Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
Kralj Tvrtko I.
#82901 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koji modem trenutno koristiš pici?
- REDDEVILS
#82902 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koji benefiti su u pitanju mozete mi poslati i pp da se odmah prijavim na E racunTelemach wrote:@REDDEVILS, @kakavdanakneiskustvu,kakavdanakneiskustvu wrote:i od mene isto pitanje??REDDEVILS wrote:@Telemach moguli i ja dobiti te benefite ukoliko se prijavim na E racun
Da.
Sad su mi prvi mjesec otkljucani svi kanali a poslije ce mi ostati samo osnovni Eon Full TV paket, a idealni benefit za mene bi bio Prosireni i HBO paket
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#82903 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kralj Tvrtko I. wrote:Koji modem trenutno koristiš pici?
epc3928s

- pici
#82904 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
aditon wrote:nema ništa bespaltno, ni u babe...sve češ ti to platiti, kao što svi i platimo na kraju...a to da će otklonuti probleme s boxom je naravno floskula...dok je android boxova bit će i problema...naravno da neće reći ništa što njima ne ide u prilogpici wrote:evo prijavio se na eon premium i docice od 7 do 10 dana stizu im novi boxovi... pitam ga za ovo zezanje sa tv boxom ljudi se zale, kao inzinjeri rade na tom problemu i uskoro bi sve trbalo biti ok... ostavio sam ci modul uz doplatu 3,5km pa cu vrnem ga na drugi tv... zamjenit ce modem za neki bolji i jaci, dobit cu napokom besplatan telefon
nisam ni trazio besplatno... samo da radi kako treba, pare nisu problem, nije beg cicija... sa TGE paketom mi je 76km sa eon premiumom 79km plus 3,5 km ci modem na drugom tvu 82,5km imam sve kanale eone, ci modul, 30min mobitela, 1500min fiksnog, 100min inistranstvo, 200Mbs internet, videoteka svi naslovi itd... vuci siti ovce na broju

- Telemach
#82905 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@REDDEVILS, @kakavdanakneiskustvu,
Da.[/quote]
bez obzira sto sam nesto slicno koristio prosle godine,na tri mjeseca??[/quote]
@kakavdanakneiskustvu,
Akcija se odnosi na korisnike koji se prvi put prijavljuju na e-račun.
Da.[/quote]
@kakavdanakneiskustvu,
Akcija se odnosi na korisnike koji se prvi put prijavljuju na e-račun.
- Telemach
#82906 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@aditon,aditon wrote:nema ništa bespaltno, ni u babe...sve češ ti to platiti, kao što svi i platimo na kraju...a to da će otklonuti probleme s boxom je naravno floskula...dok je android boxova bit će i problema...naravno da neće reći ništa što njima ne ide u prilogpici wrote:evo prijavio se na eon premium i docice od 7 do 10 dana stizu im novi boxovi... pitam ga za ovo zezanje sa tv boxom ljudi se zale, kao inzinjeri rade na tom problemu i uskoro bi sve trbalo biti ok... ostavio sam ci modul uz doplatu 3,5km pa cu vrnem ga na drugi tv... zamjenit ce modem za neki bolji i jaci, dobit cu napokom besplatan telefon
@Telemach
mogu li ja dobiti benefit za prelazak na e-račun u vidu smanjenja računa za...koliko, arene hd = 6 KM i HBO koji svakako imam u paketu a košta...12 maraka? Znači ukupno 18 KM u narednih bar 6 mjeseci? Ako može, odmah se prijavljujem za e-račun i zaboravit ću u narednih 6 mjeseci silna poskupljenja kojima ste nas izložili
Ne. Benefiti se ostvaruju u vidu navedenih paketa kanala, ne i njihove vrijednosti novčano.
- zanimljiv
#82907 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach poslao sam podatke
- Telemach
#82908 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@gledam a ne vidim,gledam a ne vidim wrote:@Telemach Vec 10 dana cekam da dođete zamijeniti kablove koji idu sa kuce na kucu, jer je signal jako los i pola kanala nema. Do prvog ako ne dođu raskidam ugovor. Da li ce mi biti umanjen racun za ovaj mjesec ?
Zamolit ćemo da dostavite više informacija u pp.
- aditon
#82909 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako ja imam, a imam HBO, šta onda?Telemach wrote:
@aditon,
Ne. Benefiti se ostvaruju u vidu navedenih paketa kanala, ne i njihove vrijednosti novčano.
- Telemach
#82910 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@REDDEVILS, @kakavdanakneiskustvu,
Da.[/quote]
Koji benefiti su u pitanju mozete mi poslati i pp da se odmah prijavim na E racun
Sad su mi prvi mjesec otkljucani svi kanali a poslije ce mi ostati samo osnovni Eon Full TV paket, a idealni benefit za mene bi bio Prosireni i HBO paket
[/quote]
@REDDEVILS,
6 mjeseci Arena Sport HD i 3 mjeseca HBO Premium paket.
Da.[/quote]
Koji benefiti su u pitanju mozete mi poslati i pp da se odmah prijavim na E racun
@REDDEVILS,
- pici
#82911 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
mene samo interesira jel se otkljucava hbo videoteka sa uzimanjem hbo premiuma....hvala
- Benq
#82912 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da, u sklopu HBO Premium paketa dobijes HBO OD, HBO GO, Cinemax HD i Cinemax2 HD kao i HBO HD kanale.pici wrote:mene samo interesira jel se otkljucava hbo videoteka sa uzimanjem hbo premiuma....hvala
Last edited by Benq on 26/02/2019 14:39, edited 2 times in total.
- pici
#82913 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Benq wrote:Da, u sklopu HBO Premium paketa dobijes HBO OD i HBO GO.pici wrote:mene samo interesira jel se otkljucava hbo videoteka sa uzimanjem hbo premiuma....hvala
-
kakavdanakneiskustvu
#82914 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach wrote:@REDDEVILS, @kakavdanakneiskustvu,
Da.
@kakavdanakneiskustvu,
Akcija se odnosi na korisnike koji se prvi put prijavljuju na e-račun.[/quote]
- Telemach
#82915 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@aditon,aditon wrote:Ako ja imam, a imam HBO, šta onda?Telemach wrote:
@aditon,
Dobili biste Arena Sport HD paket, a u okviru HBO Premium paketa su uključeni: 5 kanala iz HBO i Cinemax ponude, plus HBO GO i HBO OD.
- Telemach
#82916 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@zanimljiv,zanimljiv wrote:@Telemach poslao sam podatke
Završeno
- aditon
#82917 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ok, hvalaTelemach wrote:@aditon,aditon wrote:Ako ja imam, a imam HBO, šta onda?Telemach wrote:
@aditon,
Dobili biste Arena Sport HD paket, a u okviru HBO Premium paketa su uključeni: 5 kanala iz HBO i Cinemax ponude, plus HBO GO i HBO OD.
- REDDEVILS
#82918 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koji benefiti su u pitanju mozete mi poslati i pp da se odmah prijavim na E racunTelemach wrote:@REDDEVILS, @kakavdanakneiskustvu,
Da.
@REDDEVILS,
6 mjeseci Arena Sport HD i 3 mjeseca HBO Premium paket.[/quote]
Ok @Telemach dali samo trebam aktivirati na moj Telemach e racun ili trebam vama poslati pp a sto se tice ASHD ne mogu ih koristiti jer sam van telemach mreze ali mi HBO Premium savršeno odgovara
- Telemach
#82919 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@REDDEVILS,REDDEVILS wrote:Koji benefiti su u pitanju mozete mi poslati i pp da se odmah prijavim na E racunTelemach wrote:@REDDEVILS, @kakavdanakneiskustvu,
Da.![]()
6 mjeseci Arena Sport HD i 3 mjeseca HBO Premium paket.[/quote]
Ok @Telemach dali samo trebam aktivirati na moj Telemach e racun ili trebam vama poslati pp a sto se tice ASHD ne mogu ih koristiti jer sam van telemach mreze ali mi HBO Premium savršeno odgovara
@REDDEVILS,
Trebate aktivirati e-račun pa se nama javiti u pp
- REDDEVILS
#82920 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ok @Telemach dali samo trebam aktivirati na moj Telemach e racun ili trebam vama poslati pp a sto se tice ASHD ne mogu ih koristiti jer sam van telemach mreze ali mi HBO Premium savršeno odgovaraTelemach wrote:@REDDEVILS,REDDEVILS wrote:Koji benefiti su u pitanju mozete mi poslati i pp da se odmah prijavim na E racunTelemach wrote:@REDDEVILS, @kakavdanakneiskustvu,
Da.![]()
@REDDEVILS,
Trebate aktivirati e-račun pa se nama javiti u pp
@Telemach imate PP
-
zastavnik22
#82921 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Radi li ovaj Unifon meni nakon sto ukucam 4cifreni kod samo javi da je doslo do greske na serveru
- Telemach
#82922 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@zastavnik22,zastavnik22 wrote:Radi li ovaj Unifon meni nakon sto ukucam 4cifreni kod samo javi da je doslo do greske na serveru
Radi. Pokušajte da u podešavanjima telefona da pronađete Unifon aplikaciju, obrišete podatke i keš (cache). Nakon toga je potrebno ponoviti prijavu.
-
zastavnik22
#82923 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@zastavnik22,Telemach wrote:zastavnik22 wrote:Radi li ovaj Unifon meni nakon sto ukucam 4cifreni kod samo javi da je doslo do greske na serveru
Radi. Pokušajte da u podešavanjima telefona da pronađete Unifon aplikaciju, obrišete podatke i keš (cache). Nakon toga je potrebno ponoviti prijavu.[/quote
Uradio i opet sve isto.Ios je u pitanju
- Benq
#82924 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako si vec imao registrovan UniFon na tom broju telefona, udji u MojTelemach portal, obrisi staru registraciju pa se onda ponovo prijavi na mobitelu.zastavnik22 wrote:Radi li ovaj Unifon meni nakon sto ukucam 4cifreni kod samo javi da je doslo do greske na serveru
-
zastavnik22
#82925 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Isti problem i na android telefono