PS. Jel ovo znak da ovu temu treba pod kljuc a onu o pripremama otkljuc.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- phillie
#82876 Re: Premijer liga BiH
Celik potpisao Isica iz Radnika na dvije godine.
-
made_in_sarajevo
#82877 Re: Premijer liga BiH
Nama su komsije jos prije 6 godina govorile da Tan preko nas pere pare i igra kladionicu. Sad ce nas prijaviti uefi kao i radnik i uefa ce nas ugasiti
.
Nadam se da mnogi ne vode ozbiljne finansije, mogu zeljine oni su neozbiljni svakako
Nadam se da mnogi ne vode ozbiljne finansije, mogu zeljine oni su neozbiljni svakako
- armin071
#82878 Re: Premijer liga BiH
Prva badelova udarnicka je tu povratka nazad nema. Ako su srbi kosovski boj pretvorili u „pobedu“ zasto nebi i oni ovaj „glam blam“ pretvorili u nepravdu kosmickih razmjera..... Ja sam potpuno na strani „Siljkove pravde“....Velkoski wrote:Jesmo li se ugasili, kakva je situacija iz minute u minut?
- Muhamed Đakmić
#82879 Re: Premijer liga BiH
Vala iskreno, bezveze igračphillie wrote:Celik potpisao Isica iz Radnika na dvije godine.
Mislim, možda ispadne nešto od njeg, kao što je ispalo od Miletića jedno vrijeme, ali to je tačno ono što potpišeš kad hoćeš da se vrtiš od šestog do osmog mjesta. I onaj Bajraktarević, ako ga stvarno dovedete, spada vam negdje u tu zonu. Pavlović je već ozbiljan igrač, ali ova druga dvojica vam nisu čemu.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#82880 Re: Premijer liga BiH
Cekamo trecestepenuphillie wrote:Celik potpisao Isica iz Radnika na dvije godine.
-
made_in_sarajevo
#82881 Re: Premijer liga BiH
Sad cekamo da nadju fule i zrinjskom, prijave uefi nas, zrinjski, siroki, radnik, zvijezdu za svaki slucaj i onda njima titula ide i liga prvaka. Zeljo js dovoljno veliki da to sve dokaze i uradi.
Eto ljudi da se halalimo posto se gasimo, jeba nas Tan
Eto ljudi da se halalimo posto se gasimo, jeba nas Tan
- jeza u ledja
#82882 Re: Premijer liga BiH
Satrase se ljudi. 
- armin071
#82883 Re: Premijer liga BiH
Samo se ti smiji ali nema vise nazad. Matematicari i logicari iz FKZ kod kojih je 20000>1000000 odlucili su da ovaj put izvedu stvari na cistac. Ako treba i do Cerefina licno da se dodje tu je Mirza da preko svojih politickih veza to napravi. Evropa se vec trese....jeza u ledja wrote:Satrase se ljudi.
- emigrazione
#82884 Re: Premijer liga BiH
Student je najludji, citav dan se smijem ko blesavmosa rajvosa wrote:Ma cito onaj sport1, kakvih pacijenata i kakvog razmisljanja ima nije ni cudo sto je Torabi izlijecio 40.000 ljudi u 2 dana.sumirprimus wrote:S takvom zajebancijom mrs je pao no sikiriki popi kafu slobodnomosa rajvosa wrote:Jel jos aktuelna akcija kod ovih Siljkovih, njih 6000 aktivnih clanova po 400 KM godisnje i da oni Zeljkana poguraju sa 2.400.000,00 KM
Amara mi Osima mal se ne omrsi![]()
![]()
![]()
![]()
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#82885 Re: Premijer liga BiH
Samo radi tacnosti.mosa rajvosa wrote:U prevodu na 0,00 KM jer je Nam kupio uloge u 04/19 a obracun je sa 31.12.2018.Tomahawk11 wrote:U prevodu, sa -23 miliona na -8mosa rajvosa wrote:Selam za Kusturu i ostale, polako citajte jer ovo moze udariti na zdravlje.
"Na današnjoj skupštini donesena je i odluka koja se odnosi na "dokapitalizaciju kluba kroz pretvordbu pozajmica VTCY u glasačke uloge". Iz FK Sarajevo poručuju da će se na taj način značajnoj mjesti poboljšati finansijska pozicija kluba."
Suti samo suti suti moj djecace plavi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije Tan prodao dug, nego upravljačke uloge.
E sad, mozda i jeste, ali onda niste vise duzni Tanu, nego Namu.
Koji se opet moze oprostiti i da budete na 0.
Kako god boli vas cosak dok ide ovako
-
caros
#82886 Re: Premijer liga BiH
Na ovom forumu nema arogantnijeg, a nepismenijeg lika od ovog Rickena. Za nekoga ko ne zna odvojiti NE se previše razumije u apsolutno svaku tematiku.
Gase ljudi ligu, čeka se samo da UEFA reaguje. Nevjerovatna mitomanija.
- Logovan
#82887 Re: Premijer liga BiH
I Pavlović je vaš, na tri godine potpisao.phillie wrote:Celik potpisao Isica iz Radnika na dvije godine.
-
made_in_sarajevo
#82888 Re: Premijer liga BiH
Jel ono rok za predaju licenci uefi 29.05. do kad je i rok za objavu izvjestaja?
Pitam za strinu od druga koji ima druga, pa njegov komsija ima druga pa njega strina.
Pitam za strinu od druga koji ima druga, pa njegov komsija ima druga pa njega strina.
-
Nivelacija
#82889 Re: Premijer liga BiH
Ja prvo nisam kontao mjesec dana sta znaci i gdje je ta lobotomija kontam sta je ovo sta pisu, ono totalno van fazona i ukucam na google lobotomija forum jedne prilike kad sam vidio na ss da pricaju o toj lobotomiji kad odmah izbaci taj forum tamo od ovih misketovih, aha reko to je lobotomijamosa rajvosa wrote:Jel jos aktuelna akcija kod ovih Siljkovih, njih 6000 aktivnih clanova po 400 KM godisnje i da oni Zeljkana poguraju sa 2.400.000,00 KM
Amara mi Osima mal se ne omrsi![]()
![]()
![]()
![]()
- Ricken
#82890 Re: Premijer liga BiH
Nije vam Ricken kriv što je vas je revizor poguro sa mišljenjemcaros wrote:Na ovom forumu nema arogantnijeg, a nepismenijeg lika od ovog Rickena. Za nekoga ko ne zna odvojiti NE se previše razumije u apsolutno svaku tematiku.
To revizor nije uradio. Ti slobodno nastavi lektorisat moje postove.
"If a licensee exhibits any of the conditions described by indicators 1 to 6, it is considered in breach of the indicator:
i) Indicator 1: Going concern
The auditor’s report in respect of the annual financial statements for reporting period T-1 and/or interim financial statements (if applicable) submitted in accordance with Articles 47 and 48 includes, regarding the going concern, either a key audit matter or a qualified opinion/conclusion.
-
todd_smith
#82891 Re: Premijer liga BiH
E jeste neznalice obicne. Pa zna covjek bolje nego kvalifikovani revizor. 
-
caros
#82892 Re: Premijer liga BiH
Nema Evrope za vas, za nas ima i duple i Evrope. Možete jedino da kukate i mitomanišete, a u tome ste očigledno eksperti, jer za sve ostalo niste. Puno pametujete za ljude koji nisu u stanju popuniti uplatnicu na vrijeme.
Ti za početak uopšte ne razumiješ revizorski izvještaj, a sumnjam da u potpunosti razumiješ i engleski.
Ti za početak uopšte ne razumiješ revizorski izvještaj, a sumnjam da u potpunosti razumiješ i engleski.
- jeza u ledja
#82893 Re: Premijer liga BiH
Nisi ti kriv, cak naprotiv, mi tebe u potpunosti podrzavamo u tvojoj nakani razotkrivanja mutnih radnji u FKS.Ricken wrote:Nije vam Ricken kriv što je vas je revizor poguro sa mišljenjemcaros wrote:Na ovom forumu nema arogantnijeg, a nepismenijeg lika od ovog Rickena. Za nekoga ko ne zna odvojiti NE se previše razumije u apsolutno svaku tematiku.
Gase ljudi ligu, čeka se samo da UEFA reaguje. Nevjerovatna mitomanija.. Prema standardima revizije, a u skladu sa UEFA pravilnikom, u slučajevim negativnog kapitala, revizor je morao modificirati mišljenje ili staviti u ključna pitanja i objasniti kako će te osigurati nastavak poslovanja. Ali u tom slučaju, ništa od licence.
To revizor nije uradio. Ti slobodno nastavi lektorisat moje postove.Razumijem nervozu i (ne)zamjeram.
![]()
"If a licensee exhibits any of the conditions described by indicators 1 to 6, it is considered in breach of the indicator:
The auditor’s report in respect of the annual financial statements for reporting period T-1 and/or interim financial statements (if applicable) submitted in accordance with Articles 47 and 48 includes, regarding the going concern, either a key audit matter or a qualified opinion/conclusion.
Jebiga, malo smo nervozni
-
made_in_sarajevo
#82894 Re: Premijer liga BiH
Na borbama koka i pjetlova nas prodalijeza u ledja wrote:Nisi ti kriv, cak naprotiv, mi tebe u potpunosti podrzavamo u tvojoj nakani razotkrivanja mutnih radnji u FKS.Ricken wrote:Nije vam Ricken kriv što je vas je revizor poguro sa mišljenjemcaros wrote:Na ovom forumu nema arogantnijeg, a nepismenijeg lika od ovog Rickena. Za nekoga ko ne zna odvojiti NE se previše razumije u apsolutno svaku tematiku.
Gase ljudi ligu, čeka se samo da UEFA reaguje. Nevjerovatna mitomanija.. Prema standardima revizije, a u skladu sa UEFA pravilnikom, u slučajevim negativnog kapitala, revizor je morao modificirati mišljenje ili staviti u ključna pitanja i objasniti kako će te osigurati nastavak poslovanja. Ali u tom slučaju, ništa od licence.
To revizor nije uradio. Ti slobodno nastavi lektorisat moje postove.Razumijem nervozu i (ne)zamjeram.
![]()
The auditor’s report in respect of the annual financial statements for reporting period T-1 and/or interim financial statements (if applicable) submitted in accordance with Articles 47 and 48 includes, regarding the going concern, either a key audit matter or a qualified opinion/conclusion.![]()
Jebiga, malo smo nervozniali uz tvoju pomoc nadamo se da ce se napokon razotkriti sav lopovluk i nedace koje su nam u klub donjeli Tan i Nguyen, grobari naseg voljenog kluba.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#82895 Re: Premijer liga BiH
http://sportske.ba/zalba-drugostepenoj- ... u-odbranu/
s obzirom na ton žalbe baš me čudi odbijenica
s obzirom na ton žalbe baš me čudi odbijenica
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#82896 Re: Premijer liga BiH
Casti li nas savez osvajace ove lige? Ima li ikakvog hajra od tog osvajanja ove cemerne lige?
Osim onog pehara naravno.
Ili se samo pocaste medjusobno vodje saveza janjetinom
-
todd_smith
#82897 Re: Premijer liga BiH
Kako ces da te casti kad si dugujes 16miliona kermi, dao ti licencu eto ti nagradeizvrsni direktor wrote:Casti li nas savez osvajace ove lige? Ima li ikakvog hajra od tog osvajanja ove cemerne lige?
- sime_cipol
#82898 Re: Premijer liga BiH
Mislim da ce Sarajevo za duplu krunu dobiti od saveza oko 250k KM.izvrsni direktor wrote:Casti li nas savez osvajace ove lige? Ima li ikakvog hajra od tog osvajanja ove cemerne lige?
Casti i UEFA prvake, mislim oko 250k €.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#82899 Re: Premijer liga BiH
To od uefe ide za ucesce u ligi prvaka??sime_cipol wrote:Mislim da ce Sarajevo za duplu krunu dobiti od saveza oko 250k KM.izvrsni direktor wrote:Casti li nas savez osvajace ove lige? Ima li ikakvog hajra od tog osvajanja ove cemerne lige?
- sime_cipol
#82900 Re: Premijer liga BiH
Samo za ucesce, ostala lova ide po rezultatu.izvrsni direktor wrote:To od uefe ide za ucesce u ligi prvaka??sime_cipol wrote:Mislim da ce Sarajevo za duplu krunu dobiti od saveza oko 250k KM.izvrsni direktor wrote:Casti li nas savez osvajace ove lige? Ima li ikakvog hajra od tog osvajanja ove cemerne lige?