Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Haris.ba wrote: ↑25/07/2024 17:41
Odakle novinarima informacija da je sin generala iz Dubaia? Znaci, vec ambasada radila.
Šmrka su uhapsili pripadnici MUP-a KS, i on bi trebao biti predat Tužilaštvu Kantona Sarajevo.
Prema informacijama Istrage, Šmrk je pretukao mladića iz Dubaija, a u pitanju je sin šeika Taliba, policijskog generala iz Dubaija.
Ono što je interesantno, Šmrka zastupa advokatica Alena Begović, kćerka šefa Specijalne policije FUP-a Mustafe Selmanovića, koji je osumnjičen za saradnju s narko kartelom Edina Gačanina Tita, koji živi u Dubaiju.
Je li ovo po direktivi gacanjna zastrasivanje za dubai
Ali meni su najjace zblanute face "prevarenih" klijenata, dosao da plati potplacivanje, ali on je zrtva jer nije mu sredila stelu koju je obecala
Ova sto je radila kod nje, samo na telefon govorila ako se dobro sjecam, mislim za ovu emisiju koja je obradila slucaj. Nista ona ne zna, ona je zbunjena nije znala da se mulja
Naslovnica wrote: ↑25/07/2024 20:02
Naš'o se šeikov mali kurćit po Sarajvu
Mora dae bijo nametljiv prema trebama pa dobio po πčci
U Dubai pase kurći kume
Ne može tamo, tamo nikad ne znaš šta je treba a šta suncobran. Lako se čovjek izofira.
plain vanilla wrote: ↑23/07/2024 09:55
eh da su dobra stara vremena pa da udba pokupi ove dezertere s teme i sve ih posalje na odsluzenje vojnog roka i to na granicu s Albanijom
Bosna ne graniči s Albanijom, militaristo i ekspanzionisto
eh da su dobra stara vremena pa da udba pokupi ove dezertere s teme i sve ih posalje na odsluzenje vojnog roka i to na granicu s Albanijom
I have a dream
Pa, kad već hoće da RS pripoje Srbiji, neka nam u zamjenu daju Sandžak pa ćemo graničiti sa Kosovom, dakle sa Albanijom.
I have a dream
Pa, kad već hoće da RS pripoje Srbiji, neka nam u zamjenu daju Sandžak pa ćemo graničiti sa Kosovom, dakle sa Albanijom.
Sad će me poslati u Banoviće.
Ja sam više za restauraciju Tvrtkove Bosne
Sto se tice tih pripajanja, valjda je dosad jasno da se radi o propagandnim sloganima za idiote koji biraju govna koja vladaju Srbijom i da od toga nikad nece biti nista, cak ni iskrene namjere za prakticnu provedbu - bit ce jako zanimljivo pratiti sta ce se desavati kad im uz blagoslov tih govana raskopaju i zagade pola drzave u potrazi za litijumom, hoce li stoka konacno skontati u cemu je fol
Sad će me poslati u Banoviće.
Ja sam više za restauraciju Tvrtkove Bosne
Sto se tice tih pripajanja, valjda je dosad jasno da se radi o propagandnim sloganima za idiote koji biraju govna koja vladaju Srbijom i da od toga nikad nece biti nista, cak ni iskrene namjere za prakticnu provedbu - bit ce jako zanimljivo pratiti sta ce se desavati kad im uz blagoslov tih govana raskopaju i zagade pola drzave u potrazi za litijumom, hoce li stoka konacno skontati u cemu je fol
Jasno da od toga nema ništa, ali ćemo izgleda zbog toga izgubiti 70 miliona (za početak)- jutros slušam na radiju da se opet nešto ne mogu dogovoriti, Dodik blokira a SDA likuje i kupi političke poene.
Laplace wrote: ↑26/07/2024 10:16
Jasno da od toga nema ništa, ali ćemo izgleda zbog toga izgubiti 70 miliona (za početak)- jutros slušam na radiju da se opet nešto ne mogu dogovoriti, Dodik blokira a SDA likuje i kupi političke poene.
Zapravo se ne zele dogovoriti i visedecenijska farsa se nastavlja u nedogled, jer tih 70 ne mogu tek tako pohapati, a mnogo vise vec jesu i ubuduce hoce.
I have a dream
Guraj prema moru mani se šljivika i livada .
Vidis da nas ubise cjenama na moru.
Ko nam gazdicu Metropolisa opelja, pazar od 50k. To njima kao da si ih počešao. 5o tisuća pazar, samo neka FGR sjedi i nabija milione tatinom sinčiću, nikad osuđenom za ubistvo u sabraćaju.