Dali ste greskom napisali osvajao umjesto poklapao?
Vjerujem da jeste.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kako nije zaradioBurdus wrote: ↑22/01/2020 18:41 Nista on nije zaradio vec proba ukrasti. Sve je dokumentovano i prijavljeno organima gonjenja u vise navrata. Sto se ti isti organi prave blesavi i ne rade svoj posao to je drugi par cipela.
Da rezimiram, nikakav dug Zeljo nema prema Amaru Osimu vec taj isti Amar hoce da otme od Zelje kao sto je vec u nekoliko navrata oteo, ukrao.
Razloge zasto odlaze Ustamujic i Becircic zna cijeli grad. Neces moci nikog ubjediti u suprotno. A nisu jedini koji ce otici zbog trenera.
Sada izvoli![]()
Ako sam pitar dokazi
Ništa te nisam zajebo, šta ako si balavac
manijak1 wrote: ↑22/01/2020 18:54Kako nije zaradioBurdus wrote: ↑22/01/2020 18:41 Nista on nije zaradio vec proba ukrasti. Sve je dokumentovano i prijavljeno organima gonjenja u vise navrata. Sto se ti isti organi prave blesavi i ne rade svoj posao to je drugi par cipela.
Da rezimiram, nikakav dug Zeljo nema prema Amaru Osimu vec taj isti Amar hoce da otme od Zelje kao sto je vec u nekoliko navrata oteo, ukrao.
Razloge zasto odlaze Ustamujic i Becircic zna cijeli grad. Neces moci nikog ubjediti u suprotno. A nisu jedini koji ce otici zbog trenera.
Sada izvoli![]()
![]()
Zar bi otimao kad otimat ne mora , il hoćeš kazat da je pohlepan ko što niko nije.
Razlog je Amar, jelPo kojem osnovu ?
Ja ne moram ubjeđivati nikog , jer ne slušam priče po hodnicima i šupljiranje u kafanama.
Šta je dokumentovanoDa nema papira na kojim piše koliko je uložio ili kolika mu je plata bila ?
Organi se ne prave blesavi , očito da bi ispali smiješni i žalosni da sa FMUP-om ili SIPA-om uđu u klupske prostorije .
Vazda je neko treći kriv , nikako onaj prije .
Ko će još podić dupe , Badžak možda![]()
Koju ćunu o tome pričamo ovdje , što ne odemo u klub ili MUP![]()
Šta je oteo Amar , ja pojma ne znam, de me prosvijetli .
Nemam šta rezimirat , očito je da se historija ponavlja sa šupljikatima , ko od onog doba kad je K.K. napustio klub.
Jah , zar nije mizerno bilo , kad više nije znao šta će reć ili učiniti da ga udalji od kluba , Diktator počeo mahalat o kupljenim titulama.
Mozes me nazivat balavcem,neznalicom itd
Kolko ja znam uređivač ovog podforuma je rekao da nema nadjevanja i izmišljanja naziva .Sultanahmed wrote: ↑22/01/2020 19:04 Ali to nece promjeniti da je amar osim ustvari amar kamata kamatarevic![]()
Sta je tu vrijeđanje?eh u nedostatku argumenata nama letite moderatorumanijak1 wrote: ↑22/01/2020 19:06Kolko ja znam uređivač ovog podforuma je rekao da nema nadjevanja i izmišljanja naziva .Sultanahmed wrote: ↑22/01/2020 19:04 Ali to nece promjeniti da je amar osim ustvari amar kamata kamatarevic![]()
Dakle u ovoj situaciji prinuđen sam prijaviti ovo vrijeđanje bez osnova.
kako šta je vijeđanjeSultanahmed wrote: ↑22/01/2020 19:09 Sta je tu vrijeđanje?eh u nedostatku argumenata nama letite moderatoru![]()
A gdje sam ja rekao da je on "pak.." i "lopov"manijak1 wrote: ↑22/01/2020 19:12kako šta je vijeđanjeSultanahmed wrote: ↑22/01/2020 19:09 Sta je tu vrijeđanje?eh u nedostatku argumenata nama letite moderatoru![]()
da tebi neko tamo đe si kaže bez materijalnih dokaza , da si pakšu i lopov , šta bi bilo ?
Jebavo bi se po sudu da izletiš što manje para za klevetu i laž.
Đe su to vaši dokaziU podrumima
U kladionici
![]()
Jbt-efantazmagorija ovo postade .
Pa eto vidis da nigdje nisam napisao da je "pak.." i "lopov"
Ma jel nisi baš?
Ma jelSultanahmed wrote: ↑22/01/2020 19:22 Svaka cast kralju objasnio si![]()
Ja sam htio samo da normalno diskutujem na ovom forumu,ali izgleda da to ipak nije moguce
Ako ne mislis ko vecina nama si pitar![]()
Ja mogu, gubi se sa foruma bezobraznice jedan. Sram te bilo.