Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A ima tako "šofera" koji bi vozili i 20 na sat ako neko ispred njih vozi tim tempom...izgubljeni u vremenu i prostoru, ali kad treba potplatiti polaganje vozačkog tu su veoma stručni...
Pa da.. neko ispred gusla, nema namjeru da ubrza, prestizes ga ti da ne stvaras iza sebe kolonu.. nego tako redaju se jedan iza drugoga.. kako bih ja ovo socno uz bradinu preletio
mirzet87sa wrote:Pa da.. neko ispred gusla, nema namjeru da ubrza, prestizes ga ti da ne stvaras iza sebe kolonu.. nego tako redaju se jedan iza drugoga.. kako bih ja ovo socno uz bradinu preletio
meni se to nekoliko dana desava, da raja gusla cak i 20 km/h kad vide policiju, samo mi nije jasno sto ih ovi ne kaznjavaju za usporavnje saobracaja
ali je cool preticati ispred samog radara a ne mogu te zaustaviti jer ne krsis ogranicenja
suncane naocare ili naocale kako ko kaze ili rekne po ovom mraku to bolje vidi ili mu smetaju svjetla umal me ne opuca sa strane...jos mu nije jasno sta se desilo... uglavnom sjetio sam mu se do 18 koljena sve....
bitanga_sa_otesa wrote:ne kontam imbecile takve,vozi koliko je ogranicenje,sta peglas i pravis guzvu....
Mene to ubi u pojam u posljednje vrijeme! Peglatori su se ko kuga razmnožili po gradu. I ono slow motion kretanje sa semafora. Pa jebalo majku, treba mu razmak od naselja do naselja da prebaci iz prve u drugu Ko da se dijele nagrade za guslanje.
Valjda se furaju na "sigurnu vožnju". Sve sa mobitelom u rukama
ne znam stvarno, ja sam primjetio da se raja ne zna prestrojavati, da zmigavac i usporava u svojoj traci dok ga neko ne pusti a upaljeno zeleno na semaforu a ne mozes od levata da prodjes svako danas i vozi u pm