Ustamujic se zajampurio. Mirza izdrzi
Mozda ipak ima neke nade...mozda...treba pokusati
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Naglasit ćemo i ovo - šokantan je i izvještaj NK Široki Brijeg. Kada zavirite u njihov izvještaj koji je također dostupan na klupskoj stranici, vidjet ćete da su tamo prikazani nenormalno mali troškovi plaća, koji su za tri puta manji od FK Sarajevo, Zrinjski ili Željezničar. Vidljivo je da tamo od 2017. svi nogometaši igraju za primanja koja su ispod 1.000 KM mjesečno.
Kolko je kod njih? Kod nas je 700k otprilikeTomahawk11 wrote:Naglasit ćemo i ovo - šokantan je i izvještaj NK Široki Brijeg. Kada zavirite u njihov izvještaj koji je također dostupan na klupskoj stranici, vidjet ćete da su tamo prikazani nenormalno mali troškovi plaća, koji su za tri puta manji od FK Sarajevo, Zrinjski ili Željezničar. Vidljivo je da tamo od 2017. svi nogometaši igraju za primanja koja su ispod 1.000 KM mjesečno.
Šta koliko je? Vidiš ti da ljudi ko da u Bingu radesumirprimus wrote: Kolko je kod njih? Kod nas je 700k otprilike
U prevodu, sa -23 miliona na -8mosa rajvosa wrote:Selam za Kusturu i ostale, polako citajte jer ovo moze udariti na zdravlje.
"Na današnjoj skupštini donesena je i odluka koja se odnosi na "dokapitalizaciju kluba kroz pretvordbu pozajmica VTCY u glasačke uloge". Iz FK Sarajevo poručuju da će se na taj način značajnoj mjesti poboljšati finansijska pozicija kluba."
Suti samo suti suti moj djecace plavi![]()
![]()
![]()
![]()
U prevodu na 0,00 KM jer je Nam kupio uloge u 04/19 a obracun je sa 31.12.2018.Tomahawk11 wrote:U prevodu, sa -23 miliona na -8mosa rajvosa wrote:Selam za Kusturu i ostale, polako citajte jer ovo moze udariti na zdravlje.
"Na današnjoj skupštini donesena je i odluka koja se odnosi na "dokapitalizaciju kluba kroz pretvordbu pozajmica VTCY u glasačke uloge". Iz FK Sarajevo poručuju da će se na taj način značajnoj mjesti poboljšati finansijska pozicija kluba."
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislio sam ono Tanovo, a onda dolazi Nam...gdje žuriš, umjesto u 5 epizoda, ti hoćeš sve u 10 minuta da ispucašmosa rajvosa wrote:U prevodu na 0,00 KM jer je Nam kupio uloge u 04/19 a obracun je sa 31.12.2018.Tomahawk11 wrote:U prevodu, sa -23 miliona na -8mosa rajvosa wrote:Selam za Kusturu i ostale, polako citajte jer ovo moze udariti na zdravlje.
![]()
![]()
![]()
![]()
Koliko kod njih godisnje ode na platr.kod vas cca 4 mil.kod nas 700k.kolko kod njih?Tomahawk11 wrote:Šta koliko je? Vidiš ti da ljudi ko da u Bingu radesumirprimus wrote: Kolko je kod njih? Kod nas je 700k otprilike
Tako nekako.sumirprimus wrote:Koliko kod njih godisnje ode na platr.kod vas cca 4 mil.kod nas 700k.kolko kod njih?Tomahawk11 wrote:Šta koliko je? Vidiš ti da ljudi ko da u Bingu radesumirprimus wrote: Kolko je kod njih? Kod nas je 700k otprilike
Ja se potpuno slažem s ovim ekspertimaVelkoski wrote:Jesmo li se ugasili, kakva je situacija iz minute u minut?
S takvom zajebancijom mrs je pao no sikiriki popi kafu slobodnomosa rajvosa wrote:Jel jos aktuelna akcija kod ovih Siljkovih, njih 6000 aktivnih clanova po 400 KM godisnje i da oni Zeljkana poguraju sa 2.400.000,00 KM
Amara mi Osima mal se ne omrsi![]()
![]()
![]()
![]()
Ma cito onaj sport1, kakvih pacijenata i kakvog razmisljanja ima nije ni cudo sto je Torabi izlijecio 40.000 ljudi u 2 dana.sumirprimus wrote:S takvom zajebancijom mrs je pao no sikiriki popi kafu slobodnomosa rajvosa wrote:Jel jos aktuelna akcija kod ovih Siljkovih, njih 6000 aktivnih clanova po 400 KM godisnje i da oni Zeljkana poguraju sa 2.400.000,00 KM
Amara mi Osima mal se ne omrsi![]()
![]()
![]()
![]()