Sirija vol. 2

Locked
Avetinho

#82776 Re: Sirija vol. 2

Post by Avetinho »

Ruski trol salih je popizdio, i odbio odgovoriti zasto koriasti svoje "izraelske izvore" koji se brinu o Apokalipsi, Sudnjem danu i Vatikanskoj zavjeri, kao rusko trolanje. KAKO, ZASTO, KADA, pitaju se forumasi. Ruski trol salih je odbio odgovoriti.
DaysleepeR

#82777 Re: Sirija vol. 2

Post by DaysleepeR »

Ruski trol netrol, vehabijama je u Siriji dzenaza kako god okrenes
rajv0sa

#82778 Re: Sirija vol. 2

Post by rajv0sa »

insomnia78 wrote:
Krokodajl wrote:Sad i Babin :lol: :lol:
:lol:
Znaci vehabija, Srbin iz Pozarnice, Hrvat, Izbjeglica iz podrinja, cigan iz Zivinica sad i Babin :lol: :lol: :lol:
Ja sve to al ovaj samo jedno. Bivsi pripadnik genocidne vojske :lol:
Ko se etiketiranja lača od etiketiranja i gine :mrgreen:

Usput krenuo prokomentirati ovu izjavu tzv izraeli ofišls da će gađati asadovu palatu ako se iran ne povuče iz sirije, kontam sad će se vehabijski kler kleti u izrael kao zaštitnika "izvornog" suneta i islama, kad evo na forumu neki već spremni poginut za izrael, aferim mumini.
Avetinho

#82779 Re: Sirija vol. 2

Post by Avetinho »

DaysleepeR wrote:Ruski trol netrol, vehabijama je u Siriji dzenaza kako god okrenes
Jesu to ona cetvorica sto ih je IDF pobio, a o cemu je pisao ruski trol?
JohnnyS

#82780 Re: Sirija vol. 2

Post by JohnnyS »

salik79 wrote:
JohnnyS wrote:Bože moj kakvo trolanje i spamanje sa slikom jednog bivšeg SS-ovca. Trebalo bi mu postaviti sliku i na temi o Ligi Europe jer se Maccabi kvalificirao ove godine.

Sovjeti i Ameri se natjecali ko će uzet više nacističkih znanstvenika, raketni i svemirski program se temelji na nacističkim nacrtima i sad se ovaj propagandist čudi jednom koji je završio u Mossadu.

Od kada su placene ubice naucnici?!!

Lik bio potpukovnik u SS-u, Hitlerov intimus i po tebi nema nikakve prepreke da bude na platnoj listi Mossada :roll: Ali, zato je Mustafa Busuladzic, "ustasa" i "zlocinac" po kojemu skola u Sarajevu nosi ime...Ko vas ne zna...

Za mene nema prepreke? Pa nisam ja zaposlenik Kadrovske službe Mossada pa da određujem kriterije zaposlenja. Mossad je skupina špijuna i ubojica, tko je kvalificiraniji za taj posao od bivšeg nacista?
Što se tiče tog Busuladžića, iako ne znam kakve veze ima sa Sirijom, ja do prije par dana nisam ni čuo za njega, ali ako većinski izabrana narodna vlast smatra da zaslužuje ime škole, što bih ja to osporavao? Što ima veze što je bio poltron, Hrvat islamske vjeroispovjesti i zlobnici bi rekli kvisling (ovo sve na navodim na temelju projugoslovensko-komunističko-naša stranka-antiislamske propagande po medijima i forumu)? Ta ustaše su i Medicinski fakultet u Sarajevu osnovale, nećemo sad Sebiji poništit diplomu zbog toga.
Kikibombona

#82781 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

SDF nakon duge borbe ovladao kompletnim starim gradom Rake! :thumbup:

Image
SDF commander Nowruz Ahmed: "Raqqa battle will not take longer than two months from now, according to our plans"
BREAKING: Two top US-backed SDF commanders defect to Syrian Army (Photos)

https://www.almasdarnews.com/article/br ... rmy-photo/

Al-Banawi je ismijao navode da je presao na stranu SAA! :D

https://twitter.com/Murad_Rojava/status ... 5921363970

Sta je sa ovim drugim komadantom, veze nemam... Prvo je stigla informacija da je uhapsen, sada ovo...
rajv0sa

#82782 Re: Sirija vol. 2

Post by rajv0sa »

Čuj ruski trol, to neka nova konstrukcija nisam upratio, vidim na svim temama ljude zoveš ruskim trolovima. Nije ti to adekvatno za ovu temu, ovdje koristiš termine kao što su sektaš, djecoubica itd.
rajv0sa

#82783 Re: Sirija vol. 2

Post by rajv0sa »

JohnnyS wrote:
salik79 wrote:
JohnnyS wrote:Bože moj kakvo trolanje i spamanje sa slikom jednog bivšeg SS-ovca. Trebalo bi mu postaviti sliku i na temi o Ligi Europe jer se Maccabi kvalificirao ove godine.

Sovjeti i Ameri se natjecali ko će uzet više nacističkih znanstvenika, raketni i svemirski program se temelji na nacističkim nacrtima i sad se ovaj propagandist čudi jednom koji je završio u Mossadu.

Od kada su placene ubice naucnici?!!

Lik bio potpukovnik u SS-u, Hitlerov intimus i po tebi nema nikakve prepreke da bude na platnoj listi Mossada :roll: Ali, zato je Mustafa Busuladzic, "ustasa" i "zlocinac" po kojemu skola u Sarajevu nosi ime...Ko vas ne zna...

Za mene nema prepreke? Pa nisam ja zaposlenik Kadrovske službe Mossada pa da određujem kriterije zaposlenja. Mossad je skupina špijuna i ubojica, tko je kvalificiraniji za taj posao od bivšeg nacista?
Što se tiče tog Busuladžića, iako ne znam kakve veze ima sa Sirijom, ja do prije par dana nisam ni čuo za njega, ali ako većinski izabrana narodna vlast smatra da zaslužuje ime škole, što bih ja to osporavao? Što ima veze što je bio poltron, Hrvat islamske vjeroispovjesti i zlobnici bi rekli kvisling (ovo sve na navodim na temelju projugoslovensko-komunističko-naša stranka-antiislamske propagande po medijima i forumu)? Ta ustaše su i Medicinski fakultet u Sarajevu osnovale, nećemo sad Sebiji poništit diplomu zbog toga.
hahahahahahahah evo ga jedan nacionalno o(nes)vješteni
Čitalac

#82784 Re: Sirija vol. 2

Post by Čitalac »

Bitka za Raku trajaće još dva meseca, kaže za Reuters Nowruz Ahmed iz SDF-a.
Prema njenoj proceni, u gradu se i dalje nalazi između 700 i 1000 pripadnika Isila, među kojima je veliki broj stranaca.

Ona je demantovala informacije da će SDF uskoro pokrenuti operaciju prema Deir Zoru.
Ahmed said the SDF has no plans now to advance into the province because of the focus on Raqqa, and that a Deir al-Zor campaign had not been discussed with the U.S.-led coalition.
"There are demands for us to free Deir al-Zor and we are currently studying this," she said, adding that the SDF had enough forces to capture the province.
http://www.reuters.com/article/us-midea ... SKCN1B81SN
Challenger__

#82785 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

JohnnyS wrote:Ta ustaše su i Medicinski fakultet u Sarajevu osnovale, nećemo sad Sebiji poništit diplomu zbog toga.
Jesu ali u *urcu.

Fakultet je osnovan 1946, a to što pojedine budaletine lupetaju na wikipediji pominjući '44 je bila masovna, kursna, edukacija medicinskih tehničara za potrebe fronta, a ne fakultet.
Last edited by Challenger__ on 28/08/2017 20:47, edited 1 time in total.
JohnnyS

#82786 Re: Sirija vol. 2

Post by JohnnyS »

rajv0sa wrote:
hahahahahahahah evo ga jedan nacionalno o(nes)vješteni

Očito nekima treba nacrtati.

Image
JohnnyS

#82787 Re: Sirija vol. 2

Post by JohnnyS »

Challenger__ wrote:
JohnnyS wrote:Ta ustaše su i Medicinski fakultet u Sarajevu osnovale, nećemo sad Sebiji poništit diplomu zbog toga.
Jasu ali u *urcu. Fakultet je osnovan 1946 a to što pojedine budaletine lupetaju na wikipediji pominjući '44 je bila masovna, kursna, edukacija medicinskih tehničara za potrebe fronta, a ne fakultet.

Svakako se Sebijina i diploma, što fakultetska, što specijalistička, svakako bolje uklapa u tu definiciju, nego u definiciju normalnog medicinskog fakulteta.
Avetinho

#82788 Re: Sirija vol. 2

Post by Avetinho »

rajv0sa wrote:Čuj ruski trol, to neka nova konstrukcija nisam upratio, vidim na svim temama ljude zoveš ruskim trolovima. Nije ti to adekvatno za ovu temu, ovdje koristiš termine kao što su sektaš, djecoubica itd.
Tako to ruski trolovi rade. Tek kad ih upratis shvatis da su ruski trolovi. To ovladalo internetom i hrane sviju nekim svojim "izvorima informacija", koji u stvari nisu nista drugo nego armija ruskih noznih prstolizaca koji tipkaju iz mracnih podrumcica. Evo vidi ovog od maloprije saliha, stavio kao "izvor informacija" nekog jadnika koji se ubi pisuci o Apokalipsi, Sudnjem danu i Vatikanskoj zavjeri.

A cuvena je bila i ona vijest o popunjenosti turistickih kapaciteta na Krimu, nakon ruske invazije. Cini mi se da je celo tad bio naveo "pouzdani izvor".
Krokodajl

#82789 Re: Sirija vol. 2

Post by Krokodajl »

Ruski trolovi iz ulice Šerpendžezvasjevskaje 45/A u Petrogradu, ima kaže tamo zgrada čivata i hrane ih purom samo da tipkaju po Bosanskim forumima kako je u Rusiji super i kako BiH ne treba da se pridružuje Bugarskoj i polovini Kipra.

Đubrad kukuruzna !

Naša budućnost je s Milošom Zemanom i Viktorom Orbanom :thumbup:

Insieme, Unite Unite Europe :kiss:
Last edited by Krokodajl on 28/08/2017 20:58, edited 5 times in total.
walk_M-A-N

#82790 Re: Sirija vol. 2

Post by walk_M-A-N »

http://www.moonofalabama.org/2017/08/sy ... phate.html
Kraj kalifata. Još samo da dočekamo kraj bratskoj im cionističkoj aparthejd tvorevini i njenim podvalama.
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#82791 Re: Sirija vol. 2

Post by emillio estevez »

zrakomlat wrote:
insomnia78 wrote:
Krokodajl wrote:Sad i Babin :lol: :lol:
Znaci vehabija, Srbin iz Pozarnice, Hrvat, Izbjeglica iz podrinja, cigan iz Zivinica sad i Babin :lol: :lol: :lol:
Ja sve to al ovaj samo jedno. Bivsi pripadnik genocidne vojske :lol:
Kakav Hrvat, vi iz skutorije samo furate da ste Hrvati, u Zagrebu vas zovu Bosancima.

je ali od kite
Ne izmisljaj sad su imocani dezurni kŕivci
solar7

#82792 Re: Sirija vol. 2

Post by solar7 »

Krokodajl wrote:
sarajevoxxxx wrote:- Jeni Šefek: HTŠ je pokvario Amerima scenario namijenjen Idlibu.
Šta to znači ?

Idlib ipak se vraća matici Siriji ili ?

Ne kontam, a mislim da ni Turci ne kontaju :lol:
Ne postoji vise matica Sirija niti vise ikad postojati
Krokodajl

#82793 Re: Sirija vol. 2

Post by Krokodajl »

solar7 wrote:
Krokodajl wrote:
sarajevoxxxx wrote:- Jeni Šefek: HTŠ je pokvario Amerima scenario namijenjen Idlibu.
Šta to znači ?

Idlib ipak se vraća matici Siriji ili ?

Ne kontam, a mislim da ni Turci ne kontaju :lol:
Ne postoji vise matica Sirija niti vise ikad postojati
:thumbup:

Samo nedat Turcima državu, bivša BiH, a la Mladic 95-e u Kninu s gradonačelnikom Dragom.
Krokodajl

#82794 Re: Sirija vol. 2

Post by Krokodajl »

Jednu trećinu gde žive Kurdi prisajediniti sa Kurdistanom, jednu trećinu gde žive muhamedanci prisajediniti sa Transjordanom, a ona trećina gde žive Režimske decoubice proterati, pokrstiti ili pobiti, pa da se ispravi vekovna nepravda koju su zapadni centri moći Iljadudevestodvadesetiprve načinili kada su nacrtali neprirodne granice tzv. Sirije i Iraka.
Krokodajl

#82795 Re: Sirija vol. 2

Post by Krokodajl »

Al Asad je pobio 500 000, al Rusi su izveli 70 000 zračnih udara, i nakon toliko godina....

Nikada više...

Zar misle ?

:thumbup:

Haj ba ključaj temu, fajront, šta se ima više reć da nije rečeno :lol:
ioannes

#82796 Re: Sirija vol. 2

Post by ioannes »

jel ovo avetinho ponovo dominira?
Challenger__

#82797 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger__ »

Krokodajl wrote:Haj ba ključaj temu, fajront, šta se ima više reć da nije rečeno :lol:
Recimo ovako: kako su im proksi-(FSA/AQ/ISIL)-budaletine pred slomom, hijene izlaze iz sjene:
Izraelski premijer Netanyahu tvrdi kako Iran gradi tvornice za izradu raketa u Siriji i Libanonu te kako će ih upotrijebiti protiv Izraela: "To ne možemo dozvoliti!"
Pa još:
Stručnjak za Bliski istok prognozira najteži scenarij: "Postoji opasnost da će sada Siriju direktno vojno napasti Izrael i Saudijska Arabija"

Stručnjak za bliskoistočna pitanja, rusko-izraelski novinar Israel Shamir, rekao je u razgovoru za rusku novinsku agenciju Sputnik kako smatra da postoji konkretna opasnost da bi Izrael i Saudijska Arabija mogli vojno napasti Siriju. Nadalje, rekao je kako mu se čini da je ruski ministar obrane, Sergej Šojgu, ipak malo preoptimističan kada kaže da je implementacija de-eskalacijskih zona u Siriji ujedno i "kraj rata".
Image

Izrael kao posljednja nada "pravovjernih".
Krokodajl

#82798 Re: Sirija vol. 2

Post by Krokodajl »

Izrael se zabrinuo za Siriju a uredno drži Golan pod okupacijom.
Nadzornik

#82799 Re: Sirija vol. 2

Post by Nadzornik »

18+

Kozojebi u toyoti sedu,cutu,puse i u Ruse gledu... :D

Nadzornik

#82800 Re: Sirija vol. 2

Post by Nadzornik »

Autobusi za Isilove pacove iz Zapadnog Kalamuna spremni.

Image
Locked