Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Kralj Tvrtko I.

#82901 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Kralj Tvrtko I. »

Koji modem trenutno koristiš pici?
REDDEVILS

#82902 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by REDDEVILS »

Telemach wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
REDDEVILS wrote:@Telemach moguli i ja dobiti te benefite ukoliko se prijavim na E racun :D
i od mene isto pitanje??
@REDDEVILS, @kakavdanakneiskustvu,
Da.
Koji benefiti su u pitanju mozete mi poslati i pp da se odmah prijavim na E racun :D
Sad su mi prvi mjesec otkljucani svi kanali a poslije ce mi ostati samo osnovni Eon Full TV paket, a idealni benefit za mene bi bio Prosireni i HBO paket :mrgreen:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#82903 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pici »

Kralj Tvrtko I. wrote:Koji modem trenutno koristiš pici?

epc3928s

Image
pici

#82904 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pici »

aditon wrote:
pici wrote:evo prijavio se na eon premium i docice od 7 do 10 dana stizu im novi boxovi... pitam ga za ovo zezanje sa tv boxom ljudi se zale, kao inzinjeri rade na tom problemu i uskoro bi sve trbalo biti ok... ostavio sam ci modul uz doplatu 3,5km pa cu vrnem ga na drugi tv... zamjenit ce modem za neki bolji i jaci, dobit cu napokom besplatan telefon :mrgreen:
nema ništa bespaltno, ni u babe...sve češ ti to platiti, kao što svi i platimo na kraju...a to da će otklonuti probleme s boxom je naravno floskula...dok je android boxova bit će i problema...naravno da neće reći ništa što njima ne ide u prilog

nisam ni trazio besplatno... samo da radi kako treba, pare nisu problem, nije beg cicija... sa TGE paketom mi je 76km sa eon premiumom 79km plus 3,5 km ci modem na drugom tvu 82,5km imam sve kanale eone, ci modul, 30min mobitela, 1500min fiksnog, 100min inistranstvo, 200Mbs internet, videoteka svi naslovi itd... vuci siti ovce na broju

Image
Telemach

#82905 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Da.[/quote]

bez obzira sto sam nesto slicno koristio prosle godine,na tri mjeseca??[/quote]

@kakavdanakneiskustvu,
Akcija se odnosi na korisnike koji se prvi put prijavljuju na e-račun.
Telemach

#82906 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

aditon wrote:
pici wrote:evo prijavio se na eon premium i docice od 7 do 10 dana stizu im novi boxovi... pitam ga za ovo zezanje sa tv boxom ljudi se zale, kao inzinjeri rade na tom problemu i uskoro bi sve trbalo biti ok... ostavio sam ci modul uz doplatu 3,5km pa cu vrnem ga na drugi tv... zamjenit ce modem za neki bolji i jaci, dobit cu napokom besplatan telefon :mrgreen:
nema ništa bespaltno, ni u babe...sve češ ti to platiti, kao što svi i platimo na kraju...a to da će otklonuti probleme s boxom je naravno floskula...dok je android boxova bit će i problema...naravno da neće reći ništa što njima ne ide u prilog

@Telemach

mogu li ja dobiti benefit za prelazak na e-račun u vidu smanjenja računa za...koliko, arene hd = 6 KM i HBO koji svakako imam u paketu a košta...12 maraka? Znači ukupno 18 KM u narednih bar 6 mjeseci? Ako može, odmah se prijavljujem za e-račun i zaboravit ću u narednih 6 mjeseci silna poskupljenja kojima ste nas izložili :)
@aditon,
Ne. Benefiti se ostvaruju u vidu navedenih paketa kanala, ne i njihove vrijednosti novčano.
zanimljiv

#82907 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zanimljiv »

@Telemach poslao sam podatke
Telemach

#82908 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

gledam a ne vidim wrote:@Telemach Vec 10 dana cekam da dođete zamijeniti kablove koji idu sa kuce na kucu, jer je signal jako los i pola kanala nema. Do prvog ako ne dođu raskidam ugovor. Da li ce mi biti umanjen racun za ovaj mjesec ?
@gledam a ne vidim,
Zamolit ćemo da dostavite više informacija u pp.
aditon

#82909 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

Telemach wrote:
@aditon,
Ne. Benefiti se ostvaruju u vidu navedenih paketa kanala, ne i njihove vrijednosti novčano.
Ako ja imam, a imam HBO, šta onda?
Telemach

#82910 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Da.[/quote]
Koji benefiti su u pitanju mozete mi poslati i pp da se odmah prijavim na E racun :D
Sad su mi prvi mjesec otkljucani svi kanali a poslije ce mi ostati samo osnovni Eon Full TV paket, a idealni benefit za mene bi bio Prosireni i HBO paket :mrgreen:[/quote]

@REDDEVILS,
6 mjeseci Arena Sport HD i 3 mjeseca HBO Premium paket.
pici

#82911 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pici »

mene samo interesira jel se otkljucava hbo videoteka sa uzimanjem hbo premiuma....hvala
Benq

#82912 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

pici wrote:mene samo interesira jel se otkljucava hbo videoteka sa uzimanjem hbo premiuma....hvala
Da, u sklopu HBO Premium paketa dobijes HBO OD, HBO GO, Cinemax HD i Cinemax2 HD kao i HBO HD kanale.
Last edited by Benq on 26/02/2019 14:39, edited 2 times in total.
pici

#82913 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pici »

Benq wrote:
pici wrote:mene samo interesira jel se otkljucava hbo videoteka sa uzimanjem hbo premiuma....hvala
Da, u sklopu HBO Premium paketa dobijes HBO OD i HBO GO.
:thumbup: ok hvalaaa
kakavdanakneiskustvu

#82914 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

Telemach wrote:@REDDEVILS, @kakavdanakneiskustvu,
Da.

bez obzira sto sam nesto slicno koristio prosle godine,na tri mjeseca??[/quote]

@kakavdanakneiskustvu,
Akcija se odnosi na korisnike koji se prvi put prijavljuju na e-račun.[/quote]
:thumbup:
Telemach

#82915 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

aditon wrote:
Telemach wrote:
@aditon,
@aditon,
Dobili biste Arena Sport HD paket, a u okviru HBO Premium paketa su uključeni: 5 kanala iz HBO i Cinemax ponude, plus HBO GO i HBO OD.
Telemach

#82916 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

zanimljiv wrote:@Telemach poslao sam podatke
@zanimljiv,
Završeno :)
aditon

#82917 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

Telemach wrote:
aditon wrote:
Telemach wrote:
@aditon,
@aditon,
Dobili biste Arena Sport HD paket, a u okviru HBO Premium paketa su uključeni: 5 kanala iz HBO i Cinemax ponude, plus HBO GO i HBO OD.
Ok, hvala
REDDEVILS

#82918 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by REDDEVILS »

Da.
Sad su mi prvi mjesec otkljucani svi kanali a poslije ce mi ostati samo osnovni Eon Full TV paket, a idealni benefit za mene bi bio Prosireni i HBO paket :mrgreen:[/quote]

@REDDEVILS,
6 mjeseci Arena Sport HD i 3 mjeseca HBO Premium paket.[/quote]
Ok @Telemach dali samo trebam aktivirati na moj Telemach e racun ili trebam vama poslati pp a sto se tice ASHD ne mogu ih koristiti jer sam van telemach mreze ali mi HBO Premium savršeno odgovara :D
Telemach

#82919 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

REDDEVILS wrote:
Da.
Sad su mi prvi mjesec otkljucani svi kanali a poslije ce mi ostati samo osnovni Eon Full TV paket, a idealni benefit za mene bi bio Prosireni i HBO paket :mrgreen:
@REDDEVILS,
6 mjeseci Arena Sport HD i 3 mjeseca HBO Premium paket.[/quote]
Ok @Telemach dali samo trebam aktivirati na moj Telemach e racun ili trebam vama poslati pp a sto se tice ASHD ne mogu ih koristiti jer sam van telemach mreze ali mi HBO Premium savršeno odgovara :D[/quote]
@REDDEVILS,
Trebate aktivirati e-račun pa se nama javiti u pp :)
REDDEVILS

#82920 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by REDDEVILS »

Telemach wrote:
REDDEVILS wrote:
Da.
@REDDEVILS,
6 mjeseci Arena Sport HD i 3 mjeseca HBO Premium paket.
Ok @Telemach dali samo trebam aktivirati na moj Telemach e racun ili trebam vama poslati pp a sto se tice ASHD ne mogu ih koristiti jer sam van telemach mreze ali mi HBO Premium savršeno odgovara :D[/quote]
@REDDEVILS,
Trebate aktivirati e-račun pa se nama javiti u pp :)[/quote]
@Telemach imate PP :)
zastavnik22

#82921 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zastavnik22 »

Radi li ovaj Unifon meni nakon sto ukucam 4cifreni kod samo javi da je doslo do greske na serveru
Telemach

#82922 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

zastavnik22 wrote:Radi li ovaj Unifon meni nakon sto ukucam 4cifreni kod samo javi da je doslo do greske na serveru
@zastavnik22,
Radi. Pokušajte da u podešavanjima telefona da pronađete Unifon aplikaciju, obrišete podatke i keš (cache). Nakon toga je potrebno ponoviti prijavu.
zastavnik22

#82923 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zastavnik22 »

Telemach wrote:
zastavnik22 wrote:Radi li ovaj Unifon meni nakon sto ukucam 4cifreni kod samo javi da je doslo do greske na serveru
@zastavnik22,
Radi. Pokušajte da u podešavanjima telefona da pronađete Unifon aplikaciju, obrišete podatke i keš (cache). Nakon toga je potrebno ponoviti prijavu.[/quote

Uradio i opet sve isto.Ios je u pitanju
Benq

#82924 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

Ako si vec imao registrovan UniFon na tom broju telefona, udji u MojTelemach portal, obrisi staru registraciju pa se onda ponovo prijavi na mobitelu.
zastavnik22

#82925 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zastavnik22 »

Isti problem i na android telefono
Locked