3, 4 i 5 jer su to digitalni kanali koji se puštaju samo u kablovskom sistemu i oni ne idu direktno na satelit.
SK Premium HD će emitovati istu utakmicu kao i Sportklub HD jer i taj kanal ide putem satelita...
kakavdanakneiskustvu wrote:i još mi rekoše ovi iz RAK-a da neko iz hrvatske,ne znaju ko,vlada ili neko sličan poteže problem emitovanja signala HRT u sr. bosni,iz naše države niko,ova osoba me uputila na neku službu koja mjeri frekvencije ili nešto slično pa da njih pitam da izađu na teren da vide u čemu je probloem,drugim riječima,nemaju pojma otkud signal HRT u s. bosni,ako bi to iko trebao znati valjda bi to trebali ljudi koji rade u RAK-u
Svaka cast!
Jesi li pitao zasto nam nisu odgovorili na mailove ?
kakavdanakneiskustvu wrote:i još mi rekoše ovi iz RAK-a da neko iz hrvatske,ne znaju ko,vlada ili neko sličan poteže problem emitovanja signala HRT u sr. bosni,iz naše države niko,ova osoba me uputila na neku službu koja mjeri frekvencije ili nešto slično pa da njih pitam da izađu na teren da vide u čemu je probloem,drugim riječima,nemaju pojma otkud signal HRT u s. bosni,ako bi to iko trebao znati valjda bi to trebali ljudi koji rade u RAK-u
Svaka cast!
Jesi li pitao zasto nam nisu odgovorili na mailove ?
jesam,neko drugi je odgovoran za to,a te osobe trenutno nije bilo tu,šuplja priča
Aferim za trud! A ima li ovdje iko "elokventan" da im' sastavi jedno "protestno" pismo pa da ga svi kolektivno pošaljemo gadovima! Mogu zanemariti jednog,dvojicu pa i trojicu, ali kada im istu stvar zatraži 100 korisnika uz npr. prijetnju neplaćanja usluga i sl., morat' će djelovati!
Maharadza wrote:Aferim za trud! A ima li ovdje iko "elokventan" da im' sastavi jedno "protestno" pismo pa da ga svi kolektivno pošaljemo gadovima! Mogu zanemariti jednog,dvojicu pa i trojicu, ali kada im istu stvar zatraži 100 korisnika uz npr. prijetnju neplaćanja usluga i sl., morat' će djelovati!
+1
Pa ako i to ne bude pilo vode,imaju sudske instance,drustvo za zastitu potrosaca,etc.
Aferim za trud! A ima li ovdje iko "elokventan" da im' sastavi jedno "protestno" pismo pa da ga svi kolektivno pošaljemo gadovima! Mogu zanemariti jednog,dvojicu pa i trojicu, ali kada im istu stvar zatraži 100 korisnika uz npr. prijetnju neplaćanja usluga i sl., morat' će djelovati!
kome poslati pismo,RAK-u,Telemachu?,RAK-u ne vrijedi slati jer meni nisu odgovorili nikada
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 10/08/2013 21:47, edited 1 time in total.
žalosno je što živimo u državi u kojoj se u sred te države neometano gleda zemaljski signal tv stanice iz susjedne državei najžalosnije je što državna agencija nadležna za te stvari godinama ne radi ništa po tom pitanju
kakavdanakneiskustvu wrote:žalosno je što živimo u državi u kojoj se u sred te države neometano gleda zemaljski signal tv stanice iz susjedne državei najžalosnije je što državna agencija nadležna za te stvari godinama ne radi ništa po tom pitanju
izdrži druže,nemoj puno biti u žalosti...ima puno bitnijih stvari u životu od HRT2
kakavdanakneiskustvu wrote:žalosno je što živimo u državi u kojoj se u sred te države neometano gleda zemaljski signal tv stanice iz susjedne državei najžalosnije je što državna agencija nadležna za te stvari godinama ne radi ništa po tom pitanju
izdrži druže,nemoj puno biti u žalosti...ima puno bitnijih stvari u životu od HRT2
Nije covjek u zalosti,nego je realan.Sto je bolji onaj korisnik iz mostara od mene iz Sarajeva il njega iz Zenice.I on i ja redovno izmirujemo svoje troskove a dobijamo crn ekran,sto su oni bolji od nas.
U pravu je,jednak zakon na nivou citave drzave,il i njima zatamnite ili nama nemojte zatamnjivati.
Mustang1 wrote:Koliko kosta onaj paket gdje su sportklub 3,4,5 ?
Pa ja sam uzeo Super mix S+ paket 50KM (Svi kanali, SK HD paket, 10 Mb net, telefonija 300 min besplatno prema Telemach mrezi + 100 min prema fiknim u inostranstvu, D3 Go), za mene najbolji paket definitivno.
Pa ja sam uzeo Super mix S+ paket 50KM (Svi kanali, SK HD paket, 10 Mb net, telefonija 300 min besplatno prema Telemach mrezi + 100 min prema fiknim u inostranstvu, D3 Go), za mene najbolji paket definitivno.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Potpis, trio je pljačka pored ovoga supermix paketa.
arshavin wrote:Nije covjek u zalosti,nego je realan.Sto je bolji onaj korisnik iz mostara od mene iz Sarajeva il njega iz Zenice.I on i ja redovno izmirujemo svoje troskove a dobijamo crn ekran,sto su oni bolji od nas.
U pravu je,jednak zakon na nivou citave drzave,il i njima zatamnite ili nama nemojte zatamnjivati.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
A to je pravi odgovor na moje pitanje Koliko kosta taj paket gdje su ti sportklubovi .. Ne pitam za mix paket Ne mogu skontati na onom cjenovniku na stranici njihovoj
ernadr wrote:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
A to je pravi odgovor na moje pitanje Koliko kosta taj paket gdje su ti sportklubovi .. Ne pitam za mix paket Ne mogu skontati na onom cjenovniku na stranici njihovoj
Po tom gore cjenovniku znaci ne moze se uzeti samo taj paket sa sportklubom 3,4,5 nego uz to moras uzeti i onaj paket gdje je MGM AXN i ostali .. A ovaj MGM AXN mozes uzeti sam i 5 KM Je .. A ovaj drugi 10 KM ..