Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Telemach

#82876 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

alipasijaner wrote:@T
Zašto kod meni moje najdraže majke koja ima 2 EON BOX-a i premium paket kada pokušam aktivirati EON aplikaciju na smart TV-u dobijem poruku iskorišten je maksimalan broj uređaja.. a na portalu piše 0/2. Hvala
@alipasijaner,
Dostavite nam u pp broj Ugovpra majke kako bismo izvršili provjeru.
zanimljiv

#82877 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zanimljiv »

Kako se aktiviraju benefiti aktivacije e-računa?
I jesu li ovo neki radovi u toku pa je internet limitiran na 10Mbps download?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#82878 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pici »

semirsar wrote:
konektovan wrote:Imam problemčić na kanalu nick jr. koji traje vec neko vrijeme. Cim prebacim na neki drugi kanal, na nick. jr se promjeni jezik zvuka na hrvatski, a inace je bio srpski, a malac navikao na crtiće sa srpskim jezikom i njihovom sinhronizacijom. Kaze da mu je Hrvatski pravo cudan.. :mrgreen:

Kako da rešim taj problem??? :mrgreen:
uci ga i hrvacki da parla. :skoljka: :mrgreen:

imasH simultani prevodioc opciju... kupisH slusalice ukljucisH u tv, metnesH sluske na svoja uvcad i malcu prevodisH na bosanski... radi 100%
shape of despair

#82879 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shape of despair »

konektovan wrote:Imam problemčić na kanalu nick jr. koji traje vec neko vrijeme. Cim prebacim na neki drugi kanal, na nick. jr se promjeni jezik zvuka na hrvatski, a inace je bio srpski, a malac navikao na crtiće sa srpskim jezikom i njihovom sinhronizacijom. Kaze da mu je Hrvatski pravo cudan.. :mrgreen:

Kako da rešim taj problem??? :mrgreen:
Imao isti problem na BabyTv, ja stavim engkeski ono baci na njemački čim prebacim.
Neznam kako se riješilo. Mislim da je to bilo na analogiji a tad nekad uvedoh digitalu i prestalo je.
Opet meni djete naviklo na hrvatski prevod. Jest da govori tračnice i vlak al ša ću :D
Samso

#82880 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Samso »

Pustite djeci crtiće na Engleskom ili Njemačkom jeziku, BHS jezici su im svakako maternji jezici. Korisniji će im kasnije biti ova 2 strana jezika.
Telemach

#82881 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

zanimljiv wrote:Kako se aktiviraju benefiti aktivacije e-računa?
I jesu li ovo neki radovi u toku pa je internet limitiran na 10Mbps download?
@zanimljiv,
Možemo Vam mi aktivirati benefite, potrebno je samo dostaviti broj Ugovora u pp. Radovi nisu u toku. Ukoliko usluga nije uredna, provjerit ćemo.
REDDEVILS

#82882 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by REDDEVILS »

Evo mali update sto se tice kanala koji ne rade na Eon TV Aplikaciji
Motorvision.TV- Ne radi na Eon TV Aplikaciji crna slika ali uredno ide na kompijuteru i na mobilnoj aplikaciji
Discovery Science - Sad radi na svim uredjajima :)
OTV Valentino ne radi kanal otkako je uveden na Eon platformu Nema Signala. (#400)
Izvorna TV ne radi kanal otkako je uveden na Eon TV App platformu Nema Signala. (#400)
Nisu mi bitna toliko ova dva zadnja kanala koje sam naveo ali su mi bitni ovi kvalitetniji kao sto su Discovery Science itd... jer te kanale pratim :)
Da ne bude da ne rade samo na BHT mrezi probao sam i na Telemach mrezi ova dva navedena kanala i ista se greska pojavi Nema Signala. (#400) sto bi znacilo da je do aplikacije koju bi trebalo u skorije vrjeme update-ovati da bi se ispravili sitni bagovi :)
REDDEVILS

#82883 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by REDDEVILS »

@Telemach moguli i ja dobiti te benefite ukoliko se prijavim na E racun :D
kakavdanakneiskustvu

#82884 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

REDDEVILS wrote:@Telemach moguli i ja dobiti te benefite ukoliko se prijavim na E racun :D
i od mene isto pitanje??
Telemach

#82885 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

kakavdanakneiskustvu wrote:
REDDEVILS wrote:@Telemach moguli i ja dobiti te benefite ukoliko se prijavim na E racun :D
i od mene isto pitanje??
@REDDEVILS, @kakavdanakneiskustvu,
Da.
kakavdanakneiskustvu

#82886 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Telemach wrote:
i od mene isto pitanje??
Da.

bez obzira sto sam nesto slicno koristio prosle godine,na tri mjeseca??
djama

#82887 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by djama »

ja se prijavio na to davno i nista... jedno vrijeme cank nisam nikako dobijao racune pa sam morao da intervenisem da bar printani dolaze
kakavdanakneiskustvu

#82888 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

djama wrote:ja se prijavio na to davno i nista... jedno vrijeme cank nisam nikako dobijao racune pa sam morao da intervenisem da bar printani dolaze

ali si dobio te kanale na taj period?
djama

#82889 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by djama »

djama wrote:ja se prijavio na to davno i nista... jedno vrijeme cank nisam nikako dobijao racune pa sam morao da intervenisem da bar printani dolaze

ma kakve crne kanale , nisam imao racuna a kamoli kanala :D :D
kakavdanakneiskustvu

#82890 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

djama wrote:

ma kakve crne kanale , nisam imao racuna a kamoli kanala :D :D

aaa,ja dobio kanale,ne i racune na mail,prosle godine,ne tri mjeseca
kakaljin

#82891 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Telemach wrote:
i od mene isto pitanje??
Da.
Moguli i ja ponovo da se prijavim na e-racun i da dobijem te benefite
Benq

#82892 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

djama wrote: ma kakve crne kanale , nisam imao racuna a kamoli kanala :D :D
Akcija se stalno mijenjala, davno je bila akcija koja se odnosila na umanjenje fakture 6mj po 1KM (otprilike tako) ko aktivira e-racun. Tek kasnije su poceli davati pakete kanala onome ko aktivira e-racun. Bilo je i ovdje slucajeva da se korisnicima nisu aktivirali kanali nakon aktivacije racuna, ali to se rijesi resetom servisa sa njihove strane.
jazzer

#82893 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by jazzer »

A koji su benefiti prelaska na e-racun?
Benq

#82894 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

jazzer wrote:A koji su benefiti prelaska na e-racun?
6 mjeseci Arena Sport HD paket i 3 mjeseca HBO Premium paket
Tiger 033

#82895 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

Ja fakat ne znam šta se dešava sa računima...meni još nije došao...svaki mjesec uredno kasne ! Može li se išta uraditi po tom pitanju da isti dolaze početkom ili sredinom mjeseca?
Benq

#82896 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

Tiger 033 wrote:Ja fakat ne znam šta se dešava sa računima...meni još nije došao...svaki mjesec uredno kasne ! Može li se išta uraditi po tom pitanju da isti dolaze početkom ili sredinom mjeseca?
Meni printani racun dodje najdalje do 25. u mjesecu. Racuni na email dodju izmedju 6. i 8. u mjesecu, pa tako ako hoces da ti racuni dolaze pocetkom mjeseca, prijavi se na e-racun, jer tu ako i dodje do nekog problema samo posaljes PP Telemachu i odmah ti proslijede racun na mail.
gledam a ne vidim

#82897 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by gledam a ne vidim »

@Telemach Vec 10 dana cekam da dođete zamijeniti kablove koji idu sa kuce na kucu, jer je signal jako los i pola kanala nema. Do prvog ako ne dođu raskidam ugovor. Da li ce mi biti umanjen racun za ovaj mjesec ?
shape of despair

#82898 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shape of despair »

Meni printani dođe oko 20.-25. Taman poplaćam sve, haj sad ponovo uzmi izlaz i u Telemach. Sad sam se prijavio za ovu elektroniku. Dobio sam HBO i neki sport gratis 3/6 mjeseci. Ovaj sport me ne zanima, al HBO paket će dobro doći u večernjim satima
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#82899 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pici »

evo prijavio se na eon premium i docice od 7 do 10 dana stizu im novi boxovi... pitam ga za ovo zezanje sa tv boxom ljudi se zale, kao inzinjeri rade na tom problemu i uskoro bi sve trbalo biti ok... ostavio sam ci modul uz doplatu 3,5km pa cu vrnem ga na drugi tv... zamjenit ce modem za neki bolji i jaci, dobit cu napokom besplatan telefon :mrgreen:
aditon

#82900 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

pici wrote:evo prijavio se na eon premium i docice od 7 do 10 dana stizu im novi boxovi... pitam ga za ovo zezanje sa tv boxom ljudi se zale, kao inzinjeri rade na tom problemu i uskoro bi sve trbalo biti ok... ostavio sam ci modul uz doplatu 3,5km pa cu vrnem ga na drugi tv... zamjenit ce modem za neki bolji i jaci, dobit cu napokom besplatan telefon :mrgreen:
nema ništa bespaltno, ni u babe...sve češ ti to platiti, kao što svi i platimo na kraju...a to da će otklonuti probleme s boxom je naravno floskula...dok je android boxova bit će i problema...naravno da neće reći ništa što njima ne ide u prilog

@Telemach

mogu li ja dobiti benefit za prelazak na e-račun u vidu smanjenja računa za...koliko, arene hd = 6 KM i HBO koji svakako imam u paketu a košta...12 maraka? Znači ukupno 18 KM u narednih bar 6 mjeseci? Ako može, odmah se prijavljujem za e-račun i zaboravit ću u narednih 6 mjeseci silna poskupljenja kojima ste nas izložili :)
Locked