Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja danas kod Mandića kod Famosa 0,55
SAS čini mi se 0,56
Nešković u Lukavici 0,66
Hifa u Rajlovcu 0,61
Hifa Hotonj 0,71
Na kraju nasuo u Petrolu Briješće 0,61 - 0,05 Bihamk kartica = 0,56
Ja danas kod Mandića kod Famosa 0,55
SAS čini mi se 0,56
Nešković u Lukavici 0,66
Hifa u Rajlovcu 0,61
Hifa Hotonj 0,71
Na kraju nasuo u Petrolu Briješće 0,61 - 0,05 Bihamk kartica = 0,56
Imas u Kompaniji Milojevic u Vojkovicima 0.52 KM. Do njega Sas pumpa 0.53 KM
drndalo wrote:Ja planiram jedan biznis-model, gdje ja na svojoj pumpi plinadzijama jos vracam pare sto sipaju kod mene...
Ako ti je 0.61 skup plin.. Ne znam zasto onda opste vozis... Pa to je dzabaluka vozanje bukvalno i oni se satrase trazeci 5 kf jeftinije... A ja molim Boga da benzin i dizel ostanu po 1.5-1.6 ))
Pa cujte, kada su niske cijene u pitanju, 5kf nije 'samo' 5kf, na 50kf onaj sa 55kf je 10% skuplji, serem vam se u matematiku
Sad bez zajebancije, kad skontas, kod ovih lihvara je plin skuplji preko 36%! (52+36.55%=71)
drndalo wrote:Ja planiram jedan biznis-model, gdje ja na svojoj pumpi plinadzijama jos vracam pare sto sipaju kod mene...
Ako ti je 0.61 skup plin.. Ne znam zasto onda opste vozis... Pa to je dzabaluka vozanje bukvalno i oni se satrase trazeci 5 kf jeftinije... A ja molim Boga da benzin i dizel ostanu po 1.5-1.6 ))
Stedim za avion... Skromno, Bosnjacki... Isto na plin pogonjen, naravno...
Sto vise kilometara predjem, vise cu ustediti, i prije ga kupiti...
Gorivo na 1.81 lagano huskacko politicka bagra nastavlja u stilu kradimo vishe idemo dalje, uzmimo im dusu, glupi su i ovce su.
Znaci Petrol koji se ovdje javlja sta imas reci na to ? Sigurno pratite cijene jel tako, kao i imate zaliha do sudnjeg dana, kao i EP, HIFA (ruku na srce domaci su pare ostaju ovdje ne smijem grijesit duse, al izgleda da moraju postivat velike igrace...) INA te ostala sica...
Da pare idu na pravo mjesto pa hajd, nego sve u djepove profitera....
#hljebaigara #glasatcemoopetzavas #politika i tako to
mobsterc wrote:Pa cujte, kada su niske cijene u pitanju, 5kf nije 'samo' 5kf, na 50kf onaj sa 55kf je 10% skuplji, serem vam se u matematiku
Sad bez zajebancije, kad skontas, kod ovih lihvara je plin skuplji preko 36%! (52+36.55%=71)
De se ne ofirajte cuj 5 kf je 10%, jeste 10% ali je i ovako i onako "dzaba" pa nebi se radi 0.51 ili 0.56 zajebavo nema sanse... ... 0.61 plin skup... Hahahaha